2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel ya gurbet itiyor herkeste. bebeklerimiz akraba görüp büyüsün biraz. yaani olmasınlar da. nurdan senin ki olmaz baya bir uluslararası takılıyor teo. gelince beğenmeyecek türk bebeklerini. pervin ararım mutlaka. eski bakü yeni bakü varmış galiba. gezilcek yerler. hem yakında bize. yazın filan denize girilcek yerler nasıl

bende depresif bi moddayım kendimi anlatmayayım....

SELıN dün öğleden sonra mızmızlamaya başlamış akşam eve gittim habire ağlak bi halde mızır mızır oturmuyor oynamıyor kucakta dursa bile mızır mızır yemek yemiyor dedim yine dişler rahatsız etmeye başladı sanırım üst ön dişler geliyor olabilir... neyse uyutmaya calıştım yarım saat bile uyumadı gece 2 ye kadar babası selin ve ben oturduk uykusu var ama uyuyamıyor hırsını nasıl alacak ne yapacak şaşırdı 2 den sonra biraz uyudu bende onun odasındaki kanepede sızmışım sabah 5 de yine ayaktaydık ilk defa bezinden sızma olmuş ıslanmış beli falan üstünü falan değiştirince yine uykusu dağıldı ben işe gidene kadar yeniden oturduk 3 saat bile uyuyamadım bu gece.....

Yarın ANKARAYA gidiyoruz..... daha bavuluzumuzu bile hazırlamadım bu akşam çok işim var inşallah selin biraz dururda bende rahat rahat hazırlarım... yarın 23 nisan töreni var saat 9 da önce bileciğe gelip törene katılcaz çelenk koyucaz ordan direk olarak eskişehire geçip 11.15 deki hızlı trene yetişmeye çalışıcağız selinde sabahın köründe yollara dökülecek halimiz ne olur yollarda ne yer ne içer bilmiyorum..... inşallah güzel bi yoluculuk olur selin hiç toplu taşıta binmedi hep kendi arabamızla gittik her yere yabancılamasıda var naparız bilmiyorum....bizden durumlar böyle arkadaşlar..... inşallah pazartesi kendimi toparlarsam dönerim aranıza.... kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi.....

yok bitmezz 11 mayısa kadar.. zaten su savaşı yaşımız geçti yasıkkkk..eskisi kadar büyük bir alanda olmuyor şenlik.. şimdi gelirken gördüm yalnız şenlik alanına kocamn bir bina inşa edilmiş ne olacak acaba baya hızlı bir çalışma vardı..

sen kac mezunuzsun??

hayirli yolculuklar canim..insallah iyi gecer..

Evrim haniim evrim hanimmmm nerelerde surttunuuuuzzzzzz taze hanimla((

http://www.e-bebek.com/toplar/tiny_love/tiny_love_gulen_top/TLO-21080

dün bu toptan sipari vermiştim bugün geldi küçük birşeymiş bakalım Ece beğenecek mi?

güle güle kullanın..

evrimmm neoliiii kendine gel . sen buketin yanına gitmeden ben senin yanına gelicem haaa psikopata baglama baglatma adamı!!!alsanaalsanasmile

kaçıorummmmmmm töfme beni :)

senın durumun tüm gurbettekılerden zor.. dunyanın en zor ulkelerınden bırınde yasıyorsun, Allah yardımcın olsun.. bızde de kendılerı koala gıbıdır tıyzelerı..

Bak ne kadar guzel oldu yazmaya baslaman Seda.. o kadar zaman uzakta kaldıgına yazık.

Evrim haniim evrim hanimmmm nerelerde surttunuuuuzzzzzz taze hanimla((

1.5 saat gezdik be bacım..

özsütte oturduk.. Burcu kahve,ben cay ıctım..

Kuzey resmen canavarlık ettıgı ıcın.. gül gül öldük.. bir bagırıyor, Doruk aglamaya baslıor, ama nası aglıyor gormen lazım, boncuk boncuk gozlerden yaş süzülüyor.. Kuzey de saolsun... yaf var ya benim velet cok fena oldu Nurdan, ne el duruyor ne ayak, ne de çene.. Doruk Kuzey ın yanında Izmır beyfendısı gıbı cocuk yaa...

selam güzel anneler
uzun zamandır giremiyorum - herkesten özür dilerim - çok kopuk kopuk takip etmeye başladım sonra tüm muhabetlerden geride kaldım diye kendime kızıp iyice boşladım - kusuruma bakmayın- havalar suçlu - sürekli sokaklardayız yerimseniben sokak kızları olduk kızımla hehe
ben istanbuldayım ve daha 10 gün kadar burda olacam
az önce maviş dilekle konuştuk bir görüşme ayarlayabilirmiyiz diye - hatta biz aramızda ayarladık gibi - havalar müsade ederse haftaya ( 28 nisan çarşamba ) Forum İstanbulda öğlen saatlerinde görüşelim diyoruz - gelmek isteyen olur mu??
Bu arada ben telefonumu kaybettim ve tüm numaralarım gitti böylece o yüzden kimseyi arayamıyorum - eğer gelmek isteyen olursa bana ya da maviş Dileğe yazabilir mi çok sevinirim
Ynai kaç defa geliyorum bitürlü kısmet olmadı toplanıp görüşmek bu defa olursa çok çok sevineceğim
Hepinizi öptüm

Hatta vıdeoya aldım..

Esrako soylerse su kısa yoldan vıdeo adresını hemen ekleyeyım.. yoksa baya uzun suruyor ımageshack den..

ama ben dedim bigun tum bebikler teo olucak diye bak birer birer cikiyor:))
ohh sefaniz olsun...

lalcim ozeline yazdım. habberlesiriz..

evrim hosgeldin neredeydin ne yedinis yinee hımm de bakem soyle kızmıycam bende tıkınıom 2 gundur battı balık hesabııı

pervinde biliyor adresi o video sitesinin, ama ben imageden yukluyorum hep ben baska bilmiyorumki((gelsinler soylesinlerde yukle bariii, cok merak ettim..

uzerimde agırık var elim ayagım kalkmıo yemek yapasım yok hicbise yapasım yok kırmızılarda gelmedi yoksam gelmiycekmi yaaa D bomba olur ama

ama ben dedim bigun tum bebikler teo olucak diye bak birer birer cikiyor:))
ohh sefaniz olsun...

hakıkaten ole oldu.. cocugumun ıcınde Teo hortladı.. resmen cazgır yaa.. bı bagırıoo butun sıte yankılanıo balkondann

lalcim ozeline yazdım. habberlesiriz..

evrim hosgeldin neredeydin ne yedinis yinee hımm de bakem soyle kızmıycam bende tıkınıom 2 gundur battı balık hesabııı

Valla burcu sadece kahve ıctı.. ben de kucucuk bır sutlu tatlı yedım.. cok masumdu ama, meyvelı kendı halınde mınık tı.

Burcu bu arada cok sıkılasmıs Pervın, aynı kılodayız sozum ona ama kadın benden bır beden kucuk gorunuyordu.

Benım yakınımdakı spor salonuna ugradık.. baslıyorum ben de hareketlere.. bakalım nası olcek, kendımı kesınlıkle zorlamadan bedenı bıraz calıstırmam lasım.. en azından ıyı gelecek bana..

bole ıste..

Ya Pervın cok guzel gorunuyordun be kadın foto da.. durup durup aklıma gelıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…