2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

off çok zor ya yanında birini gtürsen aman şu kayganan baksa ne olacaksanki...
şimdi kaç kilo oldun cnm?

79 da kaldım özlemim
aslında burnumun dibi spor salonu dolu enka var life center bilmemne
ama kadın bakmaya yanaşmıyor deli olucam yaaaaa

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
gypsyesra, dnzyildizi84+, Brokoli+, mercimekim+, dide+, norraa+

sempatiksalakcinni

79 da kaldım özlemim
aslında burnumun dibi spor salonu dolu enka var life center bilmemne
ama kadın bakmaya yanaşmıyor deli olucam yaaaaa

neyse cnm ya yaz geliyor verirsin hem yaho seni bu gidişle bir deri bir kemik yapar gündüz yaho gece mami kaydirigubbakcemile3 erirsin bu gidişle...

adama hamileyken mezdeke falan dinlettim hep hareketli abidik gubidik müzkler dinledi hiç şöyle sakin rahatlatıcı klasik birşey dinletmedim acaba ondanmı böyle oldu :hulya:

canımbenim cok gecmiş olsun

cok guzel bilgiler saol ozgulum

evrim bende sana hastayım yavrum:) o sesleri kuzy bulmuycak sen basıcan o muzıklere gulcek muzık bıtcek sen yıne basıcan anı kurtarıcı oyuncak. siz cocukların ceyızıne koymaya kalktınıs oyuncagı yahu :) bırak zamanı gelınce iisni alırsın simdi bassın yalasın yesin napar yapsın 2 dk sana nefes aldırsın yeter bu kuzy sıpası

Ben spora niye gittim bugün yediğim 11 tanecik minicik ekleri eritmek için sanırım getirmiş birde diyo spora gitmeden önce ye orada yakarsın :mymeka: dayanamadım yedim hepsini yaaa çok pişmanım :a015:

bende 1 saattir yedigim cukuları eritmek icin mekik cekiorum bilmemne.. karnımı uyurken cekicem iceri ninni gibi gelir belki uyurum :)) seni cok ii anlıorum

ulen iice haydut olcak bu herif basımıza haaa.. yirim ben onun o pofuduk popişini

esra tamda yazacaktın ogunku aglamasını unutamıorum die.. herifi oyalayamadım resmen ya.. ece bile pustu kaldı :) ne aglamaktı o oyle . acaba yola cevirsende baka baka gitse dahamı oyalanır. belki sıkılıo oyle . aclıktan yapmadıgı kesin

ozlem esra siz boyle aman aman diosunuz ya 2.bombalar sizden gelirmiş bide (tovbe hasa :))) bide bakıonus benden geliomus :)) belli olmas bu işler yani mevlanın taktiri bknz teos bebek

bende yatayım madem.. kızı yuustu yatırdım bakalım bugeceki performansı ne olcak rezenede icirdim uyuttum bu aglama uyandı kaldırmamla garkkkk sok oldum oyle ses cıkmıodu nicedir :) sonra karnının ustune koyup sırtını pişpişledim uyudu bakalım ne olcek .. rezene yesilcay karısımı iciorum bende geceleri artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…