2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

emilgatör (soya lesitini) hakkında bilgisi olan!!!

Bebelac ın ve Herobaby nın neredeyse hepsınde varmıs.. GDO nun yumusak halıymıs...

Bilgisi olan!!!!!

Eylul annelerı topıgı konusuyormus bu konuyu.. bı arkadasım dedı oradan.. Hipp ı onerıyorlarmıss..

Ya var ya sıyırmamak elde deıll!!!! ne halt yedırecegız bız bu cocuklara

oy canım benim kıyamam onun eline.. yaramaz senii.. maşallah çekmecelere gidebiliyorsa. bizim tatlış daha popuşunu kaldıramıyorkaydirigubbakcemile3

oto koltuğunun markası chico.biz altı ayı dolunca aldık fakat doğduğundan itibaren kullanabilen modeliymiş aldığımız. kilo sınırını hatırlayamadım tam ama 18 kiloya kadar mı neydi heralde. akşam eşime sorar yazarım size. hatta resmini de koyarım. satın aldığımız yerdeki adam gösterdi bize bağlanışını hatta ilk o bağladı. yani direk düz bağlamıştı. kullanmama sebebimiz araba ile bi yere gitmiyoruz. zaten ilçe. gezdirmeye çıktığımızda da bebek arabası ile ya da kucakta çıkartıyoruz. çok küçük mesafelerde gittiğimizde de zaten kucağımda gidiyor. ama yaza mesela ankaraya ya da kütahyaya giderken bindiririm kesin.

merhaba arkadaşlar.Ben yeni üye oldum benimde 11 ağustos doğumlu bir kızım var.Paylaşımlarınızı okumaktan keyif aldım.
hoşgeldin.. senin paylaşımlarını da bekliyoruz. bu arada ismin ne?

ben bizimkinin kullanma klavuzunu görmedim yaa.. keşke görseydim..
mektuba bayıldım. hemen hemen aynı.. :)

hay maşallah kuzy e..

emilgatör (soya lesitini) hakkında bilgisi olan!!!

Bebelac ın ve Herobaby nın neredeyse hepsınde varmıs.. GDO nun yumusak halıymıs...

Bilgisi olan!!!!!
off ya ne yediricez biz. ben yediriyorum ya zaten az yiyor günde bir kez. onu da hepsini bitirmiyor bile yaptığımın. aptamil kaşık maması vardı bitti. dün bebelac almıştım. aptamil kalmamıştı..

öğlen eve gittiğimde mercimek çorbası yaptım. anca beş çay kaşığı yedi benim paşa mızmızlandı durdu. altını açtım. o zaman sustu.. e öyle de durulmuyor ki çok üşür diye korkuyorum.

Eylul annelerı topıgı konusuyormus bu konuyu.. bı arkadasım dedı oradan.. Hipp ı onerıyorlarmıss..

Ya var ya sıyırmamak elde deıll!!!! ne halt yedırecegız bız bu cocuklara

İYİDE SOYA LESİTİNİ HERŞEYDE VAR.ETİ CİCİ BEBEDE APTAMİLDE ÇİKOLATALARDA.HERŞEYDE.HERRALDE ÇOK KÖTÜ BİRŞEY OLSA SATMAZLAR .:umursamaz:

yoğurt olarak genelde activia demişsiniz kızlar. teşekkürler. bir de onu denetirim o zaman. şu elimdekiler bitsin bi.
bu arada buzdolabımız bozuldu beş gün oldu servis geldi yaptı ama olmadı. parça sipariş vereceklermiş. on güne kadar anca gelir dediler. üç gün dolapsız durduk. çok zor oldu. sonra bize mini bir çift kapılı buzdolabı getirmişler. yani böyle durumlarda veriyorlarmış müşterilerine. neyse ki dün onu getirdiler de ufak mufak ama işimizi gördü yani. ya daha bir buçuk yıl oldu alınalı hemen bozuldu deli oldum.. sürekli elektrikler gidip geldi ondan oldu heralde diyorum.

bence böyle şeylere fazla takılmamak lazım.yoksa kafayı sıyırırız.ebbeklerimiz için elbette eniyisini istiyoruz ama ne bileyim bizlerdde eti cici bebelerle mis pudinglerle büyümüşüz.çok şükürde sağlıklıyız.ve inanaın bi ara bu gdo çıktığında herşeyin içeriğine baktım ve soya lesitini hepsinde var.

mumy bizimkide 18 aya kadar umarım olur emniyet kemeri ile sabitleyeceğim akşam mami gelsin deneme yapacağım
güli dediğin gibi yaho ile olmaz zaten cıngar çıkarır

offffffffffffffff yine 3 şehit.allah rahmet eylesin ailelerine sabırlar versin.bitanesinin 2 gün önce bebeği olmuş.diğerininde eşi 3 aylık hamileymiş.allahım kimsenin başına vermesin.

Gene değişik düşünceler geliyor beynime, kendime engel olamıyorum. ılaçlarla daha iyiyim. Bu dünya çocuğum için çok kötü bir yer gibi geliyor ve onu dünyaya getirdiğim için bazen pişmanlık duyuyorum. Ne acılar yaşayacak kimbilir diyorum. Manyak gibiyim bazen..
Yazdıklarınızı okumak iyi geliyor.
Hasta olan bebeklerimize çok geçmişler olsun.
Teo ve şevval daha iyidirler umarım.

esra araba koltuğunu yenimi aldın ben kaçırdım

bu arada yer yatağı nasıl gidiyor ben park yatağın altına koyduklarımıda aldım ince bir örtü üstüne yatağını koydum çok alçak oldu geceleri alırken ama onun dışında iyi .

şevvalim iyileşmedimi daha . antibiyotiğinin bitmesi gerekiyor sanki bugün diye hatırlıyorum

garantisi yokmu canım buzdolabının daha çok yeni.
var canım. geldiler işte garantinin servisinden ama yapamadılar. parçası değişecek dediler. parça da motor yani en önemli parçası inşallah değişince tad verir. şu an getirdikleri buzdolabı da çok şeker. bizimkinin ufağı gibi :) babannesi yiğit gibi diyor :)

mumy bizimkide 18 aya kadar umarım olur emniyet kemeri ile sabitleyeceğim akşam mami gelsin deneme yapacağım
güli dediğin gibi yaho ile olmaz zaten cıngar çıkarır
18 ay mı 18 kilo mu ?? ben de emin olamadım şimdi.

offffffffffffffff yine 3 şehit.allah rahmet eylesin ailelerine sabırlar versin.bitanesinin 2 gün önce bebeği olmuş.diğerininde eşi 3 aylık hamileymiş.allahım kimsenin başına vermesin.

evrimm bayıldım bu kuzyee, ece benden cokkaydirigubbakcemile3 o guldukce kucagımdaki çıglık attı cok seker yaaa .noel baba edasıyla sallanıo bide gulerken yumosum benim

damla canımsın bilionmüüü

yahomun eli sıkışmış geçmiş olsun ..aman dikkat prizleri herşeyi kapatmak için değişik zımbırtılar var senin acilen bundan edinmen gerek..laptopda gitmiş geçmiş olsun ..evde hiç bir eşynın altında eörtü filan bulundurma....
Evrim masaya pat pat vurma elindekileri hırçın birşekilde yere atma bizdede mevcuttur..Hatta bim oyuncağımız kırıldı görüntü var ses yıok ışkları yanıyor amam sesi çıkmıyor artık..

ayyy içim parcalandı yaa kıyamam.. basladı şimdiden mesaiye bu oglan Allah yardımcın olsun esracım

eceninde altta bisi yok ustler kabarmıs ya bekliorum acaba usttenmi gelcek bombalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…