nurdann inş bizimde var niyetimizzz bakalım
yok bitmezz 11 mayısa kadar.. zaten su savaşı yaşımız geçti yasıkkkk..eskisi kadar büyük bir alanda olmuyor şenlik.. şimdi gelirken gördüm yalnız şenlik alanına kocamn bir bina inşa edilmiş ne olacak acaba baya hızlı bir çalışma vardı..
bende depresif bi moddayım kendimi anlatmayayım....
SELİN dün öğleden sonra mızmızlamaya başlamış akşam eve gittim habire ağlak bi halde mızır mızır oturmuyor oynamıyor kucakta dursa bile mızır mızır yemek yemiyor dedim yine dişler rahatsız etmeye başladı sanırım üst ön dişler geliyor olabilir... neyse uyutmaya calıştım yarım saat bile uyumadı gece 2 ye kadar babası selin ve ben oturduk uykusu var ama uyuyamıyor hırsını nasıl alacak ne yapacak şaşırdı 2 den sonra biraz uyudu bende onun odasındaki kanepede sızmışım sabah 5 de yine ayaktaydık ilk defa bezinden sızma olmuş ıslanmış beli falan üstünü falan değiştirince yine uykusu dağıldı ben işe gidene kadar yeniden oturduk 3 saat bile uyuyamadım bu gece.....
Yarın ANKARAYA gidiyoruz..... daha bavuluzumuzu bile hazırlamadım bu akşam çok işim var inşallah selin biraz dururda bende rahat rahat hazırlarım... yarın 23 nisan töreni var saat 9 da önce bileciğe gelip törene katılcaz çelenk koyucaz ordan direk olarak eskişehire geçip 11.15 deki hızlı trene yetişmeye çalışıcağız selinde sabahın köründe yollara dökülecek halimiz ne olur yollarda ne yer ne içer bilmiyorum..... inşallah güzel bi yoluculuk olur selin hiç toplu taşıta binmedi hep kendi arabamızla gittik her yere yabancılamasıda var naparız bilmiyorum....bizden durumlar böyle arkadaşlar..... inşallah pazartesi kendimi toparlarsam dönerim aranıza.... kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi.....
http://www.e-bebek.com/toplar/tiny_love/tiny_love_gulen_top/TLO-21080
dün bu toptan sipari vermiştim bugün geldi küçük birşeymiş bakalım Ece beğenecek mi?
evrimmm neoliiii kendine gel . sen buketin yanına gitmeden ben senin yanına gelicem haaa psikopata baglama baglatma adamı!!!alsanaalsanasmile
merhaba kızlar. 2 aydır giremedim bazen 2 saniyelik giriş ve çıkışlarım oldu ama duramadım. herkes iyi galiba geçmişi okuyamıyorum. karan uyurken bakayım dedim.yalnız çocuk bakmak baya zormuş. 2 dakka da olsa bebişi birine verip yalnız kalmak ................die kuala gibi mi yoksa normal mi
yok bitmezz 11 mayısa kadar.. zaten su savaşı yaşımız geçti yasıkkkk..eskisi kadar büyük bir alanda olmuyor şenlik.. şimdi gelirken gördüm yalnız şenlik alanına kocamn bir bina inşa edilmiş ne olacak acaba baya hızlı bir çalışma vardı..
Evrim haniim evrim hanimmmm nerelerde surttunuuuuzzzzzz taze hanimla((
1.5 saat gezdik be bacım..
özsütte oturduk.. Burcu kahve,ben cay ıctım..
Kuzey resmen canavarlık ettıgı ıcın.. gül gül öldük.. bir bagırıyor, Doruk aglamaya baslıor, ama nası aglıyor gormen lazım, boncuk boncuk gozlerden yaş süzülüyor.. Kuzey de saolsun... yaf var ya benim velet cok fena oldu Nurdan, ne el duruyor ne ayak, ne de çene.. Doruk Kuzey ın yanında Izmır beyfendısı gıbı cocuk yaa...
ama ben dedim bigun tum bebikler teo olucak diye bak birer birer cikiyor:))
ohh sefaniz olsun...
lalcim ozeline yazdım. habberlesiriz..
evrim hosgeldin neredeydin ne yedinis yinee hımm de bakem soyle kızmıycam bende tıkınıom 2 gundur battı balık hesabııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?