özlem benim spor 16 nisanda bitiyor tekrar yazılmayacağım sanırım
yaho artık arabada asla durmuyor kıçını yırtıyor kalkmaya çalışıyor oto koltuğunu sallıyor ben o şekilde araba kullanmak istemiyorum kaç kez otobanda dörtleri yakıp kenara çektim emzirdim zor zaptettim öyle yola devam ettim
bu durum kafama çok takılıyor ben nasıl gezip tozup sürteceğim mafoldumben
79 da kaldım özlemim
aslında burnumun dibi spor salonu dolu enka var life center bilmemne
ama kadın bakmaya yanaşmıyor deli olucam yaaaaa
yaho konusunda şüphem yokta mami konusu tartışılır bir konu sempatiksalakcinni
bir acil gecesini daha hallettik, kresten aradilar atesi 38.7 ye cikti ilacla 38.2 ye dusurduk haberiniz olsun diye, 2 saat sonra aradilar 39 a cikti gelin alin diye, ben gittim yol vs 1 satte 39.7ye cikmis, bisey veremmemisler cunku 4 saati dolmamis ilac vereli, ben gittigimde dolmustu hemen atesdusurucu verdim, taksiyle acile gittik cunku pediarina ulasamadim( rhinofarenjit, bronsiyolit vs..virutik oldugu icin antibiyotik vermedi, semptomatik tedavi ates dusurucu vs..oluyorum yorgunluktan, simdi sizdi mamasini yiyip (
[FONT=Century Gothic, Verdana, Arial, Courier New]İlk 1 yıl neden inek sütü önerilmiyor?
1- İnek sütü ile beslenen bebekler ihtiyaçlarından çok fazla protein, sodyum, potasyum, klor alırlar. Bu da bebeklerin henüz tam gelişmemiş böbreklerine hasar verir.
2- İnek sütü, demir ve C vitamini açısından yetersizdir. Bu nedenle bağırsaklarda kanamalara ve demir eksikliği anemisine (kansızlığa) neden olabilir.
3- İlk bir yıl inek sütü alan bebeklerin, solunum hastalıkları başta olmak üzere, alerjik hastalıklara yakalanma riski çok yüksektir.
4- İnek sütü, anne sütü ve bazı mamalarda bulunabilen ve hayati önem taşıyan bebeğin göz, beyin hücreleri, sinir sistemi gelişiminde rol oynayan Omega-3, Omega-6 yağlarını içermez.
5- İnek sütünün, içerdiği yağ nedeniyle, sindirimi oldukça güçtür.
6- İnek sütü alan bebeklerde, düşük D vitamini ve yüksek fosfor içeriği nedeniyle, normal kemik ve iskelet gelişimi sağlanamaz.
İnek sütünde demir az miktarda bulunur, emilim yüzdesi 5’i geçmez. İçinde gizli kanamaya neden olan proteinlerin varlığı da gösterilmiştir. İlk yıl içinde bu etki daha da fazladır. Bunlara bağlı olarak inek sütüne ağırlık verilerek beslenen süt çocuğunda demir eksikliği ve anemisi gelişir. Ayrıca inek sütü sabitken anne sütünün bebeğin ihtiyaçlarına göre devamlı değişkenlik göstermesi de en önemli unsurlardan birisidir. İnek sütü ile beslenen bazı çocuklarda ishal, bağırsak kanaması, alerjik deri döküntüleri, akciğer rahatsızlıkları ile karakterize inek sütü alerjisi görülebilmektedir.
[/FONT]
Ben spora niye gittim bugün yediğim 11 tanecik minicik ekleri eritmek için sanırım getirmiş birde diyo spora gitmeden önce ye orada yakarsın :mymeka: dayanamadım yedim hepsini yaaa çok pişmanım :a015:
laptopum rahmetli oldu nasılmı
bi ara mutfağa gitmeye yeltendim yaho ile laptopu yalnız bırakma gafletinde bulunarak...
yaho önce almış evrimin deyimiyle hesap makinesi laptopunu benimkinin ekranı açmış çivi çakar gibi çak çak vuruyor ben yetişene kadar ekranı kırdı
inanabiliyormusunuz kırdı ekranı ortadan cart diye
neyse öyle böyle iş görüyordu ilerleyen saatlerde laptopu fişinden çektim sürekli kablosu ile oynuyordu..
açmak istedim fişi takayım dedim takmamla paat diye bir ses fişin ucu sırılsıklam salya dolu sanırım ıslak olduğundan kıvılcım çıktı resmen şarz olmuyor hepten kapandı senağlama
maminin pcden yazıyorum deli oldummm
özlem benim spor 16 nisanda bitiyor tekrar yazılmayacağım sanırım
yaho artık arabada asla durmuyor kıçını yırtıyor kalkmaya çalışıyor oto koltuğunu sallıyor ben o şekilde araba kullanmak istemiyorum kaç kez otobanda dörtleri yakıp kenara çektim emzirdim zor zaptettim öyle yola devam ettim
bu durum kafama çok takılıyor ben nasıl gezip tozup sürteceğim mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?