burrcuuu şükür sen burdasınn gaziemir pazarından bady almıştık ya ne güzelmiş ve kaliteliymiş gene almak istiyorum yaaaaa gidiyomusuz
kızlar ıslak mendil olarak ne kullanıyorsunuz ben canbebe kullanıyordum geçenlerde kayınvalidem babystar almış çok hoşuma gitti kokusu güzel ve mendilleri kalın çok memnun kaldım
uykum varbaşım ağrıyor. taaa 2 gece önceki 3-5 nöbetinin etkileri sanırım.
Bugün de mercimek çorbası yaptım Doruk'a. İyice haşladım, köpüklerini aldım falan, gaz yapmasın diye. Çok şükür şimdilik bir şey yok, inşallah bu geceyi rahat geçireceğiz.
Trabzondan dönüşte -ki orda Ruzgarla beraber uyuyoduk- bir süre daha buraya taşınana kadar beraber yatıyoduk. Gece 2 kez falan uyanıyordu kah emiyor kah kucağımda biraz duruyordu.
Yeni evde beşiğinde çok sık uyanıyor. Zaten hep panik içinde uyanıyor, tek derdi benm kucağımda ya da ağzında memem olması..
Burda erken uyumaya başladı. 7-8:30 arası bi saatte uyuyor ama yerine koyduğum an uyanıyor biraz kucakta tutuyorum mecbur..Gece 12'ye kadar 4-5 kez uyanıyor kucağımda sakinleştirip yatırıyorum.Gözler kapalı hep tabi.. Gece de 3-4 kez uyanıyor. Sabah 6:30-7 gibi uyanıyor...
Sabah kahvaltısı konuşulmuş bir ara..Valla ben omleti de yediremedim, ayrı ayrı da yediremedim, bulamacı bi kez denemiştim öğürmüştü..ne mi yapıyoruz..
Mısır ununa yarım yumurta sarısı, keçi peyniri, tereyağı ekliyorum. Peyniri piştikten sonra ekliyorym tabi.. aslında yumurta hariç bildiğin kuymak oluyor.. Ayrıca da pekmez veriyorum. Bazen portakal suyu. Bi yerde okumuştum denedim şapur şupur yeyince devam ettik. Gün aşırı yapıyorum, ağır gelecek diye düşünüyorum..Karadeniz uşağı nolcek... Bide çok susamıştır şimdi bu deyip habire su veriyorum uşağa..
Ben sabah yiyemem kuymağı, o nasıl yiyor şaşıyorum...
Taze Trabzondayken 2-3 yaşına kadar emziren annelerle konuştum. Ruzy gibi meme düşkünleriyle. Bana benim yaşadıklarımı anlattılar, hep aynı şeyler..Hepsi ağız birliği şöyle dediler. Memeden kesilene kadar gece seni rahat bırakmaz.Biz memeden kestiğimizin haftası sabaha kadar deliksiz uyumaya başladı.
İlk 6 ay çok önemliymiş ya. 1 yaşına kadar emse iyi olur. 1-2 arası emse fena olmaz ama şart da değil hani.. Bence siz zaten önemli bölümü başarıyla geçmişsiniz örtmenim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?