2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mami beğendi ben beğendim yaho beğendi ama fönüm bozuldu malum duş almak zorunda kaldım sempatiksalakcinni
bilare foto eklerim öperim hepinisii iyi geceler
bu arada pervinim bayıldım yavyum sanaaaaaaaaa

herkesciklere ii geceler alıntı yapamadım telden giriyorum çünkü kafamı kaldırıp açama laptopu acayip kötüyüm nefes almak yutkunmak tam bi işkence mide bulantılarım dersen iice çoktu 20 lik dişi 2 senedir çıkamadı diş etime doğru batmış halim içler acısı yani birsürü cvp gördüm yarın değerlendireceğim inş

ayni sey banada oluyor yazdimmi yazmadimmi unutuyorum bazen isyerinde hizlica okuyorum yanit yazdim saniyorum,bazen unutuyorum baen yaziyorum..karisik duygular icindeyim, deja vu lar yasiyorumkafamçokkarıştı

Bugün vereceğin güzel haberi bekliyorum canım. İnşallah iyi haberlerle girersin foruma.

Ben de bu cümlene den-den koyuyorum. " " " " (aha koydum).

azeri kızı pervin :)

Çok beğendim. pek şugar olmuşsun.

bence hata yaptığın bir yer yok canım. gayet iyi.

ozleemm mami begendi ki yeni imaji, esra bu aksam burada yok:)))))

"banyo yapmış fönü bozulmuş" neden acaba :) aklinialirimsmile

makyajımı begenmenıze sevındım..nurdan bende arada yaptırayım die dusundum ..

esra al bendende okadar kulkedisine donustum ama gozlerimin makyajı cıkmadı

günaydın kızlar
dün akşam yiğit kuşum öyle mızıldandı ki bi tane paranox fitil koymak zorunda kaldım. sabah uyandığında ise sürprizzzz. 4. dişimiz çıkmış :) fakat asıl sürpriz şu ki üst önden bir dişi çıkmıştı. ucu var yani sadece. yanındaki ise baya kabarıktı. ben onu beklerken çıkan dişin diğer tarafındaki çıkmış.. üst ön iki değil de yani biri öndeki ikiliden bi de onun diğer yani. çok şaşırdım. diğeri de çıktı çıkacak. kuzucum benim. ona huzursuz demek ki

ordakiler öyle diyorsa öyledir. boşuna üzüldün inşallah askere gidiyor diye nur :)

bir de böyle deneyeyim bakalım. bizim afacan yemiyor yoğurtlu çorbayı. dün yaptı annem gene yemedi teşekkürler gülistan.

gozleri mikrop kapti, kipkirmizi ve capakli, sisi acamiyor (damlaya basladim hemen antibiyotikli..bebekkende olmustu ama ozaman gozyasi kanali tikali diyeydi, simdi neden anlamadim(
ooff nurdan ya bilirim ben o hastalık bende sürekli var. yani yazları. alerjik konjuktif diyor doktorlar. fazla sıcağı, ışığa, polenlere alerjim varmış. öyle zor oluyor ki. inş teo biran önce iyileşir. damlalar iyi gelir diye düşünüyorum ama..

2 dilim cayli kek ve sutlu nescafe ictim, cok mutlu oldum...uzun zaman olmus kek yemeyeli.....
ben severim çaylı keki.. afiyet olsun :) şu sıralar genelde mikrodalgada brownie yapıyorum. pratik oluyor diye. ama ondan bıktık sanırım. biraz değiştirme vakti geldi. ben de taktım mı takıyorum yani :)

aman maşallah pervincim.. bi içim su olmuşsun. azeri kızları da neymiş :) su bile dökemezler eline kanımca..
oyoyyy duymuştum bazı kişilerde o dişler çok zor çıkarmış. ne yazık ki sende de öyle olmuş nur. geçmiş olsun. bi dişçiye mi gitsen ki?

günayyyddınn

sabah sbaah gözum gönlum açıldı.pervinim fıstıkkkk gibi olmuşsun. çok begeniyorum sizi bağyan..
nasıldı yıldönumunuz.

esra esraaaaaaaaaa
allah seni ne etmesin resiil ya bide fönum bozul yazmış püüüüüüüüüüü

şöyle daha bakımlı modda foto çekilsem makyaj falan

tamam bakımlıyken foto çekip koyarsan baklemedeyizz

büyüyünce kızları da ısırmasın öğret Gülicim nasıl öpülür dersi ver örtmenim
süper tarif
erişte pilavı yeşil mercimekli erişte çorbası vs bayılırım bende
iç anadolu havası esti sanki

yavrum teo geçer bir an önce inş

afiyet olsun

çok güzel olmuşsun Pervincim

gözünüz aydın

bugun kırmızıları gordum gordum gormedim ayvayı yedim

yememen dileklerimle

Günaydın

canımsın... cok guzeldi ruya gibi desem yeridir.. cok guzel bir restorana gittik masada gullerim vardı uzerinede cok guzel sozler yazılmıstı.aynı sozleri feysbukunada yazmıstı dun.hersey onceden ayarlanmıs.. sonra yemegi beklerken garson pat die bi paket getirdi verdi bu sizin die ben sasırdım . cok sık bir kolye cıktı icinden. aslında emrah demişki onlara yemegi getirir gibi getirin ama anlamamıslar ama olsun cok ince dusunceydi gercekten. cok ama cokk mutlu oldum . kendimi yeni gelin gibi hissediorum bu sabah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…