Pervin, ikinci gelse hani şimdi..Ne hissedersin merak ediyorum.. Şok mu olur senin için, yoksa zaten yapıcaktım varsın şimdi mi olsun dersin...
sanmam gaz yapsın ..ama içine azcık kimyon katabilirsiniz..bizde sorun olmadı ama ben katmaıdm yani..Bugün de mercimek çorbası yaptım Doruk'a. İyice haşladım, köpüklerini aldım falan, gaz yapmasın diye. Çok şükür şimdilik bir şey yok, inşallah bu geceyi rahat geçireceğiz.
Maviş maviş dikkat..Ruzy nasıl oldu biliyon mu..Töbe töbe..Yok yani..off
Ben polikistik overli olduğum için sürekli doğum kontrol ilacı alırdım..Bırakayım ve yavaş yavaş çocuk düşünmeye başlayayım dedim, dedik yani..Hani hemen olmuyomuş ya..Neyse bıraktıktan sonra 3 ay regl olmadım. Buraya kadar gayet normal zaten senede 3 kere anca olurum hapsız..Regl belirtileri başladı, yaşasın kendiliğnden olcak herhal dedim. Bekle bekle olmuyorum. Hayatımda ilk kez adet söktürücü kullanmak aklıma geldi nerden geldiyse. Test yaptım, negatif çıktı. Gittim aldım eczaneden söktürücü kullandım. (Allahım düşündükçe cahilliğime daha çok kızıyorum) Üzerinden 2 hafta falan geçti ben hala olmayı bekliyorum, bazen uzarmış süresi falan..Hiç aklıma bebek olabileceği gelmiyor. Taki sonunda gecenin bir yarısı dayanamayıp doktora gidişim ve keseyi görene dek... Bu kadar aptallığı ard arda nasıl yapabilmişim aklım almıyor..
Yani diyeceğim o ki testlere güvenip söktürücü kullanma nacizane... Ben çok üzülmüş çok ağlamıştım. Karnımda bebeğim varken söktürücü kullanmışım..O kadar yıl söktürücü aklıma gelmedi de geldiği an bebeğe denk geldi...
bikackere uykusunda biberon vermeyı denedım herseferınde agladı uyumak ıstedı bende kestım gece bıberonunuda. 11de yıyıp yatıo bidaha sabaha karsı 6-7de mızırdıyo o sıra emzırıyorum gozu kapalı. sonrada kacta uyanırsa demir damlalaıdan yarım saat sonra kahvaltısını verıyorum.sonrası rutin saatlerimiz var.
1-5-9 formul sut 100er cc (sabahta emdginden 400e yakın oluyodur oda yeter ) 2.5 (corba)-6.5-(araogun) 10.5 (pirincunlu mama)
canım pahalıya almışsın canbebeyi bizim burda normalde 2.5 satıyolar indirimde olunca 1.75 oluyor senin nerdeyse tanesi 3 liraya gelmiş bende birkaç defa uni aldım ama beğenmedim bezleri çok ince genelde canbebe alıyorum ama babystar çok hoşuma gitti hem bezi kalın hem de kokusu güzelmişhuggies kullandım en cok .şimdi canbebe 5li 14ytl idi ondan aldım .uni yide seviorum
dikkat dikkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Maviş maviş dikkat..Ruzy nasıl oldu biliyon mu..Töbe töbe..Yok yani..off
Ben polikistik overli olduğum için sürekli doğum kontrol ilacı alırdım..Bırakayım ve yavaş yavaş çocuk düşünmeye başlayayım dedim, dedik yani..Hani hemen olmuyomuş ya..Neyse bıraktıktan sonra 3 ay regl olmadım. Buraya kadar gayet normal zaten senede 3 kere anca olurum hapsız..Regl belirtileri başladı, yaşasın kendiliğnden olcak herhal dedim. Bekle bekle olmuyorum. Hayatımda ilk kez adet söktürücü kullanmak aklıma geldi nerden geldiyse. Test yaptım, negatif çıktı. Gittim aldım eczaneden söktürücü kullandım. (Allahım düşündükçe cahilliğime daha çok kızıyorum) Üzerinden 2 hafta falan geçti ben hala olmayı bekliyorum, bazen uzarmış süresi falan..Hiç aklıma bebek olabileceği gelmiyor. Taki sonunda gecenin bir yarısı dayanamayıp doktora gidişim ve keseyi görene dek... Bu kadar aptallığı ard arda nasıl yapabilmişim aklım almıyor..
Yani diyeceğim o ki testlere güvenip söktürücü kullanma nacizane... Ben çok üzülmüş çok ağlamıştım. Karnımda bebeğim varken söktürücü kullanmışım..O kadar yıl söktürücü aklıma gelmedi de geldiği an bebeğe denk geldi...
Serap, napıyo reklamcı güzeli gelinim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?