ilahi evrim!!:roflol: gercekten o kadar kücük mü??kaydirigubbakcemile3
Haklisin evrimim yazdiklarinda..ama Teo gibi binlerce cocuk var, bende oyle buyudum..hayatim kreste gecti..benim icim parcalamiyormu saniyorsun, hele bu sabah aglayarak ciktim kresten insanlar bana bakiyor tip tip:gitme:ama suan imkansiz yaza kadar dayanmak zorunda..Teo sanssiz cunku allerjik bir bunyesi var, anne sutu almadi, reflusu var yani krese gitmdeden da bronsiyolit oma riski var, ki evde kalan bebiklerde hastalaniyor..surda 1 ay daha kaldi sonra ben gelicem,kayinvalidem gelicek buraya yaza kadar kalir, yazinda biz gelicez..elimen daha iyisi gelmiyor inan((
inan kuzumla evde olabilmek icin neler vermezdim...ama suan icin ne yaziki boyle birsey imkansiz..ve ben buna kahroluyorum(
Ben spora niye gittim bugün yediğim 11 tanecik minicik ekleri eritmek için sanırım getirmiş birde diyo spora gitmeden önce ye orada yakarsın :mymeka: dayanamadım yedim hepsini yaaa çok pişmanım :a015:
ozlem senin en buyuk dezavantajin muhtesem pastalar yaan bir koca malesef(off ekler mi dedin, guzel di dimi; lop lop gider onlar..
Optum hepınızı.. Allaha emanet olsun.
Ozlemım fiferiyen afıyet olsun :)))
zayıfla gel sana 1111111111 tane ısmarlarım olumunekankayizsmile gel günahlarıma ortak ol vereliniortakekler olsa ben 111 tane yrim özlem.afiyet olsun.o küçükler daha baştan çıkarıcı olur bilirim
zayıfla gel sana 1111111111 tane ısmarlarım olumunekankayizsmile gel günahlarıma ortak ol vereliniortak
bu aralar topiğn eski hallerinden bahsediliyor mazi kalbimde yaradır misali:) ben de girdiğimde kalabalıktı ve sohbet koyuydu hiç sıkıntı çekmedim.sallanmadığımı,kendi kendime yazdığımı düşünmedim.arz ederim
yerim ben böyle günahıaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?