NURRR gozun aydin bak hersey yoluna girdi, ne guzel..
nurcum hadi gozun aydın olsunn
teşk ederim herkese amaaa bugün gelmio pazartesiye kalmış evraklar yetişmemiş tokata geldiklerindede mesai bitmiş ee yarında resmi tatil sonra hafta sonu gitti bütün planlarım hayallerim getti vede raporumuzdanda gitti 4 gün ama yinede şükrediyorum ki pazartesi yanımdanurrrr eşin geliyormuş çok sevindim hadi hayırlısı
nur gozun aydınnn canım nekadar kalcak gokhan
saol canım benim gökhana 90 gün yani 3 ay vermişler biraz önce aradı nöbetçi komutan yarın burda tören olur araya sıkıştırabilirsen gidersin yoksa pazartesi gidersin demişler ama şöle güsel tarafı var bu 90 gün askerlikten düşüo pervincimnur tickerin cok tatlıymıs ya simdi okudum masallah oglunun kucucuk kardesine
kaydirigubbakcemile3Allah Allah? Ben saçımı boyatmadım ama, 2 gecedir maşallahımız var hani zemuszemus :kedi: bayanssulusmile
laelaelaelaelaeHayır 2 gün üst üste günde 2 kere duş almak da zor :)) kötükedihüso
cnm bizi boşlama özlüyoruz olumunekankayizsmileherkese merhaba.giremiyorum topiğe.birsürü geçmiş birikmiştir şimdi diye diye çok gün geçiyor.
umarım herkes iyidir,yavrular hızla büyüyüp gelişiyordur.
merhaba kızlar. 2 aydır giremedim bazen 2 saniyelik giriş ve çıkışlarım oldu ama duramadım. herkes iyi galiba geçmişi okuyamıyorum. karan uyurken bakayım dedim.yalnız çocuk bakmak baya zormuş. 2 dakka da olsa bebişi birine verip yalnız kalmak istiyorum. eşim geliyor saat 10-11 çok yorgun oluyor. karan da yalnızlıktan nefret ediyor ve en fazla 15 dk uyuyor. ve iştahsız. ağzına lokma koymuyor. 8500 kilo 2 aydır. gram almadı. napalım sağlıklı olsunlar da çok takılmıyorum artık. bebişler nasıl kızlar. hepsi iyidir inşallah. pervin belki baküye geleceğiz 3-4 günlüğüne. şu irandan biraz çıkmam lazım en azından hava alacak saçlaırmın rüzgarda uçuşacağı bir yere ihtiyacım var :) başka benden havadis yok. hergün aynı ve bebişle geçiyor.sizin bebekler de bu kadar bağımlı mı kızlar. benden başkasını görmüyor die kuala gibi mi yoksa normal mi
tr ye dönüş 1 sene içinde :) şükürrrrr :) pusetle gezmekte bir sakınca yok ama yeni gelişen bir ülke. kaldırım yok asfalt az trafik lambası yok kuralları sayan da yok ve hava ağrıyla aynı. şu an 10 derece kadar. bu yüzden karanla arabalardan kaçıp dolaşıyoruz hiç karşıdan karşıya geçmiyoruz lamba olmadığından ve tabiki durup yol veren de yok . baya köşe kapmaca oynuoruz :) bu da eneyim hehehe trnin değerini anlayıp izmiri daha çokkkkk özlüyorum .
kalktı bıdık gene kucağımda. beraber yaşıoruz bakalım. yürüyünce belki değişir ama kucakta dolanmaktan nassı yürümeyi becerecekler anlamadım
Cnm kendi sıkıntılarınıda anlat dök içini rahatla ben şahsen dinlemeye hazırım her zaman... Umarım güzel bir yolculuk geçirirsiniz.. kuzuma geçmiş olsunbu diş çıkarma sürci anneleride bebekleride çok hırpalıyor umarım hemen bitse keşke...bende depresif bi moddayım kendimi anlatmayayım....
SELİN dün öğleden sonra mızmızlamaya başlamış akşam eve gittim habire ağlak bi halde mızır mızır oturmuyor oynamıyor kucakta dursa bile mızır mızır yemek yemiyor dedim yine dişler rahatsız etmeye başladı sanırım üst ön dişler geliyor olabilir... neyse uyutmaya calıştım yarım saat bile uyumadı gece 2 ye kadar babası selin ve ben oturduk uykusu var ama uyuyamıyor hırsını nasıl alacak ne yapacak şaşırdı 2 den sonra biraz uyudu bende onun odasındaki kanepede sızmışım sabah 5 de yine ayaktaydık ilk defa bezinden sızma olmuş ıslanmış beli falan üstünü falan değiştirince yine uykusu dağıldı ben işe gidene kadar yeniden oturduk 3 saat bile uyuyamadım bu gece.....
Yarın ANKARAYA gidiyoruz..... daha bavuluzumuzu bile hazırlamadım bu akşam çok işim var inşallah selin biraz dururda bende rahat rahat hazırlarım... yarın 23 nisan töreni var saat 9 da önce bileciğe gelip törene katılcaz çelenk koyucaz ordan direk olarak eskişehire geçip 11.15 deki hızlı trene yetişmeye çalışıcağız selinde sabahın köründe yollara dökülecek halimiz ne olur yollarda ne yer ne içer bilmiyorum..... inşallah güzel bi yoluculuk olur selin hiç toplu taşıta binmedi hep kendi arabamızla gittik her yere yabancılamasıda var naparız bilmiyorum....bizden durumlar böyle arkadaşlar..... inşallah pazartesi kendimi toparlarsam dönerim aranıza.... kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi.....
Kaçak seni bensiz buluşma ha! alsanaalsanasmile Bekleyin 1 ay daha Özdeyle gelip buluşmayı zehir edelim lülülülülülü Özledim ben şirinem Ecoşu seni özlemedim :dilcikar:selam güzel anneler
uzun zamandır giremiyorum - herkesten özür dilerim - çok kopuk kopuk takip etmeye başladım sonra tüm muhabetlerden geride kaldım diye kendime kızıp iyice boşladım - kusuruma bakmayın- havalar suçlu - sürekli sokaklardayız yerimseniben sokak kızları olduk kızımla hehe
ben istanbuldayım ve daha 10 gün kadar burda olacam
az önce maviş dilekle konuştuk bir görüşme ayarlayabilirmiyiz diye - hatta biz aramızda ayarladık gibi - havalar müsade ederse haftaya ( 28 nisan çarşamba ) Forum İstanbulda öğlen saatlerinde görüşelim diyoruz - gelmek isteyen olur mu??
Bu arada ben telefonumu kaybettim ve tüm numaralarım gitti böylece o yüzden kimseyi arayamıyorum - eğer gelmek isteyen olursa bana ya da maviş Dileğe yazabilir mi çok sevinirim
Ynai kaç defa geliyorum bitürlü kısmet olmadı toplanıp görüşmek bu defa olursa çok çok sevineceğim
Hepinizi öptüm
Çok tatlı bebüşün maşallahbu arada benim oğlanda bu ay yeni bir huy gelişti... yanına gelip canım sen ne tatlı şeyşin diyen ve sevmek isteyen herkese hüüüüüüüüüüüüüü diye başlıyor ağlamaya.. dışarı çıkmaya tırsıyorum birisi sevecek diye..bu ay anneden ayrılma korkusu olurmuş ama her bebek yapıyormu aynı şeyi bilmiyorum
saol canım benim gökhana 90 gün yani 3 ay vermişler biraz önce aradı nöbetçi komutan yarın burda tören olur araya sıkıştırabilirsen gidersin yoksa pazartesi gidersin demişler ama şöle güsel tarafı var bu 90 gün askerlikten düşüo pervincim
nur peki 90 gun sonunda ne olucak??
hadı gozun aydın
çok saolun canlarımmmohhh gözün aydın cnm :1hug:
topiğe bakıyorum bakıyorum bakıyoruuuuum ama yazamıyoruuuummmm
Evrim o mesleyi ben gidince bir citlatayim anneme, bakimm elinin altinda biri varmi buaralar..:))))))))
nurdan annen kimle kimi catacak anlamadım
Artık yaz be kadın.. ay gelip sarsıcam senı artık.. yeter yahuu, dön artık!!
)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?