2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:) ayyh ne güzel yaa.. çok güzel bi düşünce gerçekten. güller, sözler, hediye filan. organizasyon.. daha nicelerine ermeniz dileğiyle pervincim..
bu arada kırmızında gecikme olabilir. sonuçta daha düzene girmeyebilir. hemen endişe etme.endişe ettikçe daha da geçikiyor çünki.

bugun 4.yıldonumuzzz ... aksama yemek var bakalım nereye gitcess.

nice mutlu yillarınız olsun insallahh
allah mutlulugunuz hiç bozmasın

a.s. Nice mutlu mutlu yıllara hep birlikte ulaşın. Yıldönümünüz kutlu olsun.

canım bence kasık mamalarını kesebilirsin
kasık mamalarının bir faydası yok biberon maması gibi kilo aldırmak tat d egisimi vs diye verilen seylermis dr uma sormustum geçen gidisimizde
sabah ve aksam kasık maması alınca da kilosu fazl olur
ece ye geçen ay belki 10 aksam kasık maması verdim ilk dogumdan sonra ayda 800 gr alırdı o kadar aldı yani bu ayında. kasık mamasına da baglıyorum bunu.
bence o kasık mamalarını azalt ilk is
onun haricinde de evdekilere kilonun yapabilceklerini abartarak anlat bizim bilmemkime soyle olmus vs diye ekleyerek anlatki korksunlar

tabiki yuruyebilir belmacım yurumez olurmu allah korusun bir sakatlık arazlık yokki kilolu sadece.
berke de çok asırı kilolu degildi ama 11 aylık emekledi 14 aylık yurudu
ece ile berkenin kilolar aynı gidiyor ece 8 aylık emekledi
eminim yasında yuruycek.

ha çok kilolu bir arkadasım varıd anne 130 kilo baba 100 kilo çocukda tosuncuk berkeden 6 ay buyuktu ama iki katı kilodaydı
çocuk kaydıraga binemezdi bacagını o dar yerde bukup onune atamazdı kayamazdı o tarz sıkıntılar oluyor allah korusun ama o asırı kilolu idi didarla kıyaslanamaz

her biri yine bimde 3,90 tl

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

guliii supersin bende surekli takip ediyorum bim dia tansas vs hepsinin adreslerini sik kullanılanlara ekledim ara ara bakıyorum insertlere falan bu ara girememistim harika oldu
bu sekillu kuplerde n almak istiyordum geçen play skol un gordum 12,90 a alacaktım ibo dur daha acelesi yok çok ucuz degilki dediydii iyiki oyle yapmısız bimden 3,9 a kaparım simdi sagol

ayy ne guzel bir nostalji olmus ya arada girip bende eski yazılara bakıyorum neler yazmısız geçen yıl bu zamanlar nasılsımız diye
en keyifli oldugum aylarıd geçen sene izne çıkısım yaklasıyordu kızımın gelisi yaklasıyordu yaz geliyordu çok mutlu geçirmistim 2009 ilkbaharını bu yılda allaha sukur çok mutluyum ama hamilelik bir baska ozeldi
sıkıntıları unuttuk iyice geride kaldı ben hamileligi ozlemeye basladım:)

evet maalesef bir suru eksigimiz var keske boyle dagılmasaydık

ay evet guli anlamazmıyım maalesef çok kiloluydu fatih
ama herseyde beslenme ile degildiir heralde yapıda vardır dimi

canım dondurmadan birsey olmaz haftada bir iki yemeyi kastetiyorsan sut meyva porsiyonundan kesersin
ama hergun hergun benim diyetisyen izin vermiyor
hos takarmıyım ben onu bilmiyorum dondurmaya bende dayanamam

bende haftasonu magnum indirdim, dondurma yenir tatli niyetine, bisi olmassss..

hopp yahuu dondurma dedik magnum demedik nurdan sende yanii:)))))
magnumun dısındaki kocaman çikolatayı neye sayacagız hadi dondurmayı sute meyvaya saydıkda :) magnum dahil degil masum tatlı ya bence
hele simdi yeni gold u çıkmıs karamelli bayılırımmmm sanırım yaz bası tadına bakmakla yetincem

geçen sene ben hamileyken ve sekerim çıktıgındada magnum karadutlu mu ne çıkmıstı berke yiyip diuruyodu ben minicik tadına bakıyordum:(

tebrik ederim tubaaa dikkat edince tabiki birseyler olacaktırr

gunun olayi teoman konjunktivit oldu, birazdan doktordan recetesini almaya gidicem antibiyotik damlasi icin..hey allahim, bu cocuk bi buyuse...

haydaaa
neyse damla ile çabuk geçen birsy en azından çok buyuk sıkıntısı yok. ısıga duyarlılık falan varmı ?

kuaförden geliyorum saçlarımı boyattım
simsiyahhhhhhhhhhh

hadiii canımm yahu sen nasıl ani kararlar veriyorsun boylee
kestirmedin umarım birde
??

günaydinlar!! dün gece hayat baya huysuzluk yapti..hic böyle olmazdi..12 de kalkti 2 saatte zor uyudu..fitil felan attim rahatladi biraz..cokta istahsiz..ben de disine bagliyorum bu durumu..üstler iyice kabarmis..her disi zor cikiyor bu kizin..:1no2:

Esra siyahin sana yakisacagini tahmin ediyorum ama tabi öncelikle görmek lazim..yaza dogru biraz farkli bir tercih olmus..bende yaza dogru renkleri acar kisa dogru koyulastiririm..herkes gider mersine esra gider tersine usulü olmus..kaydirigubbakcemile3

cok gecmis olsun canim..benim 20 lik dislerin 4 dü de alindi..cok agri yapip diger dislerimide sikistiriyordu..keske hamilelik öncesi alinsaydi..zor olmus senin icin..insallah esinden de iyi haberler alirsin ve hersey gönlünce olur..:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar:))

azeri kızı pervin :)

pervin maşşallah çok süper çıkmışsın ve hiç doğum yapmamış gibisin.darısı başımıza
hayırlı olsun dişleriniz şimdi patlamış mısır gibi tek tek patlıcaklar

ne güzel.allah herkese böyle güzel yıldönümleri nasip etsin.tekrar nice yıllara

bencede diştir.ve her çocuk farklı reaksiyon gösteriyor diş çıkarırken.biz üst 2 dişi çıkardıkta.en çok azılardan korkuyorumki onlarda tam yaza gelecek hadi hayırlısı

üst dişler daha bir zor çıkıyor sanırım özgülcüm. bizde de benzer durumlar söz konusu.

Hayırlı olsun. Dün didar da bizi mahvetti. Çok mızmız, keyifli keyifli oynarken birden bire bir bağırmaya başlıyor sanki çocuğun etini buruyorlar. Zor sakinleştiriyorum. Habire dikkatini bir şeylere çekip oyalamak gerekiyor. Ateş yok ama sıkıntısı var. Baktım altta beyaz bir kabarıklık var ama çok hafif. Galiba ilk dişimiz geliyor.

Okurken ben heyecanlandım, seni düşünemiyorum ne kadar mutlu olmuşsundur. Ahhh ah boshayallersmile

kızlar zil çalmak üzere.. pazartesiden önce giremem heralde. ankara dönüşü görüşürüz inş. hem havanın bozuk olması hem de yiğitin dişlerinin çıkması biraz düşündürüyor gitme konusunda ama inşallah korktuğum gibi olmaz.. görüşürüz. hepinize mucks.

süper bir akşammış Allah bozmasın mutluluğunuzu

dönüşte görüşürüz bende abimler ve annemlerle Şarköy e gidiyorum yarın sabah Ece de gelecek tabii ki eşim gelemiyor çünkü cumartesi yarım gün çalışıyor

Kızlar çok faydalı bir link buldum. www.pediatriportali.com doktorlara soru sorabiliyorsunuz. Link yasaktı herhalde ama bebişlerimizin faydası için mazur görürler umarım :kedi:

hımm ben kullanıyorum bu siteyi süper bir site acil sorulara kısa sürede vevap veriliyor

Paranox s mi kullanıyorsun yoksa sadece paranoz mu?

bu kadar olur bende soracaktım size bu yumurta aklarını napıyosunuz diye ben dolapta biriktiriyorum 2-3 gün sonra çöpe atıyorum
e niye biriktiriyorsun niye çope atıyosun ??

ben haslayıp sarısını yedidigim için beyazlarınıda kendim yiyorum

niye o kadar az veriyorsun yiyecekleri kilo çok alıyor diyemi ?

bizde hergun 1 yumurta sarısı veriyoruz dr oyle onerdi ve bir tatlı kasıgı pekmez veriyouz bir kibrit kutusu ki her zaman asıyor benim elim bol :) beyaz peynir suda beklemis ezip yediriyoruz ve 4-5 bebe biskuvisi koyuyoruz

hehe burcu sen boyle diyet biskuvileri yiyip boreklere dalmayınca ogretmen arkadasların kıl oluyorlardır nasıl iradeli nasıl guzelligine duskun diye:)))

ayy yavrum yaa:) ama emin ol bende çok gulerim boyle seylere komik oluyor o an hele ciddi bir sakatlanma vs yoksa:))

çokg uzel olmussun kesinlikle yakısmıs bu makyaj sana

çok inceymis emrah da canımm takdir ettim valla bravo 4. yıldonumu ve bu kadar heves super
allah bozmasın

hayirlisi olsun daha tik yok bizde
aa ne guzel ya boyle kocalar kaldimi hala:))allah bozmasin..
haydaaa
neyse damla ile çabuk geçen birsy en azından çok buyuk sıkıntısı yok. ısıga duyarlılık falan varmı ?

??
geciyor damlayla, evet isiag hassaa kizarik..neyse damla biraz biraz iyi geldi, capak gecti enazindan

saol canım ama soolayan sensın,5 kıo senden gıtmıs benden daha 2.400 falan.hazıranın 10nuna kadar 5 kılo daha verseydım süper olardı.inşalah verebılırım
bence öğünler gayet ıyı,bu kılo möeselesı bunyesel bıraz.bence ortalama kılodaysa bebiş ve saglıklıysa kıloya takılmamamk gerek.ne çöp gıbı olsunlar nede et yumagı.ortası ve saglıklısı en ıdealı

cok hoşsun hıcde abartı olmamaıs.şahsen makyajı pek sevmem ama bana bıle abartılı gelmedı sanada cok yakısmıs kanımca :))
gecmıs olsun.tam 3 .5 senede cıkardım bıtane 20lık dısımı.berabttı.inş carcabuk cıkarırsın acısız
+11111111111111111111111 diyebılıyorum banada cokca oluyor
tebrik ederim tubaaa dikkat edince tabiki birseyler olacaktırr
:

saol canım,hazıranın ilk haftasına kadarda bı 5 kılo daha gıtse havada takla atıcam galıba :))

Valla cok begendim.. malzeme güsel olunca ne rütüş yaparsan yap sonuc guzel olacaktır zati..

Pöff.. 20 lık dıs.. hem de hamıle ıken.. Allah yardımcın olsun.

bugun kırmızıları gordum gordum gormedim ayvayı yedim

Ayva ıyıdır be Pervin.. tok tutar.. faydalıdır :))

Sen Esra nın resil olduugunu yeni mi annadın :))) ???

Aaaaaa.. Weeewwww... Atem tutem men senii olmuşsun yaneee :))) Ay balam, sahane bi gece olmus, nıce yıllarda yasamanız dılegıyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…