canim emin olmamasi gibi bir durum söz konusu olamaz cünkü subat ayinda bana haftasonunu bekleyemedigini hemen test yapmak istedigini söyledi..hatta o gün kafam sisti sürekli ayni konudan..bende sonra sordugumda ne dese iyi martin sonunda test yapacakmis..subatin ortasindan martin sonunu beklermi insan regl olmadiysa..kafamçokkarıştıbenim kizdigim yani bu salakca yalanlari..:mymeka:yoksa banene yani..Ya amannnnnn Ozgul, s..... et, demek kı arkadasın bu kadarlık ınsanmıs,samımıyetınız karslıklı degılmıs, o kaybeder, ogrenmıs oldun, sen de ona gore kıymet verırsın bundan sonra, gül-geç,sınırlendıgın seye bak.. belkı de gercekten emın degıldır ve sana mahcup olamk ıstemıyordur, o da olabılır.
cok haklisin canim..yani ben insanlarla kolay kolay samimiyet zaten kuramam..o diyordu sürekli kardesimsin felan filan..ama düsünün yani hepimiz gebelik yasadik ve biliyoruz neyin ne oldugunu..insanda böyle kafaya alinmazki..üstelik ben sormadim halde hala ayni terane...:umursamaz:vallahi bende sinir oluyorum böyle tiplere.. çok haklısın özgülcüm. söylemeyeceksen böyle imalarda bulunma madem allah allahh.. demek hakettiğinden fazla değer vermişsin ona. sende bundan sonra ona göre davranırsın. ben çok samimi olduğum arkadaşlara öğrenir öğrenmez hemen söyledim. ama hani samimi olmadıklarım zamanla duydular..
sanırım geçmşe yetişemiycem pes ediyorum bugün tenefüste 2 dk baktım yahom lepi kırmış yerim o yaramazı
kuzynin videosunu izledim ne güzel gülüyo paşam benim
ESRA ben çoruma gitmek zorunda kaldım cuma sabahtan pazar döndük evi toparlamaya temizlemeye çalışıyorum çamasır çok birikti
babannemi kaybettik onu defnettik çok zor oldu neyse devamsızlık sebebim vardı yani inş geçm,işe yetişemem belki ama artık elimden geldiğince takipteyim
merci canim yazayim tabi ama pek ahim sahim bisi degil 4 teker ustunde giden bi kulustur:))amaaaannn kaç gündür girmedim şimdide kimse yok
kuzy pek tatlısın sen yerim seni ben
nurdan dütdütün hayırlı olsun tekerleğinin altına benim adımıda yaz da bana da alsın kocam
ozgul ne yorum yazsam bilemedim, senin acindan cok haklisin seni saf yerine koymasi bende sinir olurdum ama onun acisindan belkide (seninki degmese bile) 3. ayini doldurmadan nazar degmesinden korkuyordur, belkide kaybederim dusuncesiyle...gerci arkadaslik derecenizi bilmiyorum ama uzulme bosverr..ya canim onun esiyle benimki is arkadasi..ben hamile kaldigimi ögrendim aninda esim is yerinde arkadaslarina müjdeyi verdi ve yemege götürdü..birde bunlarla ailecek sürekli görüsüyoruz..hertürlü bilgiyi aliyor ama söylemiyor..sanki ortaya cikinca ne yapacak merak ediyorum..parcalamak geciyor icimden..beni aptal yerine koydugu icin..oysa ben onlar adina cok seviniyordum..ben de ogün bugün aramadim hic..bugün aramis yine masal anlatiyor bana..yaza hamile olursam felan diye..temmuzda 8 aylik hamile olursa ucaga binebilirmiymis..temmuzda 8 aylik olmasi icin su an hamile olmasi lazim degilmi ???ya bu ne aptallik anlamadim..bende duymazdan geldim kapattim konuyu..:umursamaz:
sanırım geçmşe yetişemiycem pes ediyorum bugün tenefüste 2 dk baktım yahom lepi kırmış yerim o yaramazı
kuzynin videosunu izledim ne güzel gülüyo paşam benim
ESRA ben çoruma gitmek zorunda kaldım cuma sabahtan pazar döndük evi toparlamaya temizlemeye çalışıyorum çamasır çok birikti
babannemi kaybettik onu defnettik çok zor oldu neyse devamsızlık sebebim vardı yani inş geçm,işe yetişemem belki ama artık elimden geldiğince takipteyim
iyi geceler...
bugun doktora gıttık,doktor dınledı ve baya hırıltı var dedı akcıger grafısı falan cekıldı tam kan sayımı alerji testı yapıldı.kan alım faslı berbattı yıgılıp kalcaktım damla damla kanı akıtırlarken mınnacık elınden.yavrum cok agladı belkı cok canı yandıgından belkı basında bıseleer yapmaya calıstıklarını aNLadıgından agladı.ama sonucda berbattı yanı.neyse cıgerler kısmen temız cıktı yavastan balgam ınmeye baslamıs neysekı erken teşhıs oldu.alerjımız düşük cıktı.0.300 kusur kanımız normal fakat demır eksık cıktı.ferlos ıcıcez tüpte akannehir vişnesuyuna karıstır ver dedı bakalım nasıl olcak.bır antıbıyotık bırde vantolin gunde 2 kez.yanı şu demek oluyor hergun toplamda bırbucuk saat acılde nevigülatörle hava alıcak kızım.cok ileri düzeyde olmadıgından tıkanıklıgı bır tüpü sulandırarak 2 seansda sabah, 2 sansta aksam alıp hırıltı gıdıcek inş 5 gunde.bızde havadısler böyle,alerjı yüksek cıkmadı, bronşitte degılmısız henuz.ama antıbıyotık şartmıs ve hırıltı gecmesı ıcın vantilonlu hava.he bıde burun tıkanıklıgı yüzünden hafıf kulaklar etkılenmıs. öle işte.gecmıse yarın bakarıkm heralde
aklımdayken sölim kan tahlılı yaptırmayı düşünen varsa mutlaka yaptırın tam kan sayımıyla alerjıye bakılıyo.ve demır eksıkse ilaç kullanmak kesınlıkle şart dedı doktor.pekmez verıyorum dedım vermeye devam et bak oyuzden kanı cok ıyı 12 cıkmıs dedı.ama sorun demırmiş.demır baska kan baska dedı.öle yanı
gecmis olsun minikim..biz evde yapiyoruz ventolin kortizon uclu karisim..10.gun hala yapiyoz..insallah cabucak atlatir kuzun..
peki ama alıntılarım ne oldii ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?