2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

alışverişden tiksindim

şu göğüslerim yuzunden artık hepden uyus olmaya başladım
M bedeb alıyorum memeler şıkışıyor L beden alıyorum çuval gibi oluyor kafayı yicem
yaz geldi giycek bişeyim yok poffffffff...
güya minimizer sütyen aldım ama pek fark yok sadece derli toplu görunuyor okadar buyuklugunden hiç bişey kaybetmedi..

ticker değişikliği yaptım.gebelik tickerı.halbukem zayıflama tickerı yapacaktım bu zamanlar.nasip!

bu haftasonu için sapanca maşukiye planımız vardı.
kaldı sonuç evdeyiz.
aydının keyfi yok yatıyor evde.

gyspm esram ösledim seni
çarşamba gelcekmisin foruma.
gelmeye niyetin varsa ona göre senin borcamın bende kalmış getireyim:)

yahomda alerjimi çımış geçmiş olsun.
yumurtayı vermeyince geçtiyse yumurta alerji yapıyor yani.
ayyy kötu olmuş ya
afikde kahvaltıda sadece labneli yada kaşarlı omlet yiyor. ceviz ve pekmezi tıkıştırıyorum resmen..

Son düzenleme:
bimdeki şu şekilli topdan aldık
aik çıldırdı ddeliklerden parmagınıyla tutup iki eliyle çalkalıyor ve çıngırtılı sese çok seviniyor..

bu arada ben kuru kuru öksürüyordum afikimde başladı ama bön bön öksürüyor ya sankim
kar altında kalmışda pekmezli kar yemiş gibi..
ıhlmaur pekmeze dadandık pazartesi dohtur amcamıza bi gidelim bakalım ne diyecek.

hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar, umarım bi dahakine kendi evime taşınırım...

Finki sormuşsun, evet Barış yeni işe başladı ama memnun değil pek, napalım ama mecbur...

Yine gaz sancıları mı hortluyor ne..Dorukla Ecoşa geçmiş olsun..

Bu arada diğer Ecoşla Ceren de süper görünüyorlar. Ben de nasıl emeklemeden oturdular acaba diye sorcaktım yazmışsın..Bizimki olsa durur mu acep..

Çingenecim, Yaho alerjik bünyeli, çok dikkat edeceksin hep sanırım. Geçmişler olsun. Çileğe dikkat arkadaşlar, mevsimi geldi ama yine 1 yaş altına önerilmiyormuş..Ruzy'nin de vücudunda döküntü oldu, kan ilacına bağladım. ıki gün kestim ilacı geçti döküntüler, pzt dr. a sorcam..Yine kafama göre iş yapıyorum ya hayırlısı...

Geyşa Derya hoşgeldin..Haha çok güzel oldu bu ya..Söylenmesi süper..Yandın sen bundan sonra böyle..

Maviş, Kıvanca da maşallah.. Bizim de nerde kablolar o oraya doğru, ben peşinde..ıkimiz beraber emekliyoruz..

esra yahoya geçmiş olsun alerjimi olmuş kuzum

güli afik öksürüyormuş geçmiş olsun canım ara sıra kıvançta öksürüyor sanırım bahar havasından kaynaklanıyor

pervin canım test neden yapmıyorsun çok merak ettim şimdi yoksa eceye kardeşmi geliyor hadi hayırlısı benimde 2 gün geçti fakat dünden beri lekelenme tarzında bişiler var anlamadım sökülemiyormu yoksa nişanmı yoksa başkabişeymi kafam karışık sanmam bişey olduğunu ama yinede insanı bir evham alıyor bende eğer tamamen sökülmezse test yapacağım ona göre söktürücü içicem ama sanırım havalardan mevsim değişikliğinden kaynaklanan bir durum var bakalım göreceğiz

buluşmadan bahsetmediğimi söylemiş esracığım
canan yazdı diye tekrar yazmaya gerek duymadım fakat şimdi hemen bahsedeyim
canan istanbulda olduğundan dolayı buluşmak istiyormuş bizlerle hepinizi bekliyor
çarşamba günü saat 1 de forum istanbulda buluşacağız hepiniz davetlisiniz

doruk ve ecede gaz sancısı olmuş bana hiç yabancı değil bizim gaz problemimiz hala devam ediyor doktor 1 yaşına kadar devam edebilir dedi bugün bisküvisini portakal suyuyla ezip verdim bakalım etkisi ne olacak umarım çok aşırı bir gaz olmaz gecem mahvolmasın yarın nikah var arkadaşımın zombi gibi gitmek istemiyorum

derya yusuf paşa ayaklanmaya başlamış maşallah

evrim
video yukleme yerini sormussun ama bende image schack den yukluyorum ama onun programını indirmistim ondan daha basit ve kısa oluyor baska bir yerden yuklemiyorum

babacım kısa dedıgın yarım saat yaf.. sen dedıgınden berııdr ben de ındırdım o prtogramı kullanıorum halbusemm

ece ve ceren in bugunku goruntuleri
uzerine tıklayıp izleyebilirsiniz]

Bayıldım bayıldım.. ne kadar bebekler hala.. bırbırılerını seversen ıte kaka.. cok hoşlardı ya... Doruk ta Kuzey den korkmasa sevecekler bırbırlerını ama :))

evrim senin içinde bir yerde dohtorluk varmı bacım senin cümleleri sarfetti amcam..

.............uyku diye birşey yok ama katlancağız bu bir süreç bize ihtiyaçları var ben bunu anladım..

Ahh ahh.. :)) anne baba arasında dagılmıs cocuk olmasaydım benden neler olacaktı ama.. neyse.. boshayallersmile

Annelik içgüdüsü diyeyim ben buna.. iç güdüler sayesınde ayakta kalan bir türüm ben :)

Bana gore Komando yetiştirmiyoruz, bütün canlılar ıcın gecerli olan bir gercek var kı,sıkıntısı olmazsa tepkı vermez.. hele kı bu gelısmekte olan bır bebekse O nun ıhtıyaclarını alısabilme ihtimali var diye göz ardı edemem.. ben işim bu, O na bakmak.. bu görevi gönüllü kabul ederek Onu dunyaya getırdım, yapmakla mükellefim.. gerisi beni ırgalamaz.

Mesela dedikleri bir sey daha var cevremın;

Cocuga kardes sart; sebep.. sımarık olmasın, paylasmayı ogrensin.. bu yuzden cocuk yapamam.. ve kaldı ki.. şımarık cocuk yetıstırmek benim elimde veyahut degıl.. kaldı kı bir cocuk az da olsa sımarık yetıssın.. nazı gecsın, ıstedıgının yerıne geldıgını gorsun, ruhu beslensin.. kendıne guvenı olan doygun bır cocuk olsun.. olsun kı, ileride eşine, arkadasına, iş arkadasına eziyet yapmasın.. beslenmemıs egosunu baska ınsanlar uzerınden cıkarmasın..

Ben mesela, Fatoş' a şımarıyorum, resmen hem de.. 32 yasından sonra bir de..
Nazım gecıyor, bana masaj yapıyor, yemek yapıyor, cay getırıyor bana.. ne kadar güzel seyler bunlar.. baslarda nası tepkı verdım, yapmayın etmeyın dıye, sıkıldım, utandım, rahatsız oldum..

Dedı kı şımar, ben bılıyorum senın nerede duracagını..

32 yasımdan sonra şımarmayı ogrendım; eşim ve Fatoş sayesınde...

Bırakayım Kuzey bu doygunlukla büyüsün..

32 yasımdan sonra çay keyfi yapıyorum ben.. bırakın cocuklarımız gerektiği zamanı yaşasın.

O yüzden gece yemesin, gündüz şu saatte yesin, şöyle olsun, böyle olmasın cocukları yetiştirmeyelim.. okyanus gıbı yürekleri, okyanus gibi ruhları olsun..

aynen evrim dediklerine katılıyorum çok güzel anlatmışsın benim eşim tek çocuk gayet efendi ve benden daha paylaşımcı ve cömert asla içinde kıskançlık diye birşey yok birde derler tek çocuk kıskanç olur şöyle olur böyle olur bencede yetiştirmeye bağlı birazda kayınvalidem çok hanım bir kadındır eşimi de aynı şekilde kendi terbiyesiyle saygı ve sevgi içinde büyütmüş

Son düzenleme:
geçmiş olsun Ruzy'e..Efet sizlere malzeme verdik ama olsun..
kablo kemirmek bulduğu her deliğe girmek banyo kapısından kaç kere yakalayıp çevirdik bilemiyorum..ama dk durmuyor artık ..
Geçmiş olsun öksürük bende kızmda ve yusuf'ta var malesef..
ticker değişikliği yaptım.gebelik tickerı.halbukem zayıflama tickerı yapacaktım bu zamanlar.nasip!
Maşallah çok güzel bence Şenizcanını sıkma ya ne güzel inan herşey öyle gelip geçiyorki ..kilo tickeri de yaparsın ..lmaz:
dohturm nasılda aklında tutmuşsun hesapta süper olmuş yani..olumunekankayizsmile
bimdeki şu şekilli topdan aldık
aik çıldırdı ddeliklerden parmagınıyla tutup iki eliyle çalkalıyor ve çıngırtılı sese çok seviniyor..
men unuttum almayı..:çok üzgünüm:
Yusuf portakalı bebe bisküvili yiyor ..sade yemiyor bebe bisküvisinide sadece onla yiyor..sempatiksalakcinni..
evet ayaklandıda ya hepsini bir anda yapmaya başladı maşallah
En güzeli iç güdüler zaten...sen bence olabilecek en güzel yerdesin güzel insan..

Senin Fatoş'dan klonlasak ya Evrim nasıl özendim nasıl heves ettim şımartılmak ne güzel ..kaydirigubbakcemile3
Bencillik tek çocukla olmuyorki nasıl yetiştirirsen öyle büyür..a.s
Sana katılıyorum çok güzel açıklamış anlatmışsın..olumunekankayizsmile
okyanus gıbı yürekleri, okyanus gibi ruhları olsun.vereliniortakŞeniz

Son düzenleme:

canım bibin ertesi gunu oldum yani 22sinde. onceki ayda 22inde olmustum bugun 24u. bura geldigim gun yumurtlama gunumdu .test yapsam bile varsada gorunmez die yapmıorum acıkcası. hemde hala hava degişikliğinden stresten vs dir die umudum var. ece artık sadece sabaha karsı emio gunde 1 kez. bakalım neyle alakalı gorcez yakında

beklemedeyiz pervinim..delikafadulden:CüvCüv:

ayyy inş. pervin wcye gidiyom geliyom sadece leke tarzında geliyor dünden beri sanırım sökülemiyor inş. öyledir
yoksa 2. bebeğe hiç hazır değilim ben hatta hiç düşünmüyorum en azından şimdilik düşünmüyorum 1-2 gün daha bekliyeceğim sonra test yapıp söktürücü içerim ama muhtemelen bahar sendromundan kaynaklı bir düzensizlik bu

Son düzenleme:
kızlar ıslak mendil olarak ne kullanıyorsunuz ben canbebe kullanıyordum geçenlerde kayınvalidem babystar almış çok hoşuma gitti kokusu güzel ve mendilleri kalın çok memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…