2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada benim oğlanda bu ay yeni bir huy gelişti... yanına gelip canım sen ne tatlı şeyşin diyen ve sevmek isteyen herkese hüüüüüüüüüüüüüü diye başlıyor ağlamaya.. dışarı çıkmaya tırsıyorum birisi sevecek diye..bu ay anneden ayrılma korkusu olurmuş ama her bebek yapıyormu aynı şeyi bilmiyorum

NURRR gozun aydin bak hersey yoluna girdi, ne guzel..

nurcum hadi gozun aydın olsunn

nurrrr eşin geliyormuş çok sevindim hadi hayırlısı
teşk ederim herkese amaaa bugün gelmio pazartesiye kalmış evraklar yetişmemiş tokata geldiklerindede mesai bitmiş ee yarında resmi tatil sonra hafta sonu gitti bütün planlarım hayallerim getti vede raporumuzdanda gitti 4 gün ama yinede şükrediyorum ki pazartesi yanımda

evrimm spora bslıycan cok sevindim canım benim yerimede yaparsın artık:)

dilekcim saol canım sende benim gibi oldun bende oyle olmustum gecen haftalarda zamanla duzelio

ya bende huy oldu uzun yazılan yazıları okuyamıorum cok sıkılıorum es geciorum ondan atladıklarım olabilir kusara bakmayın arkadaslar

nur gozun aydınnn canım nekadar kalcak gokhan

nur tickerin cok tatlıymıs ya simdi okudum masallah oglunun kucucuk kardesine
saol canım benim gökhana 90 gün yani 3 ay vermişler biraz önce aradı nöbetçi komutan yarın burda tören olur araya sıkıştırabilirsen gidersin yoksa pazartesi gidersin demişler ama şöle güsel tarafı var bu 90 gün askerlikten düşüo pervincim

Allah Allah? Ben saçımı boyatmadım ama, 2 gecedir maşallahımız var hani zemuszemus :kedi: bayanssulusmile
kaydirigubbakcemile3

Hayır 2 gün üst üste günde 2 kere duş almak da zor :)) kötükedihüso
laelaelaelaelae
herkese merhaba.giremiyorum topiğe.birsürü geçmiş birikmiştir şimdi diye diye çok gün geçiyor.
umarım herkes iyidir,yavrular hızla büyüyüp gelişiyordur.
cnm bizi boşlama özlüyoruz olumunekankayizsmile

İşin zor cidden allah kolaylık versin :teselli:

İnş. zaman su gibi akıp geçer.. Ve kavuşursunuz ülkesinize ne kadar zormuş cidden orada yaşamak. Birde buradan şikayet ediyorum...
Cnm kendi sıkıntılarınıda anlat dök içini rahatla ben şahsen dinlemeye hazırım her zaman... Umarım güzel bir yolculuk geçirirsiniz.. kuzuma geçmiş olsunbu diş çıkarma sürci anneleride bebekleride çok hırpalıyor umarım hemen bitse keşke...
Kaçak seni bensiz buluşma ha! alsanaalsanasmile Bekleyin 1 ay daha Özdeyle gelip buluşmayı zehir edelim lülülülülülü Özledim ben şirinem Ecoşu seni özlemedim :dilcikar:
Çok tatlı bebüşün maşallah Benim kızda herkesin kucağına atlıyor beni hiç aramaz bende ona sinir oluyorum :mymeka:

ohhh gözün aydın cnm :1hug:
Pervin çöpçatanlık demek millletin başını yakma aklinialirimsmile

Ohh Evrim hanımla Taze hanım gezip tozmuşlar tatlılar yenmiş çaylar kahveler içilmiş afiyet bal şeker olsun... opuyorumnanaktan

Evrim o mesleyi ben gidince bir citlatayim anneme, bakimm elinin altinda biri varmi buaralar..:))))))))

topiğe bakıyorum bakıyorum bakıyoruuuuum ama yazamıyoruuuummmm

Artık yaz be kadın.. ay gelip sarsıcam senı artık.. yeter yahuu, dön artık!!

Evrim o mesleyi ben gidince bir citlatayim anneme, bakimm elinin altinda biri varmi buaralar..:))))))))

Ya bi zahmet, gec kalma bacım.. gerekırse telefondan soyle.. zaman kazanalım..

nurdan annen kimle kimi catacak anlamadım

Benim körümcemmm,çatacak adam arıorumm :))

selam size bacılar,
biraz geçmişi okumaya çalıştım,gördüğüm kadarıyla sorun yok.sevindim,iyi haberlerimiz hiç bitmesin inşallah.
benim canım sıkıldı biraz,yarın için giymeyi düşündüğüm takım üzerimde iğrenç durdu.ama kendi düşen ağlamaz,ya da ağlasa bile kendi kendine ağlar,başkalarının kafasını şişirmez.çok kalamayacağım,gidip biraz kendime dert yanıp ağlayayım mafoldumben
yarın giremezsem hepimizin ve yavrularımızın ilk 23 nisanı kutlu olsun.iyi tatiller,iyi bayramlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…