2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eciş bugun salıncaga bindi pekte memnun oldu diyemen yani daha cok demirleri tutup kemirmekle cebellesti..

konuyla alakası yok ama trye gelirken ucakta biriyle tanıstım yani tanısmadım emrahın iş gorusmei yaptıgı biriydi gelirken denklestik beraber oturduk hem yardım edersin dedi emrah ona neysem ben onunla trden cok yakın bi arkadasımı tanıstırdım. gorusuyolar bakalım ne olcak suan heycanlıyım ondanda

copcatanlik mii??

evrim gulme ama bugun kendimi yeni gelin gibi hissediorum :) sanki dun dugunum olmus gibi cok ii geldi sac makyaj gece.. bence yapılması gerek arada. hem eceyle elifte benim arkkadasım yaseminde takıldılar sonra biz evimize geldik askımızı pekiştirmeye . yani ben gunduzden planlamıstım oyle yapmayı :) sonrada emrah gidip eceyle elifi aldı. sonuc: yaseminin agzıa makara oldum o ayrı :)

nurdan kısmettt :) olsa uzulmem yani. seneye ist buluscaz ne guzel yaa.. lalle burda bulusursam oda guzel olur walla..

copcatanlık walla adamla kanka oldum ask is aile hayatı herseyı ogrendım oyle tanıstırdım kızla:) emrah bile sasırdı 3 saatte nekadar tanıdın dio dedim siz konusmadınızmı diorum ne konuscaz iş konustuk dio :))

ee yaniii :)))) hakli kiz bariz belli olmus:)))afiyet olsun:))

annemin ilgi alanidir copcatanlik herkesi bi catar birbiriyle:)) en sevdigi istir:))hayirlisi..

hadi bende deli Teo pasayi almaya gidiyim, bakalim bugunku akibetimiz ne??optum..

ahanda icime dogdu seneye evlilik yildonumu 4 kisisiniz:))))))))))

valla benım de kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kemırdı haa :)))

güler miyim tatlım, ıyı yapmıssın, ıyı etmıssın.. cok da guzel olmus.. sen dusunmussen ıyı dusunmussundur zaten.. ha yasemın ın agzına makara olayı gusel yannıs :)))

annemin ilgi alanidir copcatanlik herkesi bi catar birbiriyle:)) en sevdigi istir:))hayirlisi..

ya soylesene bızım meseleyı annene barı Nurdan.. ay askolsun sana yaaa..

tam evrimin tarifini yazacaktım o yazmış zaten gerek kalmadı.

Var ya biliosun Belma kalbimi çalmasını, sen var yaa sen :))) mis kokulu haa.. celiyirummm :)) fekle :)

Gelicem bu yaz oraya zatenn.. hem doktoruma gelecegım, hem de sızlerı gorecegım :)

Yalovada evimin çok çok yakınından geçip gideceksin, uğramazsan gönlüm kalır, bekliyorum .

tam evrimin tarifini yazacaktım o yazmış zaten gerek kalmadı.
Yalovada evimin çok çok yakınından geçip gideceksin, uğramazsan gönlüm kalır, bekliyorum .

Araba ıle yolculugu cok severım ama buyuk ıhtımal ucakla gelırıss Belmam.. cok ısterım senı gormeyı.. nasıp olur ınsallah bır gun.. tesekkur ederım nazık davetın ıcın, gelmıs kadar oldum inan.

evrim sayende valla:))))) sizlerin sıcakkanlılığı insanı kolay adapte ediyor. aslında ben hepinizi tanıyorum taaa hamile olduğunuzda yazdığınız topikten ama yazmak yeni nasip oldu..

omlet konusunda yardımcı olan herkese çoookk teşekkür yarın sabah hemen denicem. labneyi ısıtmak hiç aklıma gelmemişti..

pervinnnn fotonu gördüm şekerim çok güzel olmuşsunnnn nice senelere ailenle birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…