2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaho doğduğundan beri alerjik bir bebekti zaten bugün yumurta verdim hafif hafif pörtledi artık haftada 2-3 kere yedireceğim

foto ekleyeceğim ama içimden gelmiyor siteyi aç yükle bekle falan
niye böyle oldum yaa 2 gün iyiysem 3 gün arıza oldum

Evet bi yanlışlık yapmışım :)
12 ağustos 2009
Kafa karışık olunca böyle yanlışlıklar kaçınılmaz oluyor.

hirkese ii akşamalr geçmişe bakamadım sadece pervinin kırmızı daha gelmemişşş acep nedendir kiiii kutlama gicesi bişimi olduki:):) birde evrimim güsel yazılarına rastladımmm bu aradaaa askerlik kısalıooo yani gökhanın 12 deil 9 ayı kalacak rapordan sonra tabi giderse:)

nurcum kutlama gecesinden ote kavusma gunumuze tekabul edio varsa bisey... emraha gore bısey yok . gerci 9 aydır aynı yontem ama bu işler belli olmass

al benden de o kadar..3. mü???kafamçokkarıştıakannehir
hos geldin canim..biraz gec olmus ama olsun..opuyorumnanaktan
sanmiyorum canim..bizimkinde her türlü kan testi yapiliyor ama neye göre söyledi kadin bilmiyorum..ama bu test burada ayri yapiliyor ve 400 euro sanirim..ama yinede bir sorarim..
ozgul gecmiş olsun canım ...

Ozgul esine gecmis olsun canim..
cok sagolun kizlar..opuyorumnanaktancok sükür hala ise yarar durumda..kaydirigubbakcemile3
bisde size bayiliyos:))
dun cok guzel resimler cektim, eklerim onlari da biara..
oh oh!!! icimiz senlensin biraz..hihoyyyt
nurdan salı sabah yaparım test ozamana 5gun olcak . varsa cıkar geri ecede 2.gun silik cıktı
hadi hayirlisi..insallah vardir bir minnos..:Saruboceq:
canim ben aptamil 2 kullaniyorum..
derya nasılsın bebem??

ben çok keyifsizim mamiyi bir kaşık suda boğmak istiyorum mümkünmüdür???
çok sıkıldım bunaldım mutsuzum kocayı değiştirmeyi planlıyorum sempatiksalakcinni
ara ara bende de oluyor canim..yalniz degilsin merak etme..kaydirigubbakcemile5
foto ekleyeceğim ama içimden gelmiyor siteyi aç yükle bekle falan
niye böyle oldum yaa 2 gün iyiysem 3 gün arıza oldum
kaldir totonuda yükle..ne olcak yani..tembel sey..seni görmüyoz diye yahoyu da mi görmeyelim yani!!lmaz:alsanaalsanasmile
insallah olur canim...:Saruboceq:
nurcum kutlama gecesinden ote kavusma gunumuze tekabul edio varsa bisey... emraha gore bısey yok . gerci 9 aydır aynı yontem ama bu işler belli olmass
eeee uzun hasretlik sonrasi duygular cosunca hic birsey fayda etmemis demekki!!!kaydirigubbakcemile3

nurdan zaten şimdi aldık aldık kucagımıza ilerde cagırsakta durmuycaklar..salla milleti ya kendim için alıorum cogu zaman.
burda cocuklar dusuyoda kaldırmıolar klasik rus anlyısı.. sonra tatilde onlar rahat bizim cocuklar cırlıo etrafta

perviiiiiiiiiiiiiinn
eger kavuşma gecesinden hamile olma ihtimalin yüksekse oglunolcak benden sölemesi...

benim tikkati en saglm arkidşiim gpysymesraaaaaaaaaaaammm
süppersin ya kimsenin dikkatini çekmemiş ama sen yakalamışsın. tespit harika çok güldüm ya.
demek tarihi gelmeden bebeiş gelmiş heeeeeeeekaydirigubbakcemile3

esraaam noldu yavvrumm sana

bunalım gördum seni.
kendinden daha kötu durumda olanları düşün haline şükrett
eşin konusundada yaptıgı yan lışı değilde iyi hallerinidüşün yoksa hepimiz kafayı sıyırırıs inan.

şimdi sen gelemiyormusun çarşamba gunu..
yaho durmuyosa yapacak bişi yok sarıyerden harbi çok uzak forum.. ksmett bakalım yarın konusuruz

pervine katılıyorum birilerii
huuuuuuuuuuu
kuzeyin kükrediği ve dodnun ağladıgı videoyu bekliyoruz 100 gundur peeeeeehkaydirigubbakcemile

nurcum sana kötu bi hatırlatma
askerlik 12 ay değil 15 ay böbeeeeeeeem
3 ayı düşünce kalır 12 ay..tabii giderse

sabahdan beri yazılan mjların % 80i bana ait hepsiniezbere biliyorum okuyacak mj kalmadı yafff

özgüül eşine geçmiş olsu 4 dikiş wooovw nerdeyse sezeryan olmuş yaff:)
ama bu bahaneyle gezmişsiniz ohh süpper..
hayat hayvanat bahçesinde hayvanatları görunce ne yapt?

sanirim bizim kücük zilli abisini kiskaniyor..bugün abisini kucaklayip öpüyordum o da yerdeydi..hemen dikti kafayi ve cabuk cabuk geldi yanimiza.. ih ih deyip onu almami istedi..bende almayinca hemen aglamaya basladi..kaydirigubbakcemile3 bu cadi cok zilli olacak anlasilan..a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…