uzerimde agırık var elim ayagım kalkmıo yemek yapasım yok hicbise yapasım yok kırmızılarda gelmedi yoksam gelmiycekmi yaaaD bomba olur ama
arkadaşlar ben çıkıyorum hepinizi öptüm.iyi akşamlar.yarın görüşürüz.
www.tinypic.com benim video ekleme adresim
uzerimde agırık var elim ayagım kalkmıo yemek yapasım yok hicbise yapasım yok kırmızılarda gelmedi yoksam gelmiycekmi yaaaD bomba olur ama
eciş bugun salıncaga bindi pekte memnun oldu diyemen yani daha cok demirleri tutup kemirmekle cebellesti..
konuyla alakası yok ama trye gelirken ucakta biriyle tanıstım yani tanısmadım emrahın iş gorusmei yaptıgı biriydi gelirken denklestik beraber oturduk hem yardım edersin dedi emrah ona neysem ben onunla trden cok yakın bi arkadasımı tanıstırdım. gorusuyolar bakalım ne olcak suan heycanlıyım ondanda
evrim gulme ama bugun kendimi yeni gelin gibi hissediorum :) sanki dun dugunum olmus gibi cok ii geldi sac makyaj gece.. bence yapılması gerek arada. hem eceyle elifte benim arkkadasım yaseminde takıldılar sonra biz evimize geldik askımızı pekiştirmeye . yani ben gunduzden planlamıstım oyle yapmayı :) sonrada emrah gidip eceyle elifi aldı. sonuc: yaseminin agzıa makara oldum o ayrı :)
nurdan kısmettt :) olsa uzulmem yani. seneye ist buluscaz ne guzel yaa.. lalle burda bulusursam oda guzel olur walla..
copcatanlık walla adamla kanka oldum ask is aile hayatı herseyı ogrendım oyle tanıstırdım kızla:) emrah bile sasırdı 3 saatte nekadar tanıdın dio dedim siz konusmadınızmı diorum ne konuscaz iş konustuk dio :))
Agır yukluoo bu da Nurdan..
ahanda icime dogdu seneye evlilik yildonumu 4 kisisiniz:))))))))))
eciş bugun salıncaga bindi pekte memnun oldu diyemen yani daha cok demirleri tutup kemirmekle cebellesti..
konuyla alakası yok ama trye gelirken ucakta biriyle tanıstım yani tanısmadım emrahın iş gorusmei yaptıgı biriydi gelirken denklestik beraber oturduk hem yardım edersin dedi emrah ona neysem ben onunla trden cok yakın bi arkadasımı tanıstırdım. gorusuyolar bakalım ne olcak suan heycanlıyım ondanda
evrim gulme ama bugun kendimi yeni gelin gibi hissediorum :) sanki dun dugunum olmus gibi cok ii geldi sac makyaj gece.. bence yapılması gerek arada. hem eceyle elifte benim arkkadasım yaseminde takıldılar sonra biz evimize geldik askımızı pekiştirmeye . yani ben gunduzden planlamıstım oyle yapmayı :) sonrada emrah gidip eceyle elifi aldı. sonuc: yaseminin agzıa makara oldum o ayrı :)
annemin ilgi alanidir copcatanlik herkesi bi catar birbiriyle:)) en sevdigi istir:))hayirlisi..
yukler yukler sen acik birak pcyi ben cikicam simdi eve gidince bakicam ok:))))bak kontrol edicem ona gore yukledin mi diye:))muckkk
arkadaşlar yardıma itiyacım var şu beslenme konusunda.... benim oğlan çok bayılarak yemiyor zaten herşeyi (ben hariç.)))..) sabah kahvaltısı için omlet ya da krep yap dedi doktorumuz. süt yerine kendi sütünü koyacaksın dedi.. çalışıyorum zaten artık ne kadar sağıp bırakabilirim o da şüpheli.. biz hala yumurta sarısı labne ve ekmek karışımına devam ediyoruz ama efe bu işten çok bunaldı... omleti nasıl yapıyorsunuz..ya da krep.. yarın tatil malum yapıyım oğluma.. son bir soru daha çok olmadıysa:)) tavuk da vermedim daha ne kadar sağlıklı olduğunu bilemiyorum hepsi şişirilmiş hayvanlar antibiyotikle.. nasıl veriyorsunuzç bizim listemizde tavuklu yoğurt çorbası var.. şimdiden çoook teşekkür ederim.. bu arada 23 nisanı kutluuuu olsun tüm bebeklerin.hihoyyyt.. fakültede öğrenci yok hepsi kayıp galiba şimdiden kutluyorlarkaydirigubbakcemile3
Var ya biliosun Belma kalbimi çalmasını, sen var yaa sen :))) mis kokulu haa.. celiyirummm :)) fekle :)
Gelicem bu yaz oraya zatenn.. hem doktoruma gelecegım, hem de sızlerı gorecegım :)
arkadaşlar ben çıkıyorum hepinizi öptüm.iyi akşamlar.yarın görüşürüz.
tam evrimin tarifini yazacaktım o yazmış zaten gerek kalmadı.
Yalovada evimin çok çok yakınından geçip gideceksin, uğramazsan gönlüm kalır, bekliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?