oy canım benim kıyamam onun eline.. yaramaz senii.. maşallah çekmecelere gidebiliyorsa. bizim tatlış daha popuşunu kaldıramıyorkaydirigubbakcemile3günaydın herkese
keyfim yok sabah sabah yine bir vukuat atlattık..
bir çığlık ağlama sesi ile uyandım yaho kalkmış komidin çekmecelerini açmış kapatmak isterken elini sıkıştırmış bir fırladık yataktan eli kalmış bağırıyor offf şu dönem bir geçse artık
sabahın 6 buçuğu çekmecelere ip bağladık mafoldumben
oto koltuğunun markası chico.biz altı ayı dolunca aldık fakat doğduğundan itibaren kullanabilen modeliymiş aldığımız. kilo sınırını hatırlayamadım tam ama 18 kiloya kadar mı neydi heralde. akşam eşime sorar yazarım size. hatta resmini de koyarım. satın aldığımız yerdeki adam gösterdi bize bağlanışını hatta ilk o bağladı. yani direk düz bağlamıştı. kullanmama sebebimiz araba ile bi yere gitmiyoruz. zaten ilçe. gezdirmeye çıktığımızda da bebek arabası ile ya da kucakta çıkartıyoruz. çok küçük mesafelerde gittiğimizde de zaten kucağımda gidiyor. ama yaza mesela ankaraya ya da kütahyaya giderken bindiririm kesin.mummy oto koltuğunun markası modeli nedir?
henüz kullanmadığınıza göre büyükler içindir benimki yeni doğan döneminde alınmıştı
birde yoğurt sormuşsun activia veriyorum ben zaman zaman mayalanmış yoğurdum yoksa efrimin tavsiyesiyle
deryada büyümix veriyordu sanırsam
hoşgeldin.. senin paylaşımlarını da bekliyoruz. bu arada ismin ne?merhaba arkadaşlar.Ben yeni üye oldum benimde 11 ağustos doğumlu bir kızım var.Paylaşımlarınızı okumaktan keyif aldım.
ben bizimkinin kullanma klavuzunu görmedim yaa.. keşke görseydim..efrimim böbemmm benimkide chicco ama sizinkinden değil sanırım
bugüne kadar ters gitti evet acaba emniyet kemeri ile sabitlenirmi bir bakacağım
sizinki hep düzmü gitti biz kullanma kılavuzuna göre yaptık yanlışmı yaptık acaba
mektuba bayıldım. hemen hemen aynı.. :)Onun bı vıdeosu var, onu koyayım bugun.. kıkır kıkır, oradan bı gostereyım oglumu sevenlerıne :))
Ya napsın eeeşşeekkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!! Kısaca mektubunu sana anlatayım;
Anne hep gezelım, hep kucak kucaga olalım, ama sen hıc oturma yerıne, mumkunse mama sandalyesınde oturma surem 5 dk yı gecmesın.
Yemek yerım ama burnundan getırmeden asla annecım.. sen bana reklam ac, o da onun ıcınden begendıklerım olduugnda yerım mamamdan, bır mama yemek yarım saatten az surmemelı kı tadı cıksın annecım.. sen heder ol, bayıl, o zaman tamamdır.
Sız sofrada ıken, ve sen tam yemeye baslayackaken benım yıyesım tutar, agzımı habıre acarım, sana vıcdanın dibine vurdurutturumm, senın yemegın soguyup bı foka benzemeyınce ben de yemekten vazgecerım, senın ıcınde 50 tane besleyecılıgı olan hazırladıgın mamayı yemem, makarnayı köpürdete höpürdete yerım ama.. sen de ortadan ıkıye ayrılırsın.. her sey cok guzel.. ben de senı sevıyorum annecım..
Sevgılerımle
Kuzu Kebabı Kuzy.
hay maşallah kuzy e..[/URL][/IMG]
Anam resimli figürlü çiçek desenli koydum hem de :))
Babası onun taklıdını yapıyor, o da kendı taklıdıne gülüyor, arada makıneye saldırmaya calısıyor.. ama dünden gülmeye hazır bı Kuzy mevcut zaten :)))
off ya ne yediricez biz. ben yediriyorum ya zaten az yiyor günde bir kez. onu da hepsini bitirmiyor bile yaptığımın. aptamil kaşık maması vardı bitti. dün bebelac almıştım. aptamil kalmamıştı..emilgatör (soya lesitini) hakkında bilgisi olan!!!
Bebelac ın ve Herobaby nın neredeyse hepsınde varmıs.. GDO nun yumusak halıymıs...
Bilgisi olan!!!!!
Eylul annelerı topıgı konusuyormus bu konuyu.. bı arkadasım dedı oradan.. Hipp ı onerıyorlarmıss..
Ya var ya sıyırmamak elde deıll!!!! ne halt yedırecegız bız bu cocuklara
var canım. geldiler işte garantinin servisinden ama yapamadılar. parçası değişecek dediler. parça da motor yani en önemli parçasıgarantisi yokmu canım buzdolabının daha çok yeni.
18 ay mı 18 kilo mu ?? ben de emin olamadım şimdi.mumy bizimkide 18 aya kadar umarım olur emniyet kemeri ile sabitleyeceğim akşam mami gelsin deneme yapacağım
güli dediğin gibi yaho ile olmaz zaten cıngar çıkarır
offffffffffffffff yine 3 şehit.allah rahmet eylesin ailelerine sabırlar versin.bitanesinin 2 gün önce bebeği olmuş.diğerininde eşi 3 aylık hamileymiş.allahım kimsenin başına vermesin.
günaydın herkese
keyfim yok sabah sabah yine bir vukuat atlattık..
bir çığlık ağlama sesi ile uyandım yaho kalkmış komidin çekmecelerini açmış kapatmak isterken elini sıkıştırmış bir fırladık yataktan eli kalmış bağırıyor offf şu dönem bir geçse artık
sabahın 6 buçuğu çekmecelere ip bağladık mafoldumben
offf bizimde huysuzluğumuzun sebebi üst dişlermi acaba ya... görünürd ebirşey yok ama.... ahh esracım üst dişler çıksa ne olacak bu sefer en zor azı dişler çıkmaya başlayacak bi dişlerin sonu gelmeyecek bizede bi rahat yokboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?