Ya kızlar, bazı yazılara ya da fotolara içimden yorum yapınca sanki yazmışım gibi oluyor. Kendi kendime tabii. Sonradan fark ediyorum ki, aslında yorum ya da cevap yazmamışım. Atlıyoruz bazen valla kusuruma bakmayın.
herkesciklere ii geceler alıntı yapamadım telden giriyorum çünkü kafamı kaldırıp açama laptopu acayip kötüyüm nefes almak yutkunmak tam bi işkence mide bulantılarım dersen iice çoktu 20 lik dişi 2 senedir çıkamadı diş etime doğru batmış halim içler acısı yani birsürü cvp gördüm yarın değerlendireceğim inş
Ya kızlar, bazı yazılara ya da fotolara içimden yorum yapınca sanki yazmışım gibi oluyor. Kendi kendime tabii. Sonradan fark ediyorum ki, aslında yorum ya da cevap yazmamışım. Atlıyoruz bazen valla kusuruma bakmayın.
kahvaltıda bende 5 biskuvi1 yumurta sarısı 1 kasık labne 1 parca normal peynir biraz tereyag biraz tahin pekmez karısımı 1 tatlı kasıgı ceviz 1 tatlı kasıgı badem karıstırıp ısıtılmıs keci sutunu ekleyıp muhallebi kıvamında yediriyorum
artık beslenme rejimini degidtirdim .. mama veriyorum elbetki cunku gunduz emmio emmedigi icinde 1 yasına kadar formul sut 1 yasından snra inek sutu seklinde 500 ml yakın almasını saglıycam hos suanda aldıgı 300-400 arası anca .
sabah emio uykusunda
uyanınca kahvaltı
sonra devam sutu
corba
devam sutu
yogurt yada tahıllı meyveli muhallebilerden(ara ogun olarak tatlı bsiler)
devam sutu
pirinc unlu muhallebi
uyku
sizde hata yaptıgım yer varmı.. tam tersi benim kızımda anca 8 -8.5 arası.. boyuda gecen ay 70di..
ozleemm mami begendi ki yeni imaji, esra bu aksam burada yok:)))))
ordakiler öyle diyorsa öyledir. boşuna üzüldün inşallah askere gidiyor diye nur :)yüreğinize sağlık bende hep gökhana öle diorum efririm eve gelmen söz konusu deil diorum hayırlıysa gel diorummm oda dioki ama sizin yanınızda evde olmam zaten hayırlı deilmi dio:)) bende hep öle diliorum rabbimden bizim için en hayırlısını istiyorum hatta gökhanın gelmesini çok istiyorum bunu bile hayıra yormasını istiyorum rabbimden.. bugün gitti yatış yaptı yarın 1 buçukta heyet varmış sonrada gelecek inş heyetekilerin yok deme olasılığı yok dio burdakiler öle diorlar dedi gökhannn
bir de böyle deneyeyim bakalım. bizim afacan yemiyor yoğurtlu çorbayı. dün yaptı annem gene yemediaklıma gelnişken ve fırsat bulmuşken unutmdaan yazayım
erişteli yogurt çorbası
normal yogurt çorbası yapargibi yapın ama içine pirinç yada şehriye yerine erişte koyun.
birde erişleri pirinç gibi önceden haşlamayın. kaynamakda olan erişteye ekleyin yogurt karışmını.
afik çok begenerek yiyor maşallah
hem lezzeetli hem besleyici
hem organik anneannesinin yaptıgı misss gibin erişte.
öyle işte
ooff nurdan ya bilirim ben o hastalık bende sürekli var. yani yazları. alerjik konjuktif diyor doktorlar. fazla sıcağı, ışığa, polenlere alerjim varmış. öyle zor oluyor ki. inş teo biran önce iyileşir. damlalar iyi gelir diye düşünüyorum ama..gozleri mikrop kapti, kipkirmizi ve capakli, sisi acamiyor(damlaya basladim hemen antibiyotikli..bebekkende olmustu ama ozaman gozyasi kanali tikali diyeydi, simdi neden anlamadim (
ben severim çaylı keki.. afiyet olsun :) şu sıralar genelde mikrodalgada brownie yapıyorum. pratik oluyor diye. ama ondan bıktık sanırım. biraz değiştirme vakti geldi. ben de taktım mı takıyorum yani :)2 dilim cayli kek ve sutlu nescafe ictim, cok mutlu oldum...uzun zaman olmus kek yemeyeli.....
aman maşallah pervincim.. bi içim su olmuşsun. azeri kızları da neymiş :) su bile dökemezler eline kanımca..
oyoyyy duymuştum bazı kişilerde o dişler çok zor çıkarmış. ne yazık ki sende de öyle olmuş nur. geçmiş olsun. bi dişçiye mi gitsen ki?herkesciklere ii geceler alıntı yapamadım telden giriyorum çünkü kafamı kaldırıp açama laptopu acayip kötüyüm nefes almak yutkunmak tam bi işkence mide bulantılarım dersen iice çoktu 20 lik dişi 2 senedir çıkamadı diş etime doğru batmış halim içler acısı yani birsürü cvp gördüm yarın değerlendireceğim inş
bugun kırmızıları gordum gordum gormedim ayvayı yedim
:) inşallah görürsün.. kaç gün geçti ki?
şöyle daha bakımlı modda foto çekilsem makyaj falan
afik bu aralar herkesi ısırma çabaları içinde
çocugun öpme duygusu ısırmakla birleşmişeyvahedigeldismile
sabah uyandıgında bana sarılıp ısırıyor
babası işten geldiğinde kucagına atılıp yanagını yada burnunu neresi denk gelirse ısırıyor.akannehir
mesela yeni bişey giydiğinde ben seviyorum ayy oglum çok cici oldu diye
oda hemen eller havada titreyerek(bu kucagına al demek) sarılıyor bana ve hemen ısıryor.sempatiksalakcinni
bunu nasıl aşmalıyım
herkesi abartısız herkesi ısırıyor.
annecim öp diyorum gösteriyorum bak böyle öpülür ciic diyorum ıhhhhhhhhhh:umursamaz:
süper tarifaklıma gelnişken ve fırsat bulmuşken unutmdaan yazayım
erişteli yogurt çorbası
normal yogurt çorbası yapargibi yapın ama içine pirinç yada şehriye yerine erişte koyun.
birde erişleri pirinç gibi önceden haşlamayın. kaynamakda olan erişteye ekleyin yogurt karışmını.
afik çok begenerek yiyor maşallah
hem lezzeetli hem besleyici
hem organik anneannesinin yaptıgı misss gibin erişte.
öyle işte
gozleri mikrop kapti, kipkirmizi ve capakli, sisi acamiyor(damlaya basladim hemen antibiyotikli..bebekkende olmustu ama ozaman gozyasi kanali tikali diyeydi, simdi neden anlamadim (
fotooo fotoooo, gule gule kullan, bende bisey yapicam ama ne bilmiyorum...
afiyet olsunteos erken uyudu kreste uyumamis aksamustu, bende erken alinca duzeni sasti, sizdi, uyanir birazdan, o uyurken yemegimi yaptim birde cayli kek cirptim attim firina, yarin is yerine gotururum, birde canim cok istedi, buugun 1 dilimcik odul yapayim ekmek yemedim hic onun yerine.....
günaydın kızlar
dün akşam yiğit kuşum öyle mızıldandı ki bi tane paranox fitil koymak zorunda kaldım. sabah uyandığında ise sürprizzzz. 4. dişimiz çıkmış :) fakat asıl sürpriz şu ki üst önden bir dişi çıkmıştı. ucu var yani sadece. yanındaki ise baya kabarıktı. ben onu beklerken çıkan dişin diğer tarafındaki çıkmış.. üst ön iki değil de yani biri öndeki ikiliden bi de onun diğer yani. çok şaşırdım. diğeri de çıktı çıkacak. kuzucum benim. ona huzursuz demek ki
bugun kırmızıları gordum gordum gormedim ayvayı yedim
günayyyddınn
sabah sbaah gözum gönlum açıldı.pervinim fıstıkkkk gibi olmuşsun. çok begeniyorum sizi bağyan..
nasıldı yıldönumunuz.
esra esraaaaaaaaaa
allah seni ne etmesin resiil ya bide fönum bozul yazmış püüüüüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?