Evet bi yanlışlık yapmışım :)
12 ağustos 2009
Kafa karışık olunca böyle yanlışlıklar kaçınılmaz oluyor.
al benden de o kadar..3. mü???kafamçokkarıştıakannehirbende bu ay lekenleme tarzı adet oldum hatta duş alırken göğüs uçlerımın hassasiyeti korkuttu sempatiksalakcinnibu iğneyi bırakacağım gibi ya..iğneden 10 gün önce adet oluyorum anlamadım gitti.yarın belli olucek bakalım .:uhm:.korkuyorum açıkcası Allah'a büyük konuşmayayımda üçüncüyü kaldıramam .kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-...geçen eşimede takıldım bende kaldıramam diyor:1no2:
hos geldin canim..biraz gec olmus ama olsun..opuyorumnanaktanMerhaba Ağustos anneleri :)
hamileliğimin başından beri sizi takip etmekteyim.
Fakat birtürlü yazmak aklıma gelmiyordu daha doğrusu ilk başlarda yazmayı düşündüm sonrada geç kaldım. Şimdi yazarsam öyle damdan düşer gibi olmaz diye yazmak istemedim.
Ta ki beni farkedip yazmamı isteyen arkadaşları görünceye kadar...
Benimde 12 ağustos 2010 doğumlu bir tosuncuğum var.
Adı Hanzala..
Sizin bebişler kadar tatlı..
Hayırlı günler..
sanmiyorum canim..bizimkinde her türlü kan testi yapiliyor ama neye göre söyledi kadin bilmiyorum..ama bu test burada ayri yapiliyor ve 400 euro sanirim..ama yinede bir sorarim..DİLEK yazdıklarını okudum da, ne fena! Ayça gitseydi aynı doktora şimdi Rüzgar olmayacak mıydı yani? Neler okuyoruz, %50 down teşhisi konup da sağlam doğan bebekler,... arkadaşının durumu çok zor, Allah yardımcısı olsun.
ÖZGÜL emzirme ile ilgili bir nebze daha rahatladım, teşekkür ederim. Ayrıca bugün Vatan gazetsinin pazar ekinde bir testten bahsediyor. York test, diye. Size bu testten mi yapmışlardı diyetisyene ilk gittiğinizde?
DERYA özletme kendini, kimyon tüyosu için tşk...
ozgul gecmiş olsun canım ...
cok sagolun kizlar..opuyorumnanaktancok sükür hala ise yarar durumda..kaydirigubbakcemile3Ozgul esine gecmis olsun canim..
oh oh!!! icimiz senlensin biraz..hihoyyytbisde size bayiliyos:))
dun cok guzel resimler cektim, eklerim onlari da biara..
hadi hayirlisi..insallah vardir bir minnos..:Saruboceq:nurdan salı sabah yaparım test ozamana 5gun olcak . varsa cıkar geri ecede 2.gun silik cıktı
canim ben aptamil 2 kullaniyorum..AMİN İNŞALLAH ..o günleride görürsünüz..insanın gözleri doluyor..
gününüzde ne güzel başlamış öyle..
heyecanla haberini bekliyorum desem pervinim..
demam artık buralardayım ..gaz olayı çok zor rica ederim..
böyle düşünme serap Ada Lena'yı ve seni unutmadık ..sadece herkesin şu günlerdE zamAnı kısıtlı desem yani kendi adıma öyle..
Merhaba hoş geldin..yanlız bebeğin 2009 ağustos doğumlu sanırsam ..yerimseniben
özgül sen hangi devam maması veriyorsun yada orada en çok ne kullanılıyor marek ettimde..
çok geçmiş olsun.a.s..oh gezmeninde gözüne vurmuşsunuz hadi bakalım..hayatımıda öperim Şeniz
ara ara bende de oluyor canim..yalniz degilsin merak etme..kaydirigubbakcemile5derya nasılsın bebem??
ben çok keyifsizim mamiyi bir kaşık suda boğmak istiyorum mümkünmüdür???
çok sıkıldım bunaldım mutsuzum kocayı değiştirmeyi planlıyorum sempatiksalakcinni
kaldir totonuda yükle..ne olcak yani..tembel sey..seni görmüyoz diye yahoyu da mi görmeyelim yani!!foto ekleyeceğim ama içimden gelmiyor siteyi aç yükle bekle falan
niye böyle oldum yaa 2 gün iyiysem 3 gün arıza oldum
insallah olur canim...:Saruboceq:hirkese ii akşamalr geçmişe bakamadım sadece pervinin kırmızı daha gelmemişşş acep nedendir kiiii kutlama gicesi bişimi olduki:):) birde evrimim güsel yazılarına rastladımmm bu aradaaa askerlik kısalıooo yani gökhanın 12 deil 9 ayı kalacak rapordan sonra tabi giderse:)
eeee uzun hasretlik sonrasi duygular cosunca hic birsey fayda etmemis demekki!!!kaydirigubbakcemile3nurcum kutlama gecesinden ote kavusma gunumuze tekabul edio varsa bisey... emraha gore bısey yok . gerci 9 aydır aynı yontem ama bu işler belli olmass
Teoman buaralar ciddi huy degistirdi yalniz, cok sinirli ve biseyer anlatmaya kizmaya basladi, ve agliyarak derdini anlatmaya..ben her agadiginda aliyorum kucagima, napayim alisirsa alissin kucaga, belkide sikintisini benim kucagimda amak istiyor..ebklikten beri soylediklerinde en kizdigim sozdu bu " aa kucaga alistirmissiniz, yada alistirmayin"..size ne be kadinlarr, cocuk benim kucak benimm, alisirsa alissin, ben cocugumu aglatamam..
o yuzden cok haklisin guli, o bize muhtac daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?