2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

güli bizde daha farklı yeme programı
9-10 kahvaltı
12-13 meyve
14-15 çorba
17-18 yoğurt
21 muhallebi
sabah kalkınca,öğlen ve akşamüstü uykuya geçmeden ve gece uykuya geçmeden önce emzirme

yeterli değilmi bence yeterli

çingenem çatal karam esram

dohtur amcamızı aradık dediki biz yarın 7 aylık oluyorus saatlerde uzadı bu çocuga 5.ci öğün ne verelim

oda didiki,
sabah kahvaltıda yumurta sarısının tümünü verebilrisin yediği kadar
kahvaltı sonrası ara ögun meyve
öglen çorba ara öğün yogurt
akşam muhallebi,
ülker hero abby gogly diye bişey söyledi onu su ile pişir yap akşam yatmadan önce dedi.
onu n dışında zaten emiyor :)
yani senin düzen zaten mühteşemmiş böbeemm:)
bizde muhallebi eksikmiş. onu ekledik. bu ay kontrole gitmices inşalahha bi hastalık yada bahane olmazsa tabeee
artık 2 ayda bir kontrole gelin didi,

Efriim mesac kutuna bi bakiversene...

faktım..

Hayir tickirima bakmasini soyliycektim de ondan sey ettim..

artissssssssssssssssssssss

efrim ben kimseyi getirmedim yanımda ama foto makinam bana kalleşlik yaptı
yoksa ne enstanteler yakalardım sen düşün orasını..

ne kalleslıgı yaptı bacım.. fili mi bitti.. filden kolay ne vardı kı?? baska bısı mı oldu?

Bu ogunleri yerse mutlu olan bır anne olarak ıcgudum yardımcı olamıycek sana Gülim.

oyy oyyy nike şapkalı salllanan kuzye bakın hele.
koca adam sanki yayılmış yaff sirseri
öp annesi benşm için o totsunu

ayrıcaaaaaa her ne hikmetsebiz tchiboyu konuştuk 2 gundur siteye reklam vermiş

acaba kendilerinin internette nerelerde bahsedildiğine dair bilgi alma şeylerimi varki

oooo!!hayirli olsun canim benim..güle güle kullan..teosumu güzel güzel yerlere götür bol bol gezdir emi...a.s.
Az oncekı park keyfımızzz... Aslan burcu nasıl da bellii.. yayıla yayıla oturdu babalar gıbı :))

hay burcunu yesinler..tam tosuncuk bu ya...pamuk sekeri..opuyorumnanaktan
şapkasıda nike
zenginliğin gözü kör olsun
kaydirigubbakcemile5
merak etme annesi düzeliyor demekki..yavas yavas daha cabuk atlatacaktir..a.s
Aaa unuttum bak, yapmam mı.. ıcı bol damla cıkolatalı, üstü granul çikilata soslu... demam demam, yapmayan gyps olsun.
:umursamaz:
Hayir tickirima bakmasini soyliycektim de ondan sey ettim..
bugünün güzel haberleri nurdandan sevgili seyirciler..hihoyyyt:dance:
tazeye kurumu dedin alsanaalsanasmile
:roflol:komik ama...kaydirigubbakcemile5

acaba kendilerinin internette nerelerde bahsedildiğine dair bilgi alma şeylerimi varki
bende de cikmis ama bir sürüde alaman reklami geliyor..a.s

evet cocuklari yatirdim cok sükür..hihoyyytsimdi bugün ne yaptigimi anlatayim size..önce diyetisyene gittim..2 haftalik siki program bugün itibariyle sona erdi..61.3 ten 57.5 e düsmüsüm..belden 7 cm.popodan sadece 4 cm..gitmis..hihoyyytkadin dedi artik devam etmek istiyormusun yoksa dengeli beslenmeye devam edecekmisin..bende dedim daha en az 52 olmaliyim..o yüzden bu program dahilinde yeni besinleri takviye ederek devam edecegim..isin en güzel yani haftada 1 gün kacamak hakkim var..bir ögünde neyi ne kadar istiyorsam yiyebiliyorum..hihoyyythemen arkadasimla cuma aksamina plan yaptik bile..:sm_cool:göbek olayinada daha yeni dogumdan ciktin hormonlar daha tam düzelmedi zamanla daha da toparlar dedi..ama ben kiloma bagliyorum cünkü zayirladikca göbekte kalmiyor..sonra eve geldik ve is güc bu saate kadar ancak oturdum..-tatlicadiarzu-

bir arkadasim hamile kalmak istiyordu..en son görüstügümüz ay bana o hafta test yapacagini söyledi...hatta sorular sordu bana belirtiler nedir diye..bende elimden geldgince yardimci olmaya calistim..sonra ona sordugumda bana mart ayi sonunda test yapacagini adetinin gelmedigini söyledi..aylardanda subat basiydi..kafamçokkarıştıyani sanki ben bu kadar salagimda böyle bir yalana inanacagim..ben de iki cocuk dogurdum..herhalde biliyorum neyin ne oldugunu..birde dalga gecer gibi yaza hamile olursam söyle yapabilirmiyim buraya gidebilirmiyim diye sürekli bana sorular soruyor..kesin hamile..ama söylemeyeceksen neden imalarda bulunupta beni aptal yerine koyuyorsun..bende kizdim..dedim ilk 3 aya kadar söylememeni anlayabilirim ama böyle dalga gecer gibi ima yapip yalanlaman hic hosuma gitmiyor diye..birde sen benim kardesimsin der..:umursamaz:sanki ortaya cikmayacak..nasil insan anlamadim..:umursamaz:

ay haydar dümenide öldürüyorlardi az kalsin..ya insanlarada yaranilmiyor..adamcagiz sizin özel hayatinizi düzeltsin siz cekin vurun..lmaz:birde bir hastasina cinsel taciz yapmis dediler..adam kac yasinda yapmismidir acaba..:uhm:kaydirigubbakcemile3

amaaaannn kaç gündür girmedim şimdide kimse yok
kuzy pek tatlısın sen yerim seni ben
nurdan dütdütün hayırlı olsun tekerleğinin altına benim adımıda yaz da bana da alsın kocam

Yaz goggle.. nerede adının gecıtıgını bul son zamanlarda :)) e burası da az buz bı tıcarı alan degıl hanı :)) akıllıca.

Inanmıyorum Ozgul yaaa 57 oldun haaaa vay anasınıııı :))))

birde bir sorum var size..siz hamileliginizi arkadaslariniza kacinci ayinizda söylediniz??

ilk haftasında :)

anlasıldı sınırlenmıssın :)) cocugun yok ya belkı nazar edersın kadını alımallahh :))

ya canim onun esiyle benimki is arkadasi..ben hamile kaldigimi ögrendim aninda esim is yerinde arkadaslarina müjdeyi verdi ve yemege götürdü..birde bunlarla ailecek sürekli görüsüyoruz..hertürlü bilgiyi aliyor ama söylemiyor..sanki ortaya cikinca ne yapacak merak ediyorum..parcalamak geciyor icimden..beni aptal yerine koydugu icin..oysa ben onlar adina cok seviniyordum..ben de ogün bugün aramadim hic..bugün aramis yine masal anlatiyor bana..yaza hamile olursam felan diye..temmuzda 8 aylik hamile olursa ucaga binebilirmiymis..temmuzda 8 aylik olmasi icin su an hamile olmasi lazim degilmi ???ya bu ne aptallik anlamadim..bende duymazdan geldim kapattim konuyu..:umursamaz:

Ya amannnnnn Ozgul, s..... et, demek kı arkadasın bu kadarlık ınsanmıs,samımıyetınız karslıklı degılmıs, o kaybeder, ogrenmıs oldun, sen de ona gore kıymet verırsın bundan sonra, gül-geç,sınırlendıgın seye bak.. belkı de gercekten emın degıldır ve sana mahcup olamk ıstemıyordur, o da olabılır.

vallahi bende sinir oluyorum böyle tiplere.. çok haklısın özgülcüm. söylemeyeceksen böyle imalarda bulunma madem allah allahh.. demek hakettiğinden fazla değer vermişsin ona. sende bundan sonra ona göre davranırsın. ben çok samimi olduğum arkadaşlara öğrenir öğrenmez hemen söyledim. ama hani samimi olmadıklarım zamanla duydular..

NURDAN araban hayrılı olsun güle güle bin ..teomda düzeliyormuş maşallah onada tickerine de baktım süpersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…