2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın.... hava kapalı, uykum var zaten içim iyice karardı.....

malesef TOPUK DıKENı olmuşum.... sonuç bu üzüldüm ama yapacak birşey yok... tabanlık verdi dr. akşam medikale gidip aldık ama pek alışamadım şuan garip geliyor zamanla alışırım sanırım... birkaç ilaç ve merhem verdi ama sonuçta ilaçla falan geçecek birşey değil kalıcı birşey canım ona sıkıldı.....

eve gitmeden önce annemi aradım selini sordum çok mızmız dedi.... neyse eve gittim açmış güya ama selin hanıma çorbasını içiremedim nasıl ağlıyor içmicem diye... annem uykusu var epey oldu o uyanalı dedi zaten 15 dk. anca uyuyor gündüz neyse evimize çıktık uyutalım diye ağlıyor çığlık atıyor uiyumak istemiyormuş dedim bunun karnı aç acaba başka birşey yapsam yermi biberon maması yaptım yine içmiyor uyutmayı denedim yine ağlıyor sonra dedim bu sefer kaşık maması yapayım yok yine yediremedim yine yatır kaldır yatır kaldır kaç saat uğraştık keyfi yok gözlerinden uyku akıyor ama hala uyumayacağım diyor babasıyla camdan falan baktılar gecenin bi yarısı sonra mızırdaya mızırdaya uyudu gece 2,5 a kadarda birşey yediremedik ondada içmedi denecek kadar az süt içti... akşam o ağladı ben ağladım.... çok üzüyor beni.... neden böyle oldu anlamadım... bu ilk değil iştahsızlığı 2,5 aydır çekiyoruz ama dün tamamiyle daha farklı bi iştahsızlık artı birazda huysuzdu...bakalım bugün nasıl olacak... inşallah düzelir....

geçmişe bi göz atayım bakalım.... biri gelip başıma iş çıkartmazsa tabi.....

günaydın..
İLK ÖNCE NURDANIMA teomu ve seni çok seviyorum gecE yusuf uymayınca aklıma geldin sizin için dua ettim canını sıkma elindE imkan olsa zaten bir saniye yanından ayrılmayacağını biliyorum onun için asla kendini kasma...hastalık ve emzirme konusuna gelince bunları sen istemedinya yada senin yanlış yaptığın birşeylerden böyle olmadı ya Allah'ın takdiri ..Tuba 'her ay bir şişe antibyotik bitirirdi...ilacı biter hasta olurdu boğazımızın şişi ve ateşimiz hiç bitmezdi ben yanındaydım hep kendim baktım artık sokağa bile çıkmazdım dışarı çıktığım günün gecesi ateşimiz fırlar ve boğazımız şişerdi veee sadede geleyim şimdi ne oldu hiç çok iyi her çocuk kadar hasta olur boyu yaşıtlrından 10 cm uzun kilosu çokçok iyi normal çerçevede yani neymiş sen yanındada olsan hasta olacaksa oluyor kendini asla hırplama..teoyu kreşe veriyorumda hasta oluıyor diye üzülme derim ..şunun şurasında 1 ayın kalmış sabır ve BİZLERE YAZMAKTAN ASLA VAZ GEÇME SENİ VE TEOŞUMU ÇOK AMA ÇOK ÖPÜYORUM..

en iisini yapıosun ozgulcum artık bende oyle yapıorum zorlamıycam ne sevıosa onu verıcem zorlaya zorlaya cocuk yemeden icmeden kesildi
ben o kararı vereli çok oldu. artık böyle birkaç kaşık yiyip ağzını kitleyince ısrar etmiyorum eskisi gibi. yarım saat ya da bir saat sonra tekrar deniyorum.hele sevmediği hiç istemediği şeyleri ben de hiç vermiyorum. ama böyle ara ara deniyorum belki kararı değişmiştir diye. diğer türlü onlara da bize da eziyet oluyor.

nurdan okurken içim parçalandı. kıyamam teoya..sana da tabi.. biran önce kesin şifasına kavuşsa da yavruşun o da sen de rahat etseniz. dualarımız sizinle bunu bilmeni isterim. yazışmalarınızın hepsini okudum. evrimin yazdıklarını da. bir ay kaldı demişsin. sabredin artık. inşallah daha çekmez tatlı teocuk.

1 martta başladım 78.5 tan bu sabah 76 idi kilom inceldiğim söyleniyor ayın birinde ölçüleceğim bakalım ne kadar incelmişim
ooo maşallah kız bu ne hız :) bir marttan beri 1,5 kilo maşallah süper ya.. herşeyden önce spor yapıyorsun ya yani vücudun esniyor sıkılaşıyor. yani sadece kilo vermek değil. ne güzel. darısı benim başıma...
birde oto koltuğu kullanan arkadaşlar koltuk ters bakıyorda bu koltuk düz bakmazmı belki önünü görse susacak yeni koltukmu alacağız yine akannehir
biz aldık oto koltuğu ama daha tam kullanmıyoruz :) ama adam bağlamıştı düz şekilde yani ters değil.

tüh ya demek topuk dikeniymişsin. kalıcı bişi demişsin ama hiç mi geçmiyor yani başka bi tedavi yöntemi yok mu acaba??

ya kızlar yiğit yoğurt yemiyor. kendimiz yaptık yoğurt yemedi. içine bişiler kattık nafile. süzme yoğurt aldım pınarın. onu da yemedi. ne katarsan kat işe yaramadı. dün ilk defa hani şu danone gibi küp olanlar var ya. içimin. onlardan aldık. orman meyveli. ayıla bayıla yedi. hatta bitince ağladı. altılı oluyor onlar. hergün bir tane vereyim diyorum bitene kadar. ama devam etsem mi bilemiyorum. sonuçta içinde kimyasallar var. fakat hiç yememesinden de iyi değil mi?? fikirlerinizi yazar mısınız? bir de bu tür hazır yoğurtlardan vereniniz var mı başka? varsa hangi marka veriyorsunuz???

ya nedir bu sıpaların biz ettiği ..ayağın için geçmiş olsun..sen o tabanlığı kulan bak faydasını görürsün ..

yiğiti 7 de emzirdim. işe gitmek için de 7 buçukta kalkmam gerek. nasılsa yiğit uyumaz az sonra uyanır dedim. hayret bugün altıda kalkmadık. maşallah maşallah tü tü :) sen uyu yiğit kuşuma güven. o da uyusun. saat sekiz olmuş. yarım saatte nasıl evden çıktığımı bilemedim.. eee sen yiğite güvenirsen olacağı budur :)

bizde bu gece brikere süt içtik..sonra gece mıkırdanıp duruyordu açıktı diye önce mama yaptıma ama 1 ölçek sonra suyla sütü karşık içine kattım mamanın tadını almasın diye içtimi eskisi gibi kırkkere tut bırak içti..sonrada gazını çıkartmak için biraz odada sırtına vurarak gezindim baktım çıkartmıyor yatırdım ..odadan çıktım kızıma bakama için birden yusf öksürmeye başladı garip geldi sesi bi gitim kusmuş ama hala uyuyor sonrası malum üst değiş yatak değiş uyutana kadar sabah 6 oldu ..
iştahımız açıldı gibi bu gün belli olur ama geceki performansına göre yine zor bir gün beni bekliyor..

geçmiş olsun canım
inşallah iştahsızlık geçer

kızlar günaydın
geçmişe bakıp dönüyorum

günaydın

olsun uyumuşsun fena mı?

bir sorum var size Ece nin burnu tıkalı burun damlası damlatıyorum ama tıkanıyor aspiratörle alıyorum başka ne yapmam gerekir hemen doktora mı götürmeliyim yoksa yapabileceğim başka şeyler var mı?

ben bir burun spreyi aldım. ismini unuttum. 22 tl idi. aslında çok iyi geliyor hemen açıyor burnu ama yiğit hiç sevmedi. yapacağım zaman kavga ediyor benle acayip ağlıyor sinir oluyor. o yüzden yapmıyorum bende artık. iki üç kez anca yaptım zorla. belki ondan deneyebilirsin.

sağol canım

günaydın herkese
keyfim yok sabah sabah yine bir vukuat atlattık..
bir çığlık ağlama sesi ile uyandım yaho kalkmış komidin çekmecelerini açmış kapatmak isterken elini sıkıştırmış bir fırladık yataktan eli kalmış bağırıyor offf şu dönem bir geçse artık
sabahın 6 buçuğu çekmecelere ip bağladık mafoldumben

mummy oto koltuğunun markası modeli nedir?
henüz kullanmadığınıza göre büyükler içindir benimki yeni doğan döneminde alınmıştı
birde yoğurt sormuşsun activia veriyorum ben zaman zaman mayalanmış yoğurdum yoksa efrimin tavsiyesiyle
deryada büyümix veriyordu sanırsam

Anaaaaa :))) kızımmm siz yanmıssınısss külünüz uçuşuyor, cekmecelerı mı acıyor adam artık kaydirigubbakcemile3

Esra bugun gıt, ne kadar bebekler ıcın ev gereclerını kılıtleyecek aygıt varsa al gel annem, Koçtaş ta bunların setlerını yapmıslar, ıcınde pencere ıcın, dolap ıcın, sıvrı koseler ıcın.. hepsı ıcın var bır arada.. yoksa her gun ayrı heyecan, yaşlanırsınız valla..

Var mı elınde bı sevımsızlık, ınsallah yoktur.

ESRACIM senin bu yahoyla işin var.. adam beşikten düşmesin diye yere yatırdın şimdide çekmecelerle başına iş açmış..... allah kolaylık versin....

FASÜLYEKO burun damlası değilde Tonimer Baby diye burun spreyi kullanıyorum genelde tıkanıklık olduğunda hemen açıyor....

sibell topuk dikenimi??geçmiş olsun canım
annemdede var bu sorun doktora gitti onada tabanlık vermiş annemde topuk dikenimi demiş doktor tıpta böyle bir hastalık yoktur kocakarı hurafesi falan demiş yağ sıkışmasımı ne var demiş zayıflaman gerek birde günde 3 kez havlunun içine buz koyup üzerinde topuğunu bekleteceksin demiş tedavi olarak
bunu söyleyen cerrahpaşada ortopedi uzmanı -tatlicadiarzu-

şu üst dişler bi patlasaydı çok huysuzluk yapıyor off

offf bizimde huysuzluğumuzun sebebi üst dişlermi acaba ya... görünürd ebirşey yok ama.... ahh esracım üst dişler çıksa ne olacak bu sefer en zor azı dişler çıkmaya başlayacak bi dişlerin sonu gelmeyecek bizede bi rahat yokboshayallersmile

off evrim eli kızarık birazda sıyrılmış ne yapıcamı şaşırdım soğuk suda falan tuttum geçti kızarıklık
evet alacağım prizleri kapatacağız dolaplar çekmeceler vs kitleyeceğiz salondaki sehpayı zaten kaldırdım orda kafasında çarpmadığı bölgesi kalmamıştı zaten :bbo:

sağol canım. senin annenede geçmiş olsun....

valla ne bilim bizim dr. da topuk dikeni dedi ve nettede araştırdım birçok dr. topuk dikeni olarak adlandırmış hangisi doğru bilmiyorum artık....

banada bi tabanlık verdi bu sabah kullanmaya başladım ama daha alışamadım...
dr. a kilo versem bi etkisi olurmu dedim olabilir tabiki biraz kilo verirsen topuga verilen baskı azalır dedi... kilo vermem lazım ama nasıl:gitme:
işte bu buzlu olayı deneyemem ama akşamları yapabilirim çok ağrım olunca sağol canım.....

ay evet sibel yaa o diş bu diş derken bütün dişler çıkacak 2 yaş bunalımı başlayacak pöfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…