kocemm gelio ama ev 3 te gelecek amcaları yanımıza gel demikler :s akşama herkes bizde herzmnki gibi
aynen öle efririm yaa sorma gökhangilin buranın bi ileçesinde işyerleri var önce oraya uğradı şimdide aradı burdaki işyerine gidiorum die bende bişi demedim 2 saate kadar gelirim dedii adam eve gelmek istiyorum diodu yozgata geldi evi unuttu çok mu bahtsızım efrimcim ben yaa gerçekten çok canım sıkkın hiç heycanım kalmadıAy senin işin ne zor yaa.. evıne gelmeden amcalarına mı gorunecekk?? amcaları mı adamın karısı... tövbe tövbe...
Sımdı 90 gunun yarısında Gokhan eve geldı mısafırını agırlarsın,kalan yarısında da gerı gıdıyor dıye agırlarsın.. amann.. yemın edıyorum kötu gelin serafettin olurdum ben!!!
nolııı be hoop silkelenb kendıne gel. nedemek iki ayagının üstüne bastıgını görim başka bıse istememGelelim banaaaaa bayanssulusmile
Buket in yanına gıdıyorum artık.. yalnızlık zor malum,ınsallah benı yanına kabul eder.Sebebine gelince;
Allah Allah? Ben saçımı boyatmadım ama, 2 gecedir maşallahımız var hani zemuszemus :kedi: bayanssulusmile
zemuszemus ona ne şüpheee.olmadı banyoda yatarsın nolcekk aklinialirimsmileHayır 2 gün üst üste günde 2 kere duş almak da zor :)) kötükedihüso
güle güle kullansın Ececik.http://www.e-bebek.com/toplar/tiny_love/tiny_love_gulen_top/TLO-21080
dün bu toptan sipari vermiştim bugün geldi küçük birşeymiş bakalım Ece beğenecek mi?
merhaba kızlar. 2 aydır giremedim bazen 2 saniyelik giriş ve çıkışlarım oldu ama duramadım. herkes iyi galiba geçmişi okuyamıyorum. karan uyurken bakayım dedim.yalnız çocuk bakmak baya zormuş. 2 dakka da olsa bebişi birine verip yalnız kalmak istiyorum. eşim geliyor saat 10-11 çok yorgun oluyor. karan da yalnızlıktan nefret ediyor ve en fazla 15 dk uyuyor. ve iştahsız. ağzına lokma koymuyor. 8500 kilo 2 aydır. gram almadı. napalım sağlıklı olsunlar da çok takılmıyorum artık. bebişler nasıl kızlar. hepsi iyidir inşallah. pervin belki baküye geleceğiz 3-4 günlüğüne. şu irandan biraz çıkmam lazım en azından hava alacak saçlaırmın rüzgarda uçuşacağı bir yere ihtiyacım var :) başka benden havadis yok. hergün aynı ve bebişle geçiyor.sizin bebekler de bu kadar bağımlı mı kızlar. benden başkasını görmüyor die kuala gibi mi yoksa normal mi
amanınn sen durumda baya baya zor.neysekı tr ye kesın dönüşünüz var.zaman su gıbı gecsın size inş.tr ye dönüş 1 sene içinde :) şükürrrrr :) pusetle gezmekte bir sakınca yok ama yeni gelişen bir ülke. kaldırım yok asfalt az trafik lambası yok kuralları sayan da yok ve hava ağrıyla aynı. şu an 10 derece kadar. bu yüzden karanla arabalardan kaçıp dolaşıyoruz hiç karşıdan karşıya geçmiyoruz lamba olmadığından ve tabiki durup yol veren de yok . baya köşe kapmaca oynuoruz :) bu da eneyim hehehe trnin değerini anlayıp izmiri daha çokkkkk özlüyorum .
kalktı bıdık gene kucağımda. beraber yaşıoruz bakalım. yürüyünce belki değişir ama kucakta dolanmaktan nassı yürümeyi becerecekler anlamadım
yolculugunuz guzel gecer inş.Sibelcimbende depresif bi moddayım kendimi anlatmayayım....
SELıN dün öğleden sonra mızmızlamaya başlamış akşam eve gittim habire ağlak bi halde mızır mızır oturmuyor oynamıyor kucakta dursa bile mızır mızır yemek yemiyor dedim yine dişler rahatsız etmeye başladı sanırım üst ön dişler geliyor olabilir... neyse uyutmaya calıştım yarım saat bile uyumadı gece 2 ye kadar babası selin ve ben oturduk uykusu var...
oohh süperr olmus.bencede lazım arada :)evrim gulme ama bugun kendimi yeni gelin gibi hissediorum :) sanki dun dugunum olmus gibi cok ii geldi sac makyaj gece.. bence yapılması gerek arada. hem eceyle elifte benim arkkadasım yaseminde takıldılar sonra biz evimize geldik askımızı pekiştirmeye . yani ben gunduzden planlamıstım oyle yapmayı :) sonrada emrah gidip eceyle elifi aldı. sonuc: yaseminin agzıa makara oldum o ayrı :)
aynen artık 1 dk Şevvalde durmuyo.süreklı yürüyelım istiyo atraksıyon istiyo.istiyoda istiyo yane.Yağız bey hastalanınca dedim bildiklerini tekrarlayarak ilerleyecek gelişimi halsizlik falan olunca öyle düşündüm.ama Yağızın dönüşü muhteşem oldu. meğer usluymuş oğlum da haberim yokmuş.şimdi 1 dk durmuyor şuan neysede ağırlaşınca ne yapacağım bilmiyorum.
kocemm gelio ama ev 3 te gelecek amcaları yanımıza gel demikler :s akşama herkes bizde herzmnki gibi
ayy minisim yazik sana ya, vallahi maymun eiyorlar bizi, bizde gece bir kriz yasadik, uykusunda korktumu nedir birden aglamaya basladi 2 saat avutamadik, once tibet bakti, akilli kucagina alip teselli edecegine yataga tekrar yatirmis, bizimkide sinir yapti sonra ic ceke icceke 2 saat susmadi, yanimiza aldik, bi beni bi babasini sevdi, oyle uyudu...
off saatler gecmiyor 2 saat var daha, sonra hafta sonu, hava super burada ya..
burdada güzel ama bıraz rüzgar var,dün cıktık,bugun cesaret edemıyorum hırıltısı artar falan dıe.baya gectı aslında ama korkuyorum.her bahar cekıcezmı bunu.inş gecer.Teo nun hırıltı devam dimi,bronşiyolıtı tekrarlamadı bu sıralar galıba ama göz cıktı şimidide
aynen öle minnişim ammeee bizimki gitmiş dükkana amcasının biri alacadaki şirkete gitmiş ki allahtan oraya çağırmamışlar:) biride kızının evi yapılıo düğünü olacak oraya gittimiş gökhanda hemen geldi neysemmm şimdi nie burdayım dimi çünkü gitti:):):) aabanın birine jantmı almışlar ne anlamadım ona bakmaya gitti hemde arabamızı verdiği için kocam şimdilik dükkandan arabanın birini almaya gitti ama giderkende kızmıon demii dio yok ne kızıcam dedimmm hımm dio suratından belli dio kısmadığın dioo şebecikkk kızamıom yeni geldiya oda bundan yararlanıo:)hadı gözünaydın ama yannıs sinir olmamak elde degıl.senden öncxe nıe amcalarını görücek.zaten gıdelı nekadar oldukı.cok mu özlemısler yegenlerını? düşüncesızlık patavatsızlık diz boyu , kanımca yanı :))
allah bize sabır güç versin inan mustide böle hiç oturuyum demio sürekli ayakta biryerlerden tutuo filan valla artık kucağıma alıpta gezdirecek gücü bulamıom oda düşe kalka dolanıo evde allahtan gökhan geldi akşamları bari üstümden alıo ilgilenio hatta bazen geceleri mamayı o yapıo buda hamileliğin verdiği avantaj sanırımyorgunluktan bıtmek üzereyim.benım uslu kızım bugunlerde çoştuu.süreklı evde gezmek istiyo,ellerınden tutup evı turluyoruz,pekı sonuc; ikibüklüm olmus birben ve sabaha kadar agrıyan sırtım + belim.oyun istemıyo kucagımda dahi durmuyo,anlıyorum yürümek ,adım atmak cok hoşuna gitti ama azıttıgını düşünür olduk Hakanla.yarım saat o yarım saat ben şeklınde gecıyor aksamları,biz yorgunluktan bitiyoruz hanım gülüyor bıze.gunduz uyudugu an kendımı uzanmıs buluyorum koltukta.dün hava almaya cıktık cok güzel günes vardı,kac saat dısardaydık bılmem valla.cok ıyı geldı ikimizede.
hirilti hep var ecaneden her hafta buhar makinasini kiralayip ilaclarini veriyorum alistilar artik promosyon yapicaklar:)) haftaya gene kiralarim, cunku buharli ilac aldikca rahatliyor+kortizonlu spreyi var..
aynen öle efririm yaa sorma gökhangilin buranın bi ileçesinde işyerleri var önce oraya uğradı şimdide aradı burdaki işyerine gidiorum die bende bişi demedim 2 saate kadar gelirim dedii adam eve gelmek istiyorum diodu yozgata geldi evi unuttu çok mu bahtsızım efrimcim ben yaa gerçekten çok canım sıkkın hiç heycanım kalmadı
Evrim yavrum sana zayif verdim, odevini tamamlamamissin, hani video???, bak yil sonu kanaat kullanmam ona gore...
ayy minisim yazik sana ya, vallahi maymun eiyorlar bizi, bizde gece bir kriz yasadik, uykusunda korktumu nedir birden aglamaya basladi 2 saat avutamadik, once tibet bakti, akilli kucagina alip teselli edecegine yataga tekrar yatirmis, bizimkide sinir yapti sonra ic ceke icceke 2 saat susmadi, yanimiza aldik, bi beni bi babasini sevdi, oyle uyudu...
heyooo nihayet buraya bikaç satır yazabilme şerefine nail olabildim...
bebetolar nasıl, sizler nasılsınız...
rüzgarla kabus dolu bir taşınmanın ardından burdayım...allahım nolur bir daha kendi evime taşınayım ve bitsin artık.. 5 yıllık evliliğimde 4. evim bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?