ALLAHIM HEPİMİZE SABIR VERSİN .BENİMKİDE AYNI YAHO GİBİ DUR DURAK YOK ÇOCUKTA MAŞŞALLAH.senin böyle şeyleri anlatımın süper hoşuma gidiyor ve çok gülüyorumgünaydın herkese
keyfim yok sabah sabah yine bir vukuat atlattık..
bir çığlık ağlama sesi ile uyandım yaho kalkmış komidin çekmecelerini açmış kapatmak isterken elini sıkıştırmış bir fırladık yataktan eli kalmış bağırıyor offf şu dönem bir geçse artık
sabahın 6 buçuğu çekmecelere ip bağladık mafoldumben
şu üst dişler bi patlasaydı çok huysuzluk yapıyor off[/QUOTE
benimkinde huysuzluk yok ta şu 3-4 gündür yemek istemiyor ve sürekli kulaklarını kaşıyor.ve il dişleri 15 şubatta çıktı nerdeyse 2 ay olacak ne zaman çıkıcak bu üst dişer
Onun bı vıdeosu var, onu koyayım bugun.. kıkır kıkır, oradan bı gostereyım oglumu sevenlerıne :))
Ya napsın eeeşşeekkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!! Kısaca mektubunu sana anlatayım;
Anne hep gezelım, hep kucak kucaga olalım, ama sen hıc oturma yerıne, mumkunse mama sandalyesınde oturma surem 5 dk yı gecmesın.
Yemek yerım ama burnundan getırmeden asla annecım.. sen bana reklam ac, o da onun ıcınden begendıklerım olduugnda yerım mamamdan, bır mama yemek yarım saatten az surmemelı kı tadı cıksın annecım.. sen heder ol, bayıl, o zaman tamamdır.
Sız sofrada ıken, ve sen tam yemeye baslayackaken benım yıyesım tutar, agzımı habıre acarım, sana vıcdanın dibine vurdurutturumm, senın yemegın soguyup bı foka benzemeyınce ben de yemekten vazgecerım, senın ıcınde 50 tane besleyecılıgı olan hazırladıgın mamayı yemem, makarnayı köpürdete höpürdete yerım ama.. sen de ortadan ıkıye ayrılırsın.. her sey cok guzel.. ben de senı sevıyorum annecım..
Sevgılerımle
Kuzu Kebabı Kuzy.
mektup süper hepimiz hemen hemen aynılarını yaşıyoruz.:)))))))
özgülcüm ben aslında mamayla veriyorum sadece dün hazırlamaya üşendim öyle yaptım .evet ya ben de cicibebe vermek istiyorum ama sütlü oluyor herhalde..bakalim ben de doktora soracagim..sadece cicibebe icin ama..normal 1 yasindan önce icirmem herhalde..lmaz:
aynen ya sevdiğine kocaman açıyor sevmediğne kilitliyor bugün yumurta peynir ekmek karıştırdım yemedi çok sıkıldı yumurtadanda peynirdende ben cornfleks yiyodum ondan tattırdım bayıldı kocaman açtı ağzını onuda nasıl veriyim korktum belki zararı olur falan diye nesquik mısır gevreğimi alsam nehirede ondada çok şeker vaRye ye afiyet olsun canim..kaydirigubbakcemile3
hadi gecmis olsun..opuyorumnanaktan
aman pervin yesinde neyi seviyorsa onu yesin diyorum bende...sevmedigi seyleri artik zorlamiyorum..cünkü denedim sevdiklerine gelince agzini kocaman aciyor ve tekrar istiyor..kaydirigubbakcemile3sevmedigini gördügü anda anliyor ve tükürmeye basliyor..kaydirigubbakcemile3ben de biraktim artik..ne bulursam yediriyorum..kaydirigubbakcemile3
aman öslem boşver süt yapar ekler bu arada bende spor yapınca kilo vermiyorum ama inceliyorum vücudum sıkılaşıyo toparlanıyo belki sendede öyle olmuştur kıyafetlerinden anlarsın veya vücut ölçülerine bakBen spora niye gittim bugün yediğim 11 tanecik minicik ekleri eritmek için sanırım getirmiş birde diyo spora gitmeden önce ye orada yakarsın :mymeka: dayanamadım yedim hepsini yaaa çok pişmanım :a015:
geçmiş olsun esracım çocuk napsın kendininkini beğenmedi anneminkiyle oyalanıyım demişlaptopum rahmetli oldu nasılmı
bi ara mutfağa gitmeye yeltendim yaho ile laptopu yalnız bırakma gafletinde bulunarak...
yaho önce almış evrimin deyimiyle hesap makinesi laptopunu benimkinin ekranı açmış çivi çakar gibi çak çak vuruyor ben yetişene kadar ekranı kırdı
inanabiliyormusunuz kırdı ekranı ortadan cart diye
neyse öyle böyle iş görüyordu ilerleyen saatlerde laptopu fişinden çektim sürekli kablosu ile oynuyordu..
açmak istedim fişi takayım dedim takmamla paat diye bir ses fişin ucu sırılsıklam salya dolu sanırım ıslak olduğundan kıvılcım çıktı resmen şarz olmuyor hepten kapandı senağlama
maminin pcden yazıyorum deli oldummm
ayyy süper mektup bayıldım gülüp duruyorum aKlıma geldikçeOnun bı vıdeosu var, onu koyayım bugun.. kıkır kıkır, oradan bı gostereyım oglumu sevenlerıne :))
Ya napsın eeeşşeekkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!! Kısaca mektubunu sana anlatayım;
Anne hep gezelım, hep kucak kucaga olalım, ama sen hıc oturma yerıne, mumkunse mama sandalyesınde oturma surem 5 dk yı gecmesın.
Yemek yerım ama burnundan getırmeden asla annecım.. sen bana reklam ac, o da onun ıcınden begendıklerım olduugnda yerım mamamdan, bır mama yemek yarım saatten az surmemelı kı tadı cıksın annecım.. sen heder ol, bayıl, o zaman tamamdır.
Sız sofrada ıken, ve sen tam yemeye baslayackaken benım yıyesım tutar, agzımı habıre acarım, sana vıcdanın dibine vurdurutturumm, senın yemegın soguyup bı foka benzemeyınce ben de yemekten vazgecerım, senın ıcınde 50 tane besleyecılıgı olan hazırladıgın mamayı yemem, makarnayı köpürdete höpürdete yerım ama.. sen de ortadan ıkıye ayrılırsın.. her sey cok guzel.. ben de senı sevıyorum annecım..
Sevgılerımle
Kuzu Kebabı Kuzy.
yok sıkıştır demişti galiba ay kafam karıştı sempatiksalakcinni
benim yükleme 3 saat sürmüştü bakalım seninki ne kadar sürer
sıkıştırma programı var winzip diye
önce onunla sıkıştır sonrada dosya yukler gibi yukle
izlemek isteyen pc ye kaydetip izler yada kaydetmenen açıp izler
yükleyemedim mafoldumben
neyse sonra deniyim nehir mızmızlanmaya başladı
evrim bi şey gözükmüyo senin yükledindende
EVRİM mektubunla hepimizin yaşadıklarını dile getirmişsin... sıcak yemek sıcak çay içmeyi özledim valla...
KUZY yerim seni ya tam ısırmalık olmuş bu çok güzel gülüyor videoda ama malesef benim bilgisayarın ses sistemi bozuldu sessiz sessiz izledim kuzunun gülmesini kuzuların sessizliği gibi oldu:)))) hele ellerini ısırmak istedim sanki gelde ısır gibi tutuyor öyle havada:)))
çok hoşsun Sıbel.. kuzuların sessızlıgı haa :)))
kuzu kebabı çoktatlı. efrim bunlar tadından yenmez oldu napıcaz o ellerini pinçikleyesim geldi
Hojam, o eller peni pinçikliyooo zaten.. sana bana zor gelir.. Esra da ki ar damar kaybı ben de olsa.. ben de sana çiziklerimi göstermek isterdim emmeee.. bisler nefsi olan edep damarları kabarık,damarlarının içi dolu insanlarıs.. anladın sen onu :))
bendede yaho ve maminin emekleme yarışı var önce emekleyip sonra yuvarlanıyorlar
ancak yaho bi ara gidiyor ortalık kurcalamaya mami yuvarlanmaya devam ediyor komediii koysam mami beni vurur
bir sürü işim var yapacak
ben ne yapıyorum topikte takılıyorum -tatlicadiarzu-
uyanır birazdan ve işler yine rafa kalkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?