2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Demek babaların çoğu aynı Pervin neyse ya o yada bu şekilde güzel bir güngeçirdim Denizin azıcık zoruna gitti sanırım iyi oldu beni evde bırakıp sen çocuğa bakıyorsun nasıl geleceksin deyip kendi arkadaşlarıyla dağıttığı günlere saysın ohhh içimin yağları eridi bakalım yarın kaç kilo çıkıcam aklinialirimsmile

ay özlem yazmadan edemeyeceğim bi kerede benim annem aynı naneyi yemiş yaho durmamış oda son çare memesini vermeye kalkmış yahoda önce emmeye başlamış bakmış süt yok hart diye ısırmış kadının memesini resmen kızartmış kaydirigubbakcemile3
ben hiç kızmadın pervinin dediği gibi bi zamanlar benim memeydi o
ama bunu kaynana yapsa vay halineee hatıranınmı kaynanası vermişti memesini sinir olmuştum o zaman

Bende çok yoruldum uyuyayım artık annem muhallebi vermiş onuda yememiş bu gece yandım sanırım bakalım rekorumuz kaç olacak mafoldumben
Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

bende kaçar bu arada benim babada aynı geç kalsam annemden ziyade o arıyor nerdesin sen gelde çocuğuna bak ağlıyor diye eve gidiyorum anneme soruyorum yoo ağlamadı diyor
pess yani diyorumm
öpüldünüzzz

kaydirigubbakcemile3 Özde eeeeh yapmış iğrendi başını çevirdi diyor :roflol: Demek ki senin kokunu alamadı ondan dedi.. Annemin bu 2. denemesi 1. benim yanımda yapmıştı bir defa o zamanda bozuldum yalan söyleyemem :1shok:

günaydın.. geldiğimden beri geçmişin derinliklerine daldım ayol ne kadar çok kaynatmışsınız....

KUZY nin park keyfine bayıldım ben buranın horozuyum ger gibi kasılmış valla...
YAĞIZ oto koltoğunu güle güle kullansın resmi çok hoş çıkmış saçları ne güzel uzamış....
NORRAM nurdanım arabanı güle güle kullan... teo için sevindim iyileşiyormuş dahada iyi olaıcak inşallah.. topuk dikenimi sormuşsun evet çok rahatsız ediyor ve sağol düşündüğüm için işim masa başı akşama kadar oturuyorum toto büyütüyorum...
ŞEVVALıMıZE de geçmiş olsun... kıyamam sizlere ya.... inşalllah bir an önce iyileşir... alerjik testinin iyi çıkmasına sevindim... çünkü benimde alerjim var bazen çok zorluyor....
ÖZLEM ohhh valla iyi yapmışsın.... şu 1 günlük dağıtman seni biraz idare eder iyi deşarj olmuşsundur artık.....
EVROS başın sağolsun canım rabbim sabır versin...
ayy aklımda kalanlar bunlar....

günaydınnnnnn..üçüncü gün kuralımız sütede uygulanmıştır bilgilrinize arz ederim.buyrunnnnnnnnnsempatiksalakcinni.bu çocuk cins ben buna kesesin kes karar verdim..aynı mamaya yaptığını süte yaptı .delikafaduldensırnaşık şey.gerçi keçi sütünün tadı baya baya değişik ondanmıki acaba dedim:uhm: diğer organik sütü denedim onada aynısını yaptı ..akannehirsonuç uykusuz bir gece:lepi::içelim:

damlam benimkinin totosu müsade ediyor ancak beyni müsade etmiyor

laptop gitmiş , geçmiş olsun. denizle kıyaslıyorumda yaho cidden çok hareketli bir bebik. allah yardımcın olsun kuzum:))) gözün 24 saat açık olacak..

başın sağolsun. allah rahmet eylesin.

çok geçmiş olsun canım. nurdanında anlattıklarıyla iyi durumdasınız anladığım kadarıyla. 5 günde toparlarsınız inşallah.

ooo bu beslenme düzenleri çok güzel ama keşke uygulayabilsek.. ben şahsen yarısını anca yapabiliyorum burda yazılanların. çünkü yemiyor yiğit kuzuşum. meyve yese yoğurt yemiyor. muhallebi yese diğerlerini yemiyor

başınız saolsun evroş..mekanı cennet olsun.

çok geçmiş olsun canım. şu kan aldırma durumunu bildiğim için ilk doğduğu zamanlardan ben daha sonra hiç aldırmadım. dayanamıyorum.. bronşit olmadığına sevindim. kısa zamanda hepsini atlatır yavruşun inşallah.

Fatma ben şenin o minicik yavyunu hamm yaparım...
:) teşekkürler teyzesi

ilk doğduğu zamanlar yiğit emmek istemedi. kaçtı mememden. öyle üzülmüştüm ki. son çare annem emzirmeyi denemişti. ama benim için sorun değil yani dediğiniz gibi bir zamanlar benim mememdi :) ama kayınvalide asla.. yirmi gün geçti işte yirmibirinci gün emdi yiğit ama ne çabalar görmeliydiniz. süt sağıyoruz gelmiyor. yiğit ağlıyor. kaşıkla içirmeye çalışıyoruz. sonra biberona geçtik. ama her biberondan önce yarım saat memeye uğraşıyoruz belki emer diye. gece gündüz.. off ne zor günlerdi. memeye alıştı ama bir ay daha yani zor aldı uğraş uğraş.. pes etmedik ama. memeye alışınca biberon asla almadı ama.

DERYA senin bu yusufla benim bu selini ne yapmalı bilmiyorum.... bu kadar mı benzer huyları birbirine ya.... selinin iştahıda öyle 1 gün iyiyse 3 gün kötü.... al bizdende o kadar uykusuz bi gece.....

Selam kızlaaar.. Kusuruma bakmayın. Canım hiç girmek istemiyor bu ara. Depresifim bu ara, bahar depresyonu sanırım. Sefa depresyonu da olabilir. Bal vermiş, yumurtanın beyazından vermiş, şimdi de sütle sütlaç yapmaktan bahsediyor

günaydın arkadaşlar;

sabah sabah çok güldüm:)))))))))))))))))))

Arabami hayirliyan herkese cok tesekkurler..Tibet garajdan aldi aksam ama daha suremedim..yarin bi kaynasiriz kendisiyle..:jeyyar:

araban hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.kilolarda gidiyor süper.darısı benim başıma:)))

çok çok geçmiş olsun

günaydınnn

nurdAAN nurdan rüyamda seni hatta teoşu ve tibetide gördüm
çok komikdi ben size gelmişim.
ama afiki turkiyede bırakmışım.
sizde ne işim var anlamadım ama
teoşa ben bakıyorum
teoşun odasının hemen yanında sen tibetle yer yatagında yatıyosun ben gelip seni uyandırıyorum teoş aglıyor acıkmış diyorum sende
hemen kalkıp mama hazırlıyosun
sonra sabah oluyor
benm ünv. çok yakın bi arkadsım sizin komşunuz çıkıyor meger sen turk mahallesnde oturuyomuşsun bissürü tanıdık oluyor.
neyhse ben teoşu seviyorum hatta bacaklarını totosunu
falan ısırıyorum
sanada diyorumki ya ben böyle severken ısırırken foto çek
hatta totosunu ısırıken çek evrim içni diyorum
çok entersan bi rüyaydı

sanırım evrimin BİBde güzel bi foto çekmemişsiniz dediği mjdan etkilendim
çok komikdi yasen kot pantolonunla yatmışsın.
ama varyabacakların incecikdi aa sen ne kadar zayıfmışsın dediğimi hatırlıyorum..

özgüül özgüll
seni tebrik ediyorum kilo ve incelme konusunda 7cmsüpper ya.
sen zaten çıtır pıtırsın ideal kilonla süper olacaksın..
durmak yok devam..

gunaydin ttalim, hayirdir insallah cabuk atlatirsin..(

micik tubamm
ahh çok geçmiş olsun
şevvalime kıyamam ya
iyiki erken teşhiş bak daha kolay atlatırısnız inşallah.

şu kan tahlili konusundada ihmal ediyordum biran önce halletsek iyi olur galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…