2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nurdan, sana gelınce Ege usulu Engınar dolması yapacagım, parmaklarını yıyecegın bır kısır yapacagım, otlu börekten de donatacagım.. sen gel.. ben sana neler yapacagım daha :))

Var bızde de ole cınslıkler.. bır sepet dolusu oyuncaktan gide gide su şişesinı sectiği, bütün gün elınden dusurmedıgı içinde azıcık kola kalmıs kola sısesı.. kucuk sılıkon kek kalıbı :))

Ama sızın gıbı buyuk bır ask yok.. hep flort var :)) degısık degısık seylerle :)))

Nurdan, sana gelınce Ege usulu Engınar dolması yapacagım, parmaklarını yıyecegın bır kısır yapacagım, otlu börekten de donatacagım.. sen gel.. ben sana neler yapacagım daha :))

sen bana bisi yapma, bi tabaga kuzyi koy, suslemeye falan da gerek yok oyle, yanina bi salgam suyu acip onu yiycem ben...

ama dur bir daha okudumda, bunlarda meze niyetine iyi giderdi kuzynin yaninda, brownide yapcan mi su cukulata soslu olanindan:))

sen bana bisi yapma, bi tabaga kuzyi koy, suslemeye falan da gerek yok oyle, yanina bi salgam suyu acip onu yiycem ben...

ama dur bir daha okudumda, bunlarda meze niyetine iyi giderdi kuzynin yaninda, brownide yapcan mi su cukulata soslu olanindan:))

Aaa unuttum bak, yapmam mı.. ıcı bol damla cıkolatalı, üstü granul çikilata soslu... demam demam, yapmayan gyps olsun.

Sen gel, bak ben ne fotolar cekıyorum.. 10 kadın yan yana geldı, bı dogru durust foto yok.. hepsı abudik gubudik... herkes gıderken yanına anasını, komsusunu, yegenını, kucuk eniştesini bile almıs, ama bırısının aklına gelmemıs, su cocugu ıkı dakka tut ta.. ben ıkı guzel enstantene yakalyayım dıee..:umursamaz: Allahtan ki Pervin var, güzel goruntu nıyetıne ona baktık :)

ayyy ben icindekini yerim, masallah, isiririm o buzuk dudaklari..
teşekkürler teyzesi..
bizimkide bundan fatmacim, ama ters baglaniyor arka koltuga duz bagliyamiyorsun alt fiksatorden dolayi..12-18 aya kadar diyor..ust aparaatipusetede fike edebiliyorsun..bu ters baglanan tum modeller duz baglanamiyor sanirim..
hmm sizinki ufak modellerdenmiş canım anladım

yok canım ya sen yanlış anlamışsın asıl. ben de bağlama şeklini diyorum koltuğun yani. biz aynen böyle düz bağlıyoruz dedim. bebeklerden bahsetmedim ki hiç..

hayırlı olsun nurdancım.. güle güle kullan. çok gerekli gerçekten..

genelde babasına daha çok benzetiyorlar ama çok sevindirik oldum sen bana bensetince heyyy heyy :)

Az oncekı park keyfımızzz... Aslan burcu nasıl da bellii.. yayıla yayıla oturdu babalar gıbı :))

aman maşallah.. tatlı kuzu.. pek güzel çıkmış.

Fatmacim biz puset takiminin icinde almistik, yani oyle set halinde satiliyordu bu model 3lu ana kucagi oto koltugu puset ucude pusetin ayakligina monte oluyor diye..bakalim 1 yasina kadar yada 18 aya kadar ne kadar durusa kullanicaz..

ya şu gunduz saatleri uzadı ya
bizim bebikleregerçi bebeik denz artık koca adamlara ne yapsak ya

sabah kahvaltı öğlen çorba ikindi meyve akşam yogurt bence az gibi kahvaltı sonrası bi ara öğün gerek o arada ne versem

annelik içgüdülerinizi bi harekete geçiriverin hele

çunku sabah erken uyanıyor ve akşam 9 da yatıyor

finkim kitabı alıp geleyimde tam yazayım

dün sinoptaydım tüm gün bugünde yoğundu dersten çıktım şimdide. haftasonu ankaradan misafirler vardı. deniz sürekli benimleydi. çok zordu çok.

nurdan iyi günlerde sağlıkla kullan arabanı canım. acil durumlarda değilde keyifle gidip gelesin inşallah.

koltuk konusunu anlayamıyorum arada girince ,

nurdan bizimki sizinki ile aynı , eğer totoları müsade ederse 12 hatta dahada ederse 18 aya kadar kullanıcaz biz bunları dimi.

Damla hocam aynen totolar musade ederse 12-18 aya kadar diyor yada 13kg bakmam gerek bi daha..

efrim ben kimseyi getirmedim yanımda ama foto makinam bana kalleşlik yaptı
yoksa ne enstanteler yakalardım sen düşün orasını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…