2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ozlem senin en buyuk dezavantajin muhtesem pastalar yaan bir koca malesef(off ekler mi dedin, guzel di dimi; lop lop gider onlar..

ilahi evrim!!:roflol: gercekten o kadar kücük mü??kaydirigubbakcemile3

hmm nası desem, nası desem.. ya bıldıgın hesap makınelerı var ya muhasebecılerın kullandıgı, hanı buyuk sayılır hesap makınelerı arasında.. onlardan ıste :))

inan kuzumla evde olabilmek icin neler vermezdim...ama suan icin ne yaziki boyle birsey imkansiz..ve ben buna kahroluyorum(

Haddimi aşmamışımdır inşallah.. kımse kımsenın ıcını bılemez, ben bılmıyor muyum senın ne kadar uzuldugunu, amacım zaten onu ırdelemek degıl, senın dusunduklerını yazmak ıstedım sadece. Haklısın, kendı duzenınızı, kendı ıcınızı en ıyı sen bılırsın, muhakkak bır bıldıgın var, senı uzduysem herkesın huzurunda özür dilerim.

Ben elınden geldıgının en ıyısını yaptıgını bılıyorum.. ıyı kotu senı tanıyorum. Sızı de cok sevıyorum.

Ben spora niye gittim bugün yediğim 11 tanecik minicik ekleri eritmek için sanırım getirmiş birde diyo spora gitmeden önce ye orada yakarsın :mymeka: dayanamadım yedim hepsini yaaa çok pişmanım :a015:

Ha ıyı olmus, yakmıssındır sen onları, doğalyaglara donusmustur.. ıyı olmus, yarasın kuzuma.. :) dıurmak yok.. yola devam :)

ozlem senin en buyuk dezavantajin muhtesem pastalar yaan bir koca malesef(off ekler mi dedin, guzel di dimi; lop lop gider onlar..

Bugün nereden aklına estiyse getirmiş cnm kırk yılda bir getirir..Aman duymasın ama bimde satılan tatlılara abone oldum haftada 1 kesin bir kazandibi alırım bayılıyorum o yediğim tatlıların sadece kendinin ayda yılda bir getirdiğiyle sınırlı kaldığını sanıyor kaydirigubbakcemile3

iyi geceler herkese.
Nurdan canım geçmiş olsun.anne olmadan önce böyle bir durum için ah yazık,çok zor deyip geçerdim.ama şimdi neler hissettiğini tahmin edebiliyorum.belki de hepimizden daha fedakar bir annesin sen.insanın ciğerparesini bırakıp gitmesi kolay mı? kaldı ki hastalık da var sürekli.Allah yardımcın olsun.

ekler olsa ben 111 tane yrim özlem.afiyet olsun.o küçükler daha baştan çıkarıcı olur bilirim

sagol Esracim..neyse bu konuyla ilgili bir daha bisey yazmiyim ben, sizleri de uzmiyim bosu yere..sadece sizden destek almak guc veriyor bana, ama sizleri de uzmek istemem, hepimiz anneyiz sonucta..

bu aralar topiğn eski hallerinden bahsediliyor mazi kalbimde yaradır misali:) ben de girdiğimde kalabalıktı ve sohbet koyuydu hiç sıkıntı çekmedim.sallanmadığımı,kendi kendime yazdığımı düşünmedim.arz ederim

nurdan hic üzülme canim..bak bir basketbolcumuz varya NBA de oynuyor..adi aklima gelmiyor..gecen onun annesi doktorum programindaydi..o da bebekken astim hastasiymis..hemde cok ciliz ve cok sik hasta olurmus..annesi anlatiyor..ama birde simdi bakin adam nasil olmus ve nerelere gelmis..kaydirigubbakcemile3birde astimi da kalmamis..adi hidayet tide soy ismini unuttum..insallah teocukta sonradan sollayan cinsinden olur..kaydirigubbakcemile3

Yok Evrimim kizmadim ben sana, sende annesin, kendi evladini dusunuyorsun hakli olarak ben anlattikca, onu gozunun onune getirip ya o olsaydi diyorsun ben anlattikca..ben sizi daha fazla uzmek istemem, asil ben sizleri uzuyorsam ozur dilerim..

Elifim sagol kuzum, gecicek, o guclu bir cocuk, bende elimde geldigince dirayetli olmaya calisiyorum..Tibet'de her an yanimda degil cok sik sehirdisinda, yalniz basetmek cok yoruyor beni okadar..Annelik boyle bisey evet, ve her zorlukta evladina daha cok baglaniyorsun..

saka maka 1.5 seneyi devirdik nerdeyse yaa..

ben de inanıyorum teonun çok güçlü bir çocuk olduğuna.hepimiz olduğumuz insan olmak için değişik yaşantılar geçirdik.ben bazen böyle düşünerek teselli oluyorum.teonun alerjik yapısı,reflüsü,anne sütü alamaması kontrol edebileceğin şeyler değildi.gerisi için de elinden geleni yapıyorsun NURDAN.

laptopum rahmetli oldu nasılmı

bi ara mutfağa gitmeye yeltendim yaho ile laptopu yalnız bırakma gafletinde bulunarak...
yaho önce almış evrimin deyimiyle hesap makinesi laptopunu benimkinin ekranı açmış çivi çakar gibi çak çak vuruyor ben yetişene kadar ekranı kırdı

inanabiliyormusunuz kırdı ekranı ortadan cart diye

neyse öyle böyle iş görüyordu ilerleyen saatlerde laptopu fişinden çektim sürekli kablosu ile oynuyordu..
açmak istedim fişi takayım dedim takmamla paat diye bir ses fişin ucu sırılsıklam salya dolu sanırım ıslak olduğundan kıvılcım çıktı resmen şarz olmuyor hepten kapandı senağlama

maminin pcden yazıyorum deli oldummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…