kendin çal kendin oyna bende gidiyorum
mamide işte geç çıkacak -tatlicadiarzu-
Efriim mesac kutuna bi bakiversene...
Hayir tickirima bakmasini soyliycektim de ondan sey ettim..
efrim ben kimseyi getirmedim yanımda ama foto makinam bana kalleşlik yaptı
yoksa ne enstanteler yakalardım sen düşün orasını..
ya şu gunduz saatleri uzadı ya
bizim bebikleregerçi bebeik denz artık koca adamlara ne yapsak ya
sabah kahvaltı öğlen çorba ikindi meyve akşam yogurt bence az gibi kahvaltı sonrası bi ara öğün gerek o arada ne versem
annelik içgüdülerinizi bi harekete geçiriverin hele
çunku sabah erken uyanıyor ve akşam 9 da yatıyor
oooo!!hayirli olsun canim benim..güle güle kullan..teosumu güzel güzel yerlere götür bol bol gezdir emi...a.s.buarada bu kadar hengamede unuttum soylemeyi nihayet bi 4 tekerlekli kulustur aldim:))tibet bana supriz yapip bulmus uygun bisi, dun bi kere daha anladim cok gerekli bu hastalik gibi durumlarda cunku tibetin isyeri eve 80 km sehirdisinda ve her sn burda olamiyor, doktor hastane vs..
neyse artik benimde dut dutum var, bugun almaya gidicek garajdan tibet..
hay burcunu yesinler..tam tosuncuk bu ya...pamuk sekeri..opuyorumnanaktanAz oncekı park keyfımızzz... Aslan burcu nasıl da bellii.. yayıla yayıla oturdu babalar gıbı :))
kaydirigubbakcemile5şapkasıda nike
zenginliğin gözü kör olsun
merak etme annesi düzeliyor demekki..yavas yavas daha cabuk atlatacaktir..a.sevdeydim bugun ama dun gece nobet tuttuk 40 dereceye cikti atesi, yanima aldim onun odasinda yattik bari tibet uyusun dedim, butun gece yokladim saat basi ates olctum, havale falan gecirmesin diye,islak mendille sildim vucudunu elini yuzunu.. en fazla 38 e dustu.. ama suan iyi yani hala 38 civari ama iyi, mamsini yedi, kuduruyor, keyfi yerinde..duzelicek insallah..
:umursamaz:Aaa unuttum bak, yapmam mı.. ıcı bol damla cıkolatalı, üstü granul çikilata soslu... demam demam, yapmayan gyps olsun.
bugünün güzel haberleri nurdandan sevgili seyirciler..hihoyyyt:dance:Hayir tickirima bakmasini soyliycektim de ondan sey ettim..
:roflol:komik ama...kaydirigubbakcemile5tazeye kurumu dedin alsanaalsanasmile
bende de cikmis ama bir sürüde alaman reklami geliyor..a.sayrıcaaaaaa her ne hikmetsebiz tchiboyu konuştuk 2 gundur siteye reklam vermiş
acaba kendilerinin internette nerelerde bahsedildiğine dair bilgi alma şeylerimi varki
ayrıcaaaaaa her ne hikmetsebiz tchiboyu konuştuk 2 gundur siteye reklam vermiş
acaba kendilerinin internette nerelerde bahsedildiğine dair bilgi alma şeylerimi varki
evet cocuklari yatirdim cok sükür..hihoyyytsimdi bugün ne yaptigimi anlatayim size..önce diyetisyene gittim..2 haftalik siki program bugün itibariyle sona erdi..61.3 ten 57.5 e düsmüsüm..belden 7 cm.popodan sadece 4 cm..gitmis..hihoyyytkadin dedi artik devam etmek istiyormusun yoksa dengeli beslenmeye devam edecekmisin..bende dedim daha en az 52 olmaliyim..o yüzden bu program dahilinde yeni besinleri takviye ederek devam edecegim..isin en güzel yani haftada 1 gün kacamak hakkim var..bir ögünde neyi ne kadar istiyorsam yiyebiliyorum..hihoyyythemen arkadasimla cuma aksamina plan yaptik bile..:sm_cool:göbek olayinada daha yeni dogumdan ciktin hormonlar daha tam düzelmedi zamanla daha da toparlar dedi..ama ben kiloma bagliyorum cünkü zayirladikca göbekte kalmiyor..sonra eve geldik ve is güc bu saate kadar ancak oturdum..-tatlicadiarzu-
birde bir sorum var size..siz hamileliginizi arkadaslariniza kacinci ayinizda söylediniz??
bir arkadasim hamile kalmak istiyordu..en son görüstügümüz ay bana o hafta test yapacagini söyledi...hatta sorular sordu bana belirtiler nedir diye..bende elimden geldgince yardimci olmaya calistim..sonra ona sordugumda bana mart ayi sonunda test yapacagini adetinin gelmedigini söyledi..aylardanda subat basiydi..kafamçokkarıştıyani sanki ben bu kadar salagimda böyle bir yalana inanacagim..ben de iki cocuk dogurdum..herhalde biliyorum neyin ne oldugunu..birde dalga gecer gibi yaza hamile olursam söyle yapabilirmiyim buraya gidebilirmiyim diye sürekli bana sorular soruyor..kesin hamile..ama söylemeyeceksen neden imalarda bulunupta beni aptal yerine koyuyorsun..bende kizdim..dedim ilk 3 aya kadar söylememeni anlayabilirim ama böyle dalga gecer gibi ima yapip yalanlaman hic hosuma gitmiyor diye..birde sen benim kardesimsin der..:umursamaz:sanki ortaya cikmayacak..nasil insan anlamadim..:umursamaz:
amaaaannn kaç gündür girmedim şimdide kimse yok
kuzy pek tatlısın sen yerim seni ben
nurdan dütdütün hayırlı olsun tekerleğinin altına benim adımıda yaz da bana da alsın kocam
ya canim onun esiyle benimki is arkadasi..ben hamile kaldigimi ögrendim aninda esim is yerinde arkadaslarina müjdeyi verdi ve yemege götürdü..birde bunlarla ailecek sürekli görüsüyoruz..hertürlü bilgiyi aliyor ama söylemiyor..sanki ortaya cikinca ne yapacak merak ediyorum..parcalamak geciyor icimden..beni aptal yerine koydugu icin..oysa ben onlar adina cok seviniyordum..ben de ogün bugün aramadim hic..bugün aramis yine masal anlatiyor bana..yaza hamile olursam felan diye..temmuzda 8 aylik hamile olursa ucaga binebilirmiymis..temmuzda 8 aylik olmasi icin su an hamile olmasi lazim degilmi ???ya bu ne aptallik anlamadim..bende duymazdan geldim kapattim konuyu..:umursamaz:Yaz goggle.. nerede adının gecıtıgını bul son zamanlarda :)) e burası da az buz bı tıcarı alan degıl hanı :)) akıllıca.
Inanmıyorum Ozgul yaaa 57 oldun haaaa vay anasınıııı :))))
ilk haftasında :)
anlasıldı sınırlenmıssın :)) cocugun yok ya belkı nazar edersın kadını alımallahh :))
ya canim onun esiyle benimki is arkadasi..ben hamile kaldigimi ögrendim aninda esim is yerinde arkadaslarina müjdeyi verdi ve yemege götürdü..birde bunlarla ailecek sürekli görüsüyoruz..hertürlü bilgiyi aliyor ama söylemiyor..sanki ortaya cikinca ne yapacak merak ediyorum..parcalamak geciyor icimden..beni aptal yerine koydugu icin..oysa ben onlar adina cok seviniyordum..ben de ogün bugün aramadim hic..bugün aramis yine masal anlatiyor bana..yaza hamile olursam felan diye..temmuzda 8 aylik hamile olursa ucaga binebilirmiymis..temmuzda 8 aylik olmasi icin su an hamile olmasi lazim degilmi ???ya bu ne aptallik anlamadim..bende duymazdan geldim kapattim konuyu..:umursamaz:
bir arkadasim hamile kalmak istiyordu..en son görüstügümüz ay bana o hafta test yapacagini söyledi...hatta sorular sordu bana belirtiler nedir diye..bende elimden geldgince yardimci olmaya calistim..sonra ona sordugumda bana mart ayi sonunda test yapacagini adetinin gelmedigini söyledi..aylardanda subat basiydi..kafamçokkarıştıyani sanki ben bu kadar salagimda böyle bir yalana inanacagim..ben de iki cocuk dogurdum..herhalde biliyorum neyin ne oldugunu..birde dalga gecer gibi yaza hamile olursam söyle yapabilirmiyim buraya gidebilirmiyim diye sürekli bana sorular soruyor..kesin hamile..ama söylemeyeceksen neden imalarda bulunupta beni aptal yerine koyuyorsun..bende kizdim..dedim ilk 3 aya kadar söylememeni anlayabilirim ama böyle dalga gecer gibi ima yapip yalanlaman hic hosuma gitmiyor diye..birde sen benim kardesimsin der..:umursamaz:sanki ortaya cikmayacak..nasil insan anlamadim..:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?