2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nurdannben o cayın yagını aldım bide lahaana yagını.. surup yatcam bakem ne olcak..
pastalar yemekelr havada ucusii burdada durdurak yok habire yiyorum ..ama sabah aksam muhakkak duzenli karın hareketlerim var onları yapıorum toparlandı biraz

gozunu aydın

birde bir sorum var size..siz hamileliginizi arkadaslariniza kacinci ayinizda söylediniz??
aynen pervin gibi bir bucuk sene bekleyip ustuneameliyat geçirip hamile kaldıgım için kan tahlili sonucunda herkesleri aradım hevesle,
ama nebilimbelki basından bir tatsız gebelik geçmistir daha evel falan obakımdananlayıs gostermek gerek ama bir bakımada insan sinir oluyorhakda veriyorum sana
bizim sirkette bir kız vardı 6-7 aylıkkenmi ne soyledi hiçde anlaamadık çokzayf çıtı pıtı birseydi sinir kaptı herkes kıza yani herkesde onun hamilelginimi kiskanacaktı ayıp yani kendi içleri fesat bu tarz insanların

aa supersin derya guzel bilgi lazım olursa insalah gerek kalmaz keçi sutune vs bir çoksute yasına kadar ama gerekirse bilelim

basınız sagolsun evrim,

hehe buda guzel :)

yumurta falan neysede bal çok sakıncalı ben snapardım diye dusundum senin yerinde olsam
anneme yemin ettiirdim heralde benim iznim olmadan birsey vermeyeceksin yemin et falan diye ederse tabi senin annen pek edecek birine benzemiyor ama:)
bahar ask mevsimidir ilk bahar bu ya sonbahar degil neden defresifsin izin verme kendine neselenmye çalıs

ahah iste senin mustide bizim tam tersimiz bir model bizimkide sabah oglen aksam çorba yogurt ver yesin koca canak mama deme ama çocuk seytan gormus gibi iki elinle bir iteliyor
ikisde ayrı zor

+1 devam sutlerı ıle gıdebıldıgı yere kadar bence de.

ya devam sutu dedigin mama mı evrim bende bir arastırayım baska mama tarzı ne çesti sut ler var devam vs

arkadasım bu soru için yanlıs yerdesin alısveris topiklerine yaz istersen

nurcum geçer merak etme
allah sag salim gidip donmeyi nasip eedecek insallahsen bir bakacaksın burdan bize yarın geliyor mujdesini vereceksin
bak topikte birkaç arkadasın esi daha askerliky apacakmıs onlar daha birrahatlar sende rahat olmayaçalıs duyunca sasırmıstım hiç bahsetmemislerdi mesela o yuzden biraz rahat ol karnındaki melegini dusun canım benim

evrimm aklında olsun bu tarz linkleri sakla mesela baska arkadaslarına mail falan atabilirsin olink hep geçerli diye biliyoürum
tabi bunları biliyosan zaten bilmislik yapmıs gibi olmiyim amabazen basıtseyler bile insanı aklına gelmiyorondan yazıyorum
ben oyle yapıyorum linkler ikendi mailimde saklıyroum ece yi soranlara yolluyorum uzun zamandır goremeyenisteyenlere vs

esracım hayırlı olsun ecenin dişi. sevindim sorun vermeden çıkmasına. maşallahinşallah diğerleri de böyle sorunsuz çıkıverir..

ikinci dişiniz hayırlı olsun.. bizim de baya huysuzlanmıştı dişleri çıkarken. gerçi normalde de mızmız ama. o ara daha fena olmuştu. emmek istememişti filan. normal yani. üç gün kadar sürdü bizim..

günaydın kızlar
dün yorucu bir gündü. yiğiti banyo yaptırdık. sonra da hiç durmadı. sürekli huzursuz böyle.. bugün de öksürük arttı gibi. gece de öksürdü. bu sefer kesin doktora götüreceğim. hem de kontrol olmuş olur. malum iki gün sorna 8 ayı dolduruyor.. hava da soğuk aksilik. belki huzursuzluğu ondandır diyorum öksürüktendir..

geçmiş olsun Ece de kötü burnu tıkalı hırıldıyor resmen bende birkaç güne doktora götüreceğim

hayırlı olsun dişiniz

sağlıkla gitsin gelsin inşallah
eşinin yerine koy kendini
eşi hamile hem de bebeğini uzun bir süre göremeyecek çok zor onun içinde sen dik dur ki onun da gözü arkada kalmasın
olumunekankayizsmile
evet canım eftelyaydı ama ankara çıksaydı gidecektik ama tokat çıktı burasıda yakın ama yinede bilmiom kafam çok karışık yaa sadece çook üzgün olduğumu biliorum

aa benim eşimde tokat da yaptı askerliğini merkezde 16. ya da 56. er eğitim tugayıydı sanırım

aa süper fikir biz de gidip e bebek te monte ettirelim bari

gezmeniz süper olmuş arada lazım böyle kaçamaklar

hayırlı olsun dişiniz

Esrako Esra süt arttırma olayı ile ilgili son kararımı bildiriyorum.

en çok arttıran şey Humana Still Tea
senin bana getirdiğin karışım çok etkili olmuyor
Kefir de idare eder yani Humana olmadığı zaman içiyorum genelde
humana da 19,5 tl olmuş ama yapacak birşey yok aldım gitti günde 3-4 bardak içmek gerekiyor onu da

günaydınn..

esrako dişiniz hayırlı olsun niiyahet :)
diğerleride böyle gelir inşallah. biz 2 de takılı kaldık..

meltem senin eşindemi koç
hmm ortak çok konuşacaklaırmız vardır eminim.sabırsızlık baş konu olabilir.
biarad görüşelim dertleşmek gerek:)

defnem damlam örtmenim müsait bi zamnda yazıversen şu cıs off olayını valla pür dikkat seni bekliyorum..afik antredeki prizetaktı kafayı onu vazgeçrmek için dikkatini başka şeye çekiyorum cıs diyorum uff diyorum

Nur bozma moralini, izin alamiyormu uzun donemler, hafta sonu izinleri olmuyor mu??

yorumlar için tşk ederim arkadaşlarım... evet üzülüyorum ama inanınki hiç çaktırmıyorum hatta gökhan yakında diecek kadın seviniomu gideceğime die:) o askerlik konusunu açınca elimden geldiği kadarıyla kapatıyorum esramm inş canım dediğin gibi birgün o müjdeyi veririm
bu arada dişiniz hayırlı olsun canım

sedef 10 sen halı falan bişey sormuşsun ya.
sonrada kimse cvp vermedi diye alınmışsın.
öyle pat diye soru sorup çıkarsan kimse kaaale almaz sonuçta
ortak paylaşımda bulunmadan sadece soruna cvp almak için geliyorsan yeri bizim topik değil alışveriş topiğidir.

ama hatırlttıgın iyi oldu
bizde salondaki tüylü halıyı değiştirces mecburen artık afik yerlerde battaniye kaplamak yetmiyor.
valla ne alsak bilmedim.royal bakteri temiz diye bi seri çıkarmış ama sadec reklama kanarak almak istemiyorum
aynı hatayı kaşmirde yaptım bi daha yamam.
royal kullanan varmı?

pukeetttttt ya snenle yüzyüe irtibat kurmamız için yardımcı olurmusun bize?
bak esrakoda davet etmiş seni.
ne dersin.

günaydınn..

meltem senin eşindemi koç
hmm ortak çok konuşacaklaırmız vardır eminim.sabırsızlık baş konu olabilir.
biarad görüşelim dertleşmek gerek:)

evet canım o koç ben balık ne kadar uyumsuz iki burç aslında :)

eşim sabırsızdır o iş yapıp bitirilecek illaki takar kafayı yani geçen Ece nin karyolasının katını aşağı indirdi akşam saat kaçtı hatırlamıyorum yani esti aklına yaptı rahatladı

a biraz bencillik ve megalomanlık ta vardır
konuşalım Gülicim
senin burcun neydi

disiniz hayirli olsun canim..hihoyyytara ara girde kendini özletme..lmaz:
evet gercekten uzun bir süre ama böyle düsünürsen zaman hic gecmek bilmez..sayili gün cabuk gecer demisler..bak bebislerimiz kac aylik oldular..o zamanda cabuk gececektir..
canim gecmis olsun..bence de bir doktora götür..icin rahat eder..
günaydın arkadaşlar
günaydin...:)
ah canim benimki de 1 ay yapacak askerlik ama simdiden diyorum yalniz nasil olacak..kaynanamlar gelecek ama esim olmayinca sap gibi kalacagim sanki ortada..kaydirigubbakcemile3insallah o günler senin icinde zor gecmez..:Saruboceq:

bu aralarçocuklu annelerin bloglarında geziniyorum dikkatimi çeken bişey var.

oyun grupları...
etraflarında çocuklarınn yaşıtı olmadıgı için gunu birlik kreşlere oyun grupların adahil oluyorlar.
çocuklarımız 1 yaşına geldiğinde yani seneye istanbullu anneler olarak biz böyle grup oluştursak.
haftada 2 gun yeter.
çalışanlarda gönderebilrise bakıcılarıyla gönderir isterlerse.

mesela bi arkadaşım var çocugu 4,5yaşında aynı yaşt cocugu olan 2 arkadaşıyla anlaşmışlar ev okulu kurmuşlar şöyleki
hafada 2 gun herhafta birinn evinde annler olmadan çocuklar ev sahibine kalıyor.
3-4 saat falan
egitim setlei almışlar
renkler kes yapıştır kitapları gibi
o evde yemek yiyorlar oyun saatleri var
hergun bir atasözu yADA GÜZEL SÖZ ÖGRENıYORLAR
her hafta iyi bir davranış var el yıkamak diş fırçalamak gibi.
mesela sofra duası var ben çok begendim afik ek gıdaya başladıgından beri bende söylüyorum.
yani bunlar 4-5 yaşındaki çocuklar için ama bizimkiler
,sadece bir araya gelip oyun oynaslar
oyuncak paylaşmayı ögrenseler o bile yeter hemde sosyalleşmiş olurlar.

hmm bende dusunuyorum o bizim karısım demekki bitti diye azalmamıs benim sutum dedim son gunlerde pek bir etkisini goremidim
sen hurma yedinmi denedinmi hiç

ya biri daha demisti taze burcumu bilmiyorum balık artırıyor gibibirsey
ben geçenpazar balık yedim pazartesi acayip farklı idi sut gunluk de 80-90 cc artım oldu ama baska degisik birsey yemedim balıkmı yaptı bilmiyorum
humana stil tea de bende çok etkili olmadı ama soguk içmistim simdilerde sicak içiyorum bakalım goruslerimi ayrıca na yazarım
onun haricinde bol su içmeyince hiçbirsey fayda etmiyor bu kesin benim için.
dun gece 11 de emzirdim ece yi sabah uyanmadı emziremedim sagmayada vaktim olmadik i iyiki cabalamımısım sirkete geldim 9 da sagdım tam 10 saat uzerine 70 cc çıktı
ama bazen olsada çok uzun sagımdan sonra birden akmaya baslıyorsabredemedim isim vardı hemenmasam oturdum

esrakoo nasul geçti izin gunlerin...

ay superdi guli yaaa. çocuksuz free salına salına gezdikk
salı gunu sabah bakırkoye geldik deniz otobusu ile ordan alısveris yaptık polariste bebek botları kıslık 9,99 a dusmus ama tek tuk var zaten topladım ne varsa kız için olan çunku çocuk ayakkabıları hele kislik inanılmaz pahalı çesit cesit numaralarda aldım bu fiyata daha hayatta bulunmaz zaten oliviuum daki polarise falan baktım asla yoktu bu rakama demek bakırkoy dekinin elinde kalmıs.
ece ye kot elbise falan aldım bolero aldım ilk kez çok suslu ama dantelli gibi delik delik bizim giydigimiz merserisez kazalkalr gibi çok hevesliyim ilk firsatta onu giydireceğim .

kendime trenckot aldımm lakin kıstan beri hamileyken aldıgım erkek montunu giyiyordum çok guzel hissettim bugun kendimi onunla. :)

arabayıda birakmıstıkg iderken bostancıya arabasız gezmek de ayrı guzel ordan oraya ordan oraya takıldık aksam 7 ye geliyordu kadına zor yetistik .ben izinliyim diye erken kacmayı hayal etmistir kesin :) çunku pazartesi sabahı sordu sabah kacta geleyim diye nasıl yani diycktim normal saatinde gel tabi demedim tabi kem kum ettim 7,30 da gel dedik sonunda. ben evde olabiliri keyfi izin aldım birsuru izin hakkımo ldgu için yıllardır çalıstıgım için bu hakkım benim kendinle karıstırıyor iste boyle calısma hayatı olmayanbayanlar is hayatınını adabını bilemeyebiliiyor tabi bu bayanın annem yasında olmasıdya bunda etken

ikinci gunde baska avm lere gittik firsat bu firsat diye çok komik duna rtık market magaza gormek istemiyordum aksamustu eve geldiigimde .))

bu arada gecenlerde bir avm de burdan tanıdıgım baska topiklerden bira rkadas beni gormus emin olalamıs tamısamadıktı
bu seferde ben oliviumda bir arkadası gordum aynı zamanda face de de arkadaslarım arasındalar tabi resimlerden falan tanısıyoruz ben gordum ama kıza baktım hiç mimik yapmadı emin olamadım eve geldim baktım face yazmıs senimi gordum diye dunya ne kuçuk yaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…