pervinnn eceye bayıldım temizlik yapıyor hatun büyümüşte... anası gibi becerikli olacak belli..
nurdann teo ya cok geçmiş olsun. sende arabana alışmışsın. birde izmir sefasına az kalmış çok sevindim sizin için...
beni anlamadığından şu kadarcık kuşkum yok:) duygularımın tercümanı... inşlh 1 den sonra mutlaka yazırım valla bigün bi ton hazırlık yaptım aileş veriş filan grip olduğum halde tınmadımm birazdanda semih gelsin oğlumu traşa götüreceğim odasını ayırdım bir kaç eşya alacağım gökhan uğraşmasın die gökhana hedie alacağım traşıda sırf gökhan için yaptırıorum ki ona süpriz olsun diee kendimce hazırlanıorum rabbim birkere daha gösterir inş büyüklüğünü bizim için... bu arada unutmadan diim benim tarafımdan gerçekten çooook sefiliosuna.s.
afik bu aralar herkesi ısırma çabaları içinde
çocugun öpme duygusu ısırmakla birleşmişeyvahedigeldismile
sabah uyandıgında bana sarılıp ısırıyor
babası işten geldiğinde kucagına atılıp yanagını yada burnunu neresi denk gelirse ısırıyor.akannehir..................:
gozleri mikrop kapti, kipkirmizi ve capakli, sisi acamiyor(damlaya basladim hemen antibiyotikli..bebekkende olmustu ama ozaman gozyasi kanali tikali diyeydi, simdi neden anlamadim (...
iyi akşamlar arkadaşlar,
ara ara ..........................
evrimmm kayınvalidenden bir tane var bu dünyada bence :))) çok şanslısın...
sagol tatlim, evet izmire az kaldi:))
Aaa buraya mı gelıosun.. ne hoşş :))
oo topik baya coşmuş,sayfalar ucmus.hala aktıf olamadım muhabbetler kacıyo aklım burda ama 2 gundur kayınvalıdeye gıdıyorum 3 saat fala orda gecıyo.misafırlerı varda ugruyorum mecbur.evde oldugum vakıt zaten Şevvale hava vermek ve yemek yedırmek benım kac saatımı alıyo.hala doyumluk hıc bıse yedıremıyorum.hazırladıgım yarım kase yemeklerden 3 kasık agzına sokunca bunada şükür dıyorum.öksürük arada geldıgı ıcın hele agzında yemek varken gelırse vay halımize.kuscak gıbı oluyo bu yüzden agzını kıtlıyo.zorlamıyorum ama sğreklı elımde bıseler agzına vermeye calısıyorum.hırıltımızda gectı sayılır,öksürük nadıren gelıyo zaten surup olmadıgı için yavas yavas geccek galıba.enazından gecelerı 4 saatlık delıksız uyku geri geldı.kısmende erken yatıyor.bizden haberler bunlar
Yok cnm düşme zinciri yaşadık azıcık :kedi: teşekkürler... ıı ııhh fil hafıza Özlem kaydirigubbakcemile3 Ama artık alıntılarla cvp veriyorumzemuszemusgecmısı atlaya zıplaya daha cok alıntılardan okudugum kadarıyla,
öncelıkle geçmiş olsun dıleklerınıze cok tesekkurler.gectı inşalah tam degıl ama hırıltı azaldı öksürük arada gelıyo öyle işte
Doruk düşmüş sanırım ,maalesef düşe kalka buyuycekler gercekten,birkere basıma geldı kuzenımle kardesımın yanında düştü hemde 4.aylıkken ömrümden ömür gıtmıstı gecmıs olsun sizede.
Özlem prensesın mı hasta yanlısmı okudum öyleyse gecmıs olsun
vee bende Özlem hafızası olmadıgından bukadarcık
hee en önemlı ayrıntıyı unutmusum sonunda bende kılo verenler kervanına katılmıs bulunuyorumm zemuszemus 3 haftadır dıkkat edıyorum tam tamına 2.5 kılo gıtmıs bulunuyorrrr.75.600 le basladım suan 73.200 üm... diyetısyenımız benı beklıyordu sanırım hastaneden ayrılmak için önce izinde dedıler sımdıde piyasada yok.bu ay sonu bellı olcakmıs gerı gelıp gelmıycegı :sinifsinif: olsun demkkı dıkkat edıncede oluyormus.
gunun olayi teoman konjunktivit oldu, birazdan doktordan recetesini almaya gidicem antibiyotik damlasi icin..hey allahim, bu cocuk bi buyuse...
kuaförden geliyorum saçlarımı boyattım
simsiyahhhhhhhhhhh
özlemcim özdeciğe geçmiş olsun cok, herşey üstüste gelmiş sanırım sende keyifsizmişsin. cok geçmiş olsun sende sıkma canını, en iyisini yapmışsın bırak zamana. değişmiyor bu erkek milleti. zamanla böyle mutlu olmayı öğreneceğiz inşallah.
.
bu cocuk 7.30da uyudu hala uyanmadi, gece beni ne bekliyor, sabahin 4unde anne kalk oyniyalim dicek..birde ac uyudu yavrum bi tek yogurt yedi 6da..en kotu uyandirmadan biberon tikayim bari...
'''--------------------------------------------------------------------------------
herkese gunaydınlarrr guzel bir gun gecirmeniz dileklerimle
bugun bizim evlilik yıldonumumuzzzzz 3.yılımızı doldurmus oluyoruz.
seneye ins minnos kızımızla kutlayacagız. '''
bu alıntıyı geçen sene pervinin mesajından yaptım :)))
içim bir hoş oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?