2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sıkıştırma programı var winzip diye
önce onunla sıkıştır sonrada dosya yukler gibi yukle
izlemek isteyen pc ye kaydetip izler yada kaydetmenen açıp izler

ALLAHIM HEPİMİZE SABIR VERSİN .BENİMKİDE AYNI YAHO GİBİ DUR DURAK YOK ÇOCUKTA MAŞŞALLAH.senin böyle şeyleri anlatımın süper hoşuma gidiyor ve çok gülüyorum

bakınız şimdi ben videoyu winzip ile şıkıştırdım şöyle anlatayım
videonun üstüne sag tık yaptım
sıkıştırı tıkladım
winzir mi winrar mı ne o sıkıştırdı
sonra hotfile sitesine dosyayı yukledim
ve size adres veriyorum
isteyen izlesin.
afikin kahkahları...
birasdann

evet ya ben de cicibebe vermek istiyorum ama sütlü oluyor herhalde..bakalim ben de doktora soracagim..sadece cicibebe icin ama..normal 1 yasindan önce icirmem herhalde..lmaz:
özgülcüm ben aslında mamayla veriyorum sadece dün hazırlamaya üşendim öyle yaptım .
aynen ya sevdiğine kocaman açıyor sevmediğne kilitliyor bugün yumurta peynir ekmek karıştırdım yemedi çok sıkıldı yumurtadanda peynirdende ben cornfleks yiyodum ondan tattırdım bayıldı kocaman açtı ağzını onuda nasıl veriyim korktum belki zararı olur falan diye nesquik mısır gevreğimi alsam nehirede ondada çok şeker vaR
Ben spora niye gittim bugün yediğim 11 tanecik minicik ekleri eritmek için sanırım getirmiş birde diyo spora gitmeden önce ye orada yakarsın :mymeka: dayanamadım yedim hepsini yaaa çok pişmanım :a015:
aman öslem boşver süt yapar ekler bu arada bende spor yapınca kilo vermiyorum ama inceliyorum vücudum sıkılaşıyo toparlanıyo belki sendede öyle olmuştur kıyafetlerinden anlarsın veya vücut ölçülerine bak

geçmiş olsun esracım çocuk napsın kendininkini beğenmedi anneminkiyle oyalanıyım demiş
ayyy süper mektup bayıldım gülüp duruyorum aKlıma geldikçe

[/URL][/IMG]

Anam resimli figürlü çiçek desenli koydum hem de :))

Babası onun taklıdını yapıyor, o da kendı taklıdıne gülüyor, arada makıneye saldırmaya calısıyor.. ama dünden gülmeye hazır bı Kuzy mevcut zaten :)))

Son düzenleme:
yükleyemedim mafoldumben
neyse sonra deniyim nehir mızmızlanmaya başladı
evrim bi şey gözükmüyo senin yükledindende

yok sıkıştır demişti galiba ay kafam karıştı sempatiksalakcinni

benim yükleme 3 saat sürmüştü bakalım seninki ne kadar sürer

sıkıştırma programı var winzip diye
önce onunla sıkıştır sonrada dosya yukler gibi yukle
izlemek isteyen pc ye kaydetip izler yada kaydetmenen açıp izler

Yaw sıkıstır dese anlayacagım winzip i de, kadın parçala dioo kaydirigubbakcemile3 .. ama benım vıdeo uzun degıldı zaten, o yuzden sıkıstırmama gerek yok..

EVRıM mektubunla hepimizin yaşadıklarını dile getirmişsin... sıcak yemek sıcak çay içmeyi özledim valla...

KUZY yerim seni ya tam ısırmalık olmuş bu çok güzel gülüyor videoda ama malesef benim bilgisayarın ses sistemi bozuldu sessiz sessiz izledim kuzunun gülmesini kuzuların sessizliği gibi oldu:)))) hele ellerini ısırmak istedim sanki gelde ısır gibi tutuyor öyle havada:)))

çok hoşsun Sıbel.. kuzuların sessızlıgı haa :)))

kuzu kebabı çoktatlı. efrim bunlar tadından yenmez oldu napıcaz o ellerini pinçikleyesim geldi

kuzu kebabı çoktatlı. efrim bunlar tadından yenmez oldu napıcaz o ellerini pinçikleyesim geldi

Hojam, o eller peni pinçikliyooo zaten.. sana bana zor gelir.. Esra da ki ar damar kaybı ben de olsa.. ben de sana çiziklerimi göstermek isterdim emmeee.. bisler nefsi olan edep damarları kabarık,damarlarının içi dolu insanlarıs.. anladın sen onu :))

Son düzenleme:
ay kuzyy harikasınn aslında önce kucağa alınma hamlesi yapıyor ancak gülmektende vazgeçemiyor ah bi elime geçirsem bu kebabıııı

laelaelaelaelae

bendede yaho ve maminin emekleme yarışı var önce emekleyip sonra yuvarlanıyorlar
ancak yaho bi ara gidiyor ortalık kurcalamaya mami yuvarlanmaya devam ediyor komediii koysam mami beni vurur

bir sürü işim var yapacak
ben ne yapıyorum topikte takılıyorum -tatlicadiarzu-
uyanır birazdan ve işler yine rafa kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…