efrimim böbemmm benimkide chicco ama sizinkinden değil sanırım
bugüne kadar ters gitti evet acaba emniyet kemeri ile sabitlenirmi bir bakacağım
sizinki hep düzmü gitti biz kullanma kılavuzuna göre yaptık yanlışmı yaptık acaba
kuzy yine yere vurmuş benimki pc ekranına çaattt :sinifsinif:
efrimim böbemmm benimkide chicco ama sizinkinden değil sanırım
bugüne kadar ters gitti evet acaba emniyet kemeri ile sabitlenirmi bir bakacağım
sizinki hep düzmü gitti biz kullanma kılavuzuna göre yaptık yanlışmı yaptık acaba
esra yanlış yapmadın hayır dogru
sneinkide benimkinden
evrimlerinki daha farklı normal koltuk gibi onların yüzü yola bakıyor
biizmki 0-13 arası bizde alırken adam ters koyacaksınız dedi hatta kendi montew etmişti
şimdi düz koyma vakti geldi bişey olmas
yine aynı sistem kilitliceksin. kemeerle
yahoyuda kendi kemeryile kilitliceksin okadar:)
13 kiloya kadar kullanılıyor demişti adam bize ama benim yiğenim 2 yaşında 12 kilo ama o buna asla oturamazki..
esraaaaaaaaa
ayyy bu yaho hepden yarama zolmuş ya.
laptop kırmalar ve en acısı çekmeceye el sıkıştırmakmı.
aman ya rabbim bu koca adam olmuşda afacanlıklara başlamış.
umarım elinde bişey yokdur.
evrimin dediği gibi dolap kilitleri var internettede bulabilrisin. biz mutfak kapakları için bakmıştık. koçtaşdadavar.biran önce al bencede.
ayrıcaaa şu miniminiminnacık laptop şeysine hesap makinesi laptopu diyen bağyan süper benzetme.laelaelaelaelae
valla bende resminden kocaman bişey zannettimdi ama avuç içi kadarmışkafamçokkarıştı.hatta kayınvalidem almaya gitmişti. kadına resmi gösterdim gitmeden önce yazıkkadın kocaman bi kutu aramış fellikfellik :uhm:sonra elemana sormuş o gösterince içinden amaaaan bu mşnicik şeymiydi falan demiş.delikafadulden
wsibelcim geçmiş olsun
ama geçici bişey değil derken hep mi kalacak yani tedaviyle kayblma ihtimalidemi yokmuş..
melteem meltemm afikinde zaman zaman burnu tıkanıyor be sıksık tonimer damlatıp hemen aspirarölre çekiyorum.şimdilik damla yada sprey kullanmıyalım demişti dohtur amcamız
evriim
ayy yerim o kuzyi ben ya
koptum gülmekden ayyyy göbeeeeeem çatlıcak...kaydirigubbakcemile3
şu sofraydaken yeri çok tanıdık geldi
biz tam yeke yices afik sulanır bizim yemeklere onu beslemekden ben yemek yiyemem sonra benm yemeğim buz gibi olur aydın o sırada yemeğini bitirmiş olur ben tek başıma öylee ortada kalırım ısıtsan bi tabk yemeksıınmaz üşenirsin yesen yenmes.
evriim
ayy yerim o kuzyi ben ya
koptum gülmekden ayyyy göbeeeeeem çatlıcak...kaydirigubbakcemile3
şu sofraydaken yeri çok tanıdık geldi
biz tam yeke yices afik sulanır bizim yemeklere onu beslemekden ben yemek yiyemem sonra benm yemeğim buz gibi olur aydın o sırada yemeğini bitirmiş olur ben tek başıma öylee ortada kalırım ısıtsan bi tabk yemeksıınmaz üşenirsin yesen yenmes.
geçmiş olsun kurtuldunuz yani...
evet gerçekten en güzle spor heryerden gidiyor
inekti şimdilik ama yarın keçi sütmüz geliyor bakalım..
mama yemiyor artık sıyırtmak üzereyim mamayla muhallebi yapıyorum yemiyor sütle yaptım dün yedi..kahvaltısına mama katınca yemiyor süt kattım onuda yedi..kesin karar veridim m-a-m-a-y-ı s-e-v-m-i-y-o-r:çok üzgünüm:
inek sutu normalde 1 yasina kadar verilmez bebeklere cunku demir eksikligi anemisine yol acar anne sutu ve inek sutunun icerigindeki demir miktarlari ve emilimleri farklidir bu yuzden normal sut yerine formul mamalarin verilmesi onerilir..diger bir etkiside zaten sut allerjisi, laktoz intelornsi v.s... o yuzden zaten once sulandirilarak bagirsaklar alistirilir..
ha unutmadan ayrica verilmesi cok gerekiyorsa imkansizliklar vs.. gunde 1 bardaktan fazla inek sutu verilmemelidir..
kapayamam damlam usgunumm bacaklar ince ama karın vs kalın yani incelmesi gereken bolgeler var. hemde herkes hedeflerinden bahsederken nie ben bahsedince ustume cullanıo herkes anlamadım..
BIB dede 60-65lerden bahsedenlere sinir oluyos diye muhabbeti duydum ama ses cıkarmadım kimseyi kırmak istemedigimden..herkesin vucut yapısı vs si farklı kaldıki ben hamileyken doguma kadar egzersiz yaptım yuruyus yaptım hergun yani vucudumun erken toplanması icin ozamanda dikkat ettim ona ragmen cocugum 4kg dogdu ..
bende sizden rica ediyorum benim kilo yorumlarıma destek olmayacaksanız kostekte olmayın lafta etmeyin lutfen arkadaslar . her koyun kendi bacagından...
meltem sağol canım
sizler yanında olduğunuzdan fazla sıkıntı olmuyor yan ters durabiliyor ama ben sabah düz deneyeceğim evrimin dediği gibi inşallah beceririmmm
elif demiştki parçala öyle koymu ne ben zaten teknoloji özürlüyüm nasıl bölüp parçalyacağım bilmiimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?