ay hakikaten mi kiz??sasirdim ve öyleyse cok mutlu oldum...opuyorumnanaktanözgüülll biliyomusun bu topiğe ilk katıldığımda bana ilk cvp veren hoşgeldin vs diyen sen oldun
senin yerin ayrıdır bende mucuk
laptopum rahmetli oldu nasılmı
bi ara mutfağa gitmeye yeltendim yaho ile laptopu yalnız bırakma gafletinde bulunarak...
yaho önce almış evrimin deyimiyle hesap makinesi laptopunu benimkinin ekranı açmış çivi çakar gibi çak çak vuruyor ben yetişene kadar ekranı kırdı
inanabiliyormusunuz kırdı ekranı ortadan cart diye
neyse öyle böyle iş görüyordu ilerleyen saatlerde laptopu fişinden çektim sürekli kablosu ile oynuyordu..
açmak istedim fişi takayım dedim takmamla paat diye bir ses fişin ucu sırılsıklam salya dolu sanırım ıslak olduğundan kıvılcım çıktı resmen şarz olmuyor hepten kapandı senağlama
maminin pcden yazıyorum deli oldummm
yok canim ya!!insallah öyle degildir..su dönemlerde böyle olmasi cok normal..hayatta aynen öyle laptopun kablosuna dadandi..bende kaldiriyorum elinin altindan ne yapayim..sizce yaho hiperaktif bir çocukmu olacak değişecekmi düzelecekmi
ya ben onu düzelteceğim yada o beni yamultacak Çok üzgünüm çoook
kaydirigubbakcemile5evet ciddiyim bende geldiğimde kendi kendime osurdum bi süre bi sen cvp verdin bikaç kez yazılarıma sonra bende vırvır ettim bu ne böyle diye sonra millet yazmaya başladı delikafadulden
bencede özlem bugün laptop bozan yarın evi yıkar
iyi geceler opuyorumnanaktanben kaciyorum kizlar..iyi geceler..opuyorumnanaktankocis geldi..aklinialirimsmile
2010 bebişlerin cicilerine baktım ne güzel açmışlar topiği yaa açıklama falan yapmışlar yorumları buraya yazmayın vs diyee
ay neydi bizde öyle alıntılardan kafayı yiyecektimmm
hangi sefer ne seferi sefer seferi sefertasıı alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?