Kızımı çok seviyorum ama fazla endişeliyim onun için.
Size de oluyor mu böyle...
buket kendini sürekli meşgul etsen yani bu düşünceleri düşünmeye vakit bırakma kendi içinde
çalışmaya başladınmı bilmiyorum ama eger başlamadıysan gunu programla
hangi saat ne yapacagın programla ve sadece onları düşün
mesela sabah kalk kahvaltı sonrasında biraz yürüyüş
eve gel kzınla oyna
sonra yemek yap farklı tarfiler dene
kek börek çörek yap
alışveriş yap
kafan meşgul olursa başka düşüncelere yer kalmaz belki
kendini çok dinleme.
sana yardımcı olmak istiyorum ama elimden gelen sadece buraya yazmak
keşke yakın olsakda sıksık görüşsek.
sosyal ortamlar seni düşüncelerinden uzaklaştırır emin ol.
canim o koltuklar öne bakmiyor..ben simdi 9 aydan sonra yada 9 kilodan soinra olan koltugu aldim..hayatta pek sevmiyordu ters gitmeyi..maxi cosi nin..daha dogrusu oglumun vardi..eski modeli..onu kullaniyoruz iki gündür..cok rahat ettik..önden ilgilenebiliyorum ve oda disariyi gördügü icin rahat ediyor..tavsiye ederim sana..birde oto koltuğu kullanan arkadaşlar koltuk ters bakıyorda bu koltuk düz bakmazmı belki önünü görse susacak yeni koltukmu alacağız yine akannehir
gecmis olsun canim..tahmin etmistim zaten..olsun erken gitmen iyi olmus..insallah bir an evvel iyilesirsin..:Saruboceq:günaydın.... hava kapalı, uykum var zaten içim iyice karardı.....
malesef TOPUK DİKENİ olmuşum.... sonuç bu üzüldüm ama yapacak birşey yok... tabanlık verdi dr. akşam medikale gidip aldık ama pek alışamadım şuan garip geliyor zamanla alışırım sanırım... birkaç ilaç ve merhem verdi ama sonuçta ilaçla falan geçecek birşey değil kalıcı birşey canım ona sıkıldı.....
eve gitmeden önce annemi aradım selini sordum çok mızmız dedi.... neyse eve gittim açmış güya ama selin hanıma çorbasını içiremedim nasıl ağlıyor içmicem diye... annem uykusu var epey oldu o uyanalı dedi zaten 15 dk. anca uyuyor gündüz neyse evimize çıktık uyutalım diye ağlıyor çığlık atıyor uiyumak istemiyormuş dedim bunun karnı aç acaba başka birşey yapsam yermi biberon maması yaptım yine içmiyor uyutmayı denedim yine ağlıyor sonra dedim bu sefer kaşık maması yapayım yok yine yediremedim yine yatır kaldır yatır kaldır kaç saat uğraştık keyfi yok gözlerinden uyku akıyor ama hala uyumayacağım diyor babasıyla camdan falan baktılar gecenin bi yarısı sonra mızırdaya mızırdaya uyudu gece 2,5 a kadarda birşey yediremedik ondada içmedi denecek kadar az süt içti... akşam o ağladı ben ağladım.... çok üzüyor beni.... neden böyle oldu anlamadım... bu ilk değil iştahsızlığı 2,5 aydır çekiyoruz ama dün tamamiyle daha farklı bi iştahsızlık artı birazda huysuzdu...bakalım bugün nasıl olacak... inşallah düzelir....
geçmişe bi göz atayım bakalım.... biri gelip başıma iş çıkartmazsa tabi.....
canim ben ogluma 8 aydan sonra vermeye baslamistim..oda pek yemezdi digerlerini..doktorda günde 1 taneyi gecmemek sartiyla verebilirsin demisti..ya kızlar yiğit yoğurt yemiyor. kendimiz yaptık yoğurt yemedi. içine bişiler kattık nafile. süzme yoğurt aldım pınarın. onu da yemedi. ne katarsan kat işe yaramadı. dün ilk defa hani şu danone gibi küp olanlar var ya. içimin. onlardan aldık. orman meyveli. ayıla bayıla yedi. hatta bitince ağladı. altılı oluyor onlar. hergün bir tane vereyim diyorum bitene kadar. ama devam etsem mi bilemiyorum. sonuçta içinde kimyasallar var. fakat hiç yememesinden de iyi değil mi?? fikirlerinizi yazar mısınız? bir de bu tür hazır yoğurtlardan vereniniz var mı başka? varsa hangi marka veriyorsunuz???
ay gecmis olsun canim..benimkide aciyor cekmeceleri ama tabi ben yaninda oluyorum..yaho gercekten cok firlatma anlasilan...evriminde dedigi gibi sen cocuklar icin olan korumaliklardan al..en iyisi olur senin icin..günaydın herkese
keyfim yok sabah sabah yine bir vukuat atlattık..
bir çığlık ağlama sesi ile uyandım yaho kalkmış komidin çekmecelerini açmış kapatmak isterken elini sıkıştırmış bir fırladık yataktan eli kalmış bağırıyor offf şu dönem bir geçse artık
sabahın 6 buçuğu çekmecelere ip bağladık mafoldumben
hos geldin canim...a.s.merhaba arkadaşlar.Ben yeni üye oldum benimde 11 ağustos doğumlu bir kızım var.Paylaşımlarınızı okumaktan keyif aldım.
canim seninki öyle oluyor..dogru yapmissin..a.sefrimim böbemmm benimkide chicco ama sizinkinden değil sanırım
bugüne kadar ters gitti evet acaba emniyet kemeri ile sabitlenirmi bir bakacağım
sizinki hep düzmü gitti biz kullanma kılavuzuna göre yaptık yanlışmı yaptık acaba
oy ne tatlisin sen..bu bebislerin gülüsleri hep ayni..sanki hayat gülüyormus gibi geliyor bana..evrim kuzy daha cok sana benziyor gibime geldi..gamyoncuiremsu[/URL][/IMG]
Anam resimli figürlü çiçek desenli koydum hem de :))
Babası onun taklıdını yapıyor, o da kendı taklıdıne gülüyor, arada makıneye saldırmaya calısıyor.. ama dünden gülmeye hazır bı Kuzy mevcut zaten :)))
belkide öyle yapmak lazim..bence böyle şeylere fazla takılmamak lazım.yoksa kafayı sıyırırız.ebbeklerimiz için elbette eniyisini istiyoruz ama ne bileyim bizlerdde eti cici bebelerle mis pudinglerle büyümüşüz.çok şükürde sağlıklıyız.ve inanaın bi ara bu gdo çıktığında herşeyin içeriğine baktım ve soya lesitini hepsinde var.
senağlamasenağlamaoffffffffffffffff yine 3 şehit.allah rahmet eylesin ailelerine sabırlar versin.bitanesinin 2 gün önce bebeği olmuş.diğerininde eşi 3 aylık hamileymiş.allahım kimsenin başına vermesin.
Kızımı çok seviyorum ama fazla endişeliyim onun için.
Size de oluyor mu böyle...
canim böyle sürekli karamsar olman bebeginide cok etkiler..o senin bu ruh halini hissediyor emin ol..sen ne kadar pozitif ve hayati seven bir insan olursan oda öyle mutlu bir bebek ve insan olacaktir..lütfen böyle düsünceleri kafandan atmaya calis ve düsünme bunlari..a.sÇok teşekkürler öneriler için.
Pasta börek yapmayı çok da severim ama ahh bir de kilo sorunu olmasa....
evrimmmmmmimmmm çok güldüm kaa maşallah kuzuma yaa[/URL][/IMG]
Anam resimli figürlü çiçek desenli koydum hem de :))
Babası onun taklıdını yapıyor, o da kendı taklıdıne gülüyor, arada makıneye saldırmaya calısıyor.. ama dünden gülmeye hazır bı Kuzy mevcut zaten :)))
mumy yanlış yazmışım 18 kg diyecektim
damlam yeni almadım ama yenilik yapmak lazım sanırım doğumundan beri kullandığım koltuk ancak ters gittiği için yaygara kopuyorrr
özgül şimdi yenimi alacağım tekrar yaaa pehhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?