2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

araştırdıkça karşıma neler çıkıyor ahmet maranki keçi sütü ve peynirin tüketin bakın bakalım hastalık grip kapınızı çaılıyormu diyor...

sanirim gavur bir gelinim olucak..iki kere aradim evi cok iyi vakit geciriyorlarmis, kizin kollarinda uyumus sipa, mamasini yemis, oynamis gulusmusler...

efriim burdayım
kuzy esmer seviyomuş süslenip bir foto çekileyim yollarım sana göster kuzye
beni seçcekk beni seçcekkkkk benden esmeri yokk topiktee
karayım kayısıyım topiğin çingenesiyim :sm_cool:

Masallahhh.. Allah nazarlardan saklasın.. tam hamıle moduna gırmıssın ama.. patlıcanlar falan.. :))

araştırdıkça karşıma neler çıkıyor ahmet maranki keçi sütü ve peynirin tüketin bakın bakalım hastalık grip kapınızı çaılıyormu diyor...

Ya bırak o adamı, kesın onun da hapını yapmıstır, kecı sütünün hapını.. o adamı samimi bulmuyorum ben, tam tıcaret agzı var adamda.. herseyın hapını yapıyor nedense..

Bu arada alacagımız kecı sutu de pastorıze be yavrum..

meltemm başka hediye bulamadınmı yaa
mamide bana almıştı sevgililer gününde bide bissürü para vermiş..yani o parayı bana verse daha hayırlı bir iş yapmış olurdu sengözlerimebaksanab

sanirim gavur bir gelinim olucak..iki kere aradim evi cok iyi vakit geciriyorlarmis, kizin kollarinda uyumus sipa, mamasini yemis, oynamis gulusmusler...

Anaaaa kaydirigubbakcemile3 hadi cümleten hayırlı olsun Nurdan.. megersem ılacı cıtır bı hemsıreymıs cocugumun, bı dilinden anlamadın yavrumun :))

efriim burdayım
kuzy esmer seviyomuş süslenip bir foto çekileyim yollarım sana göster kuzye
beni seçcekk beni seçcekkkkk benden esmeri yokk topiktee
karayım kayısıyım topiğin çingenesiyim :sm_cool:

Yaw Kuzy de ne kısmetlı cıktı kaydirigubbakcemile3 gel bacumm.. sen de gel :))

.

ay nurdan teoşun pipisi kalkıyomuydu??dikkat et bence
bak yahonunki kalkıyo ama o taraklarda bezi yok oğlumun delikafadulden

seboşş sen yazdın bana bişeyler olduuu
hem kucağında hem karnında bebek bide sana gelen misafirmi var
eşine saygılarımı iletiyorummm

şimdiden cocugun pipisine el attınız yaa.. hadı hayırlısı... Allah sonunuzu hayır ede :umursamaz: kendıne benzeteceksın temız cocugumu da.

eşine burdan bı selam yolluyorum :mymeka: baskada bişi demıyorum :1closedeyes:

selam güzel bayanlar ya bişey danışcam ben halı ve mutfak robotu alıcam fikriniz nedir benim geri zekalı robotum adam akıllı çalışmıyo 2 kere tamirciye verdim yok gene tamirciye gitmek istiyo bende daha götürmiycem yenisini alıcam ama en iyileri hangi marka ve halı yardımcı olurmusunuz artık robotumun selası verildi:roflol:

annemde eceye verdi bu sabah pek telaslanmadım..sutlac yedirmeyi bende dusunuodum sorun olmaz bence..

şimdiden cocugun pipisine el attınız yaa.. hadı hayırlısı... Allah sonunuzu hayır ede :umursamaz: kendıne benzeteceksın temız cocugumu da.

napalım senden malzeme cıkmıo nicedir P :)) simdi sıra onda

o adam umrumda değil aslındada şu uht işi çok sinir bozucu...
bence hiçbir süt çeşiti vermeyin en azından bir yaşına kadar

Esram bende isterdim mamayla devam ama yemiyor ya ne yapayım gecede çorba vercek değilim ya hoş onuda nekadar yerki..-tatlicadiarzu-mafoldumbenama bugün öğlen yine sütünü içti uyudu mamadan biraz daha ilgili en azından ...mecburum desem siz böyle yazdıkça canım sıkılmıyor değil ...:1no2::çok üzgünüm:ama en çok alerji riskki olan süt inek sütüymüş..:1shok:

ya evet kalkiyor, kac kere sahit oldum, gecen tibetde gordu cok sasirdi, ohaa dedi..
geldim kiz hic bukadar iyi gececegini dusunmemistim siz zordur falan deyince dedi, hic aglamadi hep guldu dedi, dedim cocuklar karismis olmasin???

Nur bence zorlama, bikacgun devam et boyle, Teoda bazen sebze meyve degil mama yiyor, bazende meyvesini sebzesini bitiriyor, zorlasamda ben sinir oldugumla kaliyorum..

minnişim gelinime çok geçmiş olsun öpüorum tatlışımı bizde buhar verdik ama maskeyle deil dier burnuna tutuk değişik bir ucu var oyunlar yaparak çenesinin altından tutuyorduk birde öle dene
canim yavas yavas alisir insallah..sürekli degisik yemekler dene..belki tadini sevecegi birsey cikar..onu verirsin..birde sizin yemeklerden de az az yiyebilir..bir tadini aldimi digerlerini de yiyecektir..
dier arkidişler ek gıdayı veriyordum kendimize yaptığım çorbalardan bile veriodum güselde yiyordu şimdi özellikle yoğurt verince bile ağlıyor bakalım beklicez efririm aslında haklısın mamayıda içmeseydi tümden kalmıştım bu arada acayip derecedede ishal omuş ne yapmam gerekio acaba:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…