özgül bizimde bu tarz bir arkadaşımız var
sürekli koca arar ama bulamaz internetten arkadaşlık sitelerinden bulur görüşür yanımızda teli çalar gider diğer odaya gizli gizli konuşur kim deriz bi kız ismi atar
meğersem nazar değer diye söylemiyormuş
ilişkilerinin ömrü 3 gün sürer en fazla kaydirigubbakcemile3
meyve ne zaman veriyosun beybimm??
ozlem hayırdır ne dagıtması naptın alemleremi aktın :IO
Alerjı olunduug ıcın mı oluyor bu boyle Nurdanım.. bı anlatsana kuzum yaa.. Sevval de mı alerjı olmus? neden bole olundu sımdı?
benimki meyve hastasıda listende hiç meyve göremedim sevmiyormu yoksa vermedinmi??
meyveli yoğurdu meyveden saymıyorum tabii
yok cnm ya arkadaşımla bir gün geçirmek bile benim için dağıtmak anlamına geliyor... aklinialirimsmile Özdeyi anneme bıraktım saat 2 de başladık akşam 10 a kadar gezdik tıkındık yedik içtik alışveriş yaptık kendime kızıma ciciler aldım sonra durağa gittik bekliyoruz araba gelmiyor meğer saatte bir gidiyormuş bizim oraya bekledik gelende dolu geldi şarjım bitti arkadaşında kontörü yok sonunda aradım babamı çağırdım geldi bizi aldı dedi Özdenin hatırına geldim yoksa gelmezdim ohaoldumsmile Özde durmamış annemlerde annem diyor ne yapsam durmadı memesini bile vermiş yuhh yani birde diyor verdim almadı :umursamaz:
Güya hem kendimi deşarj edecektim hemde Denize ders verecektim kaydirigubbakcemile3 O yüzden Denizide aramadım babamdan fırçayı yedim kaydirigubbakcemile3 Çocuğunuz var artık sizin bilmem ne azıcık söylendi dedim bizimde deşarj olmaya hakkımız var baba hep evde hep evde neeye kadar :sinifsinif: sustu sonra sempatiksalakcinni
Araba kullanmayı bir öğrensem var yaaa boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?