2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızımı çok seviyorum ama fazla endişeliyim onun için.
Size de oluyor mu böyle...

hayır olmuyor canım.. sanırım hala kurtulamadın . rahat ol akısına bırak hayat devam edio onlarda buyuyolar..lohusayken cok endiseleniodum ama simdi cok deil ..anı yasıorum anlıyacagın

kuzy kebabı tam kebap kıvamındaymış ya yanlız hep ciddi gördüğümüz için gülen kuzy çok değişik geldi.

Anahtar kelime anı yaşamak sanırım. Gelecek endişesi ile anı yaşayamamak benimki. Elimde olmuyor bazen...

Uzun süre çocuğum olmadı, bebek olsun bütün sıkıntılar biter amaan ne olacak ki modundaydım. Çok mutlu bir hamilelik ve sonuç bu.

kuzeyyy kuzey
ya çok tatlısın sen
ayrıca gülen kuzy çokdaha tatlıymış.
o ciddi ciddi poz veren uslu puslu resim çektiren kuzyden daha tatlı bu...
maşallah

Kuzey çok tatlı gerçekten, küçükken benim kıza benzetiyorlardı Kuzey'i. Büyükdükçe daha da tatlı olmuş maşallah..

buketcim
sen sürekli evhamla kendini mutusz edersin.
çok takılma
bak çok güzel ve saglıklı bir bebeğin var bunları düşün.
sen endişelendikçe dah çok şey gözune batar
olayları hayatı biraz akışına bırak.
herşeyden mutlu olmayaçalış.
mesela bir bebeğe sahip olmak için ömür boyuçalışıp para kazanmak zorunda olan insanlar var yada elinde avucunda ne varsa sattıkları halde buna gücü yetmeyen insanlar var.
lütfen bukonular aklına geldiğinde kendinden daha kötu durumda olanları düşünüp haline şükret.
evladın senişn için en buyuk nimet
ama buna şükrü endişlenerek değil onunla mutluluguyaşayarak edersin.

buket kendini sürekli meşgul etsen yani bu düşünceleri düşünmeye vakit bırakma kendi içinde
çalışmaya başladınmı bilmiyorum ama eger başlamadıysan gunu programla
hangi saat ne yapacagın programla ve sadece onları düşün
mesela sabah kalk kahvaltı sonrasında biraz yürüyüş
eve gel kzınla oyna
sonra yemek yap farklı tarfiler dene
kek börek çörek yap
alışveriş yap
kafan meşgul olursa başka düşüncelere yer kalmaz belki
kendini çok dinleme.
sana yardımcı olmak istiyorum ama elimden gelen sadece buraya yazmak
keşke yakın olsakda sıksık görüşsek.
sosyal ortamlar seni düşüncelerinden uzaklaştırır emin ol.

meltem
esrako izinli 2 gun
eşide izinliymiş
gezip tozup tozu dumana katıp alşıveriş falan yapcaklardı..

İşe başladım, zaten başladıktan sonra ortaya çıktı doğum sonrası depresyon.
Çok haklısın meşguliyet en iyi ilaçi böyle hastalıklı düşünceler geldiğinde.
Sosyal ortamımda yok pek, onun da etkisi büyük.
Evdeyken buraya takılmak için vaktim oluyordu ama çalışırken arada bir de olsa takip edebiliyorum o bile iyi geliyor.

Çok teşekkürler öneriler için.
Pasta börek yapmayı çok da severim ama ahh bir de kilo sorunu olmasa....

EMİLGATÖR ( SOYA LESİTİNİ)

malum doğumdan beri selin emmediği için hep mama ile besledik şu GDO olayı çıktığında beri epeyce araştırdım malesef çoğu arkadaşın dediği gibi herşeyde var.... BEBELAC VE MİLUPA danışmanlarıyla telefonla bizzat görüştüm gdo olayı türkiyede yeni çıktı avrupada yıllardır uygulanıyor ve milupa gerekse bebelac bu şartlara göre üretim yapılıyor dediler... ama bende tv lerde banğır banğır soya lesitini gdo lu deniliyor ve bu sizin mama kutunuzun üstünde var dedim.... kabul ettiler ama makul bi oranda olduğunu bu oranın onlar için zararlı olmadığını vs. söylediler...inandınmı hala bir yanım hayır diyor ama elden birşey gelmiyor yani mama yerine vereceğimiz bi alternatif yok.... öyle yada böyle vermek zorunda kalıyoruz..... çikolatalarda, hazır çorbalarda ve daha birçok şeyde bu maddeler var şimdi engellesekte ileride mutlaka yemek isteyecekleri şeylerin içinde var malesef.. rabbim evlatlırımızı korusun....

uzun lafın kısası artık araştırmayı bıraktım... çünkü her kullandığım şeyin üstünde bu yazıyı görünce sinirim bozuluyor dalga geçiliyormuş gibi hissediyorum kendimle.... hem zararlı deniliyor hemde o madde mamaya katılıyor...

birde oto koltuğu kullanan arkadaşlar koltuk ters bakıyorda bu koltuk düz bakmazmı belki önünü görse susacak yeni koltukmu alacağız yine akannehir
canim o koltuklar öne bakmiyor..ben simdi 9 aydan sonra yada 9 kilodan soinra olan koltugu aldim..hayatta pek sevmiyordu ters gitmeyi..maxi cosi nin..daha dogrusu oglumun vardi..eski modeli..onu kullaniyoruz iki gündür..cok rahat ettik..önden ilgilenebiliyorum ve oda disariyi gördügü icin rahat ediyor..tavsiye ederim sana..
gecmis olsun canim..tahmin etmistim zaten..olsun erken gitmen iyi olmus..insallah bir an evvel iyilesirsin..:Saruboceq:
canim ben ogluma 8 aydan sonra vermeye baslamistim..oda pek yemezdi digerlerini..doktorda günde 1 taneyi gecmemek sartiyla verebilirsin demisti..
ay gecmis olsun canim..benimkide aciyor cekmeceleri ama tabi ben yaninda oluyorum..yaho gercekten cok firlatma anlasilan...evriminde dedigi gibi sen cocuklar icin olan korumaliklardan al..en iyisi olur senin icin..
merhaba arkadaşlar.Ben yeni üye oldum benimde 11 ağustos doğumlu bir kızım var.Paylaşımlarınızı okumaktan keyif aldım.
hos geldin canim...a.s.
canim seninki öyle oluyor..dogru yapmissin..a.s
oy ne tatlisin sen..bu bebislerin gülüsleri hep ayni..sanki hayat gülüyormus gibi geliyor bana..evrim kuzy daha cok sana benziyor gibime geldi..gamyoncuiremsu
belkide öyle yapmak lazim..
offffffffffffffff yine 3 şehit.allah rahmet eylesin ailelerine sabırlar versin.bitanesinin 2 gün önce bebeği olmuş.diğerininde eşi 3 aylık hamileymiş.allahım kimsenin başına vermesin.
senağlamasenağlama
Kızımı çok seviyorum ama fazla endişeliyim onun için.
Size de oluyor mu böyle...

Çok teşekkürler öneriler için.
Pasta börek yapmayı çok da severim ama ahh bir de kilo sorunu olmasa....
canim böyle sürekli karamsar olman bebeginide cok etkiler..o senin bu ruh halini hissediyor emin ol..sen ne kadar pozitif ve hayati seven bir insan olursan oda öyle mutlu bir bebek ve insan olacaktir..lütfen böyle düsünceleri kafandan atmaya calis ve düsünme bunlari..a.s

evrimmmmmmimmmm çok güldüm kaa maşallah kuzuma yaa

mumy yanlış yazmışım 18 kg diyecektim

damlam yeni almadım ama yenilik yapmak lazım sanırım doğumundan beri kullandığım koltuk ancak ters gittiği için yaygara kopuyorrr

özgül şimdi yenimi alacağım tekrar yaaa pehhh

ayakları koltuğa değiyordur canı acımıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…