ay özlem yazmadan edemeyeceğim bi kerede benim annem aynı naneyi yemiş yaho durmamış oda son çare memesini vermeye kalkmış yahoda önce emmeye başlamış bakmış süt yok hart diye ısırmış kadının memesini resmen kızartmış kaydirigubbakcemile3
ben hiç kızmadın pervinin dediği gibi bi zamanlar benim memeydi o
ama bunu kaynana yapsa vay halineee hatıranınmı kaynanası vermişti memesini sinir olmuştum o zaman
damlam benimkinin totosu müsade ediyor ancak beyni müsade etmiyor
sanırım geçmşe yetişemiycem pes ediyorum bugün tenefüste 2 dk baktım yahom lepi kırmış yerim o yaramazı
kuzynin videosunu izledim ne güzel gülüyo paşam benim
ESRA ben çoruma gitmek zorunda kaldım cuma sabahtan pazar döndük evi toparlamaya temizlemeye çalışıyorum çamasır çok birikti
babannemi kaybettik onu defnettik çok zor oldu neyse devamsızlık sebebim vardı yani inş geçm,işe yetişemem belki ama artık elimden geldiğince takipteyim
iyi geceler...
bugun doktora gıttık,doktor dınledı ve baya hırıltı var dedı akcıger grafısı falan cekıldı tam kan sayımı alerji testı yapıldı.kan alım faslı berbattı yıgılıp kalcaktım damla damla kanı akıtırlarken mınnacık elınden.yavrum cok agladı belkı cok canı yandıgından belkı basında bıseleer yapmaya calıstıklarını aNLadıgından agladı.ama sonucda berbattı yanı.neyse cıgerler kısmen temız cıktı yavastan balgam ınmeye baslamıs neysekı erken teşhıs oldu.alerjımız düşük cıktı.0.300 kusur kanımız normal fakat demır eksık cıktı.ferlos ıcıcez tüpte akannehir vişnesuyuna karıstır ver dedı bakalım nasıl olcak.bır antıbıyotık bırde vantolin gunde 2 kez.yanı şu demek oluyor hergun toplamda bırbucuk saat acılde nevigülatörle hava alıcak kızım.cok ileri düzeyde olmadıgından tıkanıklıgı bır tüpü sulandırarak 2 seansda sabah, 2 sansta aksam alıp hırıltı gıdıcek inş 5 gunde.bızde havadısler böyle,alerjı yüksek cıkmadı, bronşitte degılmısız henuz.ama antıbıyotık şartmıs ve hırıltı gecmesı ıcın vantilonlu hava.he bıde burun tıkanıklıgı yüzünden hafıf kulaklar etkılenmıs. öle işte.gecmıse yarın bakarıkm heralde
aklımdayken sölim kan tahlılı yaptırmayı düşünen varsa mutlaka yaptırın tam kan sayımıyla alerjıye bakılıyo.ve demır eksıkse ilaç kullanmak kesınlıkle şart dedı doktor.pekmez verıyorum dedım vermeye devam et bak oyuzden kanı cok ıyı 12 cıkmıs dedı.ama sorun demırmiş.demır baska kan baska dedı.öle yanı
güli bizde daha farklı yeme programı
9-10 kahvaltı
12-13 meyve
14-15 çorba
17-18 yoğurt
21 muhallebi
sabah kalkınca,öğlen ve akşamüstü uykuya geçmeden ve gece uykuya geçmeden önce emzirme
yeterli değilmi bence yeterli
ooo bu beslenme düzenleri çok güzel ama keşke uygulayabilsek.. ben şahsen yarısını anca yapabiliyorum burda yazılanların. çünkü yemiyor yiğit kuzuşum. meyve yese yoğurt yemiyor. muhallebi yese diğerlerini yemiyorçingenem çatal karam esram
dohtur amcamızı aradık dediki biz yarın 7 aylık oluyorus saatlerde uzadı bu çocuga 5.ci öğün ne verelim
oda didiki,
sabah kahvaltıda yumurta sarısının tümünü verebilrisin yediği kadar
kahvaltı sonrası ara ögun meyve
öglen çorba ara öğün yogurt
akşam muhallebi,
ülker hero abby gogly diye bişey söyledi onu su ile pişir yap akşam yatmadan önce dedi.
onu n dışında zaten emiyor :)
yani senin düzen zaten mühteşemmiş böbeemm:)
bizde muhallebi eksikmiş. onu ekledik. bu ay kontrole gitmices inşalahha bi hastalık yada bahane olmazsa tabeee
artık 2 ayda bir kontrole gelin didi,
başınız saolsun evroş..mekanı cennet olsun.sanırım geçmşe yetişemiycem pes ediyorum bugün tenefüste 2 dk baktım yahom lepi kırmış yerim o yaramazı
kuzynin videosunu izledim ne güzel gülüyo paşam benim
ESRA ben çoruma gitmek zorunda kaldım cuma sabahtan pazar döndük evi toparlamaya temizlemeye çalışıyorum çamasır çok birikti
babannemi kaybettik onu defnettik çok zor oldu neyse devamsızlık sebebim vardı yani inş geçm,işe yetişemem belki ama artık elimden geldiğince takipteyim
çok geçmiş olsun canım. şu kan aldırma durumunu bildiğim için ilk doğduğu zamanlardan ben daha sonra hiç aldırmadım. dayanamıyorum.. bronşit olmadığına sevindim. kısa zamanda hepsini atlatır yavruşun inşallah.iyi geceler...
bugun doktora gıttık,doktor dınledı ve baya hırıltı var dedı akcıger grafısı falan cekıldı tam kan sayımı alerji testı yapıldı.kan alım faslı berbattı yıgılıp kalcaktım damla damla kanı akıtırlarken mınnacık elınden.yavrum cok agladı belkı cok canı yandıgından belkı basında bıseleer yapmaya calıstıklarını aNLadıgından agladı.ama sonucda berbattı yanı.neyse cıgerler kısmen temız cıktı yavastan balgam ınmeye baslamıs neysekı erken teşhıs oldu.alerjımız düşük cıktı.0.300 kusur kanımız normal fakat demır eksık cıktı.ferlos ıcıcez tüpte akannehir vişnesuyuna karıstır ver dedı bakalım nasıl olcak.bır antıbıyotık bırde vantolin gunde 2 kez.yanı şu demek oluyor hergun toplamda bırbucuk saat acılde nevigülatörle hava alıcak kızım.cok ileri düzeyde olmadıgından tıkanıklıgı bır tüpü sulandırarak 2 seansda sabah, 2 sansta aksam alıp hırıltı gıdıcek inş 5 gunde.bızde havadısler böyle,alerjı yüksek cıkmadı, bronşitte degılmısız henuz.ama antıbıyotık şartmıs ve hırıltı gecmesı ıcın vantilonlu hava.he bıde burun tıkanıklıgı yüzünden hafıf kulaklar etkılenmıs. öle işte.gecmıse yarın bakarıkm heralde
aklımdayken sölim kan tahlılı yaptırmayı düşünen varsa mutlaka yaptırın tam kan sayımıyla alerjıye bakılıyo.ve demır eksıkse ilaç kullanmak kesınlıkle şart dedı doktor.pekmez verıyorum dedım vermeye devam et bak oyuzden kanı cok ıyı 12 cıkmıs dedı.ama sorun demırmiş.demır baska kan baska dedı.öle yanı
:) teşekkürler teyzesiFatma ben şenin o minicik yavyunu hamm yaparım...
ilk doğduğu zamanlar yiğit emmek istemedi. kaçtı mememden. öyle üzülmüştüm ki. son çare annem emzirmeyi denemişti. ama benim için sorun değil yani dediğiniz gibi bir zamanlar benim mememdi :) ama kayınvalide asla.. yirmi gün geçti işte yirmibirinci gün emdi yiğit ama ne çabalar görmeliydiniz. süt sağıyoruz gelmiyor. yiğit ağlıyor. kaşıkla içirmeye çalışıyoruz. sonra biberona geçtik. ama her biberondan önce yarım saat memeye uğraşıyoruz belki emer diye. gece gündüz.. off ne zor günlerdi. memeye alıştı ama bir ay daha yani zor aldı uğraş uğraş.. pes etmedik ama. memeye alışınca biberon asla almadı ama.ay özlem yazmadan edemeyeceğim bi kerede benim annem aynı naneyi yemiş yaho durmamış oda son çare memesini vermeye kalkmış yahoda önce emmeye başlamış bakmış süt yok hart diye ısırmış kadının memesini resmen kızartmış kaydirigubbakcemile3
ben hiç kızmadın pervinin dediği gibi bi zamanlar benim memeydi o
ama bunu kaynana yapsa vay halineee hatıranınmı kaynanası vermişti memesini sinir olmuştum o zaman
ay haydar dümenide öldürüyorlardi az kalsin..ya insanlarada yaranilmiyor..adamcagiz sizin özel hayatinizi düzeltsin siz cekin vurun..lmaz:birde bir hastasina cinsel taciz yapmis dediler..adam kac yasinda yapmismidir acaba..:uhm:kaydirigubbakcemile3
Arabami hayirliyan herkese cok tesekkurler..Tibet garajdan aldi aksam ama daha suremedim..yarin bi kaynasiriz kendisiyle..:jeyyar:
iyi geceler...
Selam kızlaaar.. Kusuruma bakmayın. Canım hiç girmek istemiyor bu ara. Depresifim bu ara, bahar depresyonu sanırım. Sefa depresyonu da olabilir. Bal vermiş, yumurtanın beyazından vermiş, şimdi de sütle sütlaç yapmaktan bahsediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?