bugun nazanlarla bulustuk ailecek. çok keyifliydi çocukları çimlere oturttuk hayrettir ki ikiside emekleyip ilerlemeye kalkmadı oturdukları yerde cimleri papatyaları yolmakla mesgul oldular kolaydı o yuzden
bol bol resim ve video çektik az sonra face e yukleyeceğim ceren inanılmaz tatlı olmus birharf çıksa agzınızdan hemen sırıtıyor massallah
ece sabaha kadar iniledi durdu agladı.. kabus gibiyydi babası dolandırdı azcık gazı varmıs alttan cıkardı bende surup icirdim birz rahatladı.. hic susmadı yaa besiği sallıom dalıo durduruyorum aglıo..artık gece emmeyı beslenmeyı kestı sukur aclıktan deil biliorum ..
herhalde dun eve gelirken usudu gerci ark kocası eve bıraktı ama felaket ruzgar vardı paket havası yaptım onu
maşallah damadıma kan ilacıben hiç veremedim pişik oluşuyo die kestirmişlerdi ama başka ilaçlar arıyorumyaa vermem lazım çünkü kilo alımı tamamen durdu almıyo çok stres oluyorumm.Ruzy bir anda emeklemeye başladı, şaşırdık,şimdi pıtır pıtır her tarafı dolaşıyo...ben arkasında dolanıyorum mahvoldum tabi saniye bırakamıyorum..mustinin şaşkınlıkla izlediğim görüntüleri gibi..tırmanmaya da başladı... sizin bebetoları da merak ediyorum...ara ara geçmişe döner bakarım ama orada kaybolurum diye korkuyorum:)
ama ne garip hala desteksiz oturamıyor...küt devriliyor..zaten zorla oturtuyorum hiç sevmiyo, hemen kalkmaya çalışıyo o yüzden öğrenemiyo sanırım...
kansızlık çıktı çünkü ben halt yiyip kan ilacı vermemiştim hiç. şimdi 10 sabah 10akşam damla başlattık..
bizde haberler böyle...
bu arada benim oğlanda bu ay yeni bir huy gelişti... yanına gelip canım sen ne tatlı şeyşin diyen ve sevmek isteyen herkese hüüüüüüüüüüüüüü diye başlıyor ağlamaya.. dışarı çıkmaya tırsıyorum birisi sevecek diye..bu ay anneden ayrılma korkusu olurmuş ama her bebek yapıyormu aynı şeyi bilmiyorum
Pervin test yapmadan nasıl durabiliyorsun?
slm seda ne tatlı senin oğlan maaşaallah....
geldim geldim..eşim evdeydi hep ...geyşalıkla meşguldüm..sempatiksalakcinniderya nerelerde kacgudur
gunaydınsssss
dilek hosgeldin canım sukur yaaa. bahar havası carptı hepimizi..
daha kırmızıdan ses soluk yok :) bekliorum heycanla
kaydirigubbakcemile5kafamçokkarıştıbenim ev sahipleri utansın ....biri evini satar, öteki bu krizde %15 zam diye tutturur falan filan.. şöyle helal süt emmişine rastlayamadık hiç..5yılda 4 ev , taşınma fobim oldu artık...
kansızlık çok önemli akastmamanı öneririm..Ruzy bir anda emeklemeye başladı, şaşırdık,şimdi pıtır pıtır her tarafı dolaşıyo...ben arkasında dolanıyorum mahvoldum tabi saniye bırakamıyorum..mustinin şaşkınlıkla izlediğim görüntüleri gibi..tırmanmaya da başladı... sizin bebetoları da merak ediyorum...ara ara geçmişe döner bakarım ama orada kaybolurum diye korkuyorum:)
ama ne garip hala desteksiz oturamıyor...küt devriliyor..zaten zorla oturtuyorum hiç sevmiyo, hemen kalkmaya çalışıyo o yüzden öğrenemiyo sanırım...
kansızlık çıktı çünkü ben halt yiyip kan ilacı vermemiştim hiç. şimdi 10 sabah 10akşam damla başlattık..
bizde haberler böyle...
gece uykuları için hiçbirşey yapamazsın dedi asla meme vermemzlik yapma geceleri dedi sana ihtyacı olduğundan meme istiyor dedi
alışkanlık vs diye düşünme dedi şu dönem kendi güvenini kazanana kadar katlanacaksın dedi
evrim senin içinde bir yerde dohtorluk varmı bacım senin cümleleri sarfetti amcam..
aspirinmi yazmıştı yok gece vermeyin şu zaman vermeyin bu zaman vermeyin vs diye çok yanlış bence bu davranış zaten banada saçma gelmişti çocuğu aç bırakmak onu yemezse memede yok bunu yemezse memede yok falan diye
gece 50 sefer kalkıyor uyku diye birşey yok ama katlancağız bu bir süreç bize ihtiyaçları var ben bunu anladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?