2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun turkbayragi

Bir an önce büyüseler de bayrama götürsek sıpaları :) Sonra okula başlayınca hiç bir 23 Nisan'da yanlarında olamasak ( Öğretmen çocuğu olmanın zorluklarını ben yaşadım, Doruk da yaşayacak ne yazık ki. Amaç bayrama katılmaksa oğlumun okulunda katılabilmeliyim. Ama yok işte olmuyor öyle

kocemm gelio ama ev 3 te gelecek amcaları yanımıza gel demikler :s akşama herkes bizde herzmnki gibi

kocemm gelio ama ev 3 te gelecek amcaları yanımıza gel demikler :s akşama herkes bizde herzmnki gibi

Ay senin işin ne zor yaa.. evıne gelmeden amcalarına mı gorunecekk?? amcaları mı adamın karısı... tövbe tövbe...

Sımdı 90 gunun yarısında Gokhan eve geldı mısafırını agırlarsın,kalan yarısında da gerı gıdıyor dıye agırlarsın.. amann.. yemın edıyorum kötu gelin serafettin olurdum ben!!!

aynen öle efririm yaa sorma gökhangilin buranın bi ileçesinde işyerleri var önce oraya uğradı şimdide aradı burdaki işyerine gidiorum die bende bişi demedim 2 saate kadar gelirim dedii adam eve gelmek istiyorum diodu yozgata geldi evi unuttu çok mu bahtsızım efrimcim ben yaa gerçekten çok canım sıkkın hiç heycanım kalmadı

yorgunluktan bıtmek üzereyim.benım uslu kızım bugunlerde çoştuu.süreklı evde gezmek istiyo,ellerınden tutup evı turluyoruz,pekı sonuc; ikibüklüm olmus birben ve sabaha kadar agrıyan sırtım + belim.oyun istemıyo kucagımda dahi durmuyo,anlıyorum yürümek ,adım atmak cok hoşuna gitti ama azıttıgını düşünür olduk Hakanla.yarım saat o yarım saat ben şeklınde gecıyor aksamları,biz yorgunluktan bitiyoruz hanım gülüyor bıze.gunduz uyudugu an kendımı uzanmıs buluyorum koltukta.dün hava almaya cıktık cok güzel günes vardı,kac saat dısardaydık bılmem valla.cok ıyı geldı ikimizede.

Evrim yavrum sana zayif verdim, odevini tamamlamamissin, hani video???, bak yil sonu kanaat kullanmam ona gore...

ayy minisim yazik sana ya, vallahi maymun eiyorlar bizi, bizde gece bir kriz yasadik, uykusunda korktumu nedir birden aglamaya basladi 2 saat avutamadik, once tibet bakti, akilli kucagina alip teselli edecegine yataga tekrar yatirmis, bizimkide sinir yapti sonra ic ceke icceke 2 saat susmadi, yanimiza aldik, bi beni bi babasini sevdi, oyle uyudu...

Gelelim banaaaaa bayanssulusmile

Buket in yanına gıdıyorum artık.. yalnızlık zor malum,ınsallah benı yanına kabul eder.Sebebine gelince;
nolııı be hoop silkelenb kendıne gel. nedemek iki ayagının üstüne bastıgını görim başka bıse istemem klava: kısııım Kuzy nın kep törenini unuttun daha evlenıcek falan falan... cok işin var Kuzy le yürüyünce iş bitmiyor :)) o güzel gunlerı yıne paylasmak nasıp olsun inş. hepimize
Allah Allah? Ben saçımı boyatmadım ama, 2 gecedir maşallahımız var hani zemuszemus :kedi: bayanssulusmile

Hayır 2 gün üst üste günde 2 kere duş almak da zor :)) kötükedihüso
zemuszemus ona ne şüpheee.olmadı banyoda yatarsın nolcekk aklinialirimsmile
http://www.e-bebek.com/toplar/tiny_love/tiny_love_gulen_top/TLO-21080

dün bu toptan sipari vermiştim bugün geldi küçük birşeymiş bakalım Ece beğenecek mi?
güle güle kullansın Ececik.

amanınn sen durumda baya baya zor.neysekı tr ye kesın dönüşünüz var.zaman su gıbı gecsın size inş.
yolculugunuz guzel gecer inş.Sibelcim

oohh süperr olmus.bencede lazım arada :)
aynen artık 1 dk Şevvalde durmuyo.süreklı yürüyelım istiyo atraksıyon istiyo.istiyoda istiyo yane.
senın cinsiyet nezaman bellı olcak

hadı gözünaydın ama yannıs sinir olmamak elde degıl.senden öncxe nıe amcalarını görücek.zaten gıdelı nekadar oldukı.cok mu özlemısler yegenlerını? düşüncesızlık patavatsızlık diz boyu , kanımca yanı :))

Son düzenleme:
off saatler gecmiyor 2 saat var daha, sonra hafta sonu, hava super burada ya..

sorma valla,maymun olduk cıktık.bebekken daha ıyıydı yanı gecen ay bıle en azından otuyrup oyun oynuyodu.ama şimdi kanepeye tırmanma ve evde yürüyüş fazlaca arttı.
bı kac kezde bızım basımıza da geldı aglayarak uyanmlar ve yarım saat falan yarı uykuda aglamalar.zor oluyo ne yapsan susmuyo.gunduz neysede gece agladıklarında nedense daha zor oluyo sakınlesmesı.

off saatler gecmiyor 2 saat var daha, sonra hafta sonu, hava super burada ya..

burdada güzel ama bıraz rüzgar var,dün cıktık,bugun cesaret edemıyorum hırıltısı artar falan dıe.baya gectı aslında ama korkuyorum.her bahar cekıcezmı bunu.inş gecer.Teo nun hırıltı devam dimi,bronşiyolıtı tekrarlamadı bu sıralar galıba ama göz cıktı şimidide

hirilti hep var ecaneden her hafta buhar makinasini kiralayip ilaclarini veriyorum alistilar artik promosyon yapicaklar:)) haftaya gene kiralarim, cunku buharli ilac aldikca rahatliyor+kortizonlu spreyi var..

aynen öle minnişim ammeee bizimki gitmiş dükkana amcasının biri alacadaki şirkete gitmiş ki allahtan oraya çağırmamışlar:) biride kızının evi yapılıo düğünü olacak oraya gittimiş gökhanda hemen geldi neysemmm şimdi nie burdayım dimi çünkü gitti:):):) aabanın birine jantmı almışlar ne anlamadım ona bakmaya gitti hemde arabamızı verdiği için kocam şimdilik dükkandan arabanın birini almaya gitti ama giderkende kızmıon demii dio yok ne kızıcam dedimmm hımm dio suratından belli dio kısmadığın dioo şebecikkk kızamıom yeni geldiya oda bundan yararlanıo:)

allah bize sabır güç versin inan mustide böle hiç oturuyum demio sürekli ayakta biryerlerden tutuo filan valla artık kucağıma alıpta gezdirecek gücü bulamıom oda düşe kalka dolanıo evde allahtan gökhan geldi akşamları bari üstümden alıo ilgilenio hatta bazen geceleri mamayı o yapıo buda hamileliğin verdiği avantaj sanırım

hirilti hep var ecaneden her hafta buhar makinasini kiralayip ilaclarini veriyorum alistilar artik promosyon yapicaklar:)) haftaya gene kiralarim, cunku buharli ilac aldikca rahatliyor+kortizonlu spreyi var..

anladım canım,bızımde varmıstı nebulızer makınası.sana sorucam hep unutuyorum,bu cıhaza bakım falan gerekıyormukı,ben maskenın hortumunun takıyorum calıstırıyorum.zatenb cıhaz yenı sayılır ama hep aklımda.yanlıs bıse yapıyo olmayalımda bıde.
biizmkide buharla cok rahatlıyo.ventılonu yarı yarıya sulandırıyoruz

Galiba Pervin. Yarın arkadaşım gelecek öğleden sonra, akşam da Onur yok, öğrencileriyle çıkacakmış dışarı. Bırkaç parça ütü yapsam iyi olur masa açıkken. Sabah pant - gömlek ütülemiştim kendime. ılerleyen saatlerde buradayım.

heyooo nihayet buraya bikaç satır yazabilme şerefine nail olabildim...

bebetolar nasıl, sizler nasılsınız...

rüzgarla kabus dolu bir taşınmanın ardından burdayım...allahım nolur bir daha kendi evime taşınayım ve bitsin artık.. 5 yıllık evliliğimde 4. evim bu..

Ruzy bir anda emeklemeye başladı, şaşırdık,şimdi pıtır pıtır her tarafı dolaşıyo...ben arkasında dolanıyorum mahvoldum tabi saniye bırakamıyorum..mustinin şaşkınlıkla izlediğim görüntüleri gibi..tırmanmaya da başladı... sizin bebetoları da merak ediyorum...ara ara geçmişe döner bakarım ama orada kaybolurum diye korkuyorum:)

ama ne garip hala desteksiz oturamıyor...küt devriliyor..zaten zorla oturtuyorum hiç sevmiyo, hemen kalkmaya çalışıyo o yüzden öğrenemiyo sanırım...

kansızlık çıktı çünkü ben halt yiyip kan ilacı vermemiştim hiç. şimdi 10 sabah 10akşam damla başlattık..

bizde haberler böyle...

Kıyamam sana, üzülme, sonucta o da mecbur ıste bı nevı.. herkes gelecegını bılıyor, tum sehır kökten aile dolu.. o da haklı.. neyse geldı ya.. buna da sukur.

Evrim yavrum sana zayif verdim, odevini tamamlamamissin, hani video???, bak yil sonu kanaat kullanmam ona gore...

Ya ben yukledım, ekleyecektım, Kuzy ıcın bı gıttım geldım, bu baktım Ozgur kapatmıs yanlıslıkla sayfasını sınır oldum.. yarım saat beklemıstım halbusemm..

Ah kıyamam cocugumaa.. cok korkmus demek kı... annesının kuzusu.

5 yılda 4. ev mı akannehir

hay masallahhh.. neyse döndün ya aramıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…