2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

derya aynen normal yapıorum formulle yemio muhallebıyı .. hatta bebek pirinc ununu bile yemio ama normal pirin ununu sutle yapınca yıyo.. bende neyı yıyosa onu verıorum artık

slm.ben 5.aydan itibaren prinç unu veriyorum hemde pastörize süt ile .önceleri sütü sulandırıyordum.1 ay kadar öyle yaptım .baktım birşey olmuyor.pastörize sütü sulandırmadan hem sabah kahvaltısına hemde gece prinç ununa koyuyorum.nasılsa ferro sanol veriyoruz.bizlerde inek sütü ile büyümüşüz.

bizde hep topuk dikeni bilirdik ama ordaki çok bilmiş doktor öyle birşey tıpta yok demiş :1ninca:

aşağıda bir ben 3 te misafir gözüküyor ama siz yazıyorsunuz ne işşş

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
gypsyesra

merhaba arkadaşlar.Ben yeni üye oldum benimde 11 ağustos doğumlu bir kızım var.Paylaşımlarınızı okumaktan keyif aldım.

merhaba arkadaşlar.Ben yeni üye oldum benimde 11 ağustos doğumlu bir kızım var.Paylaşımlarınızı okumaktan keyif aldım.

hoşgeldin aramıza.... benimde kızım erken doğmasaydı 11 ağustosdu doğum tarihi...

bundan sonra sende paylaşımda bulunursun

esraaaaaaaaa
ayyy bu yaho hepden yarama zolmuş ya.
laptop kırmalar ve en acısı çekmeceye el sıkıştırmakmı.
aman ya rabbim bu koca adam olmuşda afacanlıklara başlamış.
umarım elinde bişey yokdur.

evrimin dediği gibi dolap kilitleri var internettede bulabilrisin. biz mutfak kapakları için bakmıştık. koçtaşdadavar.biran önce al bencede.

ayrıcaaa şu miniminiminnacık laptop şeysine hesap makinesi laptopu diyen bağyan süper benzetme.laelaelaelaelae
valla bende resminden kocaman bişey zannettimdi ama avuç içi kadarmışkafamçokkarıştı.hatta kayınvalidem almaya gitmişti. kadına resmi gösterdim gitmeden önce yazıkkadın kocaman bi kutu aramış fellikfellik :uhm:sonra elemana sormuş o gösterince içinden amaaaan bu mşnicik şeymiydi falan demiş.delikafadulden

wsibelcim geçmiş olsun
ama geçici bişey değil derken hep mi kalacak yani tedaviyle kayblma ihtimalidemi yokmuş..

melteem meltemm afikinde zaman zaman burnu tıkanıyor be sıksık tonimer damlatıp hemen aspirarölre çekiyorum.şimdilik damla yada sprey kullanmıyalım demişti dohtur amcamız

benim kızımda mutfaktakilere saldırıda bulunuyor ara sıra ödüm kopuyor.Bende almalıyım sanırım en kısa sürede kilitlerden.
Arkadaşlar yoğur ne veriyorsunuz ben büyümıx alıyorum onu çok seviyor.Kendim mayalamaya çalıştım hiç güzel olmadı.ıçim de rahat değil verenler varmı aranızda.

GÜLıM evet geçici birşey değil malesef... çok ileri rahatsızlıklarda ameliyatla alınca ihtimali vs. varmış ama araştırdım nette tekrar edenlerde olmuş ameliyattan sonra... bilmiyorum artık... ama zor birşey... yürürken bile zorlanıyorum... ayakta çok fazla kalınca vs... yaşım daha çok genç bu kadar erken yaşta böyle kısıtlamaya düşmek fazlasıyla üzüyor beni((((

kayra hepden kayboldu ya
kaynanatör bi geldi kayradan ses soluk yok
işin garibi tlf danda ulaşamadm kaç defa??

ayşinde gelmiyor artık ne iş anlamadım o neye darıldıki,
eger oda resme takıldıysa gelsin yaffçözüm kolay ;
gelsin yazsın beni görmesden gelsin mjlarıma cvp yazmasın nasıl olsa alıştık.
ama tuhaf geliyor bana bi rsimlikmiş hukukumuz..

esra ya hani senin şu görümcenin yanlışlıkla çeyizinde götürdüü tırtıl kalıbın nasıl bişey ya.(gerçi yanlışlıklanasıl gider çeyizde tartışılır ya)

bu zımbırtıyı aradım taradım bulamadım. züccaciyelerde yok sen nerden almıştın böbeeem.

sagol Esracim..neyse bu konuyla ilgili bir daha bisey yazmiyim ben, sizleri de uzmiyim bosu yere..sadece sizden destek almak guc veriyor bana, ama sizleri de uzmek istemem, hepimiz anneyiz sonucta..

Lutfen yaz.. boyle yapma sakın.

kaydirigubbakcemile3 fişin ucu sırılsıklam haaaaa kaydirigubbakcemile3 ay sabah sabah ölcem gülmekten

sizce yaho hiperaktif bir çocukmu olacak değişecekmi düzelecekmi
ya ben onu düzelteceğim yada o beni yamultacak Çok üzgünüm çoook

kaydirigubbakcemile3

bencede özlem bugün laptop bozan yarın evi yıkar

kaydirigubbakcemile3

2010 bebişlerin cicilerine baktım ne güzel açmışlar topiği yaa açıklama falan yapmışlar yorumları buraya yazmayın vs diyee
ay neydi bizde öyle alıntılardan kafayı yiyecektimmm

kaydirigubbakcemile3

benimki dadanmıyor özgül anormal bir şekilde saldırıyor yüzümde ve mememdeki çizikleri görmek istermisin

kaydirigubbakcemile3 foto ısterıs...

birde oto koltuğu kullanan arkadaşlar koltuk ters bakıyorda bu koltuk düz bakmazmı belki önünü görse susacak yeni koltukmu alacağız yine akannehir

Alla alla nıe koymayasın kı.. one dogru emnıyet kemerı ıle sabıtle, sana dogru baksın.. cocuk arkasına baka baka mı gıdıyordu yaaa bu zamana kadar.. acaba ben mı yanlıs bılıyorum, neden one dogru konmasın kı.. bızım koltuk Neva nın kının aynısı.. sende de mı aynısı vardı ne, Chıcco nun kırmızı olanı.

adama hamileyken mezdeke falan dinlettim hep hareketli abidik gubidik müzkler dinledi hiç şöyle sakin rahatlatıcı klasik birşey dinletmedim acaba ondanmı böyle oldu :hulya:

bır de ovunuyordun o zaman bız sakın muzık dınletırken.. al sana çengi recai kaydirigubbakcemile3

Demam demam annadım.. :))

ozlem esra siz boyle aman aman diosunuz ya 2.bombalar sizden gelirmiş bide (tovbe hasa :))) bide bakıonus benden geliomus :)) belli olmas bu işler yani mevlanın taktiri bknz teos bebek

kaydirigubbakcemile3

Sıbel bı doktora gotursene, sankı bu kadarı bıraz fazla gıbı.. aglaması, uyumak ıcın dırenmesı, bır yerlerı mı acıyor acaba.. sen ben anlamayız.. doktor anlar be yavrum.

Gecmıs olsun bu arada.. Allah dermansız dert vermesın.

Actıvıa yogurt yıyor her gun.. bır de Danıno nun kahvaltı yogurdunu.

Haydı gozun aydın.. vatana mıllete hayırlı olsun, bır daha da kapanmasın ınsallah.

ay evet sibel yaa o diş bu diş derken bütün dişler çıkacak 2 yaş bunalımı başlayacak pöfff

hem de nası bunalımları, ergenlıklerı, gecıs donemlerı asla bıtmeyecek 30 una kadar. Saglıkları yerınde olsun da.. bunları da atlatırız, olmazsa onlar uzerımıze atlarlar, alt alta ust uste yasarıs.. kım galıp cıkarsa artık :)

evrim kuzy kebabı kuzy ne alemde yaff hiç anlatmıyosun resim eklemiyosun ösledik tenteni:)

gülii carrefourda var
hani ne alırsan 2 tl 3 tl kutuları falan varya orda var krema sıkacağı düşün onun daha geniş uçlusu
görümcemdeydi kullanması için vermiştim kaynanada koymuş o kullanıyo diye eşyalarına
benim kaynanan pek anlamaz hamur işi vs kim kimin eşyası bilmez etmez
zaten ne bildiğide tartışılır bir konu neyse..

Ya tamam kucuk olsun da.. babacım bu ne yaa.. cep telefonu gıbı.. hakıkaten gorunce dusup bayılacaktım, ele avuca gelen bısı sanıodum ben bunu, Kuzey e gosterdım, aldı bana baktı.. çatttttttttt yeree... sonra kaldıgı yerden o ılk aldıgımız BIM den oyuncagı var ya, onunla oynamaya devam ettı.. ben de sevınmıstım, dedım bu da geldı ucuzundan :)) bı sure de bu ıdare eder bızı.. sıkılmaz bolece.. :)) ama yok baba, ıkı gunde yer bunu bılıorumm ben.

Hoşgeldın.. ne mutlu bıze.

efrimim böbemmm benimkide chicco ama sizinkinden değil sanırım
bugüne kadar ters gitti evet acaba emniyet kemeri ile sabitlenirmi bir bakacağım
sizinki hep düzmü gitti biz kullanma kılavuzuna göre yaptık yanlışmı yaptık acaba

evrim kuzy kebabı kuzy ne alemde yaff hiç anlatmıyosun resim eklemiyosun ösledik tenteni:)

Onun bı vıdeosu var, onu koyayım bugun.. kıkır kıkır, oradan bı gostereyım oglumu sevenlerıne :))

Ya napsın eeeşşeekkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!! Kısaca mektubunu sana anlatayım;

Anne hep gezelım, hep kucak kucaga olalım, ama sen hıc oturma yerıne, mumkunse mama sandalyesınde oturma surem 5 dk yı gecmesın.

Yemek yerım ama burnundan getırmeden asla annecım.. sen bana reklam ac, o da onun ıcınden begendıklerım olduugnda yerım mamamdan, bır mama yemek yarım saatten az surmemelı kı tadı cıksın annecım.. sen heder ol, bayıl, o zaman tamamdır.

Sız sofrada ıken, ve sen tam yemeye baslayackaken benım yıyesım tutar, agzımı habıre acarım, sana vıcdanın dibine vurdurutturumm, senın yemegın soguyup bı foka benzemeyınce ben de yemekten vazgecerım, senın ıcınde 50 tane besleyecılıgı olan hazırladıgın mamayı yemem, makarnayı köpürdete höpürdete yerım ama.. sen de ortadan ıkıye ayrılırsın.. her sey cok guzel.. ben de senı sevıyorum annecım..

Sevgılerımle
Kuzu Kebabı Kuzy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…