2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

koltuğun üstne baktım uyarı var
airbag olan koltuklarda gidiş istikametine takmayın tehlikeli diyor yani airbag yoksa takılabilir sanırsam
ancak emniyet kemeri ile sabitlemeye çalıştım beceremedim -tatlicadiarzu-

malesef öyle oluyor canim..kafasi koltuktan disari cikiyorsa eger hemen degistirmek gerkiyor zaten..ama ici dar oldugu icin pek rahat etmiyorlar..
parka gittik geldik hava süperrrr
evet burada da hava cok güzel...insanin ici kipir kipir oluyor..hihoyyyt

airbag olan koltuklarda gidiş istikametine takmayın tehlikeli diyor yani airbag yoksa takılabilir sanırsam

airbag varsa oto koltuğu kullanamayacakmıyız yani
yanlarda da var airbag

biz hala maxicosiye koyuyoruz ..ama ters koyunca ayağı koltuğa değiyor ve hiç durmuyor..

ay ne güzel ESRAM demek parka gittiniz... off offf... bizde işte tıkıldık kaldık çıkamadım ben hala... daha ilden ilçeye eve gidicem.. özledim kuzumu... havalar açsın iyice bende işten eve gittikten sonra selini alıp her akşam parka gitmek istiyorum.....

airbag olan arabalarda önede bagliyamiyorsun terste olsa...düz arkada da olmuyor kesinlikle..

İYİDE SOYA LESİTİNİ HERŞEYDE VAR.ETİ CİCİ BEBEDE APTAMİLDE ÇİKOLATALARDA.HERŞEYDE.HERRALDE ÇOK KÖTÜ BİRŞEY OLSA SATMAZLAR .:umursamaz:

Satarlar.. babalarına olsa gene satarlar, merak etme.

Bence de ondandır, bız de klımayı bu yuzden kaybetmıstık.. Allahtan garantısı vardı.

Emrem, senın-benım buyudugumuz zamanlarda cesmeden suyu ıcebılıyorduk, en azından, en basıtı bır ornek sana.. o zamanın cici bebesıyle bu zamanınkıler arasında daglar kadar fark var.. sıyırmamak lazım,sana katılıyorum.. ama bılmek te onemlı..

Kızımı çok seviyorum ama fazla endişeliyim onun için.
Size de oluyor mu böyle...

Elbette zaman zaman oluyor ama gerektıgı kadar endıselenınce onun ıcın ıyı, gerektıgınden fazla olursa bu, ona da faydam olmaz kendıme de.. o yuzden tadında tuzunda endıselenıyorum, bu da en dogrusu bana gore. Çunku onun bana bır ömür ihtıyacı var.

kuzy kebabı tam kebap kıvamındaymış ya yanlız hep ciddi gördüğümüz için gülen kuzy çok değişik geldi.

Yaf benım cocuguma gülümse, anında sana sırıtsın, ellerını uzat hemen senın kucagıan gelsın, ole asık suratlı bı cocuk degıl ama bana cekmıs sanırım, ben de cok soguk gorunurum.

Kuzey çok tatlı gerçekten, küçükken benim kıza benzetiyorlardı Kuzey'i. Büyükdükçe daha da tatlı olmuş maşallah..

Bı gorsek.. kendısı gelinim olur ammmaa annesi fotosunu bıle koymuyor artık

Ankara'ya kış geldi hava buz..

Az once bız de parktan geldık, salıncakta salladım bıraz, ıyı geldı ona da bana da... kıyamam sıze.

Az once bi çuku yuttum.. bı paket kadar.. kucuk bı paket.. oldukca bıtterdı.. kendısını yedım ben, bır anda oldu, anlamadım.. ama yedım.. paket bıtınce kendıme geldım.. ben yaptım.. pısman mıyım?? bı sol omuz çekiştiriyooo.. bı sağ omuz.. kararsızımm hala :) :)

defnem damlam örtmeniim

şu suna hanımın hani cıss taktiğini anlatacakdın
bekliyorum kaç gundur sendn bi ses çıkmadı
hani prize falan gidince tüüyle off cıs gibi bişeyler yapcakdık ya
şimdiden egitmek lazım bu sıpalar yoksa tepemize iş...cekler..

Eeeeeeeeee.. alısmadık iç çamaşırının alt kısmı :) popo kısmında durmazmıs dıye bosuna dememısler..

Midem bulanıyor halıyle sımdı, ömrümde hatırlamam bir paket çıkolatayı bır anda yedığımı paket deıgım de su MJOY denen cıkolatalrın kucuk olanları yafff, pöffffffffffffffff neyimeee neyimeeeeeeeeee

benimki dadanmıyor özgül anormal bir şekilde saldırıyor yüzümde ve mememdeki çizikleri görmek istermisin
hmm memelerdeki ciziklerle bi foto isteseklaelaelaelaelae

cok gecmis lsiun sibelcim, ya cok agri aci yapar o kiyamam, insallah isin ayakta egildir, yani gun icerisinde fazla ayakta kalmiyorsundur insallah..
bizimkide ters, ve ters takilan maxicosi moeller duz takilamiyor, tailirsa tum emniyet sistmei sifir(yeni alican kuzu, ve on koltukta airbag varsa on koltuga baglanmiyo o maxicosi modeller ama arka koltuklar icin problen yok diye biliyorum ben..

hay allahim super:)) masallah videosu cok tatli, gercekten tum bebekler ayni guluyor heralde...

bizimkide yogurt yemiyordu hic bisekilde benim mayaladigim, en son bebek yogurtlarindan verdim hazir meyveli onu yiyor ama sonrasinda reflu yapiyor diye vermiyorum artik..

ciss taktigini ben denedim bundan 1-1.5 ay once, kucagimdayken mutfak dolabini acmaya kalkiyordu surekli hep ayni mutfak dolabini ve kafasini aciticak diye korkuyordum.cis dedim, annemde vardi o a dediciss , simdi ne zaman o dolaba gelsek bana sariliyor( dogru mu yaptik bilmiyorum(hatta bi kackere ben uzattim oraya dogru gogsume yaslanip bana sarilyor(

Esracim yahoom da kudurukgillerden olmus, gozun aydin..ama bencede artik o koruma aletlerinden almak gerek, bende almayi dusunuyorum priz kapi sehpa ve dolaplar icin full set(gerci bi tane park aldim ona icine hapsetmeye basladim, alisiyor gibi, icine bir suru oyuncak koydum salonda duruyor, orda oynuyor..tabi saatlerce degil ama beni gormezse bi 15-20 dk takiliyor, yada biz yemek yerken bizim masanin yaninda zaten bizi goruyor orda duruyor..en azindan emkliyene kadar alissin yoksa basedemiycez..

Pirincunlu muhallebiyi bende denedim ve cok sevdi ama sut yerine devam mamasiyla yaptim, masallah yedi baaya, geceleri vericem oyle bundan sonra daha tok tutuyor, bunu bebek pirincunu egilde normalle yaptim..suyla pirinc unu kaynatip mamasini ekledim( 200ml su + 2-3 tatli kasigi pirinc unu+6 olcek mama tarifiyle ama simdilik yarim olcu yapiyorum)

işte oto koltuğumuz kızlar. 18 kiloya kadar kullanılabilir. chicko. aynen burda görüldüğü gibi bağlıyor eşim koltuğa düz yani.

Son düzenleme:
Yalniz adam meyveli ve pekmezli modeli yemiyor yagurtta oyleydi, sade yiyor muhallebiyi..benim yaptigim yogurdu da yemiyor..

bizimkide bundan fatmacim, ama ters baglaniyor arka koltuga duz bagliyamiyorsun alt fiksatorden dolayi..12-18 aya kadar diyor..ust aparaatipusetede fike edebiliyorsun..bu ters baglanan tum modeller duz baglanamiyor sanirim..

mumycim bizim bebekleride amuda kaldırıp bağlamıyoruz zaten koltuğun yönünü konuşuyorduk bebekleri bağlama şeklini değil sen yine bugün yoğun günündesin sanırım kaydirigubbakcemile3
bu arada maşallah bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…