ya nurdan çok kötü bi haber bu tekrar koltukmu alacağız mamiye desem sende evde otur der bana :hulya:
airbag iptal vs toyotaya götürmek gerek onlar iptal ediyor bildiğim kadarıyla ne yapıcaz bilmem
hayırlı olsun senin düt dütünde bebemmmm
Esracim yahoom da kudurukgillerden olmus, gozun aydin..ama bencede artik o koruma aletlerinden almak gerek, bende almayi dusunuyorum priz kapi sehpa ve dolaplar icin full set(gerci bi tane park aldim ona icine hapsetmeye basladim, alisiyor gibi, icine bir suru oyuncak koydum salonda duruyor, orda oynuyor..tabi saatlerce degil ama beni gormezse bi 15-20 dk takiliyor, yada biz yemek yerken bizim masanin yaninda zaten bizi goruyor orda duruyor..en azindan emkliyene kadar alissin yoksa basedemiycez..
Yalniz adam meyveli ve pekmezli modeli yemiyor yagurtta oyleydi, sade yiyor muhallebiyi..benim yaptigim yogurdu da yemiyor..
ya nurdan çok kötü bi haber bu tekrar koltukmu alacağız mamiye desem sende evde otur der bana :hulya:
buarada bu kadar hengamede unuttum soylemeyi nihayet bi 4 tekerlekli kulustur aldim:))tibet bana supriz yapip bulmus uygun bisi, dun bi kere daha anladim cok gerekli bu hastalik gibi durumlarda cunku tibetin isyeri eve 80 km sehirdisinda ve her sn burda olamiyor, doktor hastane vs..
neyse artik benimde dut dutum var, bugun almaya gidicek garajdan tibet..
nevin yok uzun zamandır
burkoda facete takılıyor ama buraya gelmiyor
mucize yine kayıplarda
evroş nerelerde ara sıra bi cee derdi onuda yapmıyor
teo nasıl oldu?
sen evdemisin?
şapkasıda nike
zenginliğin gözü kör olsun
o kolları sen öyle yapmış olmayasın emniyeti açısından
adam utanmasa kaplayacak salıncağı koca totosu ile
maşallah kocamannn
evdeydim bugun ama dun gece nobet tuttuk 40 dereceye cikti atesi, yanima aldim onun odasinda yattik bari tibet uyusun dedim, butun gece yokladim saat basi ates olctum, havale falan gecirmesin diye,islak mendille sildim vucudunu elini yuzunu.. en fazla 38 e dustu.. ama suan iyi yani hala 38 civari ama iyi, mamsini yedi, kuduruyor, keyfi yerinde..duzelicek insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?