2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

derya o hassasiyet bende mevcut hem sokulcekmisimde gelemiomus gibi .. ama bi yandan ne sivilce ne bisey cildim guzel . yarın test alırım salı ilk idrarla yaparım bakalım eger gelmezse

dilek o ilacın adı farlutal.. Allah arkadasının yardımcısı olsun uzuldum gercekten.. ama iste dogacagı varsa hicbisey engelleyemio bak ruzgar bebege..
bende eceye hamile kaldıgımı bilmiodum yani tam o sıralarda diş etlerimden 10tane igne yedim ignem bitti reglim gecikti cok korktum ama yapacak bisey yoktu cok sukur veren mevlaya..

serap ara ara gırınce sade soru sorulmaya gırılıo doayısylada kimse cevap vermek istemio yani ben az aktif olanlara yazmıorum kendi adıma

harika bir pazar sabhına uyandık saat 9 gibi hemen gittik kahvaltıya eve 3 te geldik.
afik açık havada bi uydu allahım 2 saat uydu resmen. sahilde turladık çok güzeldi.
gecen yıl bu zamnlar oglumla sahilde bebek arabsıyla gezmeyi hayal ediyorduk bugun hayalimiz gerçekleşti.
ayy tüm hayallerimizi oglumla yaşmayı nasip etsin Rabbim..

bu arada eskiden kalkarkalmaz duş alıp çıkardık şimdi ise
çok erkenden kalkıp önce ben hazırlandım afikin kıyafetlerini hzırladım meyve pürzini hazırladım. kahvaltsı için bi kaç bişey aldım yanıma
bebek çantamızzaten hep hazır onuda gözumun önune koydum
ben bunları yaparken baba ogul uyuyorlardı.
sonra aydın uyandı o giyinirken afik uyandı hazırlandık çıktık.

tüm zorluklara ragmen anne olmak çokk güzel..
seneye oglum ababsıyla elinde hediye paketiyle anneler gunun kutlu olsun annecim bile der inşallah:)

perviin..
kırmızılardan haber yokmu.
benm 10 gun geçmişti.

ya bu arada

evriim evrim yazdıgın şımartılmak konulu yazıya bende katılıyorum çok güzel dile getirmişsin.
kalemin güçlü vesselam.

esraaaaaaaaaaçarşamba gelcenmi

ben geli,cem inşallah. bi aksilik olmazsa.

dileeeeeeeeeeeek saat 1 de nerde buluşcas hani magazanın önunde yani???????

ya hep soracam unutuyorum

hmm nasıl desem:kedi:
ben hep dikkat ettimde
aşk tazeleme seanslarımız sonrası sütüm akıyor benim.
göğsümden böyle pıt pıtakıyor sizde de oldumu hiçbilmiyorumkismile
acaba mutluluk hormonuylanmı alakalıopuyorumnanaktan

guli yok sekerim 10gunde az deilmiş hanii... beklios bahardanda olabiler yani dedigim gibi oyle bariz bi kazada yok ama bi arkadasım o sekilde kaldı kocası cok emindi misal şok oldular ikiside.

ece kaka yaparken 7 sulaleye duyuruyo oyle bi ıkınıoki aglıo zor cıkarıo tas gibi suda iciriyorum kayısı suyuda katıorlum kendinide katıorum malarına tın.. hergun yapıo ama cok sert cıkarıo.. yedigi formul mamadan olabilir ama bitek onu sevdi. 1 aylık bebelec maması tırda haftaya elimde olcak buda hipp plus 2. cok sevio bunuda.

pervinim
kabızlık demir eksikliğinden kaynaklanıyor olabiler
kan tahlli yaptırdınmı?

bana 1 kez olmustu gecmiste.. sanırım uyarılmayla alakalı sekerim

Selam herkese, dun disarlardaydik hava 23 dereceydi, sozde kendime diye alisverise ciktim cunku alt olarak giyicek hicbiseyim yoktu yazlik, bi sey alamadim kendime, hep Teoya calistik:))aksamada arkadaslarim geldi yemege..
Bugunde azli kislik degisimi yaptim of yorulum ama iyi oldu...

ESRAKO ece ve ceren cok tatli ya masallah...

EVRIM daha dun konustuk Tibet'le bu cocugun her dedigini yapmayalim simarik olucak dedi, bende simarsin, simarik olsun dedim, ona ogretirsek nerde durmasi gerektigini o da bilir ama simaricak diyede aglamasina izin vermem dedim..Varsin simarik olsun, simarikla terbiyesizlik sinirini bildikten sonra bi sorun yok bence..

AYCA ne guzel Ruzy emeklemeye baslamis..

TAZE Doruk'a gecmis olsun kuzum gazi olmus..

MAVIS arkadasinin durumu cidden zormus ya, hakkinda hayirlisi...

DERYAAA ozledik seni..

annemin yaptıgı tarhana bitti,

firdevs annemin yaptıgı tarhana ise hafif acılı
afike yapsam ne olur ya.
gecen sarma yedi acılıydı hatta ksıır yedi acılıydı adanalı komşumuz yapmış.
acıya duyarlı malum bende çiğköfte aşerniştim hamileyken.
tarhaniçin önerisi olan varmı?
şekermi koysam

GULI ne guzel gezmissiniz, ohh miss

PERVIN kac gun daha beklersin test icin??

aa pervin ama malum göğüsler hala yask bölge.
dokununca sütler devriye geziyor. kaydirigubbakcemile3
hamileliğin 5.ci ayından itibaren devir teslim töreni yapmıştık

ESRAA ben yumurta vermeye tirsiyordum TEO allrjik bunyeli diye, ama bi yandan da yemesini istiyorum yavas yavas..Yahooùma gecmis olsun..

Bugun Evrimin omlet tarifini yaptim ama 2-3 kasik sonra tupurdu(ihlamur verene kadar yedi 3 kasik sonra bogazina kacinca pekmezli ihlamur verdim ondan sonra yemedi, off napsam, doktor 1 yasina kadar verme dedi yumurta ama ben en azindan haftasonlari yesin istiyorum...

haluk yavuzerin kitabındada okudum özellikle bahsetmiş adam
çocuklarınızı aglatmayın ki
aglayarak bişey sahibi olmayı ögrenmesin.

hani derler ya her agladıgında alma kucagına falan.

ya nasıl bir anlayışdır bu
o minicik henuz bana muhtaç benim bedenime sıcaklıgıma ihtiyacı var guvenini öylekazanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…