Doruk 15 dk sonra uyanır. :)). ben de senı o yuzden arayacaktım.. sen ararsın benı.. gec kalmayalım olur mu ?? sen hazırlanmaya basla sımdıden :)
Allah Allah? Ben saçımı boyatmadım ama, 2 gecedir maşallahımız var hani zemuszemus :kedi: bayanssulusmile
arkadaşlar yardıma itiyacım var şu beslenme konusunda.... benim oğlan çok bayılarak yemiyor zaten herşeyi (ben hariç.)))..) sabah kahvaltısı için omlet ya da krep yap dedi doktorumuz. süt yerine kendi sütünü koyacaksın dedi.. çalışıyorum zaten artık ne kadar sağıp bırakabilirim o da şüpheli.. biz hala yumurta sarısı labne ve ekmek karışımına devam ediyoruz ama efe bu işten çok bunaldı... omleti nasıl yapıyorsunuz..ya da krep.. yarın tatil malum yapıyım oğluma.. son bir soru daha çok olmadıysa:)) tavuk da vermedim daha ne kadar sağlıklı olduğunu bilemiyorum hepsi şişirilmiş hayvanlar antibiyotikle.. nasıl veriyorsunuzç bizim listemizde tavuklu yoğurt çorbası var.. şimdiden çoook teşekkür ederim.. bu arada 23 nisanı kutluuuu olsun tüm bebeklerin.hihoyyyt.. fakültede öğrenci yok hepsi kayıp galiba şimdiden kutluyorlarkaydirigubbakcemile3
nurcumm hadi hakkınıza hayırlısı
NUR NUR hadi gözün aydın..herşey gönlüne göre oluyor inşallah...
tişklr ederim arkadaşlar çok saolunnsevgili Nur,
yarın inşallah seni ve eşini sevindirecek haberler alırsın.
şu dönemde ,eşine en çok ihtiyacın oldugu dönemde askere gitmesi gerçekden zor.
aslında askerliğin yapmayan kız vermezler ya seni nasıl verdiler yahukaydirigubbakcemile3
neyhseki gelecek inşallah.
aslında sadece sana özel bir durum oldugu için geri gelsin diye dua ediyorum inan
yoksa gitsin yapsın askerliğini vatani görevini hizmetini sagsalim evine dönsün derdim. amma velakin gel görki dualarımız zamana ve ihtiyaca göre değiştiği için
senin ve mustafanın ve minik bebişin babasına kavuşmasını can-ı gönulden diliyorum.
ayyh mektup gibin olmuşkaydirigubbakcemile3 tamamlıyım bari mektubumu..sempatiksalakcinni
satırlarıma son verirken yakışıklı mustiyide seni öpüyorum.
Allaha emanet ol.byee
olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemilea.s.Ben de seni çok seviyorum tatlım.. sen de benim için çok başkasın, bunu da biliyorsun biliyorum.
saol canım inş bu akşam kavuşacağım bizide sensiz bırakma ara da da olsa bi slm vernurrr eşin askere giderken okumuştum bir ara gitmiş. allah kavuştursun diyeceğim ama sanırım hemen dönecek. ara ara düşündüm seni inşallah döner canım hamilelik psikolojisiyle daha da üzme kendini.
evrimmm kayınvalidenden bir tane var bu dünyada bence :))) çok şanslısın...
oyy oyy artist seniii bu ne gözellik bacumnurcum cok gecmiş olsun canım Allah yardımcın olsun
ordakiler öyle diyorsa öyledir. boşuna üzüldün inşallah askere gidiyor diye nur :)
niden banyo yaptı aceppp?Bugün vereceğin güzel haberi bekliyorum canım. İnşallah iyi haberlerle girersin foruma.
"banyo yapmış fönü bozulmuş" neden acaba :) aklinialirimsmile
cok gecmis olsun canim..benim 20 lik dislerin 4 dü de alindi..cok agri yapip diger dislerimide sikistiriyordu..keske hamilelik öncesi alinsaydi..zor olmus senin icin..insallah esinden de iyi haberler alirsin ve hersey gönlünce olur..:Saruboceq:
rabbim seni ozy kuzy den topikten bisden ayırmasınnGelelim banaaaaa bayanssulusmile
Buket in yanına gıdıyorum artık.. yalnızlık zor malum,ınsallah benı yanına kabul eder.Sebebine gelince;
Gece yastıga basımı koydugumda dusunduklerım; deprem olursa, Kuzey ı battanıyesı ıle kapayım, kapalı telefonun bırını odamıza koyayım, gecerken onu da kapayım.. şükür sütüm var hala, bır yerlere sıkısır kalırsak cocugu besleyebılırım.
Rüyamda gördüklerim, savaş olmus, Kuzey kucagımda, dusman askerı Ozgur ıle benı öldürecek.. Kuzey e dıyorum ölsem de senı asla bırakmayacagım, bır sekılde Fatoş a ulaştıracagım seni dıyorum. Uyandım koştur koştur sabah Ozgurun kollarına atladım.. sarıldım uzun uzun ıkısıne de..
Şimdilik bu kadar.. Tebriklerinizi kabul edeceğim söz
Bukeetttttttttttttt neredesin güsel bacımmm.. ben geldim.
Şu kalp ne zaman teklemeye başladı.. ben bi garip oldum a dostlar... şu cocugu ıkı ayagının uzerınde durana kadar bi yetiştirebilsem.. daha da bı ıstegım yok hayattan.
Pöff.. 20 lık dıs.. hem de hamıle ıken.. Allah yardımcın olsun.
gecmıs olsun.tam 3 .5 senede cıkardım bıtane 20lık dısımı.berabttı.inş carcabuk cıkarırsın acısız
saolun canlarım aynen öle gökhan gelsin hemen kendime bakım yaptıracağım bakalım dr bişi diecek mi??çok geçmiş olsun cnm :teselli: eşine inş. hemen kavuşursun ağrı kesici gibi gelir sana olumunekankayizsmile
kıymetini bil 3 gün 4 gün kızzz valla duş alamayanları düşün:):):):)Hayır 2 gün üst üste günde 2 kere duş almak da zor :)) kötükedihüso
selams eda hoşgeldin.bende bu hafat omlete başlıcam.evrimin tarifi var daha önce denedim çok güzel oluyor.ben bu hafta başından itibaren artık işyerinde süt sağmıyorum.zaten çokta azaldı.sadece geceleri emiyor.bu arada izmirin neresindensin?
selam:))) hoşbulduk:))) galiba ben baya geç kaldım omlet işine ama napalım kendi sütünü koy diyince ben de beceremedim.. izmir karşıyaka bostanlı:))) sen nerdesin
çok yakınmışız.:lepi:ben bornovada oturuyorum ama a.os.b de çalışıyorum.
Kuzy&Dodo.. bır tane de anne :)
cabuk silkelen kendine gel almiyim ayagimin altina hmmmmmmmmm...hayirdir senin toto acikta kalmis, bilincalti ruyalari onlar, inanma sen onlara...Gelelim banaaaaa bayanssulusmile
Buket in yanına gıdıyorum artık.. yalnızlık zor malum,ınsallah benı yanına kabul eder.Sebebine gelince;
Gece yastıga basımı koydugumda dusunduklerım; deprem olursa, Kuzey ı battanıyesı ıle kapayım, kapalı telefonun bırını odamıza koyayım, gecerken onu da kapayım.. şükür sütüm var hala, bır yerlere sıkısır kalırsak cocugu besleyebılırım.
Rüyamda gördüklerim, savaş olmus, Kuzey kucagımda, dusman askerı Ozgur ıle benı öldürecek.. Kuzey e dıyorum ölsem de senı asla bırakmayacagım, bır sekılde Fatoş a ulaştıracagım seni dıyorum. Uyandım koştur koştur sabah Ozgurun kollarına atladım.. sarıldım uzun uzun ıkısıne de..
Şimdilik bu kadar.. Tebriklerinizi kabul edeceğim söz
Bukeetttttttttttttt neredesin güsel bacımmm.. ben geldim.
Şu kalp ne zaman teklemeye başladı.. ben bi garip oldum a dostlar... şu cocugu ıkı ayagının uzerınde durana kadar bi yetiştirebilsem.. daha da bı ıstegım yok hayattan.
ay valla ben dayanamicam bu davetlere, keske yolum dusse gelmezmiyim..ayakustu bide hariitami cikarirdin:)))Neden yalnızsın, eşin bir yere mi gitti, forumda ben bişeyler kaçırmışım gene.. Öyle kötü kötü konuşma bakim, yanımda olsan baldırına bir cimdik atardım. Hepimizin gailesi bu veletleri ayakları üstüne dikmek. Siz ist.la falan gitmiyor musunuz, hadi bana gel laflayalım azcık.. Mis gibi çay da demlerim sana, kokulusundan. :içelim:
yirim seni:))Tamam tamam ben şaka yapmıstım zaten ciğerler :)).. bişi olmayacak bana.. olesıne ruya falan gorunce ust uste bı geldı, sonra kovdum ben onları :)))
ben somonu buharda pisirip sebzeyle karistirip pure halinde veriyorum haftada 2-3 yiyor somon yada diger baliklari krestede evdede..hmmm peki balık için ne dersin... somon ya da tavuk balığı yazıyor...buğulama yap demiş..
yaaaaaaaaa gitmeyyinnnnn; oturun evdeeeeeeeeeeee..Doruk 15 dk sonra uyanır. :)). ben de senı o yuzden arayacaktım.. sen ararsın benı.. gec kalmayalım olur mu ?? sen hazırlanmaya basla sımdıden :)
2 gece mi ustuste hemde, bizde 2 haftadir tik yokAllah Allah? Ben saçımı boyatmadım ama, 2 gecedir maşallahımız var hani zemuszemus :kedi: bayanssulusmile
aa sendemi izmir ne guzel...selam:))) hoşbulduk:))) galiba ben baya geç kaldım omlet işine ama napalım kendi sütünü koy diyince ben de beceremedim.. izmir karşıyaka bostanlı:))) sen nerdesin
ben bornovada çalışıyorum yıllardııırrrr....
TULINN aosb ne???
ben bornovada çalışıyorum yıllardııırrrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?