evrim
video yukleme yerini sormussun ama bende image schack den yukluyorum ama onun programını indirmistim ondan daha basit ve kısa oluyor baska bir yerden yuklemiyorum
ece ve ceren in bugunku goruntuleri
uzerine tıklayıp izleyebilirsiniz]
evrim senin içinde bir yerde dohtorluk varmı bacım senin cümleleri sarfetti amcam..
.............uyku diye birşey yok ama katlancağız bu bir süreç bize ihtiyaçları var ben bunu anladım..
geçmiş olsun Ruzy'e..Efet sizlere malzeme verdik ama olsun..hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar, umarım bi dahakine kendi evime taşınırım...
Çingenecim, Yaho alerjik bünyeli, çok dikkat edeceksin hep sanırım. Geçmişler olsun. Çileğe dikkat arkadaşlar, mevsimi geldi ama yine 1 yaş altına önerilmiyormuş..Ruzy'nin de vücudunda döküntü oldu, kan ilacına bağladım. ıki gün kestim ilacı geçti döküntüler, pzt dr. a sorcam..Yine kafama göre iş yapıyorum ya hayırlısı...
Geyşa Derya hoşgeldin..Haha çok güzel oldu bu ya..Söylenmesi süper..Yandın sen bundan sonra böyle..
Maviş, Kıvanca da maşallah.. Bizim de nerde kablolar o oraya doğru, ben peşinde..ıkimiz beraber emekliyoruz..
Geçmiş olsun öksürük bende kızmda ve yusuf'ta var malesef..bu arada ben kuru kuru öksürüyordum afikimde başladı ama bön bön öksürüyor ya sankim
kar altında kalmışda pekmezli kar yemiş gibi..
ıhlmaur pekmeze dadandık pazartesi dohtur amcamıza bi gidelim bakalım ne diyecek.
Maşallah çok güzel bence Şenizticker değişikliği yaptım.gebelik tickerı.halbukem zayıflama tickerı yapacaktım bu zamanlar.nasip!
dohturm nasılda aklında tutmuşsun hesapta süper olmuş yani..olumunekankayizsmileenn geçmişden geleyim,,
perviin yeni gelin hissine kpılman çok dogal böbeem hayran hayran okudum yaşadıklarınızı
afferin emraha ,aydın hiç öyle şeyler yapmaz. gerçi 5 yıllık flört dönemimizde hep bi sürpriz vardı ama
evlendikden sonra klask turkerkeği oldu.
bu arada pervin ya sen istanbuldayken regly oldunmu. sanırım bibden sonra oldun.
ee sen zaten 11 nisanda gtttin. yani ebebk olsa olsa 10 gunluk falandır.
ama emzirmedöneminde böyle gecikmeler olabiler.
hakkında hayırlısı bakalım;
men unuttum almayı..:çok üzgünüm:bimdeki şu şekilli topdan aldık
aik çıldırdı ddeliklerden parmagınıyla tutup iki eliyle çalkalıyor ve çıngırtılı sese çok seviniyor..
Yusuf portakalı bebe bisküvili yiyor ..sade yemiyor bebe bisküvisinide sadece onla yiyor..sempatiksalakcinni..doruk ve ecede gaz sancısı olmuş bana hiç yabancı değil bizim gaz problemimiz hala devam ediyor doktor 1 yaşına kadar devam edebilir dedi bugün bisküvisini portakal suyuyla ezip verdim bakalım etkisi ne olacak umarım çok aşırı bir gaz olmaz gecem mahvolmasın yarın nikah var arkadaşımın zombi gibi gitmek istemiyorum
derya yusuf paşa ayaklanmaya başlamış maşallah
En güzeli iç güdüler zaten...sen bence olabilecek en güzel yerdesin güzel insan..babacım kısa dedıgın yarım saat yaf.. sen dedıgınden berııdr ben de ındırdım o prtogramı kullanıorum halbusemm
Bayıldım bayıldım.. ne kadar bebekler hala.. bırbırılerını seversen ıte kaka.. cok hoşlardı ya... Doruk ta Kuzey den korkmasa sevecekler bırbırlerını ama :))
Ahh ahh.. :)) anne baba arasında dagılmıs cocuk olmasaydım benden neler olacaktı ama.. neyse.. boshayallersmile
Annelik içgüdüsü diyeyim ben buna.. iç güdüler sayesınde ayakta kalan bir türüm ben :)
Bana gore Komando yetiştirmiyoruz, bütün canlılar ıcın gecerli olan bir gercek var kı,sıkıntısı olmazsa tepkı vermez.. hele kı bu gelısmekte olan bır bebekse O nun ıhtıyaclarını alısabilme ihtimali var diye göz ardı edemem.. ben işim bu, O na bakmak.. bu görevi gönüllü kabul ederek Onu dunyaya getırdım, yapmakla mükellefim.. gerisi beni ırgalamaz.
Mesela dedikleri bir sey daha var cevremın;
Cocuga kardes sart; sebep.. sımarık olmasın, paylasmayı ogrensin.. bu yuzden cocuk yapamam.. ve kaldı ki.. şımarık cocuk yetıstırmek benim elimde veyahut degıl.. kaldı kı bir cocuk az da olsa sımarık yetıssın.. nazı gecsın, ıstedıgının yerıne geldıgını gorsun, ruhu beslensin.. kendıne guvenı olan doygun bır cocuk olsun.. olsun kı, ileride eşine, arkadasına, iş arkadasına eziyet yapmasın.. beslenmemıs egosunu baska ınsanlar uzerınden cıkarmasın..
Ben mesela, Fatoş' a şımarıyorum, resmen hem de.. 32 yasından sonra bir de..
Nazım gecıyor, bana masaj yapıyor, yemek yapıyor, cay getırıyor bana.. ne kadar güzel seyler bunlar.. baslarda nası tepkı verdım, yapmayın etmeyın dıye, sıkıldım, utandım, rahatsız oldum..
Dedı kı şımar, ben bılıyorum senın nerede duracagını..
32 yasımdan sonra şımarmayı ogrendım; eşim ve Fatoş sayesınde...
Bırakayım Kuzey bu doygunlukla büyüsün..
32 yasımdan sonra çay keyfi yapıyorum ben.. bırakın cocuklarımız gerektiği zamanı yaşasın.
O yüzden gece yemesin, gündüz şu saatte yesin, şöyle olsun, böyle olmasın cocukları yetiştirmeyelim.. okyanus gıbı yürekleri, okyanus gibi ruhları olsun..
enn geçmişden geleyim,,
perviin yeni gelin hissine kpılman çok dogal böbeem hayran hayran okudum yaşadıklarınızı
afferin emraha ,aydın hiç öyle şeyler yapmaz. gerçi 5 yıllık flört dönemimizde hep bi sürpriz vardı ama
evlendikden sonra klask turkerkeği oldu.
bu arada pervin ya sen istanbuldayken regly oldunmu. sanırım bibden sonra oldun.
ee sen zaten 11 nisanda gtttin. yani ebebk olsa olsa 10 gunluk falandır.
ama emzirmedöneminde böyle gecikmeler olabiler.
hakkında hayırlısı bakalım;
canım bibin ertesi gunu oldum yani 22sinde. onceki ayda 22inde olmustum bugun 24u. bura geldigim gun yumurtlama gunumdu .test yapsam bile varsada gorunmez die yapmıorum acıkcası. hemde hala hava degişikliğinden stresten vs dir die umudum var. ece artık sadece sabaha karsı emio gunde 1 kez. bakalım neyle alakalı gorcez yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?