2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tazem burcummm
özlüyoruz seni

depresif olma yaa
annen çok takılma
oda ananne içgüdüsüyleyapıyor.
sana söylemedende yapabilir ruhun bile duymaz
sizide o büyütmüş çokda kalbini kırma sende kafanı bozma

doruk paşa nasıl ya kerata.artis saçlar uzadımı yine ne alemde..

canim benim aklin teosda kalmis bence:))ilgincmis ama cidden ruya..hayirdir..

ozgul haklikaten yazicaktim unuttum, bravo valla ya, super 2 haftada cok guzel geri donsum oldu..biz kac haftadir yirtiyoruz biyerimizi..

buarada bi kere benim annemde meme vermisti denemek icin, gerci bizim veletde o tas gibi memelre ogurdu:))koku alamadi heralde, annem beni hic emziremediginden benden guzeldir onunkiler, 18lik gibi..ama ogurdu sipa..

Bugun Teosu saglik sigortamizdan bi bakici ayarladim, onlarin bunyesinde calisan, egitimli hemsire gibi tipler, bu kreste olanklardan, burda pericultris deniyor bunlara...3 gun o bakicak, sabah 8 aksam 6..sabah herseyin yerini gosterdim, ilk basta teos agladi ama sonra kiza sulanmaya basladi:))alem bu cocuk ya isim var bunla buyuyunce..daha oncede 1 gun yaralamistim boyle birini memnun kalmistim, insallah bundanda memnun kalirim..aklim evde tabi, tanimadigim bi insana cocuk emanet ediyorum amasigorta denetiminde olan insanlar olmasa ozel birine birakamazdim sanirim tanimadigim bilmedigim(atesi 38.3 tu sabah, simdi saat basi arar sorarim ben..

inşallah bir an önce iyileşir canım Teo Allah a emanet

bu arada nerdeyse öğle oldu Tünaydın
bugün sabahtan yoğundum

Nice dir diyen dillerini, yerümmmmmmm senin :)) ne olcek içine giren bu azeri ruhu aybalam.. :))) bır kavanoz nutella haaa :bbo: valla ben uzun sure cıkolata yemem herhalde, oyle mıdem bulandı kı...

Hey yavrumm beaa :))) Denız almıs mı dersını pekı? kaç almış bu dersten, deyiver bi hele.

Tesekkur ederım tatlım..

Nası yaaa, senin memen yabancı degıl haaa kaydirigubbakcemile3 ay sen benı öldüreceksin kadınn :))))

yuzustu yatırıorum aglıo oyle yatmak istemiomus..illa koca yastıkta elleri kolları uzata uzata yatacak..hatta yastıgın yanlarına kucuk yastıklar koyuyorum ayagımın yoklunu aratmasınlar die :))

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

Aha!! çıldırmıs bır Derya elimizde mevcuttur, ilgilenenler müracaataaa :))))

Güli, iç organlarını mı üşüttün sen? bu ne yaaa kaydirigubbakcemile3

Sulandı haaa kaydirigubbakcemile3 kadın nece konusuyor Teo ıle?

yumurtanın beyazı artık verilebilir.hemde alerji uzmanı son prof. doktorumuz söyledi.

sütle sütlaç yapma fikrine katılıyorum. yoğurt dönüşümü gibi bişey oluyodur. al sana fıstık gibi muhallebi işte.

bal konusundada eskiden hepimiz yedik bişeymi oldu diyebilirim en fazla.
depresyonun gelsin geçsin . sefaya şükret. unutma annesi terkeden çok kadın var bu hayatta bebeeemm. bide tutmuş bana diyo ki bakıcımız iyi ya o zamanda gittiği için biz o bakıcıyı bulabilmişiz. pes dedim pes.

bence budur. kreşden daha iyi olacağı kanaatindeyim. tebrik ederim. teocuğumada iyi gelir inşallah.

Evrim hatun fransizca konustu ama en son biraktigimda kizin gogus dekoltesiyle ilgileniyorsi, tisortunu cekistirerek:))ga ga diyordu birde..hayirlar olsun...

gecen gun Tibet de Ozynin sana yaptigi yorumiu yapti cok sasirdim, banyo sonrasi Teonun saclari dikmistim, cok pic olucak bizim velet dedi, oglum basimiza kizlari hamile birakip birakip toplama dedi..:)))acildeyiz gecen gun adamin atesi 40 derece, yanaklar olmus pembis, yan koltuktaki kiz bebeklere laf atiyor, cilve yapiyor gulerek, ga ga diyor..:)) off ki ne offf..

Adamlar gelecegı goruyor ıste erkke gozuyleee... amanınnnn kaydirigubbakcemile3

Sızde boyut degısmıs ama.. bızde de boel ona gulumseyen kadın,kız gordu mu hemen boyunlarına atlıyor, ama erkeklere tınn yok bısı.. :)) bız de ona cok guluyoruz, bır de esmerlere daha cok ılgısı var, o da test edıldı onaylandı :)

Bıraz da kendımıze calısalım :)

Beslenme uzmanları hangi besinlerin en iyi güzellik faktörü olduğunu şöyle sıralıyorlar:

DÜZGÜN BıR CıLT

Her gün bir miktar ayçiçeği çekirdeği veya kabak çekirdeği yiyin. Bu çekirdekler esas halinde element olan çinko içerirler. Vücutta çinko eksikliği ise derinin daha çabuk buruşmasına yol açar. Ayrıca sabah ve akşam kivi yiyin. Bu meyvenin içerdiği C vitamini dolaşımı harekete geçirir ve bunun sonucu olarak deri daha iyi beslenir. Yumuşak bir cilt için A vitamini de önemlidir. Bu vitamin balıkyağında fazla miktarda vardır. Üç ayda bir, iki haftalık bir kür yapın.

PARLAK GÜR SAÇ

Haftada dört yumurta yiyin. Yumurtada saça parlaklık kazandıran bol miktarda kükürt vardır. Bol protein içeren besinler (et, balık, kümes hayvanları, peynir) salatayla birlikte yendiğinde saç gür olur. Çünkü saçın yüzde 97'si protein maddesi olan keratinden oluşuyor.

PARLAK GÖZLER

Haftada üç kere az bir miktar bitkisel yağla pişirdiğiniz havuç yiyin. Havuçtaki A ve E vitaminleri görmeyi kuvvetlendirir, gözlere parlaklık kazandırırlar. Kepek, çavdar ekmekleri içerdikleri selen elementinden dolayı gözleri hastalık mikroplarından korur.

KUVVETLı TIRNAKLAR

Her gün yoğurt yiyin. Yoğurtta tırnakların oluşumu için önemli olan protein vardır. Toz jelatin de bu etkiyi fazlalaştırır. Kırılan tırnaklara karşı ceviz ve yer fıstığı yiyin. Her ikisi de tırnakları sertleştiren biotin içerir.

SAĞLIKLI DıŞLER

Günde iki kere 150 gram yağsız peynir yiyin. Peynirdeki kalsiyum dişetini kuvvetlendirir, dişleri sağlamlaştırır. Ayrıca balık ve kümes hayvanları da dişlerin sağlam olması açısından önemlidir. Bunlarda dişleri sertleştiren fosfor vardır.

GERGıN GÖĞÜSLER

Günde iki kere öğünler arasında bir bardak ananas suyu için. Ananasın içerdiği bol miktardaki bromelain enzimi dokuları gerginleştirir. Sabahları kahvaltıdan önce bir çorba kaşığı bitkisel yağ, hücreleri zararlı maddelerden ve serbest radikallerden korur, sizi gençleştirir.

KAN GRUBUNA GÖRE BESLENME
Yapılan son araştırmalar kan gruplarıyla beslenme arasında bir ilişki olabileceğini ortaya koyuyor. Bir kan grubu için kötü olan yiyecek başka bir kan grubu için iyi olabiliyorlar. Araştırmacılar ayrıca niçin bazı insanların daha çabuk kilo aldıklarını da ortaya çıkarıyorlar. ışte kan grupları ve beslenme düzenleri:

0 GRUBU

Yemeniz gerekenler: Et, protein yönünden zengin yiyecekler.

Yememeniz gerekenler: Buğday ve diğer tahıllar.

Yapmanız gereken egzersizler: Herhangi bir aerobik programı.

Sağlık riskleri: Ülser, mafsal iltihabı.

A GRUBU

Yemeniz gerekenler: Sebzeler, karbonhidratlı yiyecekler.

Yememeniz gerekenler: Et ve yağ.

Yapmanız gereken egzersizler: Yürüyüş, yoga, meditasyon.

Sağlık riskleri: Kanser ve kalp krizi.

B GRUBU

Yemeniz gerekenler: Et, sebze ve süt ürünleri.

Yememeniz gerekenler: Özellikle yememeniz gereken yiyecek yok. Aşırıya kaçmamak şartıyla her şeyi yiyebilirsiniz.

Yapmanız gereken egzersizler: Yüzme ve yürüyüş.

Sağlık riskleri: Sinirsel rahatsızlıklar.

AB GRUBU

Yemeniz gerekenler: A ve B gruplarındaki yiyecekler sizin için de geçerlidir.

Yememeniz gerekenler: A ve B gruplarındaki yiyecekler.

Yapmanız gereken egzersizler: Rahatlatıcı, gevşetici hareketler.

Sağlık riskleri: Bağışıklık sisteminiz çok güçlü.

ışte.. karbonhıdrat yemem lazımm benım.. dıyorum sıze ınanmıyorsunuzzz.. hemen borek corek, kek.. dübüne vurmalıyım.. bol krema soslu makarna hüpletmeliyimm.. durdugumm kabahatt :))) izninisle :)

herkese tünaydınn;
anneler bana cvpp mustiyle başım dertte memeden kestim mustiyi artık emzirmiyorum ama bebe sadece mama içio çorba yoğurt meyve asla ağzını açmıyor 24 saat mama ver içio dr de ek besinde ağırlık ver dedi aç bırakıorum çorbada için die ama yok sonra dayanamayıp mamayı verince bi güsel içio ne yapacam ben yaa

Damla hocam sagol gerci 3 gunluk bi cozum ama olsun..

Nur bence zorlama, bikacgun devam et boyle, Teoda bazen sebze meyve degil mama yiyor, bazende meyvesini sebzesini bitiriyor, zorlasamda ben sinir oldugumla kaliyorum..

caok saolun arkadaslar.. cok cıddı degıl cok şükür ama su acılde hava vermek zor oluyor buı yüzden evde yapuıcaz bızde Nurdancım. bızım ventilonu saf suyla yarı yarıya karıstırıp 2 senansta verılıyo bı tüpü.cok ileri düzeyde degılmıs ondan sanırım.sizinde dahada uzun sürmeden gecer inşalah

Evrimcim yok bacım cok hasta degıl şükür.üşütmekten falanda degıl.hanı bı za<man yazmıstım ya gece anıden atesı cıktı öksürmeye basladı bıanda dıe.hee o gunu sabahı doktora gıttık(bızım doktor ızındeydı baska doktora gıttık) böle böle anlattım sankı cok derınden hırıltı var gıbı dedım kulagımı sırtına koyup dınlıyordumda.neyse doktor muayene ettı yok dedı sade bogazları kızarmıs hırıltı öksürük yok bıraz burnu tıkalı demıstı.zaten hıc guvenmemıstım o doktora onun yuzune yavs yavas genzı akmıs akmıs birikmiş balgam. hırıtı artınca kendı doktorumuza gıttık.öle dedı.işte fılm falan temız cıktı ama balgam bogaza yapıştıgı için rahat nefes alamıyo dıe buhar tedavısı yapalım ,hemde cok az ilaç almıs olur bu sekılde hemde rahat nefes alır zaten ılac hem sulandırılcak hemde buharla alıcak dedı.bıde uzun süren burun akıntısı yada tıkanıklıgı gözü veya kulagı etlılıyormus cogu zaman.bizim kulagı etkılemıs azbucuk öle yanı.amma uzun anlattım hee :))

micik tubamm
ahh çok geçmiş olsun
şevvalime kıyamam ya
iyiki erken teşhiş bak daha kolay atlatırısnız inşallah.

şu kan tahlili konusundada ihmal ediyordum biran önce halletsek iyi olur galiba..
Saol canım.maalesef bende kacıyodum tahlılden ama yaptırdık enazından alerjı kan demır v.s.bıcok seyı öğrendık
çok çok geçmiş olsun

ŞEVVALİMİZE de geçmiş olsun... kıyamam sizlere ya.... inşalllah bir an önce iyileşir... alerjik testinin iyi çıkmasına sevindim... çünkü benimde alerjim var bazen çok zorluyor.......

Miniğim geçmiş olsun Şevvalime :teselli: umarım çabucak iyileşir kıyamam..
.

minişim geçmiş olsun tekrar
saolun yavru anneler.inş.gecicek
miniş cok gemiş olsun benim dr dediki istersen gunde 1 kavanoz pekmez yedir kan damlasının yerini tutmaz illa gunde 10damla icmeliymiş.. ins tez zamanda atlatırsınız
evet canım bızım mesela kan degerı cok iyi cıktı fakat demır düşük.doktor pekmez vermeye devam kan yapmıs ama sorun demır demır eksık dedı

kızıma buhar maskesını takıyoruz aglamaya baslıyo korkudan.babası şebek oldu sussun dıe.yapmadıgı kalmadı sustu sonunda :) hemsıre sevmeye gelıyo bıse yapcak dıe baslıyo aglamaya,baktı sadece sevıyo, sırıtıyo sonra.cok fena bunlar ya.cocuk resmen sedye tarzı bıseye yaklastıgımızda baslıyo aglamaya.neyse evde yapıcaz daha rahat olur.zaten 10 dakıka sürüyo 20 dakıka ara verıyoz bı 10 dakıka daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…