bunun naı sana o zaman nurdan...yada çocuk düzeldiği için rahtalıyor .gecede seni bunaltmaz inşallah...ya evet kalkiyor, kac kere sahit oldum, gecen tibetde gordu cok sasirdi, ohaa dedi..
geldim kiz hic bukadar iyi gececegini dusunmemistim siz zordur falan deyince dedi, hic aglamadi hep guldu dedi, dedim cocuklar karismis olmasin???
minnişim gelinime çok geçmiş olsun öpüorum tatlışımı bizde buhar verdik ama maskeyle deil dier burnuna tutuk değişik bir ucu var oyunlar yaparak çenesinin altından tutuyorduk birde öle dene
dier arkidişler ek gıdayı veriyordum kendimize yaptığım çorbalardan bile veriodum güselde yiyordu şimdi özellikle yoğurt verince bile ağlıyor bakalım beklicez efririm aslında haklısın mamayıda içmeseydi tümden kalmıştım bu arada acayip derecedede ishal omuş ne yapmam gerekio acaba:uhm:
laptopum rahmetli oldu nasılmı
bi ara mutfağa gitmeye yeltendim yaho ile laptopu yalnız bırakma gafletinde bulunarak...
yaho önce almış evrimin deyimiyle hesap makinesi laptopunu benimkinin ekranı açmış çivi çakar gibi çak çak vuruyor ben yetişene kadar ekranı kırdı
inanabiliyormusunuz kırdı ekranı ortadan cart diye
neyse öyle böyle iş görüyordu ilerleyen saatlerde laptopu fişinden çektim sürekli kablosu ile oynuyordu..
açmak istedim fişi takayım dedim takmamla paat diye bir ses fişin ucu sırılsıklam salya dolu sanırım ıslak olduğundan kıvılcım çıktı resmen şarz olmuyor hepten kapandı senağlama
maminin pcden yazıyorum deli oldummm
adaş yarın olivdesin hee selam söyle benden naniknanik
evet ciddiyim bende geldiğimde kendi kendime osurdum bi süre bi sen cvp verdin bikaç kez yazılarıma sonra bende vırvır ettim bu ne böyle diye sonra millet yazmaya başladı delikafadulden
özlem benim spor 16 nisanda bitiyor tekrar yazılmayacağım sanırım
yaho artık arabada asla durmuyor kıçını yırtıyor kalkmaya çalışıyor oto koltuğunu sallıyor ben o şekilde araba kullanmak istemiyorum kaç kez otobanda dörtleri yakıp kenara çektim emzirdim zor zaptettim öyle yola devam ettim
bu durum kafama çok takılıyor ben nasıl gezip tozup sürteceğim mafoldumben
birde oto koltuğu kullanan arkadaşlar koltuk ters bakıyorda bu koltuk düz bakmazmı belki önünü görse susacak yeni koltukmu alacağız yine akannehir
ay aynıyızz yine aynı rakamı yakaladık beni sollayıp gitmistin ama durdun sanırım bende bu sabah çok sukur 78,9 u gordum ki kaçamaklarımçok oldu bu ara olmasa kesin 77 lere inerdim neyse bunada sukur79 da kaldım özlemim
aslında burnumun dibi spor salonu dolu enka var life center bilmemne
ama kadın bakmaya yanaşmıyor deli olucam yaaaaa
günaydın herkese
keyfim yok sabah sabah yine bir vukuat atlattık..
bir çığlık ağlama sesi ile uyandım yaho kalkmış komidin çekmecelerini açmış kapatmak isterken elini sıkıştırmış bir fırladık yataktan eli kalmış bağırıyor offf şu dönem bir geçse artık
sabahın 6 buçuğu çekmecelere ip bağladık mafoldumben
offf bizimde huysuzluğumuzun sebebi üst dişlermi acaba ya... görünürd ebirşey yok ama.... ahh esracım üst dişler çıksa ne olacak bu sefer en zor azı dişler çıkmaya başlayacak bi dişlerin sonu gelmeyecek bizede bi rahat yokboshayallersmile
benim kızımda mutfaktakilere saldırıda bulunuyor ara sıra ödüm kopuyor.Bende almalıyım sanırım en kısa sürede kilitlerden.
Arkadaşlar yoğur ne veriyorsunuz ben büyümıx alıyorum onu çok seviyor.Kendim mayalamaya çalıştım hiç güzel olmadı.İçim de rahat değil verenler varmı aranızda.
kayra hepden kayboldu ya
kaynanatör bi geldi kayradan ses soluk yok
işin garibi tlf danda ulaşamadm kaç defa??
ayşinde gelmiyor artık ne iş anlamadım o neye darıldıki,
eger oda resme takıldıysa gelsin yaffçözüm kolay ;
gelsin yazsın beni görmesden gelsin mjlarıma cvp yazmasın nasıl olsa alıştık.
ama tuhaf geliyor bana bi rsimlikmiş hukukumuz..
ben isliyorum bacım.. alla alla.. sen nıe ısleyemıosun kı du bakelim.. bı de bole koyımm
http://img687.imageshack.us/i/file8613.mp4/
bende katılıyorum yani ne yapabilirizki herseyde var kaçmak imkansızbence böyle şeylere fazla takılmamak lazım.yoksa kafayı sıyırırız.ebbeklerimiz için elbette eniyisini istiyoruz ama ne bileyim bizlerdde eti cici bebelerle mis pudinglerle büyümüşüz.çok şükürde sağlıklıyız.ve inanaın bi ara bu gdo çıktığında herşeyin içeriğine baktım ve soya lesitini hepsinde var.
Kızımı çok seviyorum ama fazla endişeliyim onun için.
Size de oluyor mu böyle...
İşe başladım, zaten başladıktan sonra ortaya çıktı doğum sonrası depresyon.
Çok haklısın meşguliyet en iyi ilaçi böyle hastalıklı düşünceler geldiğinde.
Sosyal ortamımda yok pek, onun da etkisi büyük.
Evdeyken buraya takılmak için vaktim oluyordu ama çalışırken arada bir de olsa takip edebiliyorum o bile iyi geliyor.
esinin dogum günü kutlu olsun canim..o cercevelerden esim de cok istiyordu..eşimin doğumgünü bugün netten sipariş verdim digital çerçeve
en mantıklı hediye bu geldi
ay buda en nefret ettigim seydir..birde misafirlerin yaninda emir vermezlermi sinir olurum..kaynanam buradayken bizede bana sormadan misafir cagirirlardi artik gidene kadar kicim yer görmezdi..:umursamaz:hay Allahım yarabbi gelde sinir olma eşimin böyle dangalaklıklarından nefret ediyorum.dışarı çıktık parka götürdüm oğlumu biraz vakit geçirip alışverişimi yapıp döneceğim.tam parka gittik aldım elime Yağızı ağaçlara falan elletiyorum çocukların yanına gidiyoruz falan derken oğlumun babası aradı annesi babanesi birkaç kişi daha biryere gitmişler dönüyolarmış bana geleceklermiş.dedim diyemedinmi seboş evde yok biryere gitmişti diye demedim diyor.uyussssssss oldum.mehmetin bu huyundan nefret ediyorum.bizbize dışarı çıkıncada aynısını yapıyor.yağızla geçirdiğim azıcık güzel vaktimizin içine etti tabi apar topar eve döndüğümden patlıcanımdan da oldum.yok başımın üstünde yerleri var gelsinler ama hayatıma müdahele gibi geliyor.2 saat sonra gelsinler mesela değil mi?ama suç benim uyuzumda!
sagol canim..istahsizlik yok sanirim..kaydirigubbakcemile3TAZE ,ÖZGÜL mevsim dönümü ruhsal olarak çok etkileniliyor..bu sıkıntılarınzın yanında uykusuzluk unutkanlık iştahsızlık varsa bir b vitamini testi yaptırın derim ..
yandin sen yandim..teom belki almaz ama hepsini bir elden gecirir gibime geliyor..kaydirigubbakcemile3sanirim gavur bir gelinim olucak..iki kere aradim evi cok iyi vakit geciriyorlarmis, kizin kollarinda uyumus sipa, mamasini yemis, oynamis gulusmusler...
canim bendekiler bosch...selam güzel bayanlar ya bişey danışcam ben halı ve mutfak robotu alıcam fikriniz nedir benim geri zekalı robotum adam akıllı çalışmıyo 2 kere tamirciye verdim yok gene tamirciye gitmek istiyo bende daha götürmiycem yenisini alıcam ama en iyileri hangi marka ve halı yardımcı olurmusunuz artık robotumun selası verildi:roflol:
hihoyyythadi gözün aydin..insallah digerlerinide böyle rahat cikarir..:Saruboceq:ece nin disi çıktıı
ehh sonunda 8 ayın bitmesine gunler kala:)
naide abla hergun bakıyormus o gun bakmamıs sanırım bende hergun bakıyordum yarısa girmisiz haberim yok kim bulcak diye ben pazartesi aksamı saat 1 gibi iste yeni uyanmıstı emzirip uyutcaktım aklıma geldi bir baktımelime battıı kasıkla hemen tık tıkladım ki battı kesin çikmis ama emin olmak istedim ay allahım nasıl sevindimmm sanki ilk çocgum sanki ilkkez yasıyorum buhissi nasıl mutlu oldum kızarmıs kenarı kanamıs falan ama istahsızlık uykusuzluk vs yapmadan çıktı berkede boyle idi anlamazdık hiç insallah hepsi bu sekil çikar bakalım artık kismet,
evet bende öne otutturmuyorum hic..arkada öne bakan koltuklardan alip birde önüne oyuncak felan asinca oturuyor sessizce..zaten ilk bindiginde hemen uyuyuveriyor..kaydirigubbakcemile3araba koltukları
arkadaslar airbag bizim arabada iptal edilebliyor yani devre dısı bırakabiliyorsun istersen seceneklerde var bu , sizlerde arabanın kullanım kılavuzu varsa bakın yoksa servise danısın yapın isterseniz
ama ben her kosulda on koltuga koymaktan yana degilim allah korusun ne bilim on daha tehlikeli bence
arabada oyalayıcı birseylr bulmak daha mantıklı geliyor
hayat ta su iki gündür geceleri cok huzursuz..eli sürekli agzinda..hem uyuyor hem agliyor..tekrar dismi cikaracak acaba..??:uhm:
ii akşamlar(((
moralim sıfır yaa çok üzgün mutsuzum son 1 haftadayız gökhan şuan karşımda ama 1 hafta sonra yanımda olmıyacak biraz önce gelecek hafta böle kös kös oturacağız filan dedii anammm 15 ay nasıl geçer yawff ne yapcam ben yaaa:gitme::çok üzgünüm:mafoldumben
evet canım eftelyaydı ama ankara çıksaydı gidecektik ama tokat çıktı burasıda yakın ama yinede bilmiom kafam çok karışık yaa sadece çook üzgün olduğumu biliorumgeçer öyle düşünmeyin.. zor bi durum tabiki ama en son yakın biyere çıkmamışmıydı sizde oraya gitcektiniz yanlışmı hatırlıyorum.. bide eftelyaydı nickin dimi değişmişş karıştırmıyorumdur inşallahh.. bilmiyorumkismile
olumunekankayizsmile
evet canım eftelyaydı ama ankara çıksaydı gidecektik ama tokat çıktı burasıda yakın ama yinede bilmiom kafam çok karışık yaa sadece çook üzgün olduğumu biliorum
evrimm bukuzy yi ben niye izleyemiyorum actım verdigin linki bilmemne browser çikti kuzy çikmadı hevesle acmıstımm tekrar link yollarmısın acaba _?
ii akşamlar(((
moralim sıfır yaa çok üzgün mutsuzum son 1 haftadayız gökhan şuan karşımda ama 1 hafta sonra yanımda olmıyacak biraz önce gelecek hafta böle kös kös oturacağız filan dedii anammm 15 ay nasıl geçer yawff ne yapcam ben yaaa:gitme::çok üzgünüm:mafoldumben
olumunekankayizsmile
evet canım eftelyaydı ama ankara çıksaydı gidecektik ama tokat çıktı burasıda yakın ama yinede bilmiom kafam çok karışık yaa sadece çook üzgün olduğumu biliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?