2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aşağıdaki ismi benmi yanlış okuyorum )

Çok güzel bir nick bence :) nickiminkenarı Çok güldüm şahsen

NURCUĞUM gözün aydın canım.

NEVİN sen daha yardım alma naniknanik

Tarla çileği vardı, dayanamadım 2 kg aldım, reçele dönüşüyor şu anda :) Bİr de ben pişiyorum ocakta, yarına hazır olsun didim :)

tazem reçel yimeğeeee geliyom sabah kahvaltıya ordayım
geçen hafta bende almıştım pek hoşuma gitmedi kaynatıp komposto yaptım güzel oldu

mermaid seni sık sık bu topikte görüyorum ndn yazmıyorsun
kimsin nesin tanıt kendini (çok esrako gördüm kendimi) gpsyesradan alıntıdır......

tazem reçel yimeğeeee geliyom sabah kahvaltıya ordayım
geçen hafta bende almıştım pek hoşuma gitmedi kaynatıp komposto yaptım güzel oldu

bir tek reçel yerim oda çilekkk müsaitmisin yarunnn

Büyruuuuuun :) En şahanesinden çilek reçeli yapmaya çalışıyorum. Kaynanam süper yapar, onun reçellerini kimsennikine değişmem. Öğrenmeye çalışıyorum ama onunki gibi olmiyi Olsun, o da benim gibi börek yapamiyi :)

saol canum benüümmm bu gecede oğlumla yatıom ammeeee yarın buralarda olmıyabilirim bugün gelemedi gökhan ama yarın imzalatabilirse evrakları burda inş

hayde inşallah :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende çilek reçeli yapmıştım geçen sene herkes çok beğenmişti ama börek mende yapamiyiiim

benden bukadar yarın erken kalkmam lazım gökhan tokattan 9 10 gibi çıkacak 1 gibi evde olur aslında niyetim yarın uyumaktı bugün babam yatı bizde k.validem gitti yarım temizlikçi geliomuş bende babama verip uymayı planlamıştım ama olmadiii öptüm siisi janlarım ii giciler

gunaydınsssss

dilek hosgeldin canım sukur yaaa. bahar havası carptı hepimizi..

daha kırmızıdan ses soluk yok :) bekliorum heycanla

ozgulll hayatın fotolara baktım cok guzellesmiş masallahhh cokta şık buldum ee senın zevkın nede olsa cok zevklisin canım

Yağız bey hastalanınca dedim bildiklerini tekrarlayarak ilerleyecek gelişimi halsizlik falan olunca öyle düşündüm.ama Yağızın dönüşü muhteşem oldu. meğer usluymuş oğlum da haberim yokmuş.şimdi 1 dk durmuyor şuan neysede ağırlaşınca ne yapacağım bilmiyorum.

Bugun 23 nisan, nese doluyor insan:)))

hepiniz evde kocalarinizlasinizdir, pek giren olmaz bugun((
Ya bi zahmet, gec kalma bacım.. gerekırse telefondan soyle.. zaman kazanalım..

Benim körümcemmm,çatacak adam arıorumm :))
ya yalniz kizcagiz duysa uzulur heralde yaa...pervinim eger o arkadasinla olmazsa, bahsettigin sahisimi tanistirsak ne yapsak, evrim korumcen istanbula gidermi ki???

günaydın hepinize,izmirde çok güzel birgün ve ben çalışıyorum

off aynen, hava super, ama hafta sonu icin iyi planlarim var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…