2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esra yanlış yapmadın hayır dogru
sneinkide benimkinden
evrimlerinki daha farklı normal koltuk gibi onların yüzü yola bakıyor
biizmki 0-13 arası bizde alırken adam ters koyacaksınız dedi hatta kendi montew etmişti

şimdi düz koyma vakti geldi bişey olmas
yine aynı sistem kilitliceksin. kemeerle
yahoyuda kendi kemeryile kilitliceksin okadar:)
13 kiloya kadar kullanılıyor demişti adam bize ama benim yiğenim 2 yaşında 12 kilo ama o buna asla oturamazki..

Ya babamla Ozy one dogru onu emnıyet kemerı ıle bı guzel sabıtlemıslerdı, hem de arkadakı araba koltugunun tam ortasına,yanı aradan yolu gorebılecek sekılde.. ama ben hala daha yanında oturdugum ıcın su an bı yere baglı olmadan yan duruyor.

Ondan sasırdım bı an, cunku ılk geldıgınde bız ole bı sabıtlemıstık deneme amaclı. Hatta koltugunun kenarında öne dogru nası baglanacagını gosteren sekıllerde sabıt duruyor.

kuzy yine yere vurmuş benimki pc ekranına çaattt :sinifsinif:

Var ya bı atıyor yere.. sankı bin tane derdı var adamın... o mama sandalyesının ustundekı tum oyuncakları bı elıyle savuruyor her yere, benım ödüm patlıyor, adam mama sandalyesının tepsısıne pat pat vurmaya gecıyor hıc bır sey olmamıs gıbı.. ne kadar siddete egılımı olan bı cocuk oldu bu cocuk, eskıden kapı kansa korkardı.. sımdı tınnnnn!!

Ama ben kızınca bı aglamaya baslıyor Esra.. ıkı kere ıstemdısı bagırdım.. oda elını corba kasesıne daldırıpp yuzunu sandalyesını her yerını corba etmıstı, ıkıncıısın de de pekmezı yüzüme ustune basına püskürtmüştü.. bı daa asla kızmadım, essekkk, her foku anlama bunu anla!!

evriim
ayy yerim o kuzyi ben ya
koptum gülmekden ayyyy göbeeeeeem çatlıcak...kaydirigubbakcemile3

şu sofraydaken yeri çok tanıdık geldi
biz tam yeke yices afik sulanır bizim yemeklere onu beslemekden ben yemek yiyemem sonra benm yemeğim buz gibi olur aydın o sırada yemeğini bitirmiş olur ben tek başıma öylee ortada kalırım ısıtsan bi tabk yemeksıınmaz üşenirsin yesen yenmes.

afik bruuuuu bruuuu yapmayı ögerendi bi kaç gundur özellikle bişey yerken bruu yapıyor ve üstümüz başımız yüzümüz gözumuz heryer batıyor. agzı boşkende tükürükle balon yapıyor
hey allahım ya hergun yeni bişey ögreniyorlar.
aklıma özgülün HAYAT la beraber eşine kurdukları komplo geldi ve dedimki dogum zamanı ne kadar önemli
resmen herşeyin vakti zamanı var.
ozaman yapamıyordu afik
biz sizin yaptıgınız herşeyi geriden takipliyorus..
neler yapacagını bilmek güzel mesela 1 haftadır esrakonun ecesi gibi tüm evi yuvarlanarak turluyor ilk zamnalar kafayı yere çarptı sonra tutmayı ögrendi.

ct 0.2 nin oto koltuğu değil mi benimkide ondan ben yanındaysam yan tutuyorum genelde ters olursa ayakları koltuğa değiyor

hımms anladım

sağol canım tonimer bende damlatayım bari

evet yaşananlar hep benzer şeylermiş

Esracım yahya ya geçmiş olsun

O yuzden Ozgur yese de sofradan kalkmıyor.. :)) ben yalnız kalmıyım dıye, bıraz istipdadi bı yontemle oturuyor yanıma :) Ama genelde bırımızı ayaga kalkmıs olarak gordu mu.. kedı gıbı bakınıpp eller havay kalkıyor... benı de benı de all benı dee.. ıkı daakka oturdu yaaa :)) ben soguk yemek yıyebılmeyı de ogrendım artık.. cok koymuyor bana eskısı gıbı :))

ben anlamıştım zatennnn!!!

ha unutmadan ayrica verilmesi cok gerekiyorsa imkansizliklar vs.. gunde 1 bardaktan fazla inek sutu verilmemelidir..

sulandırarak bir bardakla başlanabilir o zaman.

çok çok geçmiş olsun nurdanım inşallah tekrarlamaz. içim dağıldı okurken yazdıklarını. allah sana güç versin.

ben senin gobeğini yirim yirim kalmaz göbek filan.
hem çullanmam üstüne ben senin yoksa fena olur ben şişkoyum hala canım benim bacaklarını öyle görünce o resimden göbeğini göremem dimi ama !!! kıskandımda ondan yazdım ben aaaaa.

meltem sağol canım
sizler yanında olduğunuzdan fazla sıkıntı olmuyor yan ters durabiliyor ama ben sabah düz deneyeceğim evrimin dediği gibi inşallah beceririmmm

esra denerken yaho yanınd aolmasın mumkunse.
ben öyle şeyleri denrken çok sıkılırım ooff poff yaparım
bide afik zırlarsa aman allahım hepden elim yagaıma dolaşır..

elif demiştki parçala öyle koymu ne ben zaten teknoloji özürlüyüm nasıl bölüp parçalyacağım bilmiimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…