canımsın... cok guzeldi ruya gibi desem yeridir.. cok guzel bir restorana gittik masada gullerim vardı uzerinede cok guzel sozler yazılmıstı.aynı sozleri feysbukunada yazmıstı dun.hersey onceden ayarlanmıs.. sonra yemegi beklerken garson pat die bi paket getirdi verdi bu sizin die ben sasırdım . cok sık bir kolye cıktı icinden. aslında emrah demişki onlara yemegi getirir gibi getirin ama anlamamıslar ama olsun cok ince dusunceydi gercekten. cok ama cokk mutlu oldum . kendimi yeni gelin gibi hissediorum bu sabah :)
bugun 4.yıldonumuzzz ... aksama yemek var bakalım nereye gitcess.
a.s. Nice mutlu mutlu yıllara hep birlikte ulaşın. Yıldönümünüz kutlu olsun.
Tek kaygım kilosu yüzünden gelişiminde bir aksama olması. Yürümeye geçememesi. Bacakları bedenini taşımazsa diye korkuyorum. Hala parmak ucu basıyoruz, taban basmaya geçemedi, ayakta dik de duramıyor (ama durmak için çabalıyor) hemen dizlerini kırıp çöküyor. Kilosu yüzünden mi dik duramıyor diye korkuyorum. Ama senin dediğine göre bu kiloya rağmen yürüyebilir, dimi :uhm:
her biri yine bimde 3,90 tl
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
'''--------------------------------------------------------------------------------
herkese gunaydınlarrr guzel bir gun gecirmeniz dileklerimle
bugun bizim evlilik yıldonumumuzzzzz 3.yılımızı doldurmus oluyoruz.
seneye ins minnos kızımızla kutlayacagız. '''
bu alıntıyı geçen sene pervinin mesajından yaptım :)))
içim bir hoş oldu..
pervinim bir ömür birlikte geçirmeniz dileğiyle bebeğimm
şöyle baktımda keşke hamilelik günlerindeki gibi olsa topik o kadar çok kişi gitmişki topikten maalesef
mucize
kaçakkedi şebnem
comely varmış o zamanlar
nazan
burko
hatıra
lalece
gizze
behiye
ve niceleri...
aaaaaayyy
belma alınmazsın inşallah sankim senin mjına sarmış gibi olduk ama . valla niyetimiz safii:)
seni sevios hem dombiş didarıda seviyos.
haftada 400 gr alan didarı:)
bizim komuşunun bebeği vardı çocugun yanaklarından gözleri küçülmüştü okadar dombik yanakları vardı ama 14 aylıkken yani yürüme ve afacanlık süresinde boyuda uzayınca yuzu gözu açılmıştı.
endişelenmekde haklısın belki ama bence çok anormal değil.
kayınvalidene sıkı sıkı tembihle ama belkide onlar tombiş istiyorlardır.
bizim babannemizde hayalleri vardı tombik tombik olsun falan kuzeyin bilekleri gibi yumuk yumuk olsun istiyordu yani kendince hayallerivardı ve kesinlikle eminimki eger ben çalışsaydım ve babannesi baksaydı afike sürekli bişeyler tıkıştırrıdı.banada söylemezdi şunu verdim bunu verdim diye...
esra biliyosun ya eltimin oglu FATİH hani BiB de sen çok sevmiştin.
ona babnnesi bakmış anladın sen onukaydirigubbakcemile3
PERVİN nice mutlu ve sağlıklı yıllara inşallah :)
ESRAKO diyetime döndüm ve uyum sağladım çok şükür sonunda ama, dondurmanın bende her zaman kredisi vardır, abartmamak şartıyla tabi şu aralar. Gece yatmadan önce yediğm kayısı - incir sayısını azalttım. Ama dondurma ile tamamen kopmamı bekleme benden. Dondurmasız yaz, benim için balkonsuz eve benzer. Hatta daha kötü :)
hade gidiyom ben, gece girerim artık.
bende haftasonu magnum indirdim, dondurma yenir tatli niyetine, bisi olmassss..
hee en önemlı ayrıntıyı unutmusum sonunda bende kılo verenler kervanına katılmıs bulunuyorumm zemuszemus 3 haftadır dıkkat edıyorum tam tamına 2.5 kılo gıtmıs bulunuyorrrr.75.600 le basladım suan 73.200 üm... diyetısyenımız benı beklıyordu sanırım hastaneden ayrılmak için önce izinde dedıler sımdıde piyasada yok.bu ay sonu bellı olcakmıs gerı gelıp gelmıycegı :sinifsinif: olsun demkkı dıkkat edıncede oluyormus.
gunun olayi teoman konjunktivit oldu, birazdan doktordan recetesini almaya gidicem antibiyotik damlasi icin..hey allahim, bu cocuk bi buyuse...
kuaförden geliyorum saçlarımı boyattım
simsiyahhhhhhhhhhh
cok gecmis olsun canim..benim 20 lik dislerin 4 dü de alindi..cok agri yapip diger dislerimide sikistiriyordu..keske hamilelik öncesi alinsaydi..zor olmus senin icin..insallah esinden de iyi haberler alirsin ve hersey gönlünce olur..:Saruboceq:herkesciklere ii geceler alıntı yapamadım telden giriyorum çünkü kafamı kaldırıp açama laptopu acayip kötüyüm nefes almak yutkunmak tam bi işkence mide bulantılarım dersen iice çoktu 20 lik dişi 2 senedir çıkamadı diş etime doğru batmış halim içler acısı yani birsürü cvp gördüm yarın değerlendireceğim inş
pervin maşşallah çok süper çıkmışsın ve hiç doğum yapmamış gibisin.darısı başımıza
hayırlı olsun dişleriniz şimdi patlamış mısır gibi tek tek patlıcaklargünaydın kızlar
dün akşam yiğit kuşum öyle mızıldandı ki bi tane paranox fitil koymak zorunda kaldım. sabah uyandığında ise sürprizzzz. 4. dişimiz çıkmış :) fakat asıl sürpriz şu ki üst önden bir dişi çıkmıştı. ucu var yani sadece. yanındaki ise baya kabarıktı. ben onu beklerken çıkan dişin diğer tarafındaki çıkmış.. üst ön iki değil de yani biri öndeki ikiliden bi de onun diğer yani. çok şaşırdım. diğeri de çıktı çıkacak. kuzucum benim. ona huzursuz demek ki
canımsın... cok guzeldi ruya gibi desem yeridir.. cok guzel bir restorana gittik masada gullerim vardı uzerinede cok guzel sozler yazılmıstı.aynı sozleri feysbukunada yazmıstı dun.hersey onceden ayarlanmıs.. sonra yemegi beklerken garson pat die bi paket getirdi verdi bu sizin die ben sasırdım . cok sık bir kolye cıktı icinden. aslında emrah demişki onlara yemegi getirir gibi getirin ama anlamamıslar ama olsun cok ince dusunceydi gercekten. cok ama cokk mutlu oldum . kendimi yeni gelin gibi hissediorum bu sabah :)
günaydinlar!! dün gece hayat baya huysuzluk yapti..hic böyle olmazdi..12 de kalkti 2 saatte zor uyudu..fitil felan attim rahatladi biraz..cokta istahsiz..ben de disine bagliyorum bu durumu..üstler iyice kabarmis..her disi zor cikiyor bu kizin..:1no2:
günaydın kızlar
dün akşam yiğit kuşum öyle mızıldandı ki bi tane paranox fitil koymak zorunda kaldım. sabah uyandığında ise sürprizzzz. 4. dişimiz çıkmış :) fakat asıl sürpriz şu ki üst önden bir dişi çıkmıştı. ucu var yani sadece. yanındaki ise baya kabarıktı. ben onu beklerken çıkan dişin diğer tarafındaki çıkmış.. üst ön iki değil de yani biri öndeki ikiliden bi de onun diğer yani. çok şaşırdım. diğeri de çıktı çıkacak. kuzucum benim. ona huzursuz demek ki
kızlar zil çalmak üzere.. pazartesiden önce giremem heralde. ankara dönüşü görüşürüz inş. hem havanın bozuk olması hem de yiğitin dişlerinin çıkması biraz düşündürüyor gitme konusunda ama inşallah korktuğum gibi olmaz.. görüşürüz. hepinize mucks.
Kızlar çok faydalı bir link buldum. www.pediatriportali.com doktorlara soru sorabiliyorsunuz. Link yasaktı herhalde ama bebişlerimizin faydası için mazur görürler umarım :kedi:
günaydın kızlar
e niye biriktiriyorsun niye çope atıyosun ??bu kadar olur bende soracaktım size bu yumurta aklarını napıyosunuz diye ben dolapta biriktiriyorum 2-3 gün sonra çöpe atıyorum
Belma,mısır unu çok su çeker rahatsız etmesin bebişi.1 yumurta çok fazla diilmi.ben 1 yumurta sarısının çeyerği ,1 çay kaşığı pekmez,4 bisküvi,çok az ekmek,portakal suyu,ıhlamur, kibrit kutusu büyüklüğünde peynir,senin kahvaltı baya bolkepçeymiş,bunları azaltsan miktarları ,belki kg alımı hızlaması yavaşlar
hehe burcu sen boyle diyet biskuvileri yiyip boreklere dalmayınca ogretmen arkadasların kıl oluyorlardır nasıl iradeli nasıl guzelligine duskun diye:)))Nİye tek başımayım yav? :uhm: bu saatte?
NURDAN ben kampa aldım gene kendimi. Sıkı sıkı diyetteyim. 2 günde bir yediğim 1 fincan dondurmayı saymıyorum. Hatta uzun teneffüslerde bile (gün gibi oluyor öğrtmenler odası) öğle yemeğimi götürüp, onu yiyorum ki, keke - böreğe dadanmayayım. Yoksa çok cazip şeyler getiriyor arkadaşlar. Ya da çok çok 2 tane limonlu bisküvi. 62,5 i görene kadar sıkı sıkı diyetteyim. Mümkünse Nisan çıkmadan ya da en geç mayısın ilk haftasında 62.0 olmak istiyorum artık. Yeter 63 lerde gezdiğim. Gerçi kendim ettim, kendim buldum ya, orası ayrı!
tazem doruk dusmus gecen gun gecmiş olsun sonradan dank edio bana bazı seyler.. eceyide sepete koyduk camasır sepetine suruyodum bende omu eglenio benmi belli deildi sonra sepette takılsın dedim küttt sepetle dustu agladı .. yazık uzuldum ama komigimede gitti top gibi yuvarlanması
hayirlisi olsun daha tik yok bizdegünaydın kızlar
aa ne guzel ya boyle kocalar kaldimi hala:))allah bozmasin..canımsın... cok guzeldi ruya gibi desem yeridir.. cok guzel bir restorana gittik masada gullerim vardı uzerinede cok guzel sozler yazılmıstı.aynı sozleri feysbukunada yazmıstı dun.hersey onceden ayarlanmıs.. sonra yemegi beklerken garson pat die bi paket getirdi verdi bu sizin die ben sasırdım . cok sık bir kolye cıktı icinden. aslında emrah demişki onlara yemegi getirir gibi getirin ama anlamamıslar ama olsun cok ince dusunceydi gercekten. cok ama cokk mutlu oldum . kendimi yeni gelin gibi hissediorum bu sabah :)
geciyor damlayla, evet isiag hassaa kizarik..neyse damla biraz biraz iyi geldi, capak gecti enazindanhaydaaa
neyse damla ile çabuk geçen birsy en azından çok buyuk sıkıntısı yok. ısıga duyarlılık falan varmı ?
??
saol canım ama soolayan sensın,5 kıo senden gıtmıs benden daha 2.400 falan.hazıranın 10nuna kadar 5 kılo daha verseydım süper olardı.inşalah verebılırımBoşlama bizi olumunekankayizsmile Şevvalimde hemen iyileşsin opuyorumnanaktan
Yok cnm düşme zinciri yaşadık azıcık :kedi: teşekkürler... ıı ııhh fil hafıza Özlem kaydirigubbakcemile3 Ama artık alıntılarla cvp veriyorumzemuszemus
SÜpersin solladın beni bak olmadı şimdi guclubacismile
!
bence öğünler gayet ıyı,bu kılo möeselesı bunyesel bıraz.bence ortalama kılodaysa bebiş ve saglıklıysa kıloya takılmamamk gerek.ne çöp gıbı olsunlar nede et yumagı.ortası ve saglıklısı en ıdealıkahvaltıda bende 5 biskuvi1 yumurta sarısı 1 kasık labne 1 parca normal peynir biraz tereyag biraz tahin pekmez karısımı 1 tatlı kasıgı ceviz 1 tatlı kasıgı badem karıstırıp ısıtılmıs keci sutunu ekleyıp muhallebi kıvamında yediriyorum
artık beslenme rejimini degidtirdim .. mama veriyorum elbetki cunku gunduz emmio emmedigi icinde 1 yasına kadar formul sut 1 yasından snra inek sutu seklinde 500 ml yakın almasını saglıycam hos suanda aldıgı 300-400 arası anca .
sabah emio uykusunda
uyanınca kahvaltı
sonra devam sutu
corba
devam sutu
yogurt yada tahıllı meyveli muhallebilerden(ara ogun olarak tatlı bsiler)
devam sutu
pirinc unlu muhallebi
uyku
benimki bu
meyveyıde kakalarsam kahvaltıdan 1 saat 1.5 saat sonra kakalıorum
yani emmesi gereken yerlerde formul sut veriorum gunde 1 ogun corba veriyorum 1 ogun pirinc unu 1 ogun kahvaltı 1ara ogundede bazen yogurt bazen hazır tahıllılardan
sizde hata yaptıgım yer varmı.. tam tersi benim kızımda anca 8 -8.5 arası.. boyuda gecen ay 70di..
cok hoşsun hıcde abartı olmamaıs.şahsen makyajı pek sevmem ama bana bıle abartılı gelmedı sanada cok yakısmıs kanımca :))
gecmıs olsun.tam 3 .5 senede cıkardım bıtane 20lık dısımı.berabttı.inş carcabuk cıkarırsın acısızherkesciklere ii geceler alıntı yapamadım telden giriyorum çünkü kafamı kaldırıp açama laptopu acayip kötüyüm nefes almak yutkunmak tam bi işkence mide bulantılarım dersen iice çoktu 20 lik dişi 2 senedir çıkamadı diş etime doğru batmış halim içler acısı yani birsürü cvp gördüm yarın değerlendireceğim inş
+11111111111111111111111 diyebılıyorum banada cokca oluyorYa kızlar, bazı yazılara ya da fotolara içimden yorum yapınca sanki yazmışım gibi oluyor. Kendi kendime tabii. Sonradan fark ediyorum ki, aslında yorum ya da cevap yazmamışım. Atlıyoruz bazen valla kusuruma bakmayın.
tebrik ederim tubaaa dikkat edince tabiki birseyler olacaktırr
:
herkesciklere ii geceler alıntı yapamadım telden giriyorum çünkü kafamı kaldırıp açama laptopu acayip kötüyüm nefes almak yutkunmak tam bi işkence mide bulantılarım dersen iice çoktu 20 lik dişi 2 senedir çıkamadı diş etime doğru batmış halim içler acısı yani birsürü cvp gördüm yarın değerlendireceğim inş
bugun kırmızıları gordum gordum gormedim ayvayı yedim
günayyyddınn
sabah sbaah gözum gönlum açıldı.pervinim fıstıkkkk gibi olmuşsun. çok begeniyorum sizi bağyan..
nasıldı yıldönumunuz.
esra esraaaaaaaaaa
allah seni ne etmesin resiil ya bide fönum bozul yazmış püüüüüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?