2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sagol tatlim, evet izmire az kaldi:))

tazemm evin pırıl pırıl olmuş darısı başıma. bende duvarlardan başlıyayım dedim. bir mutfak bir koridor perte cıktım. yavaş yavaş yaparım evdeyim kadın almıyayım dedim ama zor olucak sanırım. inşallah bende bu hafta bitiririm bahar temizliğini.

hızlı kilo almış didar ve deniz. iştahlı cocuk nasıl olur cok merak ediyorum. alperen cok iştahsız herşeyi zorla yediriyorum. geçen hafta 8. ay kontrolümüz vardı. doktorumuz haftada bir kez ciğer yedirmelisin demişti. paylaşmak istedim cok faydalı imiş.

Ben de seni çok seviyorum tatlım.. sen de benim için çok başkasın, bunu da biliyorsun biliyorum.

kaydirigubbakcemile3 ay çok tatlısın sen yaaa..

gozleri mikrop kapti, kipkirmizi ve capakli, sisi acamiyor (damlaya basladim hemen antibiyotikli..bebekkende olmustu ama ozaman gozyasi kanali tikali diyeydi, simdi neden anlamadim(...

Bizde de aynı sey oldu desem sana.. 4 gun once, antıbyotıklı damla kullandım 3 gun.. su an daha ıyı.. neden oldu hıc bır fikrim yok. kankim göz uzmanı olur benim, o havadan kaptıgını soyledı..

iyi akşamlar arkadaşlar,
ara ara ..........................

evrimmm kayınvalidenden bir tane var bu dünyada bence :))) çok şanslısın...

Ay kimler gelmiş kimler.. hoşgeldin tatlım benimm.. şansıma elleşmeyin :)) hayattaki nadir şanslarımdan biri o kadın :)

2 dilim cayli kek ve sutlu nescafe ictim, cok mutlu oldum...uzun zaman olmus kek yemeyeli.....

bu cocuk 7.30da uyudu hala uyanmadi, gece beni ne bekliyor, sabahin 4unde anne kalk oyniyalim dicek..birde ac uyudu yavrum bi tek yogurt yedi 6da..en kotu uyandirmadan biberon tikayim bari...

Boşlama bizi olumunekankayizsmile Şevvalimde hemen iyileşsin opuyorumnanaktan

Yok cnm düşme zinciri yaşadık azıcık :kedi: teşekkürler... ıı ııhh fil hafıza Özlem kaydirigubbakcemile3 Ama artık alıntılarla cvp veriyorumzemuszemus

SÜpersin solladın beni bak olmadı şimdi guclubacismile
gunun olayi teoman konjunktivit oldu, birazdan doktordan recetesini almaya gidicem antibiyotik damlasi icin..hey allahim, bu cocuk bi buyuse...

çok geçmiş olsun cnm .
kuaförden geliyorum saçlarımı boyattım
simsiyahhhhhhhhhhh

Mami beğendi mi? Bizede göster bakalım merak ettim şimdi aklinialirimsmile

Teşekkür ederim opuyorumnanaktan öyle yapmaktan başka çarem yok zaten sağol olumunekankayizsmile
bu cocuk 7.30da uyudu hala uyanmadi, gece beni ne bekliyor, sabahin 4unde anne kalk oyniyalim dicek..birde ac uyudu yavrum bi tek yogurt yedi 6da..en kotu uyandirmadan biberon tikayim bari...

Uykusuzluk uykusuz olunca çok agresif oluyorum ben ya !

esracımmm icim benimde hos oldu yaa ne guzel seysin sen yaa.. Allah herkesin yuvasını korusun bebikleriyle kocalarıyla mutlu mutlu yasasınlar insss

ozleemm mami begendi ki yeni imaji, esra bu aksam burada yok:)))))

kahvaltıda bende 5 biskuvi1 yumurta sarısı 1 kasık labne 1 parca normal peynir biraz tereyag biraz tahin pekmez karısımı 1 tatlı kasıgı ceviz 1 tatlı kasıgı badem karıstırıp ısıtılmıs keci sutunu ekleyıp muhallebi kıvamında yediriyorum
artık beslenme rejimini degidtirdim .. mama veriyorum elbetki cunku gunduz emmio emmedigi icinde 1 yasına kadar formul sut 1 yasından snra inek sutu seklinde 500 ml yakın almasını saglıycam hos suanda aldıgı 300-400 arası anca .

sabah emio uykusunda
uyanınca kahvaltı
sonra devam sutu
corba
devam sutu
yogurt yada tahıllı meyveli muhallebilerden(ara ogun olarak tatlı bsiler)
devam sutu
pirinc unlu muhallebi
uyku

benimki bu
meyveyıde kakalarsam kahvaltıdan 1 saat 1.5 saat sonra kakalıorum

yani emmesi gereken yerlerde formul sut veriorum gunde 1 ogun corba veriyorum 1 ogun pirinc unu 1 ogun kahvaltı 1ara ogundede bazen yogurt bazen hazır tahıllılardan

sizde hata yaptıgım yer varmı.. tam tersi benim kızımda anca 8 -8.5 arası.. boyuda gecen ay 70di..

Son düzenleme:
hee bu yemek duzenine gore 4 saat arayla formul sut alıyor zırt pırt deil

şimdi herseyini hergun aynı saatte vermeye calısıyorum iillaki kayıyor ama tr den geldim geleli bi duzen kurma cabası icindeyim

tazem doruk dusmus gecen gun gecmiş olsun sonradan dank edio bana bazı seyler.. eceyide sepete koyduk camasır sepetine suruyodum bende omu eglenio benmi belli deildi sonra sepette takılsın dedim küttt sepetle dustu agladı .. yazık uzuldum ama komigimede gitti top gibi yuvarlanması

perviinnn super olmussun bu makyaj cok guzel yakismis, hicde abarti degil gece icin, gozlerini ortaya cikarmis bayildim, yaptir arada........

Canım Pervincim, fısssstık gibi olmuşsun. Bayıldım valla...

Doruk da öyle 1-2 defa çamaşır sepetinden düştü ama bizim yatağın üzerindeydi, yatağın üstüne yuvarlandı yani. Ben de Ecoş'un viledalı fotosuna bayıldım.

Ya kızlar, bazı yazılara ya da fotolara içimden yorum yapınca sanki yazmışım gibi oluyor. Kendi kendime tabii. Sonradan fark ediyorum ki, aslında yorum ya da cevap yazmamışım. Atlıyoruz bazen valla kusuruma bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…