Buarada soylemeyi unutuyorum hep,Bizim Teosun en favori oyuncagini..
ne laptop, ne muzikler hayvan sesleri cikaran aletler, ne ozenerek aldigim diger oyuncaklar, adamin en favori oyuncagi ici babasi tarafindan boaltilmis 500ml lik mavi renkte plastik bir soda sisesi:)))adam asik resmen ona, aliyor iki eliyle vuruyor, kafasina vuruyor, yere vuruyor, mama sandalyesine vuruyor, parka atiyor..bosuna para verip almisim bi suru oyuncak(Tibet icip bi gun vermis bunun eline tesaufen o gunden beri asklari cok buyuk..
Nurdan, sana gelınce Ege usulu Engınar dolması yapacagım, parmaklarını yıyecegın bır kısır yapacagım, otlu börekten de donatacagım.. sen gel.. ben sana neler yapacagım daha :))
Nurdan, sana gelınce Ege usulu Engınar dolması yapacagım, parmaklarını yıyecegın bır kısır yapacagım, otlu börekten de donatacagım.. sen gel.. ben sana neler yapacagım daha :))
sen bana bisi yapma, bi tabaga kuzyi koy, suslemeye falan da gerek yok oyle, yanina bi salgam suyu acip onu yiycem ben...
ama dur bir daha okudumda, bunlarda meze niyetine iyi giderdi kuzynin yaninda, brownide yapcan mi su cukulata soslu olanindan:))
teşekkürler teyzesi..ayyy ben icindekini yerim, masallah, isiririm o buzuk dudaklari..
hmm sizinki ufak modellerdenmiş canım anladım
yok canım ya sen yanlış anlamışsın asıl. ben de bağlama şeklini diyorum koltuğun yani. biz aynen böyle düz bağlıyoruz dedim. bebeklerden bahsetmedim ki hiç..mumycim bizim bebekleride amuda kaldırıp bağlamıyoruz zaten koltuğun yönünü konuşuyorduk bebekleri bağlama şeklini değil sen yine bugün yoğun günündesin sanırım kaydirigubbakcemile3
bu arada maşallah bebişine
hayırlı olsun nurdancım.. güle güle kullan. çok gerekli gerçekten..buarada bu kadar hengamede unuttum soylemeyi nihayet bi 4 tekerlekli kulustur aldim:))tibet bana supriz yapip bulmus uygun bisi, dun bi kere daha anladim cok gerekli bu hastalik gibi durumlarda cunku tibetin isyeri eve 80 km sehirdisinda ve her sn burda olamiyor, doktor hastane vs..
neyse artik benimde dut dutum var, bugun almaya gidicek garajdan tibet..
genelde babasına daha çok benzetiyorlar ama çok sevindirik oldum sen bana bensetince heyyy heyy :)ıyı fıkır.. ben de park yatagını oyle kullanmayı duusnuyordum ama Teo duruyorsa Kuzy de duruyordur.. :))
Bu Yıgıt aynı senın copy nın.. cok benzetıyorum ben sızı bırbırınıze... masallahh.
Al bızden de o kadar.. Nası oldu bugun Teo?
aman maşallah.. tatlı kuzu.. pek güzel çıkmış.Az oncekı park keyfımızzz... Aslan burcu nasıl da bellii.. yayıla yayıla oturdu babalar gıbı :))
Benim citir fasulyem nerdeki bugun??dersi mi var acep??
Bugun de ders eklendı ona.. ondan yok kuru fasulye bugun, aksama gırer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?