canım hastalık nedir anlayamadık
nurdan konjunktivit ne?ilk defa duydum.
gozleri mikrop kapti, kipkirmizi ve capakli, sisi acamiyornurdanım o ne olakii geçmiş olsun(
fotooo fotoooo, gule gule kullan, bende bisey yapicam ama ne bilmiyorum...kuaförden geliyorum saçlarımı boyattım
simsiyahhhhhhhhhhh
kuaförden geliyorum saçlarımı boyattım
simsiyahhhhhhhhhhh
gunun olayi teoman konjunktivit oldu, birazdan doktordan recetesini almaya gidicem antibiyotik damlasi icin..hey allahim, bu cocuk bi buyuse...
teos erken uyudu kreste uyumamis aksamustu, bende erken alinca duzeni sasti, sizdi, uyanir birazdan, o uyurken yemegimi yaptim birde cayli kek cirptim attim firina, yarin is yerine gotururum, birde canim cok istedi, buugun 1 dilimcik odul yapayim ekmek yemedim hic onun yerine.....
Hamarat hatun seni... ben de didarı yeni uyuttum, mutfağı toparlamam lazım, ekmek makinasına malzemeleri koymam gerek ama elimi kaldıracak gücüm yok. Biraz buraya takılayım dedim. Belki azcık kendimi toparlarım.
amanınnn Esra sakın dolapta bekletme yumurtanın beyazlarını.enfazla bakterı üreten sey oldugunu bılıyorum.hem bakterıyı üretiyor hemde uzun süre kalırsa yakınındakı gıdalarada bulastırıyormus doktorum programında dinlemıstım.bu kadar olur bende soracaktım size bu yumurta aklarını napıyosunuz diye ben dolapta biriktiriyorum 2-3 gün sonra çöpe atıyorum
hadı hayırlısı olsun Nurcum.beni anlamadığından şu kadarcık kuşkum yok:) duygularımın tercümanı... inşlh 1 den sonra mutlaka yazırım valla bigün bi ton hazırlık yaptım aileş veriş filan grip olduğum halde tınmadımm birazdanda semih gelsin oğlumu traşa götüreceğim odasını ayırdım bir kaç eşya alacağım gökhan uğraşmasın die gökhana hedie alacağım traşıda sırf gökhan için yaptırıorum ki ona süpriz olsun diee kendimce hazırlanıorum rabbim birkere daha gösterir inş büyüklüğünü bizim için... bu arada unutmadan diim benim tarafımdan gerçekten çooook sefiliosuna.s.
Bebek Kahvaltı Tarifi
2 adet kuru kayısı
1 yemek kaşığı mısır unu
1 tatlı kaşığı tahin
1 çay kaşığı tereyağ
1 su bardağı su (200ml)
1 tatlı kaşığı pekmez
Kahvaltımızın hazırlanışı
Kuru kayısıyı küçük küçük doğrayıp bir cezvede su ile pişirin. Tereyağını eritip mısır ununu hafif pembeleşene kadar kavurun. Kayısılı suyu mısır ununa dökün huzlı hızlı karıştırarak topak olmasını engelleyin. Sürekli karıştırarak kısık ateşte 10 dakika pişirin. Mama muhallebi kıvamında olmalı, çok katılaşırsa sıcak su ilave edip biraz daha pişirin. Biraz soğuyunca tahin ve pekmezi ilave edin.
Mısır ununu kavurmadan direkt cezvedeki kuru meyveli suya katarak muhallebi pişirir gibi hazırlıyabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?