ben o kararı vereli çok oldu. artık böyle birkaç kaşık yiyip ağzını kitleyince ısrar etmiyorum eskisi gibi. yarım saat ya da bir saat sonra tekrar deniyorum.hele sevmediği hiç istemediği şeyleri ben de hiç vermiyorum. ama böyle ara ara deniyorum belki kararı değişmiştir diye. diğer türlü onlara da bize da eziyet oluyor.en iisini yapıosun ozgulcum artık bende oyle yapıorum zorlamıycam ne sevıosa onu verıcem zorlaya zorlaya cocuk yemeden icmeden kesildi
bir acil gecesini daha hallettik, kresten aradilar atesi 38.7 ye cikti ilacla 38.2 ye dusurduk haberiniz olsun diye, 2 saat sonra aradilar 39 a cikti gelin alin diye, ben gittim yol vs 1 satte 39.7ye cikmis, bisey veremmemisler cunku 4 saati dolmamis ilac vereli, ben gittigimde dolmustu hemen atesdusurucu verdim, taksiyle acile gittik cunku pediarina ulasamadim( rhinofarenjit, bronsiyolit vs..virutik oldugu icin antibiyotik vermedi, semptomatik tedavi ates dusurucu vs..oluyorum yorgunluktan, simdi sizdi mamasini yiyip (
nurdan okurken içim parçalandı. kıyamam teoya..sana da tabi.. biran önce kesin şifasına kavuşsa da yavruşun o da sen de rahat etseniz. dualarımız sizinle bunu bilmeni isterim. yazışmalarınızın hepsini okudum. evrimin yazdıklarını da. bir ay kaldı demişsin. sabredin artık. inşallah daha çekmez tatlı teocuk.hic bilmiyorum evrim ya ben istifa edicem gaza gelip yada bulcaz bi yolunu(
bizim saglik sigortamiz da eve hasta cocuklar icin bakici gelip bakiyormus, ozel egitimli ksiler, hemsire gibi..onlardan ayarladik yarinda ben kalicam azartesi pak tatili, yani teoman haftaya saliya kadar evde..bi kere denemistim cok memnun kalmistim bu bakicilardan, ama ayni kadina ulasamadim bu sefer, buda iyi cikar insallah, cunku doktor 4 gun rapor verdi..
ooo maşallah kız bu ne hız :) bir marttan beri 1,5 kilo maşallah süper ya.. herşeyden önce spor yapıyorsun ya yani vücudun esniyor sıkılaşıyor. yani sadece kilo vermek değil. ne güzel. darısı benim başıma...1 martta başladım 78.5 tan bu sabah 76 idi kilom inceldiğim söyleniyor ayın birinde ölçüleceğim bakalım ne kadar incelmişim
biz aldık oto koltuğu ama daha tam kullanmıyoruz :) ama adam bağlamıştı düz şekilde yani ters değil.birde oto koltuğu kullanan arkadaşlar koltuk ters bakıyorda bu koltuk düz bakmazmı belki önünü görse susacak yeni koltukmu alacağız yine akannehir
tüh ya demek topuk dikeniymişsin. kalıcı bişi demişsin ama hiç mi geçmiyor yani başka bi tedavi yöntemi yok mu acaba??günaydın.... hava kapalı, uykum var zaten içim iyice karardı.....
malesef TOPUK DİKENİ olmuşum.... sonuç bu üzüldüm ama yapacak birşey yok... tabanlık verdi dr. akşam medikale gidip aldık ama pek alışamadım şuan garip geliyor zamanla alışırım sanırım... birkaç ilaç ve merhem verdi ama sonuçta ilaçla falan geçecek birşey değil kalıcı birşey canım ona sıkıldı.....
eve gitmeden önce annemi aradım selini sordum çok mızmız dedi.... neyse eve gittim açmış güya ama selin hanıma çorbasını içiremedim nasıl ağlıyor içmicem diye... annem uykusu var epey oldu o uyanalı dedi zaten 15 dk. anca uyuyor gündüz neyse evimize çıktık uyutalım diye ağlıyor çığlık atıyor uiyumak istemiyormuş dedim bunun karnı aç acaba başka birşey yapsam yermi biberon maması yaptım yine içmiyor uyutmayı denedim yine ağlıyor sonra dedim bu sefer kaşık maması yapayım yok yine yediremedim yine yatır kaldır yatır kaldır kaç saat uğraştık keyfi yok gözlerinden uyku akıyor ama hala uyumayacağım diyor babasıyla camdan falan baktılar gecenin bi yarısı sonra mızırdaya mızırdaya uyudu gece 2,5 a kadarda birşey yediremedik ondada içmedi denecek kadar az süt içti... akşam o ağladı ben ağladım.... çok üzüyor beni.... neden böyle oldu anlamadım... bu ilk değil iştahsızlığı 2,5 aydır çekiyoruz ama dün tamamiyle daha farklı bi iştahsızlık artı birazda huysuzdu...bakalım bugün nasıl olacak... inşallah düzelir....
geçmişe bi göz atayım bakalım.... biri gelip başıma iş çıkartmazsa tabi.....
günaydın.... hava kapalı, uykum var zaten içim iyice karardı.....
malesef TOPUK DİKENİ olmuşum.... sonuç bu üzüldüm ama yapacak birşey yok... tabanlık verdi dr. akşam medikale gidip aldık ama pek alışamadım şuan garip geliyor zamanla alışırım sanırım... birkaç ilaç ve merhem verdi ama sonuçta ilaçla falan geçecek birşey değil kalıcı birşey canım ona sıkıldı.....
eve gitmeden önce annemi aradım selini sordum çok mızmız dedi.... neyse eve gittim açmış güya ama selin hanıma çorbasını içiremedim nasıl ağlıyor içmicem diye... annem uykusu var epey oldu o uyanalı dedi zaten 15 dk. anca uyuyor gündüz neyse evimize çıktık uyutalım diye ağlıyor çığlık atıyor uiyumak istemiyormuş dedim bunun karnı aç acaba başka birşey yapsam yermi biberon maması yaptım yine içmiyor uyutmayı denedim yine ağlıyor sonra dedim bu sefer kaşık maması yapayım yok yine yediremedim yine yatır kaldır yatır kaldır kaç saat uğraştık keyfi yok gözlerinden uyku akıyor ama hala uyumayacağım diyor babasıyla camdan falan baktılar gecenin bi yarısı sonra mızırdaya mızırdaya uyudu gece 2,5 a kadarda birşey yediremedik ondada içmedi denecek kadar az süt içti... akşam o ağladı ben ağladım.... çok üzüyor beni.... neden böyle oldu anlamadım... bu ilk değil iştahsızlığı 2,5 aydır çekiyoruz ama dün tamamiyle daha farklı bi iştahsızlık artı birazda huysuzdu...bakalım bugün nasıl olacak... inşallah düzelir....
günaydın.... hava kapalı, uykum var zaten içim iyice karardı.....
kızlar günaydın
geçmişe bakıp dönüyorum
yiğiti 7 de emzirdim. işe gitmek için de 7 buçukta kalkmam gerek. nasılsa yiğit uyumaz az sonra uyanır dedim. hayret bugün altıda kalkmadık. maşallah maşallah tü tü :) sen uyu yiğit kuşuma güven. o da uyusun. saat sekiz olmuş. yarım saatte nasıl evden çıktığımı bilemedim.. eee sen yiğite güvenirsen olacağı budur :)
ben bir burun spreyi aldım. ismini unuttum. 22 tl idi. aslında çok iyi geliyor hemen açıyor burnu ama yiğit hiç sevmedi. yapacağım zaman kavga ediyor benle acayip ağlıyor sinir oluyor. o yüzden yapmıyorum bende artık. iki üç kez anca yaptım zorla. belki ondan deneyebilirsin.
günaydın herkese
keyfim yok sabah sabah yine bir vukuat atlattık..
bir çığlık ağlama sesi ile uyandım yaho kalkmış komidin çekmecelerini açmış kapatmak isterken elini sıkıştırmış bir fırladık yataktan eli kalmış bağırıyor offf şu dönem bir geçse artık
sabahın 6 buçuğu çekmecelere ip bağladık mafoldumben
şu üst dişler bi patlasaydı çok huysuzluk yapıyor off
sibell topuk dikenimi??geçmiş olsun canım
annemdede var bu sorun doktora gitti onada tabanlık vermiş annemde topuk dikenimi demiş doktor tıpta böyle bir hastalık yoktur kocakarı hurafesi falan demiş yağ sıkışmasımı ne var demiş zayıflaman gerek birde günde 3 kez havlunun içine buz koyup üzerinde topuğunu bekleteceksin demiş tedavi olarak
bunu söyleyen cerrahpaşada ortopedi uzmanı -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?