2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

NORRA teonun 3günlük bakıcısı hayırlı olsun.. en azından 3 gün kreşe gitmemesi daha iyi olur... bayıldım ya demek kadına sarktı... yerim ben onu gamzelerinden.....

EVRıŞıM kuzy ninde esmer kadın muhabbetine bayıldım... bende esmerim biliyonmu.... inşallah görüşme fırsatımız olursa kuzy benide sevsin şimdiden tembihle tamammı....

ah canmı benim kıyamam hiç.. malesef canları acımasada bi dr. ve hemşire fobileri var bu çocukların... evde yapma imkanınız varsa evde daha iyi olur hem sizin için hem şevval için...

takma bu kadar burcu. annem bize sütlaç yaptıkça ben de veriyorum yiğite az az. pirinçlerini yutamıyor da sütlerinden veriyorum yani. beyaz ayrıca vermiyorum ama artık verilebiyior diye duymuştum. ama keşke bal hiç vermese..
ne kadar güzel böyle işinde uzman birinin bakacak olması nurdan. bence böyle daha iyi olacaktır. hem senin de gözün arkada kalmaz..
ne yazık ki o işin ayrıca bi çözümü yok canım. ağız kilitleme sorunu üç ay kadar yaşadım ve çok zor aştım. zamanla kendisi geçiyor.. ama sen çeşit çeşit şeyler deneyerek en sevdiği şeyleri bulmaya çalış. önce az az açar sonra alışır inş.. mesela meyve pürelerini, labne peynirini filan parmağınla verebilirsin bir de..

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 8 Misafir)
off of maşallah misafirlere.

Annadım, gusel annatmıssınn ellerıne saglık :)) ınsallah ılk ve son olur, cok gecmıs olsun tekrar.

Tembıhledımm, ok. :)

Zaman bırakacaksın kuzum, aylardır ek gıda yıyen bızım bebekler bıle, bır gun yıyor bır gun yemıyor, kuzey ıkı yadır dogru durust bısı yemıodu, yenı yenı, o da eh ehh ıste.. zamanla oluyor.. uzulme, yeter kı karnı tok olsun, ya mama yı da almasaydı... buna da sukur.

çok geçmiş olsun

Evroş canım başın sağolsun Allah sabır versin

merhaba kizlar!!evros basin sagolsun canim..:teselli: minigim sevval nasil oldu??insallah daha iyidir..nurdan teo yuda unutmadim..nasil capkin..sengözlerimebaksanabdemekki cocugu hastalik bile durduramiyor..kaydirigubbakcemile3söyle gecmise bir bakayim neler yazmissiniz..

oğlumuda alayım aşağıdan alacaklarımı alayım.daha zamnı değil ama canım aşırı derecede patlıcan istitor artık dayanamayacağım.artık közleyip salatamı yaparım yoksa karnıyarıkmı yaparım bilmem ama çiğ ete tahammulum yok.sanırım zalata yapacağım.bir seferden birşey olmas herhalde.sonra köy puaçası yapacağım.tabi kendimi mutfağa atabilirsem pöfffff gına geldi hamilelikten.resmen evımden tiksiniyorum çabucak ev bulsak da taşınsak artık.

bu arada Yağız bey kafa sallıyor ve bunu oyun sanıyor.eşim çok gülsede ben sinir oluyorum bazen.sakız kağıdını öttürüyorum yanında korkuyor elimden alıp atıyaor bana sarılıyor.yanında davul çalsa çığlık atılsa umrunda değil ama bir hapşuruğa sıçrar.baba ve dede diyor keyfi yerindeyken.ancak keyifsizken yada birşeye ihtiyacı varken annnnnnnnnnnnnneeeeee diyor.bu sabah ilk defa çok düzgün bir şekilde peşimden anne dedi ve kollarını uzattı beni al diye.sanırım baba ve dedeyı bilinçsiz anneyi bilinçli söylüyor.yanı annesi olduğumu ve anne denıleceğini biliyor artık.

aaaa!!! burasi tamda depresifler icin..hepimizde var azda olsa..hele ben..sürekli sinirli ve huysuz bir durumdayim..yani ufacik birseyde hemen tartisma yaratiyorum su siralar..adamin artik kafasi sisti benden..kaydirigubbakcemile3ama elimde de degil..hemen parlayiveriyorum..cözümünü bilen varsa söylesin..:1no2:
özgüül özgüll
seni tebrik ediyorum kilo ve incelme konusunda 7cmsüpper ya.
sen zaten çıtır pıtırsın ideal kilonla süper olacaksın..
durmak yok devam..
sagol canim benim..evet durmak yok..kilo her zaman aliniyorda vermek kolay olmuyor..o yüzden tam iyi gidiyorken birakamam..insallah verdigim kilolar kalici olur..:Saruboceq:
ozgul haklikaten yazicaktim unuttum, bravo valla ya, super 2 haftada cok guzel geri donsum oldu..biz kac haftadir yirtiyoruz biyerimizi..
canim bende profesyonel yardim almasam basaramazdim..simdi bu bana tam uydu ve bende kendimi tam olarak sartladim..aclikta hic hissetmiyorum..eger veremezsen sende benim gibi emzirmedigin icin böyle bir program alabilirsin doktordan..hemde saglikli kilo vermis olursun..
kaydirigubbakcemile3
aaaa!!! sisin oglanlardan korkulur valla..kizimi sisinkilerin yanina getirmeyeyim bari...kaydirigubbakcemile3
canim yavas yavas alisir insallah..sürekli degisik yemekler dene..belki tadini sevecegi birsey cikar..onu verirsin..birde sizin yemeklerden de az az yiyebilir..bir tadini aldimi digerlerini de yiyecektir..

saol canım daha ıyı,hala hırıltı gelıyo zaman zaman.bakalım 5 gunluk tedavı sonrası nası olcak.
şevvale çok çok geçmiş olsun.biran önce toparlar umarım.

aynen Şevvalde kafa sallıyo babası öğretı.benım basım dönüyo o kafasını sallarken o yana buyana

hay Allahım yarabbi gelde sinir olma eşimin böyle dangalaklıklarından nefret ediyorum.dışarı çıktık parka götürdüm oğlumu biraz vakit geçirip alışverişimi yapıp döneceğim.tam parka gittik aldım elime Yağızı ağaçlara falan elletiyorum çocukların yanına gidiyoruz falan derken oğlumun babası aradı annesi babanesi birkaç kişi daha biryere gitmişler dönüyolarmış bana geleceklermiş.dedim diyemedinmi seboş evde yok biryere gitmişti diye demedim diyor.uyussssssss oldum.mehmetin bu huyundan nefret ediyorum.bizbize dışarı çıkıncada aynısını yapıyor.yağızla geçirdiğim azıcık güzel vaktimizin içine etti tabi apar topar eve döndüğümden patlıcanımdan da oldum.yok başımın üstünde yerleri var gelsinler ama hayatıma müdahele gibi geliyor.2 saat sonra gelsinler mesela değil mi?ama suç benim uyuzumda!

emrivaki olmuş
bende sinir olurum böyle şeye ama oluyor arada
kolay gelsin

MİNİK şevvale çok geçmiş olsun çabucak atlatırsınız inşallah..
EVROŞ başın sağolsun allah rahmet eylesin..
EVRİM keçi sütü baya baya faydalı imiş hatta biraz önce patörize inek sütünün kendi yavrulaına verildiğin de 6 hafta içinde öldürdüğünü ve yapılan bir kedi testiyle üçüncü nesilde kızırlıtna tesitn son bulduğunu okudum ve şoktayım pastörize süt almayacağım artık....
KUZY paşanın park keyfine diyecek yok ve esmer tercihide süper yani....
NURDAN teom 3 gün evde inşallah iyileşir çapkın kuzu...

TAZE ,ÖZGÜL mevsim dönümü ruhsal olarak çok etkileniliyor..bu sıkıntılarınzın yanında uykusuzluk unutkanlık iştahsızlık varsa bir b vitamini testi yaptırın derim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…