2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doruk 15 dk sonra uyanır. :)). ben de senı o yuzden arayacaktım.. sen ararsın benı.. gec kalmayalım olur mu ?? sen hazırlanmaya basla sımdıden :)

Geçen gün telde konuştuğum biri "o şimdi 2 saat uyur" demişti, ben de nerdeeeeeeeee, demiştim. 2 saat uyudu. ohaoldumsmile :1shok: Tamam hazırlanayım yavaştan, doğru! Yemek? Dışarda mı yiyeceğiz, evde yiyip öyle mi çıkalım?

Uyanınca yedireceğim maması hazır. Blender'dan geçirilmiş bezelye yemeği. 1-2 kaşık da ben attım ağzıma, evi toparladım accık. Yeşil çayımı da aldım geldim. Eeee, ne var, ne yok :)

selams eda hoşgeldin.bende bu hafat omlete başlıcam.evrimin tarifi var daha önce denedim çok güzel oluyor.ben bu hafta başından itibaren artık işyerinde süt sağmıyorum.zaten çokta azaldı.sadece geceleri emiyor.bu arada izmirin neresindensin?

ESRAKO aynen dediğin gibi, iyice gıcık olunuyorum. Hatta şu meşhur arkadaş var ya, sürekli olarak diyetime karşı olan, Doruk'u artık emzirmediğimi söylediğimde "daha rahat diyet yapabilmek içindir" dedi :)) Evet, dedim, bu yüzden 10 kg verdikten sonra kestim memeyi. Zayıflama ilacı mı kullanıyorsun gibi sorular sormuştu önceden, emziriyordum o zamanlar. Hayır dedim, diyet ve spor!

nurcumm hadi hakkınıza hayırlısı

NUR NUR hadi gözün aydın..herşey gönlüne göre oluyor inşallah...

tişklr ederim arkadaşlar çok saolunn
güliiim annem hep demişkii oğlumu askerliğini yapmadan evlendirmem kızımıda askerliğini yapmayana vermem demiş çünkü kendi 50 günlük evliyken gitmişşş çok şeler yaşamamışş ammmeee
abimi askere gitmeden nişanladı askerden gelince evlendirdi benide vermek zorunda kaldı çünkü bizimkiler kimi istosa doğru insansa karışmam dedi babam bende isteyince bişi diemedi birazda kısmet meselesi bajım yaa
Ben de seni çok seviyorum tatlım.. sen de benim için çok başkasın, bunu da biliyorsun biliyorum.
olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemilea.s.
saol canım inş bu akşam kavuşacağım bizide sensiz bırakma ara da da olsa bi slm ver
azeri kızı pervin :)

nurcum cok gecmiş olsun canım Allah yardımcın olsun
oyy oyy artist seniii bu ne gözellik bacum
ordakiler öyle diyorsa öyledir. boşuna üzüldün inşallah askere gidiyor diye nur :)

Bugün vereceğin güzel haberi bekliyorum canım. İnşallah iyi haberlerle girersin foruma.
"banyo yapmış fönü bozulmuş" neden acaba :) aklinialirimsmile
niden banyo yaptı aceppp?

rabbim seni ozy kuzy den topikten bisden ayırmasınn
Pöff.. 20 lık dıs.. hem de hamıle ıken.. Allah yardımcın olsun.

gecmıs olsun.tam 3 .5 senede cıkardım bıtane 20lık dısımı.berabttı.inş carcabuk cıkarırsın acısız

çok geçmiş olsun cnm :teselli: eşine inş. hemen kavuşursun ağrı kesici gibi gelir sana olumunekankayizsmile
saolun canlarım aynen öle gökhan gelsin hemen kendime bakım yaptıracağım bakalım dr bişi diecek mi??

bu arada gökhan akşam yanımda dr ye demiş ben ailemi çağıracağım almaları için sonuç ne olacak demiş oda rapor vereceğim ama bölüğe gitmesi gerekiormuş ailen seni ordan alır dedim 3 te sivastan çıkacak tokatan eşyalarını toplayacak akşam 8 9 gibim yanumdaa

selam:))) hoşbulduk:))) galiba ben baya geç kaldım omlet işine ama napalım kendi sütünü koy diyince ben de beceremedim.. izmir karşıyaka bostanlı:))) sen nerdesin

herkese merhaba.giremiyorum topiğe.birsürü geçmiş birikmiştir şimdi diye diye çok gün geçiyor.
umarım herkes iyidir,yavrular hızla büyüyüp gelişiyordur.

omlet mevzusu var galiba.ben kaşarlı veya labneli yapıyorum nacizane öneririm.güzel ve yumuş oluyor.tereyağ kullanıyorum

cabuk silkelen kendine gel almiyim ayagimin altina hmmmmmmmmm...hayirdir senin toto acikta kalmis, bilincalti ruyalari onlar, inanma sen onlara...
ay valla ben dayanamicam bu davetlere, keske yolum dusse gelmezmiyim..ayakustu bide hariitami cikarirdin:)))
Tamam tamam ben şaka yapmıstım zaten ciğerler :)).. bişi olmayacak bana.. olesıne ruya falan gorunce ust uste bı geldı, sonra kovdum ben onları :)))
yirim seni:))

hmmm peki balık için ne dersin... somon ya da tavuk balığı yazıyor...buğulama yap demiş..
ben somonu buharda pisirip sebzeyle karistirip pure halinde veriyorum haftada 2-3 yiyor somon yada diger baliklari krestede evdede..

Doruk 15 dk sonra uyanır. :)). ben de senı o yuzden arayacaktım.. sen ararsın benı.. gec kalmayalım olur mu ?? sen hazırlanmaya basla sımdıden :)
yaaaaaaaaa gitmeyyinnnnn; oturun evdeeeeeeeeeeee..
Allah Allah? Ben saçımı boyatmadım ama, 2 gecedir maşallahımız var hani zemuszemus :kedi: bayanssulusmile
2 gece mi ustuste hemde, bizde 2 haftadir tik yok( teo sagolsun enerji birekmiyor..
selam:))) hoşbulduk:))) galiba ben baya geç kaldım omlet işine ama napalım kendi sütünü koy diyince ben de beceremedim.. izmir karşıyaka bostanlı:))) sen nerdesin
aa sendemi izmir ne guzel...

ben bornovada çalışıyorum yıllardııırrrr....

nerde ogretim gorevlisisin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…