malesef öyle oluyor canim..kafasi koltuktan disari cikiyorsa eger hemen degistirmek gerkiyor zaten..ama ici dar oldugu icin pek rahat etmiyorlar..mumy yanlış yazmışım 18 kg diyecektim
damlam yeni almadım ama yenilik yapmak lazım sanırım doğumundan beri kullandığım koltuk ancak ters gittiği için yaygara kopuyorrr
özgül şimdi yenimi alacağım tekrar yaaa pehhh
evet burada da hava cok güzel...insanin ici kipir kipir oluyor..hihoyyytparka gittik geldik hava süperrrr
koltuğun üstne baktım uyarı var
airbag olan koltuklarda gidiş istikametine takmayın tehlikeli diyor yani airbag yoksa takılabilir sanırsam
ancak emniyet kemeri ile sabitlemeye çalıştım beceremedim -tatlicadiarzu-
airbag olan arabalarda önede bagliyamiyorsun terste olsa...düz arkada da olmuyor kesinlikle..koltuğun üstne baktım uyarı var
airbag olan koltuklarda gidiş istikametine takmayın tehlikeli diyor yani airbag yoksa takılabilir sanırsam
ancak emniyet kemeri ile sabitlemeye çalıştım beceremedim -tatlicadiarzu-
İYİDE SOYA LESİTİNİ HERŞEYDE VAR.ETİ CİCİ BEBEDE APTAMİLDE ÇİKOLATALARDA.HERŞEYDE.HERRALDE ÇOK KÖTÜ BİRŞEY OLSA SATMAZLAR .:umursamaz:
yoğurt olarak genelde activia demişsiniz kızlar. teşekkürler. bir de onu denetirim o zaman. şu elimdekiler bitsin bi.
bu arada buzdolabımız bozuldu beş gün olduservis geldi yaptı ama olmadı. parça sipariş vereceklermiş. on güne kadar anca gelir dediler. üç gün dolapsız durduk. çok zor oldu. sonra bize mini bir çift kapılı buzdolabı getirmişler. yani böyle durumlarda veriyorlarmış müşterilerine. neyse ki dün onu getirdiler de ufak mufak ama işimizi gördü yani. ya daha bir buçuk yıl oldu alınalı hemen bozuldu deli oldum.. sürekli elektrikler gidip geldi ondan oldu heralde diyorum.
bence böyle şeylere fazla takılmamak lazım.yoksa kafayı sıyırırız.ebbeklerimiz için elbette eniyisini istiyoruz ama ne bileyim bizlerdde eti cici bebelerle mis pudinglerle büyümüşüz.çok şükürde sağlıklıyız.ve inanaın bi ara bu gdo çıktığında herşeyin içeriğine baktım ve soya lesitini hepsinde var.
Kızımı çok seviyorum ama fazla endişeliyim onun için.
Size de oluyor mu böyle...
kuzy kebabı tam kebap kıvamındaymış ya yanlız hep ciddi gördüğümüz için gülen kuzy çok değişik geldi.
Kuzey çok tatlı gerçekten, küçükken benim kıza benzetiyorlardı Kuzey'i. Büyükdükçe daha da tatlı olmuş maşallah..
EMİLGATÖR ( SOYA LESİTİNİ)
malum doğumdan beri selin emmediği için hep mama ile besledik şu GDO olayı çıktığında beri epeyce araştırdım malesef çoğu arkadaşın dediği gibi herşeyde var.... BEBELAC VE MİLUPA danışmanlarıyla telefonla bizzat görüştüm gdo olayı türkiyede yeni çıktı avrupada yıllardır uygulanıyor ve milupa gerekse bebelac bu şartlara göre üretim yapılıyor dediler... ama bende tv lerde banğır banğır soya lesitini gdo lu deniliyor ve bu sizin mama kutunuzun üstünde var dedim.... kabul ettiler ama makul bi oranda olduğunu bu oranın onlar için zararlı olmadığını vs. söylediler...inandınmı hala bir yanım hayır diyor ama elden birşey gelmiyor yani mama yerine vereceğimiz bi alternatif yok.... öyle yada böyle vermek zorunda kalıyoruz..... çikolatalarda, hazır çorbalarda ve daha birçok şeyde bu maddeler var şimdi engellesekte ileride mutlaka yemek isteyecekleri şeylerin içinde var malesef.. rabbim evlatlırımızı korusun....
uzun lafın kısası artık araştırmayı bıraktım... çünkü her kullandığım şeyin üstünde bu yazıyı görünce sinirim bozuluyor dalga geçiliyormuş gibi hissediyorum kendimle.... hem zararlı deniliyor hemde o madde mamaya katılıyor...
Ankara'ya kış geldi hava buz..
Az once bi çuku yuttum.. bı paket kadar.. kucuk bı paket.. oldukca bıtterdı.. kendısını yedım ben, bır anda oldu, anlamadım.. ama yedım.. paket bıtınce kendıme geldım.. ben yaptım.. pısman mıyım?? bı sol omuz çekiştiriyooo.. bı sağ omuz.. kararsızımm hala :):)
hmm memelerdeki ciziklerle bi foto isteseklaelaelaelaelaebenimki dadanmıyor özgül anormal bir şekilde saldırıyor yüzümde ve mememdeki çizikleri görmek istermisin
cok gecmis lsiun sibelcim, ya cok agri aci yapar o kiyamam, insallah isin ayakta egildir, yani gun icerisinde fazla ayakta kalmiyorsundur insallah..sağol canım. senin annenede geçmiş olsun....
valla ne bilim bizim dr. da topuk dikeni dedi ve nettede araştırdım birçok dr. topuk dikeni olarak adlandırmış hangisi doğru bilmiyorum artık....
banada bi tabanlık verdi bu sabah kullanmaya başladım ama daha alışamadım...
dr. a kilo versem bi etkisi olurmu dedim olabilir tabiki biraz kilo verirsen topuga verilen baskı azalır dedi... kilo vermem lazım ama nasıl:gitme:
işte bu buzlu olayı deneyemem ama akşamları yapabilirim çok ağrım olunca sağol canım.....
bizimkide ters, ve ters takilan maxicosi moeller duz takilamiyor, tailirsa tum emniyet sistmei sifirefrimim böbemmm benimkide chicco ama sizinkinden değil sanırım
bugüne kadar ters gitti evet acaba emniyet kemeri ile sabitlenirmi bir bakacağım
sizinki hep düzmü gitti biz kullanma kılavuzuna göre yaptık yanlışmı yaptık acaba
Onun bı vıdeosu var, onu koyayım bugun.. kıkır kıkır, oradan bı gostereyım oglumu sevenlerıne :))
Ya napsın eeeşşeekkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!! Kısaca mektubunu sana anlatayım;
Anne hep gezelım, hep kucak kucaga olalım, ama sen hıc oturma yerıne, mumkunse mama sandalyesınde oturma surem 5 dk yı gecmesın.
Yemek yerım ama burnundan getırmeden asla annecım.. sen bana reklam ac, o da onun ıcınden begendıklerım olduugnda yerım mamamdan, bır mama yemek yarım saatten az surmemelı kı tadı cıksın annecım.. sen heder ol, bayıl, o zaman tamamdır.
Sız sofrada ıken, ve sen tam yemeye baslayackaken benım yıyesım tutar, agzımı habıre acarım, sana vıcdanın dibine vurdurutturumm, senın yemegın soguyup bı foka benzemeyınce ben de yemekten vazgecerım, senın ıcınde 50 tane besleyecılıgı olan hazırladıgın mamayı yemem, makarnayı köpürdete höpürdete yerım ama.. sen de ortadan ıkıye ayrılırsın.. her sey cok guzel.. ben de senı sevıyorum annecım..
Sevgılerımle
Kuzu Kebabı Kuzy.
bizimkide yogurt yemiyordu hic bisekilde benim mayaladigim, en son bebek yogurtlarindan verdim hazir meyveli onu yiyor ama sonrasinda reflu yapiyor diye vermiyorum artik..yoğurt olarak genelde activia demişsiniz kızlar. teşekkürler. bir de onu denetirim o zaman. şu elimdekiler bitsin bi.
bu arada buzdolabımız bozuldu beş gün olduservis geldi yaptı ama olmadı. parça sipariş vereceklermiş. on güne kadar anca gelir dediler. üç gün dolapsız durduk. çok zor oldu. sonra bize mini bir çift kapılı buzdolabı getirmişler. yani böyle durumlarda veriyorlarmış müşterilerine. neyse ki dün onu getirdiler de ufak mufak ama işimizi gördü yani. ya daha bir buçuk yıl oldu alınalı hemen bozuldu deli oldum.. sürekli elektrikler gidip geldi ondan oldu heralde diyorum.
defnem damlam örtmeniim
şu suna hanımın hani cıss taktiğini anlatacakdın
bekliyorum kaç gundur sendn bi ses çıkmadı
hani prize falan gidince tüüyle off cıs gibi bişeyler yapcakdık ya
şimdiden egitmek lazım bu sıpalar yoksa tepemize iş...cekler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?