2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gelelim banaaaaa bayanssulusmile

Buket in yanına gıdıyorum artık.. yalnızlık zor malum,ınsallah benı yanına kabul eder.Sebebine gelince;

Gece yastıga basımı koydugumda dusunduklerım; deprem olursa, Kuzey ı battanıyesı ıle kapayım, kapalı telefonun bırını odamıza koyayım, gecerken onu da kapayım.. şükür sütüm var hala, bır yerlere sıkısır kalırsak cocugu besleyebılırım.

Rüyamda gördüklerim, savaş olmus, Kuzey kucagımda, dusman askerı Ozgur ıle benı öldürecek.. Kuzey e dıyorum ölsem de senı asla bırakmayacagım, bır sekılde Fatoş a ulaştıracagım seni dıyorum. Uyandım koştur koştur sabah Ozgurun kollarına atladım.. sarıldım uzun uzun ıkısıne de..

Şimdilik bu kadar.. Tebriklerinizi kabul edeceğim söz

Bukeetttttttttttttt neredesin güsel bacımmm.. ben geldim.

Şu kalp ne zaman teklemeye başladı.. ben bi garip oldum a dostlar... şu cocugu ıkı ayagının uzerınde durana kadar bi yetiştirebilsem.. daha da bı ıstegım yok hayattan.

Son düzenleme:

Allah sana sağlık sıhhat versin bebeğini güzelce büyüt eşinle birlikte
kimbilebilirki ne kadar yaşayacağını çok sağlıklı dersin bir araba çarpar biter hayat diğerine hasta dersin daha uzun yıllar yaşar
böyle kötü şeyler düşünme

allah hayıra çıkarsın rüyanı.bende 3 gündür oğlumu görüp duruyorum rüyamda.kabuslarla dolu geceler geçiriyorum.sürekli çınar düşüyor.hastaneye kaldırıyoruz.ve onunla birlikte (heralde gündüz annem baktığı için)hep annemide hastaneye kaldırıyoruz.çokmu düşünüyorum nedir bilmiyorum ama offffffffff allah korusun çok etkileniyorum.kurşunmu döktürsem ne yapsam?:kedi:

..............Şu kalp ne zaman teklemeye başladı.. ben bi garip oldum a dostlar... şu cocugu ıkı ayagının uzerınde durana kadar bi yetiştirebilsem.. daha da bı ıstegım yok hayattan.

Neden yalnızsın, eşin bir yere mi gitti, forumda ben bişeyler kaçırmışım gene.. Öyle kötü kötü konuşma bakim, yanımda olsan baldırına bir cimdik atardım. Hepimizin gailesi bu veletleri ayakları üstüne dikmek. Siz ist.la falan gitmiyor musunuz, hadi bana gel laflayalım azcık.. Mis gibi çay da demlerim sana, kokulusundan. :içelim:

arkadaşlar yardıma itiyacım var şu beslenme konusunda.... benim oğlan çok bayılarak yemiyor zaten herşeyi (ben hariç.)))..) sabah kahvaltısı için omlet ya da krep yap dedi doktorumuz. süt yerine kendi sütünü koyacaksın dedi.. çalışıyorum zaten artık ne kadar sağıp bırakabilirim o da şüpheli.. biz hala yumurta sarısı labne ve ekmek karışımına devam ediyoruz ama efe bu işten çok bunaldı... omleti nasıl yapıyorsunuz..ya da krep.. yarın tatil malum yapıyım oğluma.. son bir soru daha çok olmadıysa:)) tavuk da vermedim daha ne kadar sağlıklı olduğunu bilemiyorum hepsi şişirilmiş hayvanlar antibiyotikle.. nasıl veriyorsunuzç bizim listemizde tavuklu yoğurt çorbası var.. şimdiden çoook teşekkür ederim.. bu arada 23 nisanı kutluuuu olsun tüm bebeklerin.hihoyyyt.. fakültede öğrenci yok hepsi kayıp galiba şimdiden kutluyorlarkaydirigubbakcemile3

evrim seni çok iyi tanımasam da "iyi yürekli insanların yüreğine birşey olmaz"...aynı sorular ve endişeler benim içinde geçerli benimde hamileliğim baya riskliydi ama şükür kavuştuk.. ne demişler evrene olumlu mesaj yollamak lazım:))))

Seda tavuk verme, hıc bır besın degerı yok zaten..

Kuzey ın yedıgı ometlın tarıfını vereyım, once tereyag, hemen ardından bır corba kasıgı dolusu labneyi atıp ıkı cevır, hemen ardından yumurtanın sarısı ıcıne at ve hepsını bırden ıyıce karıstır.. bu omlet yumusacık bebek gıbı oluyor, cay kasıgı ıle cok rahat yedırebılıyorsun.. Kuzy ye yapa yapa ogrendıgım en ıdeal bebek omletı.. yanında da bır kahve fıncanı portakal suyu ıle verırsen
yumrutanın ıcındekı demırın emılımını vucuda saglamıs olursun.. portakal suyunun ıcıne yarım cay kasıgı seker koy kı gaz yapmasın ogluna

Tamam tamam ben şaka yapmıstım zaten ciğerler :)).. bişi olmayacak bana.. olesıne ruya falan gorunce ust uste bı geldı, sonra kovdum ben onları :)))

çok sağol yarın sabah oğlum bayram yapacak yasık ne zamandır aynı şeyi yemekten bayıldı.. biz daha portakal suyu falan da vermedik bari onu da deniyim..tşk..

Var ya biliosun Belma kalbimi çalmasını, sen var yaa sen :))) mis kokulu haa.. celiyirummm :)) fekle :)

Gelicem bu yaz oraya zatenn.. hem doktoruma gelecegım, hem de sızlerı gorecegım :)

çok sağol yarın sabah oğlum bayram yapacak yasık ne zamandır aynı şeyi yemekten bayıldı.. biz daha portakal suyu falan da vermedik bari onu da deniyim..tşk..

Rica ederim.. Kuzey haslanmıs yemedıgı ıcın ancak bole yedırebılıyorum.. labnesını ve tereyagını da bolece yemıs oluyor.. yanında ekmek vermesen de olur.. en azından hepsını bıtırebılır.

Tesekkur ederım ilginize.. saolasınız.

çok geçmiş olsun cnm :teselli: eşine inş. hemen kavuşursun ağrı kesici gibi gelir sana olumunekankayizsmile
ozleemm mami begendi ki yeni imaji, esra bu aksam burada yok:)))))

delikafadulden kaydirigubbakcemile3
mami beğendi ben beğendim yaho beğendi ama fönüm bozuldu malum duş almak zorunda kaldım sempatiksalakcinni
bilare foto eklerim öperim hepinisii iyi geceler
bu arada pervinim bayıldım yavyum sanaaaaaaaaa
al işte Nurdan tamda dediğin gibi kaydirigubbakcemile3 benimde boyanma vaktim gelmiş demek ki! sırnaşık şey
geçmiş olsn cnm bakalım bizim üstlerde daha bir gelişme yok ama eyvahedigeldismile

Deprem konnusunu bende arada düşünüyorum Evrim yalnız değilsin olsa nasıl olur dolap devrilirse nasıl korurum falan diye ... Benim başka takıntılarımda var aslında itiraf edeyim doğa üstü güçler falan eyvahedigeldismile 1 ay öncesine kadar cibinliğini kapatmasam sanki birşey ona zarar verecek gibi saçma bir düşüncemde vardı sanki o tül onu koruyacakmış gibi :kedi: Rüyanda ilginç Allah hayır etsin.. Allah sana evladınla ve tüm sevdiklerinle uzun sağlıklı ömür nasip etsin düşünme böyle şeyler arada yokluyorlar benide ama çok takıntılı değilim Allahtan anlık şeyler gelip geçiyor.. Birde pusetle giderken araba aniden çıkıp Özdeye çarpsa allah korusun ne yaparım diyorm yani arada anlık şeyler düşünüyorum olumsuz...

Pervin bayıldım bu makyaj sana çok yakışmış zaten çok hoşsun bencede hiç doğurmamış gibi görünüyorsun... Hep mutlu olun inş.

hmmm peki balık için ne dersin... somon ya da tavuk balığı yazıyor...buğulama yap demiş..

Ayyy... ne güzeeeeeeeeeeeellllllllll :) ağzım açık, tüylerim diken diken okudum. Allah bozmasın, daim olsun mutluluğunuz. Benim kocam hiç anlamaz bu işlerden :umursamaz:

EVRİM dayak istiyorsun kanımca.

Aradın ama Doruk ayağımdaydı bebeğim. Yatağına yatırdım ama tlf ile konuşmaya cesaretim yok. Dışarı çıkacağız. Sen ne yaptın, bilmiyorum ama birlikte çıkalım diye arayacaktım seni Doruk uyanınca.

Cemil cümlemize.. tesekkur ederim Kuzum.. arada yokluyor herkesı demek kı :)

Doruk 15 dk sonra uyanır. :)). ben de senı o yuzden arayacaktım.. sen ararsın benı.. gec kalmayalım olur mu ?? sen hazırlanmaya basla sımdıden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…