haluk yavuzerin kitabındada okudum özellikle bahsetmiş adam
çocuklarınızı aglatmayın ki
aglayarak bişey sahibi olmayı ögrenmesin.
hani derler ya her agladıgında alma kucagına falan.
ya nasıl bir anlayışdır bu
o minicik henuz bana muhtaç benim bedenime sıcaklıgıma ihtiyacı var guvenini öylekazanıyor..
nurdan avatarına bayılıyorum tiki teoş...
kaydirigubbakcemile3ilahi nurdan çok hoşsun.Guli ben tarhana vermedim bi fikrim yok ya bizim doktora gore hersey icin erken zaten, Teoo askere giderkenmi baslicaz anlamadim(
kaydirigubbakcemile3ilahi nurdan çok hoşsun.
ama ciddi ciddi çok farklı bi anlayış var orda.
hadi burdaki doktorlar az buz aynı şeyleri söylüyolarda senin orda hepden farklı bacım
AMİN İNŞALLAH ..o günleride görürsünüz..insanın gözleri doluyor..harika bir pazar sabhına uyandık saat 9 gibi hemen gittik kahvaltıya eve 3 te geldik.
afik açık havada bi uydu allahım 2 saat uydu resmen. sahilde turladık çok güzeldi.
gecen yıl bu zamnlar oglumla sahilde bebek arabsıyla gezmeyi hayal ediyorduk bugun hayalimiz gerçekleşti.
ayy tüm hayallerimizi oglumla yaşmayı nasip etsin Rabbim..
bu arada eskiden kalkarkalmaz duş alıp çıkardık şimdi ise
çok erkenden kalkıp önce ben hazırlandım afikin kıyafetlerini hzırladım meyve pürzini hazırladım. kahvaltsı için bi kaç bişey aldım yanıma
bebek çantamızzaten hep hazır onuda gözumun önune koydum
ben bunları yaparken baba ogul uyuyorlardı.
sonra aydın uyandı o giyinirken afik uyandı hazırlandık çıktık.
tüm zorluklara ragmen anne olmak çokk güzel..
seneye oglum ababsıyla elinde hediye paketiyle anneler gunun kutlu olsun annecim bile der inşallah:)
heyecanla haberini bekliyorum desem pervinim..derya o hassasiyet bende mevcut hem sokulcekmisimde gelemiomus gibi .. ama bi yandan ne sivilce ne bisey cildim guzel . yarın test alırım salı ilk idrarla yaparım bakalım eger gelmezse
demam artık buralardayım ..gaz olayı çok zor rica ederim..DİLEK yazdıklarını okudum da, ne fena! Ayça gitseydi aynı doktora şimdi Rüzgar olmayacak mıydı yani? Neler okuyoruz, %50 down teşhisi konup da sağlam doğan bebekler,... arkadaşının durumu çok zor, Allah yardımcısı olsun.
ÖZGÜL emzirme ile ilgili bir nebze daha rahatladım, teşekkür ederim. Ayrıca bugün Vatan gazetsinin pazar ekinde bir testten bahsediyor. York test, diye. Size bu testten mi yapmışlardı diyetisyene ilk gittiğinizde?
DERYA özletme kendini, kimyon tüyosu için tşk...
böyle düşünme serap Ada Lena'yı ve seni unutmadık ..sadece herkesin şu günlerdE zamAnı kısıtlı desem yani kendi adıma öyle..şımarıyo ve sokaklarda gziyo bolboll babasının arkasından ağlıyo artık ama iştahı yok ya.
fzergün hg.sende yaz sen cevaplanmasada (çoğu zaman öle olur sonra alışılır)stres atarsınn..
mesela ben ara verdim yasmayaa unutmuşlar nerdeyse sorularıma cevap bulamıyorum amaolsun seviyorum bu hatunları yaaa stres atıyo insan iyi oluyo bilgi paylaşımı süperr.
Merhaba hoş geldin..yanlız bebeğin 2009 ağustos doğumlu sanırsam ..yerimsenibenMerhaba Ağustos anneleri :)
hamileliğimin başından beri sizi takip etmekteyim.
Fakat birtürlü yazmak aklıma gelmiyordu daha doğrusu ilk başlarda yazmayı düşündüm sonrada geç kaldım. Şimdi yazarsam öyle damdan düşer gibi olmaz diye yazmak istemedim.
Ta ki beni farkedip yazmamı isteyen arkadaşları görünceye kadar...
Benimde 12 ağustos 2010 doğumlu bir tosuncuğum var.
Adı Hanzala..
Sizin bebişler kadar tatlı..
Hayırlı günler..
özgül sen hangi devam maması veriyorsun yada orada en çok ne kullanılıyor marek ettimde..Burcu bence Doruk yeterince emdi canim..bundan sonra almiyorsa zorlayamazsin..daha öncede dedigim gibi burada alman doktorum bana cok kiziyordu..6 ay anne sütü yeterli sonra biraktirmaya calis diye..cünkü sadece anne sütü bebek icin 6 aydan sonra gerekli vitaminleri icermiyormus..muhakkak devam sütü verilmeliymis..yani türkiyedeki gibi önem verilmiyor burada..helede 2 yasina kadar emzirmeye cok karsilar..bebek anneye baglaniyor diye..tabi ne derece dogru bir düsünce tartisilir..ama bence bir cocuk 6 ay tam emdiyse onun icin gerekli olan anne sütünün yüzde 90 nini almis demektir..yani kendinizi üzmeyin lütfen..a.s
günaydin kizlar...uzun zamandir yazamiyorum..esim ufak bir operasyonla karnindaki yag bezesini aldirdi..tabi 4 tane dikis yaptilar..haliyle evde oldugundan vakit bulamadim hic..haftayada evde..calismasi yasak ama yürümesi yasak olmadigi icin dün hayvanat bahcesindeydik..kaydirigubbakcemile3 havalar burada 20-25 derece arasi..o yüzden dün hem cok eglendik hem de cok yorulduk..bugünde cok güzel hava..ama birazdan önce spora gidecegim sonra cocuklari cikaririz disariya..yazilarin hepsini okuyamadim ama Pervin hayirli haberlerini bekliyorum canim..kaydirigubbakcemile3 ayrica hayat icin yazdigin seylerede cok tesekkür ederim..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?