2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Guli ben tarhana vermedim bi fikrim yok ya bizim doktora gore hersey icin erken zaten, Teoo askere giderkenmi baslicaz anlamadim(

evrimin omlet tarifide
MıLLı OLMUŞTUR
hayırlı olsunn..opuyorumnanaktan

Teoman buaralar ciddi huy degistirdi yalniz, cok sinirli ve biseyer anlatmaya kizmaya basladi, ve agliyarak derdini anlatmaya..ben her agadiginda aliyorum kucagima, napayim alisirsa alissin kucaga, belkide sikintisini benim kucagimda amak istiyor..ebklikten beri soylediklerinde en kizdigim sozdu bu " aa kucaga alistirmissiniz, yada alistirmayin"..size ne be kadinlarr, cocuk benim kucak benimm, alisirsa alissin, ben cocugumu aglatamam..
o yuzden cok haklisin guli, o bize muhtac daha..

Sabah 64u gordum tekrar, moralim bozuldu, 40-38 arasi bir bedendeyim, biseyde alamiyorum altima etek pantolon, ustlerim oluyor, eskiler bi sorun yok, ciddi tekrara basliyorum recime siki sekilde...

Guli ben tarhana vermedim bi fikrim yok ya bizim doktora gore hersey icin erken zaten, Teoo askere giderkenmi baslicaz anlamadim(
kaydirigubbakcemile3ilahi nurdan çok hoşsun.
ama ciddi ciddi çok farklı bi anlayış var orda.
hadi burdaki doktorlar az buz aynı şeyleri söylüyolarda senin orda hepden farklı bacım

off kocam uyuyor oglum uyuyor benim de feci belim agriyr..uynasin velet yuruyuse cikaricam...

kaydirigubbakcemile3ilahi nurdan çok hoşsun.
ama ciddi ciddi çok farklı bi anlayış var orda.
hadi burdaki doktorlar az buz aynı şeyleri söylüyolarda senin orda hepden farklı bacım

Evet krestede sut urunu yani peynir yogurt 1 yasindan once vermiyorlar ama ben meyveli bebek yogurdu veriyorum, ona bile aaa dediler..

birde allerji ve reflulu bi bebek hem korkuyorum hem veriyorum napiim??icgudelrime iste..

perviin içine azcık şeker koydu talandı ama yuttukdan sonra acı hissi bırakıyor
zaten afikde yemedi..

AMİN İNŞALLAH ..o günleride görürsünüz..insanın gözleri doluyor..
gününüzde ne güzel başlamış öyle..
derya o hassasiyet bende mevcut hem sokulcekmisimde gelemiomus gibi .. ama bi yandan ne sivilce ne bisey cildim guzel . yarın test alırım salı ilk idrarla yaparım bakalım eger gelmezse
heyecanla haberini bekliyorum desem pervinim..
demam artık buralardayım ..gaz olayı çok zor rica ederim..
böyle düşünme serap Ada Lena'yı ve seni unutmadık ..sadece herkesin şu günlerdE zamAnı kısıtlı desem yani kendi adıma öyle..
Merhaba hoş geldin..yanlız bebeğin 2009 ağustos doğumlu sanırsam ..yerimseniben
özgül sen hangi devam maması veriyorsun yada orada en çok ne kullanılıyor marek ettimde..

çok geçmiş olsun.a.s..oh gezmeninde gözüne vurmuşsunuz hadi bakalım..hayatımıda öperim Şeniz

güli ya arıyacağım seni bir türlü fırsat bulamadım kocan evdedir rahatsız etmememk için aramıyorum şimdi çaldır beni müsait olunca
buluşmaya gelirmiyim bilmiyorum yaho durmuyo oto koltuğunda arabasızda zor toplu taşıma aracı ile falan

pervin bence hamilesin

fzergun hoşgeldin senin bebek çok erkenciymiş baksana doğum tarihi gelmeden kendi gelmiş :))

derya nasılsın bebem??

ben çok keyifsizim mamiyi bir kaşık suda boğmak istiyorum mümkünmüdür???
çok sıkıldım bunaldım mutsuzum kocayı değiştirmeyi planlıyorum sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…