2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

özgüülll biliyomusun bu topiğe ilk katıldığımda bana ilk cvp veren hoşgeldin vs diyen sen oldun
senin yerin ayrıdır bende mucuk

sizce yaho hiperaktif bir çocukmu olacak değişecekmi düzelecekmi
ya ben onu düzelteceğim yada o beni yamultacak Çok üzgünüm çoook

evet ciddiyim bende geldiğimde kendi kendime osurdum bi süre bi sen cvp verdin bikaç kez yazılarıma sonra bende vırvır ettim bu ne böyle diye sonra millet yazmaya başladı delikafadulden

Amanın yaho hızlı giriş yapmış önce küçük şeylerle başlasaydı bari bozmaya akannehir

nurdanımmm canım arkadaşım geçecek bu günler bizler elbette üzülüyoruz ancak sen yazmayı paylaşmayı asla bırakma elimizden geldiğince üzüntüne ortak olabiliyorsak ne mutlu bize az kaldı sabır ne kaldı yaza şunun şurasında teo hakikaten müthiş güçlü bir çocuk herşey çok güzel olacak...

sizce yaho hiperaktif bir çocukmu olacak değişecekmi düzelecekmi
ya ben onu düzelteceğim yada o beni yamultacak Çok üzgünüm çoook
yok canim ya!!insallah öyle degildir..su dönemlerde böyle olmasi cok normal..hayatta aynen öyle laptopun kablosuna dadandi..bende kaldiriyorum elinin altindan ne yapayim..
evet ciddiyim bende geldiğimde kendi kendime osurdum bi süre bi sen cvp verdin bikaç kez yazılarıma sonra bende vırvır ettim bu ne böyle diye sonra millet yazmaya başladı delikafadulden
kaydirigubbakcemile5

2010 bebişlerin cicilerine baktım ne güzel açmışlar topiği yaa açıklama falan yapmışlar yorumları buraya yazmayın vs diyee
ay neydi bizde öyle alıntılardan kafayı yiyecektimmm

bencede özlem bugün laptop bozan yarın evi yıkar

eyvahedigeldismile Özde heniz maddi hasarlara yol açmadı laptop gitse kocam kalpten gider kaydirigubbakcemile3 İlk aldığı dönem yatak odamıza getiriyordu yatarken kaydirigubbakcemile3 teknoloji merakı vardır ve araba kafamçokkarıştı

benimki dadanmıyor özgül anormal bir şekilde saldırıyor yüzümde ve mememdeki çizikleri görmek istermisin

ben kaciyorum kizlar..iyi geceler..opuyorumnanaktankocis geldi..aklinialirimsmile
iyi geceler opuyorumnanaktan
2010 bebişlerin cicilerine baktım ne güzel açmışlar topiği yaa açıklama falan yapmışlar yorumları buraya yazmayın vs diyee
ay neydi bizde öyle alıntılardan kafayı yiyecektimmm

bir dahaki sefere artık cnm :kedi:

özlem benim spor 16 nisanda bitiyor tekrar yazılmayacağım sanırım
yaho artık arabada asla durmuyor kıçını yırtıyor kalkmaya çalışıyor oto koltuğunu sallıyor ben o şekilde araba kullanmak istemiyorum kaç kez otobanda dörtleri yakıp kenara çektim emzirdim zor zaptettim öyle yola devam ettim
bu durum kafama çok takılıyor ben nasıl gezip tozup sürteceğim mafoldumben

birde oto koltuğu kullanan arkadaşlar koltuk ters bakıyorda bu koltuk düz bakmazmı belki önünü görse susacak yeni koltukmu alacağız yine akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…