günaydınnn
nurdAAN nurdan rüyamda seni hatta teoşu ve tibetide gördüm
çok komikdi ben size gelmişim.
ama afiki turkiyede bırakmışım.
sizde ne işim var anlamadım ama
teoşa ben bakıyorum
teoşun odasının hemen yanında sen tibetle yer yatagında yatıyosun ben gelip seni uyandırıyorum teoş aglıyor acıkmış diyorum sende
hemen kalkıp mama hazırlıyosun
sonra sabah oluyor
benm ünv. çok yakın bi arkadsım sizin komşunuz çıkıyor meger sen turk mahallesnde oturuyomuşsun bissürü tanıdık oluyor.
neyhse ben teoşu seviyorum hatta bacaklarını totosunu
falan ısırıyorum
sanada diyorumki ya ben böyle severken ısırırken foto çek
hatta totosunu ısırıken çek evrim içni diyorum
çok entersan bi rüyaydı
sanırım evrimin BİBde güzel bi foto çekmemişsiniz dediği mjdan etkilendim
çok komikdi yasen kot pantolonunla yatmışsın.
ama varyabacakların incecikdi aa sen ne kadar zayıfmışsın dediğimi hatırlıyorum..
Bugun Teosu saglik sigortamizdan bi bakici ayarladim, onlarin bunyesinde calisan, egitimli hemsire gibi tipler, bu kreste olanklardan, burda pericultris deniyor bunlara...3 gun o bakicak, sabah 8 aksam 6..sabah herseyin yerini gosterdim, ilk basta teos agladi ama sonra kiza sulanmaya basladi:))alem bu cocuk ya isim var bunla buyuyunce..daha oncede 1 gun yaralamistim boyle birini memnun kalmistim, insallah bundanda memnun kalirim..aklim evde tabi, tanimadigim bi insana cocuk emanet ediyorum amasigorta denetiminde olan insanlar olmasa ozel birine birakamazdim sanirim tanimadigim bilmedigim(atesi 38.3 tu sabah, simdi saat basi arar sorarim ben..
..
EVRIM nicedir kecisutu iciriorum kahvaltıda diorum hic ay bende alayım demedim illaki faydasınımı yazmak lazımmıs kızzzz :)) dios ya anne sutune en yakın die ondan yedirmeye basladık dioduk nicedir.. sakalımıs yokki :) esasen cenemin altında cıkıo arada 1-2 tel (oda hamileyken oldu hala devam edio niyeyse uyus oluyom)ama kimse gormeden aldırıorum hemenP
- ayrıcana yedigin cukulardan pişman olma heleki benim gibi simdi saat 00.00 itibari ile cicibebe ustu nerdeyse 1 kavano nutella yiyeydin napardın bilmem.. sabaha kadar mekik ceksem ise yaramaz ama mecbur vicdanımı rahatlatmak icin cekicem:):)
yok cnm ya arkadaşımla bir gün geçirmek bile benim için dağıtmak anlamına geliyor... aklinialirimsmile Özdeyi anneme bıraktım saat 2 de başladık akşam 10 a kadar gezdik tıkındık yedik içtik alışveriş yaptık kendime kızıma ciciler aldım sonra durağa gittik bekliyoruz araba ........................................
tatlim RSV denilen bir virus buna yol aciyor 6 ay 2 yas arasi cocuklarda en sik solunum yolu hastaligina yol acan virus..bronsiyolite hatta pnomoniye kadar yolu var..
allerjik bunye, anne sutu almama, kalabalik ortam, bahar aylari, reflu vs hersey risk faktoru..ortakulaga vurmadikca yada pnomoniye sadece buhar tedavisi veriliyor ventolin+kortizon, virus oldugu icin antibiyotik verilmiyor, ancak ortakulaga vurusa otit falan ozaman antibiyotik veriliyor..1hft 10 gunde gecer ama 3den fazla atak arastirma gerektirir..
bizimki allerjik kaynakli gibi gorunuyor, belkide reflu , ama sevvalin allrjisi temiz cikmis, tabi bu bebikler daha cok kucuk oldugundan yalanci negatif sonucta verebilir test yani varsa bile 2 yasindan sonra cikar testlerde..
ayyy hepsi aynı.. bizde cocukları bırakıp carsıya cıkıos kardesimle.. azcık gec kalsak babam arıo hadi gelin nerdesiniz die..
ozdeninde seni arayacagı tutmus .. neyseki memesini veren annen , belki meme krizimi geldi die denemiştir kızma sen ona bişey olmaz senin memendi o bizamanlar
yuzustu yatırıorum aglıo oyle yatmak istemiomus..illa koca yastıkta elleri kolları uzata uzata yatacak..hatta yastıgın yanlarına kucuk yastıklar koyuyorum ayagımın yoklunu aratmasınlar die :))
ay özlem yazmadan edemeyeceğim bi kerede benim annem aynı naneyi yemiş yaho durmamış oda son çare memesini vermeye kalkmış yahoda önce emmeye başlamış bakmış süt yok hart diye ısırmış kadının memesini resmen kızartmış kaydirigubbakcemile3
ben hiç kızmadın pervinin dediği gibi bi zamanlar benim memeydi o
ama bunu kaynana yapsa vay halineee hatıranınmı kaynanası vermişti memesini sinir olmuştum o zaman
günaydınnnnnn..üçüncü gün kuralımız sütede uygulanmıştır bilgilrinize arz ederim.buyrunnnnnnnnnsempatiksalakcinni.bu çocuk cins ben buna kesesin kes karar verdim..aynı mamaya yaptığını süte yaptı .delikafaduldensırnaşık şey.gerçi keçi sütünün tadı baya baya değişik ondanmıki acaba dedim:uhm: diğer organik sütü denedim onada aynısını yaptı ..akannehirsonuç uykusuz bir gece:lepi::içelim:
günaydınnn
nurdAAN nurdan rüyamda seni hatta teoşu ve tibetide gördüm
çok komikdi ben size gelmişim.
ama afiki turkiyede bırakmışım.
sizde ne işim var anlamadım ama
teoşa ben bakıyorum
teoşun odasının hemen yanında sen tibetle yer yatagında yatıyosun ben gelip seni uyandırıyorum teoş aglıyor acıkmış diyorum sende
hemen kalkıp mama hazırlıyosun
sonra sabah oluyor
benm ünv. çok yakın bi arkadsım sizin komşunuz çıkıyor meger sen turk mahallesnde oturuyomuşsun bissürü tanıdık oluyor.
neyhse ben teoşu seviyorum hatta bacaklarını totosunu
falan ısırıyorum
sanada diyorumki ya ben böyle severken ısırırken foto çek
hatta totosunu ısırıken çek evrim içni diyorum
çok entersan bi rüyaydı
sanırım evrimin BİBde güzel bi foto çekmemişsiniz dediği mjdan etkilendim
çok komikdi yasen kot pantolonunla yatmışsın.
ama varyabacakların incecikdi aa sen ne kadar zayıfmışsın dediğimi hatırlıyorum..
Bugun Teosu saglik sigortamizdan bi bakici ayarladim, onlarin bunyesinde calisan, egitimli hemsire gibi tipler, bu kreste olanklardan, burda pericultris deniyor bunlara...3 gun o bakicak, sabah 8 aksam 6..sabah herseyin yerini gosterdim, ilk basta teos agladi ama sonra kiza sulanmaya basladi:))alem bu cocuk ya isim var bunla buyuyunce..daha oncede 1 gun yaralamistim boyle birini memnun kalmistim, insallah bundanda memnun kalirim..aklim evde tabi, tanimadigim bi insana cocuk emanet ediyorum amasigorta denetiminde olan insanlar olmasa ozel birine birakamazdim sanirim tanimadigim bilmedigim(atesi 38.3 tu sabah, simdi saat basi arar sorarim ben..
Selam kızlaaar.. Kusuruma bakmayın. Canım hiç girmek istemiyor bu ara. Depresifim bu ara, bahar depresyonu sanırım. Sefa depresyonu da olabilir. Bal vermiş, yumurtanın beyazından vermiş, şimdi de sütle sütlaç yapmaktan bahsediyor
Evrim hatun fransizca konustu ama en son biraktigimda kizin gogus dekoltesiyle ilgileniyorsi, tisortunu cekistirerek:))ga ga diyordu birde..hayirlar olsun...
gecen gun Tibet de Ozynin sana yaptigi yorumiu yapti cok sasirdim, banyo sonrasi Teonun saclari dikmistim, cok pic olucak bizim velet dedi, oglum basimiza kizlari hamile birakip birakip toplama dedi..:)))acildeyiz gecen gun adamin atesi 40 derece, yanaklar olmus pembis, yan koltuktaki kiz bebeklere laf atiyor, cilve yapiyor gulerek, ga ga diyor..:)) off ki ne offf..
Saol canım.maalesef bende kacıyodum tahlılden ama yaptırdık enazından alerjı kan demır v.s.bıcok seyı öğrendıkmicik tubamm
ahh çok geçmiş olsun
şevvalime kıyamam ya
iyiki erken teşhiş bak daha kolay atlatırısnız inşallah.
şu kan tahlili konusundada ihmal ediyordum biran önce halletsek iyi olur galiba..
çok çok geçmiş olsun
o
çok geçmiş olsun canım. şu kan aldırma durumunu bildiğim için ilk doğduğu zamanlardan ben daha sonra hiç aldırmadım. dayanamıyorum.. bronşit olmadığına sevindim. kısa zamanda hepsini atlatır yavruşun inşallah.
ŞEVVALİMİZE de geçmiş olsun... kıyamam sizlere ya.... inşalllah bir an önce iyileşir... alerjik testinin iyi çıkmasına sevindim... çünkü benimde alerjim var bazen çok zorluyor.......
Miniğim geçmiş olsun Şevvalime :teselli: umarım çabucak iyileşir kıyamam..
.
saolun yavru anneler.inş.gecicekminişim geçmiş olsun tekrar
evet canım bızım mesela kan degerı cok iyi cıktı fakat demır düşük.doktor pekmez vermeye devam kan yapmıs ama sorun demır demır eksık dedıminiş cok gemiş olsun benim dr dediki istersen gunde 1 kavanoz pekmez yedir kan damlasının yerini tutmaz illa gunde 10damla icmeliymiş.. ins tez zamanda atlatırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?