2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ece sabaha kadar iniledi durdu agladı.. kabus gibiyydi babası dolandırdı azcık gazı varmıs alttan cıkardı bende surup icirdim birz rahatladı.. hic susmadı yaa besiği sallıom dalıo durduruyorum aglıo..artık gece emmeyı beslenmeyı kestı sukur aclıktan deil biliorum ..
herhalde dun eve gelirken usudu gerci ark kocası eve bıraktı ama felaket ruzgar vardı paket havası yaptım onu

esra çok şekerler bayıldım yaaa negüzel sarılıyolar resimlerde süper artık bebişlerimiz bizimle yetinmiyo kendi gb be bekleri,çocukları istiyorlar..lenada çocuk sesi duysun atlıyoo....

Aynen! 2 gündür gaz sancılarımız geri döndü. Yazık ağlıyor, inliyor, uyutuyoruz, anında gene başlıyor ağlamaya Uyanmak değil ama! Halıları kaldırmıştım yürüteci ile rahatça dolaşsın diye, sanırım ayaktan soğuğu yiyor. Yazlık sandalet aldım yeni, kalın çoraplarla giydiriyorum, altı kalın çünkü sandaletin, korur diye umuyorum. Topuklarına basınca da ötüyor, çok hoş bişi. Üstelik tabanı yumuşak. Kİpa'dan aldım 20 TL ye, Genesis marka. Bilginize...

Pervin test yapmadan nasıl durabiliyorsun?

maşallah damadıma kan ilacıben hiç veremedim pişik oluşuyo die kestirmişlerdi ama başka ilaçlar arıyorumyaa vermem lazım çünkü kilo alımı tamamen durdu almıyo çok stres oluyorumm.

labne peyniri hangi marka alıyosunuz....

ve bebek ayakkabısı sertmi olmalı effrimmm,burcuuu izmirde meşhur bebek ayakkabıcısı amcavarmış kemeraltında herkes ordan alırmışş duydunuzzmu..pamidordan beğendim yumuşaçık çok güzel beğendim ortopetikmiş ama güvenemedim yaaaa.ayaklarıda artık hızla büyüyomuş görümceminde kızı 1 yaşında pagpa almışlar şimdi küçük geliyomuş pişman olmuşşş

slm seda ne tatlı senin oğlan maaşaallah....

burrcuuu şükür sen burdasınn gaziemir pazarından bady almıştık ya ne güzelmiş ve kaliteliymiş gene almak istiyorum yaaaaa gidiyomusuz

tazem naber?

bende birkaç gündür giremiyorum annem geldi perşembe gece yarısına kadar yazlık kışlık değişimi yaptık bu iştenden kurtuldum şükürler olsun

dünde yiğenimin 23 nisan gösterisi vardı güneşin altında kaç saat onu izledik yamuldum resmen

anaokulu çocuklarının gösterilerine bayıldım papyonlu minik erkeklere hep yahoyu hayal ettimm
ama burcum dedğin gibi öğretmen çocuğu olmak zor ablam yoktu çocuğunu izleyemedi maalesef kendi okulunda tören olduğu için (

bekarlığım boyuncada yiğenimin gösterilerine hep ben gittim hatta cansunun velisi ben zannederlerdi toplantılara dahi ben giderdim..

evrimdemi bunalıma girmiş (
ama girmesi ile çıkması bir olmuş :))

pervin bence 2. geliyor
yıldönümünde yaşadıklarına bayıldım..
bir zamanlar mamide böyleydi daha doğrusu evlenmeden önce sonra moronlaştı adam :S

elif özlüyorum seni daha sık yaz olmamııı??

lal gelmiş bi cee demiş kaçmış en azından iyi olduğunu öğrendik..

ayçam sende hoşgeldin umarım bu son ev olur bundan sonra tapusu size ait olan bir eve taşınmış olursunuz inşallah

buluşmamı varmış canan bahsetmiş ama dilek bahsetmemiş??

oto koltuğu almam gerek acilinden bu çocuk sığmıyor maalesef bu koltuğa bağrımasının en büyük sebebide bu sanırım

çarşamba günü yahyanın vücudundan döküntüler vardı sırtı göbeği vs perşembe doktora gittik ben su çiçeği falan sandım resmen o kadar çoktu
doktor alerjiden dedi 4-5 gün yumurtayı kes bakalım dedi 3 gündür yumurta vermiyorum artık kesildi
ama ben ne yedireceğim peki bu velete yumurta hastası benim oğlum iki tane versem yer yani (

birde çilek vs sakın verme dedi portakal suyunuda 2 den 1 e indirdi günde bir çeşit meyve ver dedi yahya bir muz bir elme yarım armut 2 de portakal suyu içerdi günlük meyve manyağı olur kendileri

gece uykuları için hiçbirşey yapamazsın dedi asla meme vermemzlik yapma geceleri dedi sana ihtyacı olduğundan meme istiyor dedi
alışkanlık vs diye düşünme dedi şu dönem kendi güvenini kazanana kadar katlanacaksın dedi

evrim senin içinde bir yerde dohtorluk varmı bacım senin cümleleri sarfetti amcam..

aspirinmi yazmıştı yok gece vermeyin şu zaman vermeyin bu zaman vermeyin vs diye çok yanlış bence bu davranış zaten banada saçma gelmişti çocuğu aç bırakmak onu yemezse memede yok bunu yemezse memede yok falan diye

gece 50 sefer kalkıyor uyku diye birşey yok ama katlancağız bu bir süreç bize ihtiyaçları var ben bunu anladım..

tazem sanırsam gaz cunku aynen doruk gıbı yurutecle gezio parkelerde halıda rahat yuruyemıo. ayakkabıda gıydıredim gece gazlandı hemen

en sonuda geldim.eşimin izni bitti..bende yorgunluktan bittim.son bir hafta adam evin ihiyaçları dışında biryere gitmek istemedi bende zorlamdım ama sıkıntıdanda patladım..(tabi evde olunca bilgisayrada hep ona kaldı..Malesef fırsta bulunca okuyabildim yazamadım hemen başıma dikildi efendi..
neyse umarım herkes iyidir..
PERVİN geçmiş evlilik yıldönümün kutlu olsun yeni gelinim nede güzel etmişsin.. YANLIZ KIRMIZILARDAN HABER YOKMU?
NURDAN geliyormuşsun böbem hadi gözün aydın..1 haftada olsa iyi gelecektir..Teom gece korkmuş kuzum benim .
NUR gözün aydın ..
Telkırma ruzy emekliyormuş gözün aydın..taşınma işinde aynıyız sanırım 8 yıllık evlilik ve 7. ev kendi evim oldu darısı başına ..
ESRAM yahom alerjimi oldu çok geçmiş olsun...yanlız meyva meselesi çok gibi ymiş gerçekten ben bile bukadar yemiyorum kız yazık değilmi çocuğa..

derya nerelerde kacgudur
geldim geldim..eşim evdeydi hep ...geyşalıkla meşguldüm..sempatiksalakcinni
gunaydınsssss

dilek hosgeldin canım sukur yaaa. bahar havası carptı hepimizi..

daha kırmızıdan ses soluk yok :) bekliorum heycanla
Şeniz
benim ev sahipleri utansın ....biri evini satar, öteki bu krizde %15 zam diye tutturur falan filan.. şöyle helal süt emmişine rastlayamadık hiç..5yılda 4 ev , taşınma fobim oldu artık...
kaydirigubbakcemile5kafamçokkarıştı
kansızlık çok önemli akastmamanı öneririm..

tekrar geçmiş olsun..bende içgüdülerime dayanarak davranıyorum şahsen iyi sabah yemedi öğleye kadar bişey verme dalga mı geçyor büyük adam dayanamaz..
aksine
öğün teklif ediyorum onu beğenmedimi beğeneceği başka birşey yapıp yediriyorum..ikinicide yemezse 3. değişik birşey deniyorum ki ne yiyebileceğini artık tahmin edebilyorum..aç bırakmak bana göre değil..zaten aç. bebek ne duruuyor nede uyuyor işyahsızlıkla boğuşurken çok net gördüm bunu..

bizden biraz haber veryim bari Yusuf tam gaz emekliyor ve biryerlerden tutunup ayağa kalmakyada başladı yanlız hiç bırakamıyorum..pazartesi doktor kontrolümüz var bakalım bu ayki ek besin takviyeleri işe yaradımı evde tartınca yaramış gibi ama orda belli olacak artık..
Yusuf'un kontrolüyle aylık iğnemi aynı tarihe ayarladımhem kontrol hemde iğne işi bir günde hallaoluyor fekat ben bu iğne den hiç memnun değilim..tekrar hapa geçmeyi istiyorum pazartesi onuda konuşacağım..
Eşimle spor işini de hallettim gibi her gün 1 saat yürüyüş yapacağım oda yusuf beye bakacak..diyet felan kalmamıştı artık kendime gelmem gerek göbek geri çıktı ve 1.5 kilo almışım..yaz geliyor incelmek isitiyorum artık...
Sizlere çatlak için formül vercektim onuda unutmadım aklımda..

enn geçmişden geleyim,,
perviin yeni gelin hissine kpılman çok dogal böbeem hayran hayran okudum yaşadıklarınızı
afferin emraha ,aydın hiç öyle şeyler yapmaz. gerçi 5 yıllık flört dönemimizde hep bi sürpriz vardı ama
evlendikden sonra klask turkerkeği oldu.

bu arada pervin ya sen istanbuldayken regly oldunmu. sanırım bibden sonra oldun.

ee sen zaten 11 nisanda gtttin. yani ebebk olsa olsa 10 gunluk falandır.
ama emzirmedöneminde böyle gecikmeler olabiler.
hakkında hayırlısı bakalım;

topikde herkesde bi buhran havası var..bilmiyorumkismile
bahar yorgunlugudur. ama uzak kaldıkça uzaklaşıyor insan .
gelin muhabbete dalın unutmayın unutulmayınyerimseniben

çarşambagunu inşallah biaksilik olmazsa dilek ve canan buluşmasına ortak olmayı planlıyorum ama kısmet bakalım.

çaçaçaçaayça gelmiş hoş gelmiş.ayy ne kötu ya sürekliortam değiştirmek taşınmak zorundaolmak. poffgerçi tebdili mekanda ferahlık vardır ama taşınma işi olmasa:)
umarım bir sonraki taşımanız kendi eviniz için olur canım.
bu aradaeşin iş budumu?durumlar nasıl?

eceyle pervin buluşacaklar galiba. çok hoş olur:)

esrako ve nazanın buluşma resmlerine yani ece ile cerenin resmlerine bayıldım ayy çok şirinler cere ne kadarbuyumuş maşallah.
esra bende sadec 15 sn izliyebildim..31 sn ama hepsini isliyemedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…