2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

miniş cok gemiş olsun benim dr dediki istersen gunde 1 kavanoz pekmez yedir kan damlasının yerini tutmaz illa gunde 10damla icmeliymiş.. ins tez zamanda atlatırsınız

özgül bizimde bu tarz bir arkadaşımız var
sürekli koca arar ama bulamaz internetten arkadaşlık sitelerinden bulur görüşür yanımızda teli çalar gider diğer odaya gizli gizli konuşur kim deriz bi kız ismi atar
meğersem nazar değer diye söylemiyormuş
ilişkilerinin ömrü 3 gün sürer en fazla kaydirigubbakcemile3

oto koltuğunu denedik ters olmii maalesef
yarın spora gideceğim anamlara bakalım yaho duracakmı sabah arabada
şimdiden stres bastı -tatlicadiarzu-

pinkym ben yeme konusunda bi katı bi sıvı seklinde gidiorum.. malum emmedigi icin farklı bi duzen kurdum..

benim kızım en fala 2 saat ayık kalabilio ve bende yemek duzenini uyku duzenine gore ayarladım saate gore deil..

sabah uyandıgında sapsallıgı ustunde oldugundan emio yaklasık 1 saat sonra kahvaltı sonra uyuyo
- 90-120cc arası devam sutu 2 saat tutuyo onu
- corbası ve 1 saat sonra uykusuna yakın 60-90cc mama
-meyveli yogurt 1 saat sonra muhallebi ve gece yatmadan 60-90cc mama
gecede uykudada meme sabah uyanana kadar aldıgı zamanlarda...

yani 2 saat arayla besliorum ve 4 saat arayla devam maması almıs oluyo
gunduzleri cok zor emio emse bile tadımlık oluyo onu tutmuo

kıl olurum boyle tiplerede haaa.. ii oluyo onlara

benimki meyve hastasıda listende hiç meyve göremedim sevmiyormu yoksa vermedinmi??
meyveli yoğurdu meyveden saymıyorum tabii

ozlem hayırdır ne dagıtması naptın alemleremi aktın :IO

yok cnm ya arkadaşımla bir gün geçirmek bile benim için dağıtmak anlamına geliyor... aklinialirimsmile Özdeyi anneme bıraktım saat 2 de başladık akşam 10 a kadar gezdik tıkındık yedik içtik alışveriş yaptık kendime kızıma ciciler aldım sonra durağa gittik bekliyoruz araba gelmiyor meğer saatte bir gidiyormuş bizim oraya bekledik gelende dolu geldi şarjım bitti arkadaşında kontörü yok sonunda aradım babamı çağırdım geldi bizi aldı dedi Özdenin hatırına geldim yoksa gelmezdim ohaoldumsmile Özde durmamış annemlerde annem diyor ne yapsam durmadı memesini bile vermiş yuhh yani birde diyor verdim almadı :umursamaz:
Güya hem kendimi deşarj edecektim hemde Denize ders verecektim kaydirigubbakcemile3 O yüzden Denizide aramadım babamdan fırçayı yedim kaydirigubbakcemile3 Çocuğunuz var artık sizin bilmem ne azıcık söylendi dedim bizimde deşarj olmaya hakkımız var baba hep evde hep evde neeye kadar :sinifsinif: sustu sonra sempatiksalakcinni
Araba kullanmayı bir öğrensem var yaaa boshayallersmile

Alerjı olunduug ıcın mı oluyor bu boyle Nurdanım.. bı anlatsana kuzum yaa.. Sevval de mı alerjı olmus? neden bole olundu sımdı?

tatlim RSV denilen bir virus buna yol aciyor 6 ay 2 yas arasi cocuklarda en sik solunum yolu hastaligina yol acan virus..bronsiyolite hatta pnomoniye kadar yolu var..
allerjik bunye, anne sutu almama, kalabalik ortam, bahar aylari, reflu vs hersey risk faktoru..ortakulaga vurmadikca yada pnomoniye sadece buhar tedavisi veriliyor ventolin+kortizon, virus oldugu icin antibiyotik verilmiyor, ancak ortakulaga vurusa otit falan ozaman antibiyotik veriliyor..1hft 10 gunde gecer ama 3den fazla atak arastirma gerektirir..
bizimki allerjik kaynakli gibi gorunuyor, belkide reflu , ama sevvalin allrjisi temiz cikmis, tabi bu bebikler daha cok kucuk oldugundan yalanci negatif sonucta verebilir test yani varsa bile 2 yasindan sonra cikar testlerde..

benimki meyve hastasıda listende hiç meyve göremedim sevmiyormu yoksa vermedinmi??
meyveli yoğurdu meyveden saymıyorum tabii

pek sevmio ama biskuvi kırıyorum genelde suyunu tercih edio oyle yiyo ama sagı solu belli olmuyo o ogundeki meyveyı kahvaltıdan sonra yemezse suyunu yogurda katıyıyorum ..oyle yıyo..
su kan damlası bayagı ıse yaradı yemeye basladı yavastan

ayyy hepsi aynı.. bizde cocukları bırakıp carsıya cıkıos kardesimle.. azcık gec kalsak babam arıo hadi gelin nerdesiniz die..

ozdeninde seni arayacagı tutmus .. neyseki memesini veren annen , belki meme krizimi geldi die denemiştir kızma sen ona bişey olmaz senin memendi o bizamanlar

gun icinde toplamda 300 cc bisekilde kakalıorum ama kalanıda artık sabah ikindi gece emmelerinden tamamladıgını umuyorum..

yuzustu yatırıorum aglıo oyle yatmak istemiomus..illa koca yastıkta elleri kolları uzata uzata yatacak..hatta yastıgın yanlarına kucuk yastıklar koyuyorum ayagımın yoklunu aratmasınlar die :))

ben kacar gece mekiklerim beni bekliii

esram sanada yarın kolay gelsin bebeeemmm ins yaho aglamadan seni germeden ulasırsın annenlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…