oğlumuda alayım aşağıdan alacaklarımı alayım.daha zamnı değil ama canım aşırı derecede patlıcan istitor artık dayanamayacağım.artık közleyip salatamı yaparım yoksa karnıyarıkmı yaparım bilmem ama çiğ ete tahammulum yok.sanırım zalata yapacağım.bir seferden birşey olmas herhalde.sonra köy puaçası yapacağım.tabi kendimi mutfağa atabilirsem pöfffff gına geldi hamilelikten.resmen evımden tiksiniyorum çabucak ev bulsak da taşınsak artık.
bu arada Yağız bey kafa sallıyor ve bunu oyun sanıyor.eşim çok gülsede ben sinir oluyorum bazen.sakız kağıdını öttürüyorum yanında korkuyor elimden alıp atıyaor bana sarılıyor.yanında davul çalsa çığlık atılsa umrunda değil ama bir hapşuruğa sıçrar.baba ve dede diyor keyfi yerindeyken.ancak keyifsizken yada birşeye ihtiyacı varken annnnnnnnnnnnnneeeeee diyor.bu sabah ilk defa çok düzgün bir şekilde peşimden anne dedi ve kollarını uzattı beni al diye.sanırım baba ve dedeyı bilinçsiz anneyi bilinçli söylüyor.yanı annesi olduğumu ve anne denıleceğini biliyor artık.
araştırdıkça karşıma neler çıkıyor ahmet maranki keçi sütü ve peynirin tüketin bakın bakalım hastalık grip kapınızı çaılıyormu diyor...
sanirim gavur bir gelinim olucak..iki kere aradim evi cok iyi vakit geciriyorlarmis, kizin kollarinda uyumus sipa, mamasini yemis, oynamis gulusmusler...
efriim burdayım
kuzy esmer seviyomuş süslenip bir foto çekileyim yollarım sana göster kuzye
beni seçcekk beni seçcekkkkk benden esmeri yokk topiktee
karayım kayısıyım topiğin çingenesiyim :sm_cool:
bence hiçbir süt çeşiti vermeyin en azından bir yaşına kadar
ay nurdan teoşun pipisi kalkıyomuydu??dikkat et bence
bak yahonunki kalkıyo ama o taraklarda bezi yok oğlumun delikafadulden
sanirim gavur bir gelinim olucak..iki kere aradim evi cok iyi vakit geciriyorlarmis, kizin kollarinda uyumus sipa, mamasini yemis, oynamis gulusmusler...
hay Allahım yarabbi gelde sinir olma eşimin böyle dangalaklıklarından nefret ediyorum.dışarı çıktık parka götürdüm oğlumu biraz vakit geçirip alışverişimi yapıp döneceğim.tam parka gittik aldım elime Yağızı ağaçlara falan elletiyorum çocukların yanına gidiyoruz falan derken oğlumun babası aradı annesi babanesi birkaç kişi daha biryere gitmişler dönüyolarmış bana geleceklermiş.dedim diyemedinmi seboş evde yok biryere gitmişti diye demedim diyor.uyussssssss oldum.mehmetin bu huyundan nefret ediyorum.bizbize dışarı çıkıncada aynısını yapıyor.yağızla geçirdiğim azıcık güzel vaktimizin içine etti tabi apar topar eve döndüğümden patlıcanımdan da oldum.yok başımın üstünde yerleri var gelsinler ama hayatıma müdahele gibi geliyor.2 saat sonra gelsinler mesela değil mi?ama suç benim uyuzumda!
Selam kızlaaar.. Kusuruma bakmayın. Canım hiç girmek istemiyor bu ara. Depresifim bu ara, bahar depresyonu sanırım. Sefa depresyonu da olabilir. Bal vermiş, yumurtanın beyazından vermiş, şimdi de sütle sütlaç yapmaktan bahsediyor
şimdiden cocugun pipisine el attınız yaa.. hadı hayırlısı... Allah sonunuzu hayır ede :umursamaz: kendıne benzeteceksın temız cocugumu da.
o adam umrumda değil aslındada şu uht işi çok sinir bozucu...Masallahhh.. Allah nazarlardan saklasın.. tam hamıle moduna gırmıssın ama.. patlıcanlar falan.. :))
Ya bırak o adamı, kesın onun da hapını yapmıstır, kecı sütünün hapını.. o adamı samimi bulmuyorum ben, tam tıcaret agzı var adamda.. herseyın hapını yapıyor nedense..
Bu arada alacagımız kecı sutu de pastorıze be yavrum..
bence hiçbir süt çeşiti vermeyin en azından bir yaşına kadar
ay nurdan teoşun pipisi kalkıyomuydu??dikkat et bence
bak yahonunki kalkıyo ama o taraklarda bezi yok oğlumun delikafadulden
Nur bence zorlama, bikacgun devam et boyle, Teoda bazen sebze meyve degil mama yiyor, bazende meyvesini sebzesini bitiriyor, zorlasamda ben sinir oldugumla kaliyorum..
Zaman bırakacaksın kuzum, aylardır ek gıda yıyen bızım bebekler bıle, bır gun yıyor bır gun yemıyor, kuzey ıkı yadır dogru durust bısı yemıodu, yenı yenı, o da eh ehh ıste.. zamanla oluyor.. uzulme, yeter kı karnı tok olsun, ya mama yı da almasaydı... buna da sukur.
ne yazık ki o işin ayrıca bi çözümü yok canım. ağız kilitleme sorunu üç ay kadar yaşadım ve çok zor aştım. zamanla kendisi geçiyor.. ama sen çeşit çeşit şeyler deneyerek en sevdiği şeyleri bulmaya çalış. önce az az açar sonra alışır inş.. mesela meyve pürelerini, labne peynirini filan parmağınla verebilirsin bir de..
minnişim gelinime çok geçmiş olsun öpüorum tatlışımı bizde buhar verdik ama maskeyle deil dier burnuna tutuk değişik bir ucu var oyunlar yaparak çenesinin altından tutuyorduk birde öle denekızıma buhar maskesını takıyoruz aglamaya baslıyo korkudan.babası şebek oldu sussun dıe.yapmadıgı kalmadı sustu sonunda :) hemsıre sevmeye gelıyo bıse yapcak dıe baslıyo aglamaya,baktı sadece sevıyo, sırıtıyo sonra.cok fena bunlar ya.cocuk resmen sedye tarzı bıseye yaklastıgımızda baslıyo aglamaya.neyse evde yapıcaz daha rahat olur.zaten 10 dakıka sürüyo 20 dakıka ara verıyoz bı 10 dakıka daha
dier arkidişler ek gıdayı veriyordum kendimize yaptığım çorbalardan bile veriodum güselde yiyordu şimdi özellikle yoğurt verince bile ağlıyor bakalım beklicez efririm aslında haklısın mamayıda içmeseydi tümden kalmıştım bu arada acayip derecedede ishal omuş ne yapmam gerekio acaba:uhm:canim yavas yavas alisir insallah..sürekli degisik yemekler dene..belki tadini sevecegi birsey cikar..onu verirsin..birde sizin yemeklerden de az az yiyebilir..bir tadini aldimi digerlerini de yiyecektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?