2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya evet kalkiyor, kac kere sahit oldum, gecen tibetde gordu cok sasirdi, ohaa dedi..
geldim kiz hic bukadar iyi gececegini dusunmemistim siz zordur falan deyince dedi, hic aglamadi hep guldu dedi, dedim cocuklar karismis olmasin???
bunun naı sana o zaman nurdan...yada çocuk düzeldiği için rahtalıyor .gecede seni bunaltmaz inşallah...

sıvı alımına dikkate et ..mama yiyorsa yesin bırak içsin hiç birşey almamasından iyidir...ishalinede iyi gelecektir...geçmiş olsun..

ay yazık gunah adas ya ortadan kaldırsana niye birakıyorsun artık emeklyen haylaz bir oglun var :)
geçmis olsun esyalar için

adaş yarın olivdesin hee selam söyle benden naniknanik

valla super bir gundu yaa bakırkoyde gezdik once sonra olivuma gittik talan ettik kendimizi avm lere vurduk dunde bugunde birsuru sey aldım gezip rahat inceleme imkanı olunca

evet ciddiyim bende geldiğimde kendi kendime osurdum bi süre bi sen cvp verdin bikaç kez yazılarıma sonra bende vırvır ettim bu ne böyle diye sonra millet yazmaya başladı delikafadulden

ne diyonn kısımm yazdık iste sana hemen yazmıstıksen hızla sıcak bir seklide yazmıstın dikkatimi çektigini hatırlıyorum ben ne camurluyorsunuz geçmisi soz edip edip :) alle alle burdayız yazıyoruz istee
gelip geçen yeni gelen birkere adını gorduklerinize su an afedersinzi ama sizde yazmıyorsunuz kalıcılıgı varsa yazmak geliyor dimi bizde oyleydik

esracım al su dvd playerlardan arada acarsın o kadar tv izlemekten birsey olmaz heralde yolda rahat edersin

birde oto koltuğu kullanan arkadaşlar koltuk ters bakıyorda bu koltuk düz bakmazmı belki önünü görse susacak yeni koltukmu alacağız yine akannehir

yok anacım okoltugu cevirip duz yola bakar sekil monte edeceksin ama çok zorlandım ben chicco bizimde parcaladım tekrar monte edemedim çorba oldu e bebekten almıstık gittik tekrar e bebek e ordan arkadaslar yardımcı oluyor hemen sayet beceremessen ordan almamıs olsan bile almıstım yapamadım de hiç fis fatura sormadan yardımcı oluyorlar onlara taktırt eniyisi illet bir islem ben çıldırıyordum evin otoparkında fırlatım atacaktım koltugu yerlere

79 da kaldım özlemim
aslında burnumun dibi spor salonu dolu enka var life center bilmemne
ama kadın bakmaya yanaşmıyor deli olucam yaaaaa
ay aynıyızz yine aynı rakamı yakaladık beni sollayıp gitmistin ama durdun sanırım bende bu sabah çok sukur 78,9 u gordum ki kaçamaklarımçok oldu bu ara olmasa kesin 77 lere inerdim neyse bunada sukur

adasım yavrum artık emekleyen bir oglun var ve yerde yatıyor kalkıp her seyi yapmasi ihtimal onlemini alsonra çok uzulursun mutlaka yattıgın odanın kapısını kapat ki kalkıp emekleyip içerlere gitmesin cekmece vs zaten onlem almıssın her ihtimali dusun sakın rike etme allah korusun

topuk dikeni tam nedir bilmem ama çok geçmis olsun sibelcim

ben disarda falan olacaksak yogurt mayalayıp hemen çıkcaksam veriyorum ama hergun deil hergun verince bilmiyorum hani normal yogurt eminim daha saglıklıdır ev yapımı ama hiç yemiyorsada bu da makbuldur bence

ay sacmalama guli yaa sana niye bozulsun aysin resim konusunda yorum yapmısmıydı?
niye kendi ustune yoruyorsun gelmek istemiyordur belki sıkılmıstır yazmaktan okumakdan
belki bu ara kendini bebek çocukla iligili konulardan uzak tutmak istiyordur belki onlardan sıkılmıstır hersey olabilir gelen gelir senniye uzuyorsun kendini lutfenn

ben isliyorum bacım.. alla alla.. sen nıe ısleyemıosun kı du bakelim.. bı de bole koyımm

http://img687.imageshack.us/i/file8613.mp4/

ay çok tatlı olmus bu kuzyy ama kuçukresmi simdi videosunu izleyeceğim

ece nin disi çıktıı

ehh sonunda 8 ayın bitmesine gunler kala:)
naide abla hergun bakıyormus o gun bakmamıs sanırım bende hergun bakıyordum yarısa girmisiz haberim yok kim bulcak diye ben pazartesi aksamı saat 1 gibi iste yeni uyanmıstı emzirip uyutcaktım aklıma geldi bir baktımelime battıı kasıkla hemen tık tıkladım ki battı kesin çikmis ama emin olmak istedim ay allahım nasıl sevindimmm sanki ilk çocgum sanki ilkkez yasıyorum buhissi nasıl mutlu oldum kızarmıs kenarı kanamıs falan ama istahsızlık uykusuzluk vs yapmadan çıktı berkede boyle idi anlamazdık hiç insallah hepsi bu sekil çikar bakalım artık kismet,

evrimm bukuzy yi ben niye izleyemiyorum actım verdigin linki bilmemne browser çikti kuzy çikmadı hevesle acmıstımm tekrar link yollarmısın acaba _?

bende katılıyorum yani ne yapabilirizki herseyde var kaçmak imkansız

Kızımı çok seviyorum ama fazla endişeliyim onun için.
Size de oluyor mu böyle...

olmuyor canım ben hep benden çok daha yasantıları olanlara bakıyorum dusunuyorum kendimi acayip sansılı hissediyorum ve çok fazla geleceği dusunuyorum tabiki gelcek için yatırımy apıyorum planlar yapyıorum ama biryerden sonra belki su an belki yarın olup gideceğiz deyip gunumu yasamayaçalısıyorum

buket sen goztepedemi oturuyordun
goruselim istermisin bir cumartesi gunu bize gel mesela yada biryerde bulusalım ama ev ortamı daha rahat olur belki çok yakınından olmayan birinin sana sahip oldugun guzellikleri tekrar anlatması gerekir seve sevve sohbet ederim dertlesirim seninle
senin kadar olmasada dogum sonrası depresyonu iki çocgmdada yasadım korkunç gunlerdi hatırlamak bile istemiyorum ve bu konuda seni çok iyi anlıyroum yardım etmek isterim arkadaslık edebilirsem ne ala dusun bunu

araba koltukları

arkadaslar airbag bizim arabada iptal edilebliyor yani devre dısı bırakabiliyorsun istersen seceneklerde var bu , sizlerde arabanın kullanım kılavuzu varsa bakın yoksa servise danısın yapın isterseniz

ama ben her kosulda on koltuga koymaktan yana degilim allah korusun ne bilim on daha tehlikeli bence
arabada oyalayıcı birseylr bulmak daha mantıklı geliyor

eşimin doğumgünü bugün netten sipariş verdim digital çerçeve
en mantıklı hediye bu geldi
esinin dogum günü kutlu olsun canim..o cercevelerden esim de cok istiyordu..
ay buda en nefret ettigim seydir..birde misafirlerin yaninda emir vermezlermi sinir olurum..kaynanam buradayken bizede bana sormadan misafir cagirirlardi artik gidene kadar kicim yer görmezdi..:umursamaz:
TAZE ,ÖZGÜL mevsim dönümü ruhsal olarak çok etkileniliyor..bu sıkıntılarınzın yanında uykusuzluk unutkanlık iştahsızlık varsa bir b vitamini testi yaptırın derim ..
sagol canim..istahsizlik yok sanirim..kaydirigubbakcemile3
sanirim gavur bir gelinim olucak..iki kere aradim evi cok iyi vakit geciriyorlarmis, kizin kollarinda uyumus sipa, mamasini yemis, oynamis gulusmusler...
yandin sen yandim..teom belki almaz ama hepsini bir elden gecirir gibime geliyor..kaydirigubbakcemile3
canim bendekiler bosch...
hihoyyythadi gözün aydin..insallah digerlerinide böyle rahat cikarir..:Saruboceq:
evet bende öne otutturmuyorum hic..arkada öne bakan koltuklardan alip birde önüne oyuncak felan asinca oturuyor sessizce..zaten ilk bindiginde hemen uyuyuveriyor..kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar epeydir giremiyorum fırsat bulupta..

ilkenin 2. dişi dün çıktı yani çıktı derken yüzeyi gözüktü beyazz ama bu gün huysyzlanıyo önemli kısmı atlatmadıkmı şimdi huysuzlanması normalmi sizce ???
napcam bilmiyorum galiba bu gecede arabaylaa bi havaalanına kadar gidip gelicez gibi görünüyoo öff çok uykum var benimm yaa...

hayat ta su iki gündür geceleri cok huzursuz..eli sürekli agzinda..hem uyuyor hem agliyor..tekrar dismi cikaracak acaba..??:uhm:

diştir bence ..
benim oğlan ilk dişini 3 martda çıkardı ikinciyide dün.. bir ay arayla çıktı bizim.. herkesin farklı oluyodur tabii ama ortalama aşşağı yukarı böyledir heralde.. sizn ilk diş ne zaman çıktı..

ii akşamlar (((
moralim sıfır yaa çok üzgün mutsuzum son 1 haftadayız gökhan şuan karşımda ama 1 hafta sonra yanımda olmıyacak biraz önce gelecek hafta böle kös kös oturacağız filan dedii anammm 15 ay nasıl geçer yawff ne yapcam ben yaaa:gitme::çok üzgünüm:mafoldumben

geçer öyle düşünmeyin.. zor bi durum tabiki ama en son yakın biyere çıkmamışmıydı sizde oraya gitcektiniz yanlışmı hatırlıyorum.. bide eftelyaydı nickin dimi değişmişş karıştırmıyorumdur inşallahh.. bilmiyorumkismile

olumunekankayizsmile evet canım eftelyaydı ama ankara çıksaydı gidecektik ama tokat çıktı burasıda yakın ama yinede bilmiom kafam çok karışık yaa sadece çook üzgün olduğumu biliorum

olumunekankayizsmile
evet canım eftelyaydı ama ankara çıksaydı gidecektik ama tokat çıktı burasıda yakın ama yinede bilmiom kafam çok karışık yaa sadece çook üzgün olduğumu biliorum

e bak tokatda yakınmış en azından hafta sonları gidersin hem o kadar zor bi yerdedeğil tokat ya daha doğu olsaydı görüşemeseydiniz.. daha kötü olmazmıydı en iyisi şimdi canınızı sıkmayın ve birbirinizin yanında olduğunuz zamanların tadını çıkarın.. böyle sıkılırsanız bu zamanlarıda can sıkıntısıyla geçirirsiniz bide bakmışsın gitmişş.. keyifli zaman geçirin derim ben... iyi gecelerrr...

evrimm bukuzy yi ben niye izleyemiyorum actım verdigin linki bilmemne browser çikti kuzy çikmadı hevesle acmıstımm tekrar link yollarmısın acaba _?

Bi daa yuklemem gerek Esraa (( link falan kalmadı kı ortada.. kac gun gectı.

olumunekankayizsmile
evet canım eftelyaydı ama ankara çıksaydı gidecektik ama tokat çıktı burasıda yakın ama yinede bilmiom kafam çok karışık yaa sadece çook üzgün olduğumu biliorum

Geliim döveyim diyeceğim.. hadı neyse. Yahu adam yıne yakınına geldı. Bı sekılde gıdecek bılıosun, bunu bılerek te evlendın sen adamla.. yakınında da olacak, en azından hafta sonları gorebıleceksın, ya cok uzaga gıtseydı, hem senın kendını uzmeye büzmeye hakkın yok Nur, karnında cocuk tasıyorsun, yapma gozunu seveyım.. O na yazık, hem de Gokhan gıdecek dıye.. Allahı gucendırme, sana bakan ıkı evlat var.. senın ole kendını salma lüksün yok kı artık. Iyı tarafından dusun, hamılesın, buyuklerının yanında kalmak bu zamanda sana avantaj saglayacaktır.. Gokhan geldıgınde evladın kucagında olacak.. hersey daha bır guzel olacak.. Gozunu seveyım Nur.. lütfen yapma. Sen ınanclı kadınsın.

hııı beni umursayan yok neyse iyi akşamlar güle güle topik:a015:

Nur bozma moralini, izin alamiyormu uzun donemler, hafta sonu izinleri olmuyor mu??

efrim serefine iciyorum canim...ya bu cayin tadi nasil daha guzel olabilir??gerci ise yariyor artik kesin eminim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…