derya aynen normal yapıorum formulle yemio muhallebıyı .. hatta bebek pirinc ununu bile yemio ama normal pirin ununu sutle yapınca yıyo.. bende neyı yıyosa onu verıorum artık
ay evet sibel yaa o diş bu diş derken bütün dişler çıkacak 2 yaş bunalımı başlayacak pöfff
bizde hep topuk dikeni bilirdik ama ordaki çok bilmiş doktor öyle birşey tıpta yok demiş :1ninca:
merhaba arkadaşlar.Ben yeni üye oldum benimde 11 ağustos doğumlu bir kızım var.Paylaşımlarınızı okumaktan keyif aldım.
sagol Esracim..neyse bu konuyla ilgili bir daha bisey yazmiyim ben, sizleri de uzmiyim bosu yere..sadece sizden destek almak guc veriyor bana, ama sizleri de uzmek istemem, hepimiz anneyiz sonucta..
Yok Evrimim kizmadim ben sana, sende annesin, kendi evladini dusunuyorsun hakli olarak ben anlattikca, onu gozunun onune getirip ya o olsaydi diyorsun ben anlattikca..bean sizi daha fazla uzmek istemem, asil ben sizleri uzuyorsam ozur dilerim..
Elifim sagol kuzum, gecicek, o guclu bir cocuk, bende elimde geldigince dirayetli olmaya calisiyorum..Tibet'de her an yanimda degil cok sik sehirdisinda, yalniz basetmek cok yoruyor beni okadar..Annelik boyle bisey evet, ve her zorlukta evladina daha cok baglaniyorsun..
laptopum rahmetli oldu nasılmı
bi ara mutfağa gitmeye yeltendim yaho ile laptopu yalnız bırakma gafletinde bulunarak...
yaho önce almış evrimin deyimiyle hesap makinesi laptopunu benimkinin ekranı açmış çivi çakar gibi çak çak vuruyor ben yetişene kadar ekranı kırdı
inanabiliyormusunuz kırdı ekranı ortadan cart diye
neyse öyle böyle iş görüyordu ilerleyen saatlerde laptopu fişinden çektim sürekli kablosu ile oynuyordu..
açmak istedim fişi takayım dedim takmamla paat diye bir ses fişin ucu sırılsıklam salya dolu sanırım ıslak olduğundan kıvılcım çıktı resmen şarz olmuyor hepten kapandı senağlama
maminin pcden yazıyorum deli oldummm
sizce yaho hiperaktif bir çocukmu olacak değişecekmi düzelecekmi
ya ben onu düzelteceğim yada o beni yamultacak Çok üzgünüm çoook
bencede özlem bugün laptop bozan yarın evi yıkar
2010 bebişlerin cicilerine baktım ne güzel açmışlar topiği yaa açıklama falan yapmışlar yorumları buraya yazmayın vs diyee
ay neydi bizde öyle alıntılardan kafayı yiyecektimmm
benimki dadanmıyor özgül anormal bir şekilde saldırıyor yüzümde ve mememdeki çizikleri görmek istermisin
birde oto koltuğu kullanan arkadaşlar koltuk ters bakıyorda bu koltuk düz bakmazmı belki önünü görse susacak yeni koltukmu alacağız yine akannehir
adama hamileyken mezdeke falan dinlettim hep hareketli abidik gubidik müzkler dinledi hiç şöyle sakin rahatlatıcı klasik birşey dinletmedim acaba ondanmı böyle oldu :hulya:
evrim bende sana hastayım yavrum:) o sesleri kuzy bulmuycak sen basıcan o muzıklere gulcek muzık bıtcek sen yıne basıcan anı kurtarıcı oyuncak. siz cocukların ceyızıne koymaya kalktınıs oyuncagı yahu :) bırak zamanı gelınce iisni alırsın simdi bassın yalasın yesin napar yapsın 2 dk sana nefes aldırsın yeter bu kuzy sıpası
ozlem esra siz boyle aman aman diosunuz ya 2.bombalar sizden gelirmiş bide (tovbe hasa :))) bide bakıonus benden geliomus :)) belli olmas bu işler yani mevlanın taktiri bknz teos bebek
günaydın.... hava kapalı, uykum var zaten içim iyice karardı.....
malesef TOPUK DİKENİ olmuşum.... sonuç bu üzüldüm ama yapacak birşey yok... tabanlık verdi dr. akşam medikale gidip aldık ama pek alışamadım şuan garip geliyor zamanla alışırım sanırım... birkaç ilaç ve merhem verdi ama sonuçta ilaçla falan geçecek birşey değil kalıcı birşey canım ona sıkıldı.....
....
geçmişe bi göz atayım bakalım.... biri gelip başıma iş çıkartmazsa tabi.....
ya kızlar yiğit yoğurt yemiyor. kendimiz yaptık yoğurt yemedi. içine bişiler kattık nafile. süzme yoğurt aldım pınarın. onu da yemedi. ne katarsan kat işe yaramadı. dün ilk defa hani şu danone gibi küp olanlar var ya. içimin. onlardan aldık. orman meyveli. ayıla bayıla yedi. hatta bitince ağladı. altılı oluyor onlar. hergün bir tane vereyim diyorum bitene kadar. ama devam etsem mi bilemiyorum. sonuçta içinde kimyasallar var. fakat hiç yememesinden de iyi değil mi?? fikirlerinizi yazar mısınız? bir de bu tür hazır yoğurtlardan vereniniz var mı başka? varsa hangi marka veriyorsunuz???
bizde bu gece brikere süt içtik..sonra gece mıkırdanıp duruyordu açıktı diye önce mama yaptıma ama 1 ölçek sonra suyla sütü karşık içine kattım mamanın tadını almasın diye içtimi eskisi gibi kırkkere tut bırak içti..sonrada gazını çıkartmak için biraz odada sırtına vurarak gezindim baktım çıkartmıyor yatırdım ..odadan çıktım kızıma bakama için birden yusf öksürmeye başladı garip geldi sesi bi gitim kusmuş ama hala uyuyor sonrası malum üst değiş yatak değiş uyutana kadar sabah 6 oldu ..
iştahımız açıldı gibi bu gün belli olur ama geceki performansına göre yine zor bir gün beni bekliyor..
ay evet sibel yaa o diş bu diş derken bütün dişler çıkacak 2 yaş bunalımı başlayacak pöfff
esraaaaaaaaa
ayyy bu yaho hepden yarama zolmuş ya.
laptop kırmalar ve en acısı çekmeceye el sıkıştırmakmı.
aman ya rabbim bu koca adam olmuşda afacanlıklara başlamış.
umarım elinde bişey yokdur.
evrimin dediği gibi dolap kilitleri var internettede bulabilrisin. biz mutfak kapakları için bakmıştık. koçtaşdadavar.biran önce al bencede.
ayrıcaaa şu miniminiminnacık laptop şeysine hesap makinesi laptopu diyen bağyan süper benzetme.laelaelaelaelae
merhaba arkadaşlar.Ben yeni üye oldum benimde 11 ağustos doğumlu bir kızım var.Paylaşımlarınızı okumaktan keyif aldım.
evrim kuzy kebabı kuzy ne alemde yaff hiç anlatmıyosun resim eklemiyosun ösledik tenteni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?