2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim ev sahipleri utansın ....biri evini satar, öteki bu krizde %15 zam diye tutturur falan filan.. şöyle helal süt emmişine rastlayamadık hiç..5yılda 4 ev , taşınma fobim oldu artık...

hoşgeldinnnnn
ayyy ne diyon 4. evmi ne kadar zor olmuştur senin için eşyaları ordan oraya taşımak
inş. birdahakine kendi evine taşınırsın

maşallah rüzgara kıvançta emekliyor işine gelince pıtır pıtır gidiyor nerde kablo var yaramazlık var oraya gidiyor işine gelmeyince kurbağa gibi ayakları sallıyor

bizimkide oturmayı pek sevmiyor ama desteksiz oturuyor artık ben bırakıyorum henüz oturma pozisyonundan emekleme pozisyonuna geçemediği için öylece kalıyor kımıldamıyor yerinden çok kımıldarsa devriliyor sonrada nerde zarar var oraya gidiyor

şu kan ilacını bende düzenli vermiyorum gün aşırı yada 3 gün arayla veriyorum ama artık vereyim çünkü çok kişiden duymaya başladım kansızlık olayını tahlil yaptırmadım ama en kısa zamanda yaptırıcam öğrenmek istiyorum en azından ona göre veririm ilaç

volkan konak çok güzel başladı programa
izmirin dağlarında çiçekler açar
altın güneş orda sırmalar saçar
yaşa M.K.PAŞA yaşa
adın yazılacak mücevher taşaturkbayragiturkbayragiturkbayragi

Son düzenleme:
selamlar

ya yazayım dedim ama ne yazayım bilemedim
birçogunuz okuyup yazamamaktan dertlisiniz
pervin uzun yazıları okuyamıyormus kısa tutayım bari
hal boyle oluncada benimde yazasım gelmedi acıkcası
selamlar sevgiler diyim en iyisi:) herkese iyi haftasonları

bugun nazanlarla bulustuk ailecek. çok keyifliydi çocukları çimlere oturttuk hayrettir ki ikiside emekleyip ilerlemeye kalkmadı oturdukları yerde cimleri papatyaları yolmakla mesgul oldular kolaydı o yuzden
bol bol resim ve video çektik az sonra face e yukleyeceğim ceren inanılmaz tatlı olmus birharf çıksa agzınızdan hemen sırıtıyor massallah

evrim
video yukleme yerini sormussun ama bende image schack den yukluyorum ama onun programını indirmistim ondan daha basit ve kısa oluyor baska bir yerden yuklemiyorum

esra bugün havada güzeldi ne güzel olmuş gezmişsiniz bizde hep dışardaydık bugün

içimden dokulenleri yazdım dilekcim :) songunlerin modası bu ne hikmetse okuyorum yazamıyorum muhabeti :) ama boyle devam ederse okuyacak mesaj bulamayacaksınız ona gore kimse yazmayacak çunku:)

sorma esra sanırım havalardan oluyor herkes uzaklaşıyor bende dahil
umarım dediğin gibi birşey olmaz

izledim canım çok şeker ikiside

Son düzenleme:
dilek sonuna kadar izleyebildin mi 31 saniye toplamı ama ben 15 saniye izleyebidim denemen için linke bakınca da ondan soruyorum

Oyy ESRA ikisi de çok tatlı sıpaların. Ne güzel olmuş :)

AYÇACIK yeni evinizde güle güle oturun. Ben de bir ara taşınma konusunda ihtisas yapacaktım, senden aşağı kalır yanım yok. Kansızlık telafi olur, canını sıkma.

Bugünümü paylaşmak istiyorum sizinle

Doruk'un gaz problemi pörtledi gece 2 - 5.30 arası uyanıktım.

5.30 da yattım. 8.15'te kalktım, duş aldım, saçlarımı köpükledim kuruttum, pant - gömlek ütüledim, makyaj yaptım, çıktım

9.15 - 10 arası okul

10 - 11 kahvaltı

11 - 2 arası mutfaktaydım diyebilirim.

2 - 5 Doruk'la sokakta sürttük, anneme uğradık

5-6 arası evde Onur'la kapıştık, spora gitmedim

6-7 arası Doruk'la sokaklarda...

7-8 Doruk uyudu, uyandı, mama verdik vs

yemek faslı, nette takıldım

10 - 12 arası ütü yaptım, duş aldım, buradayım. Deli miyim, neyim? Bana müsade :)

bakuye kıs geldi dun gezmeye gittik hafif ruzgar vardı yınede kalın montunu gıydırdım aksamuztu eve zor geldik yagmur fırtına ruzgar... inanılmazdı.. hala daha hava soguk. ev sıcak kombide yaz moduna gecmedik henuz buraya guven olmaz..

bugunde kırmızı yok bakalım nezamana gelek.. bahardada olurmus degisiklik :) kendimi avutayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…