aşağıdaki ismi benmi yanlış okuyorum)
saol canum benüümmm bu gecede oğlumla yatıom ammeeee yarın buralarda olmıyabilirim bugün gelemedi gökhan ama yarın imzalatabilirse evrakları burda inşNURCUĞUM gözün aydın canım.
bir tek reçel yerim oda çilekkk müsaitmisin yarunnnTarla çileği vardı, dayanamadım 2 kg aldım, reçele dönüşüyor şu anda :) Bİr de ben pişiyorum ocakta, yarına hazır olsun didim :)
yüklenmedi kanımcaaEVRİM nerde be şu video? Akşamdan beri bekliyorum yükleyeceksin deyü. Hastayım sana ayrıca, biliyün mü?
tazem reçel yimeğeeee geliyom sabah kahvaltıya ordayım
geçen hafta bende almıştım pek hoşuma gitmedi kaynatıp komposto yaptım güzel oldu
bir tek reçel yerim oda çilekkk müsaitmisin yarunnn
saol canum benüümmm bu gecede oğlumla yatıom ammeeee yarın buralarda olmıyabilirim bugün gelemedi gökhan ama yarın imzalatabilirse evrakları burda inş
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende çilek reçeli yapmıştım geçen sene herkes çok beğenmişti ama börek mende yapamiyiiimBüyruuuuuun :) En şahanesinden çilek reçeli yapmaya çalışıyorum. Kaynanam süper yapar, onun reçellerini kimsennikine değişmem. Öğrenmeye çalışıyorum ama onunki gibi olmiyiOlsun, o da benim gibi börek yapamiyi :)
ya yalniz kizcagiz duysa uzulur heralde yaa...pervinim eger o arkadasinla olmazsa, bahsettigin sahisimi tanistirsak ne yapsak, evrim korumcen istanbula gidermi ki???Ya bi zahmet, gec kalma bacım.. gerekırse telefondan soyle.. zaman kazanalım..
Benim körümcemmm,çatacak adam arıorumm :))
günaydın hepinize,izmirde çok güzel birgün ve ben çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?