2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya nurdan çok kötü bi haber bu tekrar koltukmu alacağız mamiye desem sende evde otur der bana :hulya:

ya nurdan çok kötü bi haber bu tekrar koltukmu alacağız mamiye desem sende evde otur der bana :hulya:

asil dursa 1 yasina kadar kullana bilrisin, yada on koltuktaki airbagi iptal edip yanina ama ters olarak bagliycaksin..ben oyle yapmayi planliyorum..

buarada bu kadar hengamede unuttum soylemeyi nihayet bi 4 tekerlekli kulustur aldim:))tibet bana supriz yapip bulmus uygun bisi, dun bi kere daha anladim cok gerekli bu hastalik gibi durumlarda cunku tibetin isyeri eve 80 km sehirdisinda ve her sn burda olamiyor, doktor hastane vs..
neyse artik benimde dut dutum var, bugun almaya gidicek garajdan tibet..

airbag iptal vs toyotaya götürmek gerek onlar iptal ediyor bildiğim kadarıyla ne yapıcaz bilmem
hayırlı olsun senin düt dütünde bebemmmm

airbag iptal vs toyotaya götürmek gerek onlar iptal ediyor bildiğim kadarıyla ne yapıcaz bilmem
hayırlı olsun senin düt dütünde bebemmmm

evet servisi iptal edicek sanirim, goturmen gerek ama sonra geri takiliyordur heralde..

tesekkurler,gelene kadar idare edicek bisi, dondugumuzde satarim, hem pratikde yapmis olurum boylece..insallah yolda molda kalmaz:))

bide o var yolda kalma riski ödüm kopuyor benimde ne motordan anlarım ne bişeyden kalsam rezil olurum

nevin yok uzun zamandır

burkoda facete takılıyor ama buraya gelmiyor

mucize yine kayıplarda

evroş nerelerde ara sıra bi cee derdi onuda yapmıyor

ıyı fıkır.. ben de park yatagını oyle kullanmayı duusnuyordum ama Teo duruyorsa Kuzy de duruyordur.. :))

işte oto koltuğumuz kızlar. 18 kiloya kadar kullanılabilir. chicko. aynen burda görüldüğü gibi bağlıyor eşim koltuğa düz yani.

Bu Yıgıt aynı senın copy nın.. cok benzetıyorum ben sızı bırbırınıze... masallahh.

Yalniz adam meyveli ve pekmezli modeli yemiyor yagurtta oyleydi, sade yiyor muhallebiyi..benim yaptigim yogurdu da yemiyor..

Al bızden de o kadar.. Nası oldu bugun Teo?

Az oncekı park keyfımızzz... Aslan burcu nasıl da bellii.. yayıla yayıla oturdu babalar gıbı :))

kaydirigubbakcemile3 sen de oturursun emınım

OoOooO.. hayırlı olsun kuzu.. foto ısterıs.. cok sevındım, bence de cok ıyı oldu senın ıcın.

nevin yok uzun zamandır

burkoda facete takılıyor ama buraya gelmiyor

mucize yine kayıplarda

evroş nerelerde ara sıra bi cee derdi onuda yapmıyor

Bırısı yoklama yapıoo sanırımm

teo nasıl oldu?
sen evdemisin?

evdeydim bugun ama dun gece nobet tuttuk 40 dereceye cikti atesi, yanima aldim onun odasinda yattik bari tibet uyusun dedim, butun gece yokladim saat basi ates olctum, havale falan gecirmesin diye,islak mendille sildim vucudunu elini yuzunu.. en fazla 38 e dustu.. ama suan iyi yani hala 38 civari ama iyi, mamsini yedi, kuduruyor, keyfi yerinde..duzelicek insallah..

Evrim ben sizin park sefanizi yerim, etrafi kesiyor sipam..
Teo iyi, daha iyi olucak cok sukur..
Foto cekerim hafta sonu Tibet geldi simdi gidiyor arabami almaya:))

şapkasıda nike
zenginliğin gözü kör olsun

Nıke sapka ıle zengınsek.. kör olsun be Esra... :))) yemişim böyle zenginliği.. olsa olsa sengin olunur bısden.. çakması yani :))

o kolları sen öyle yapmış olmayasın emniyeti açısından

Valla ben yapmadım Esra.. kendı kendıne attı ıkı yere.. hem demırlere tutunuyor, hem cekıstırıyor onları.. sonra yoruldu ıkı yana aattı :)

adam utanmasa kaplayacak salıncağı koca totosu ile
maşallah kocamannn

Bu konuda onu sana benzetıyorumm :)) yok beaaa kucuk oglumun totosu.. sadece annesi lahana msıalı gıydırıyor onu o kadar :)

keyfi yerinde ıse gerısı muhım degıl.. keyıflerının olması cok onemlı.. atlatacaktır.. kapı gıbı anası var.. hem de okumusundan :)

Buarada evet Evrim duruyor ya, gerci parkta bi ben yokum ilgisini cekmek icin ne ararsan var..ama ilk zaman yadirgadi hergecen gun arttiriyor kalma suresini..eger alsirsa kuyde salonda bi yer ac, sizde rahat oturusunuz..

Buarada soylemeyi unutuyorum hep,Bizim Teosun en favori oyuncagini..
ne laptop, ne muzikler hayvan sesleri cikaran aletler, ne ozenerek aldigim diger oyuncaklar, adamin en favori oyuncagi ici babasi tarafindan boaltilmis 500ml lik mavi renkte plastik bir soda sisesi:)))adam asik resmen ona, aliyor iki eliyle vuruyor, kafasina vuruyor, yere vuruyor, mama sandalyesine vuruyor, parka atiyor..bosuna para verip almisim bi suru oyuncak(Tibet icip bi gun vermis bunun eline tesaufen o gunden beri asklari cok buyuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…