merhaba kızlar. 2 aydır giremedim bazen 2 saniyelik giriş ve çıkışlarım oldu ama duramadım. herkes iyi galiba geçmişi okuyamıyorum. karan uyurken bakayım dedim.yalnız çocuk bakmak baya zormuş. 2 dakka da olsa bebişi birine verip yalnız kalmak istiyorum. eşim geliyor saat 10-11 çok yorgun oluyor. karan da yalnızlıktan nefret ediyor ve en fazla 15 dk uyuyor. ve iştahsız. ağzına lokma koymuyor. 8500 kilo 2 aydır. gram almadı. napalım sağlıklı olsunlar da çok takılmıyorum artık. bebişler nasıl kızlar. hepsi iyidir inşallah. pervin belki baküye geleceğiz 3-4 günlüğüne. şu irandan biraz çıkmam lazım en azından hava alacak saçlaırmın rüzgarda uçuşacağı bir yere ihtiyacım var :) başka benden havadis yok. hergün aynı ve bebişle geçiyor.sizin bebekler de bu kadar bağımlı mı kızlar. benden başkasını görmüyor die kuala gibi mi yoksa normal mi
atatürk organize sanayi bölgesinin kısaltılmışı çiğlide fabrikaların bulunduğu bir yer:)))))))))bir fabrikada yönetici sekreterliği yapıyorum.seda karşıyaka bostanlı deyince o bilir diye aosb yazdım
öylemi nerde?bu arada oğlunun resmidir heralde maşşallah allah nazardan kourun çok tatlı
valla 25 sene izmirde yasadim dogma buyme, ben bilmiyorum desematatürk organize sanayi bölgesinin kısaltılmışı çiğlide fabrikaların bulunduğu bir yer:)))))))))bir fabrikada yönetici sekreterliği yapıyorum.seda karşıyaka bostanlı deyince o bilir diye aosb yazdım
iyi tatlim damla fayda etmeye basladi..nurdan teo'nun gözleri nasıl oldu?
tickerfactory diye bir site var ben ordan yaptim sonrada profilindeki cizelge kismina o linki yapistiriyorsun..bende zayıflama tickerı yapmak istiyorum ama nasıl yapıcam unuttum;?
merhaba kızlar. 2 aydır giremedim bazen 2 saniyelik giriş ve çıkışlarım oldu ama duramadım. herkes iyi galiba geçmişi okuyamıyorum. karan uyurken bakayım dedim.yalnız çocuk bakmak baya zormuş. 2 dakka da olsa bebişi birine verip yalnız kalmak istiyorum. eşim geliyor saat 10-11 çok yorgun oluyor. karan da yalnızlıktan nefret ediyor ve en fazla 15 dk uyuyor. ve iştahsız. ağzına lokma koymuyor. 8500 kilo 2 aydır. gram almadı. napalım sağlıklı olsunlar da çok takılmıyorum artık. bebişler nasıl kızlar. hepsi iyidir inşallah. pervin belki baküye geleceğiz 3-4 günlüğüne. şu irandan biraz çıkmam lazım en azından hava alacak saçlaırmın rüzgarda uçuşacağı bir yere ihtiyacım var :) başka benden havadis yok. hergün aynı ve bebişle geçiyor.sizin bebekler de bu kadar bağımlı mı kızlar. benden başkasını görmüyor die kuala gibi mi yoksa normal mi
aa sendemi izmir ne guzel...
nerde ogretim gorevlisisin???
İletişim Fakültesindeyim..(radyo-tv sinema) şimdi vize sonrası hafta kimsecikler yok hepsi memlekete kaçmış mayısın ilk haftası şenlikler var beklerim su savaşlarına :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?