2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dun bizim topikde bişey arıyordum arama aptıgım sayfada belmanın tazeye çıkardıgı yıldız haritası vardı yeniden okudum şöyle bi
dikkatimi çekti diyorki mayıs ayında senden saklanan bişey sır ögrenceksin..

geniş ailedeki cevoo gibi sanada abi gelmesn taze..
kaydirigubbakcemile3

özgüül eşine geçmiş olsu 4 dikiş wooovw nerdeyse sezeryan olmuş yaff:)
ama bu bahaneyle gezmişsiniz ohh süpper..
hayat hayvanat bahçesinde hayvanatları görunce ne yapt?
aman canim sen erkekleri bilmezmisin..biryerleri cizilse bile basliyorlar mizmizlanmaya..canlari cok kiymetli..birde benim esimin isi vücut gücüne dayali oldugu icinde hakkini yemeyeyim..dikisleri zorlanabilirdi..tabi benimde isime geldi..kaydirigubbakcemile3 canim HAYAT sa sadece abisini izliyor gittigi yerde..ondan gözünü alamiyor..ama cok usluydu ve cok sevdi..temiz havada cok güzel bir gün gecirdik..kaydirigubbakcemile3

nerden bildin kii?varmi bi sirri, kiz erkek yapmanin??hayir varsa ikinciyi kiz istiyorum ben hayirlisiyla..

ahh böbeeem tabikii allah bilir de biz elimizden geleni yapacagız
2.ciyi kız olsun ZEYNEP olsun afikimde abi olsun istiyorus.

gelelim sorunun cevabına
evet var bi makalede okumuştum ki abkınız afik ve benim ablamlar denediler tecrubeylen sabittir.

afik ayagımda uyuyor yatagına koyup geleyim yazacam

assssooooooooonnnraaaaaaaaaa

Evrim verdigin omlet tarifini yaptim canim..hayatta cok severek yedi..cok makbule gecti gercekten..birtek dün vermedim..iki günde bir veriyorum..böyle orcinal tariflerini bekliyorum..a.sa.s

Ya o omletı benım oglum yumurtayı baska türlü yemedıgı ıcın buldum.. eger sabah yumurta yedıremıyorsam o gün yogurt corbası yapıyorum, ona muhakkak atıyorum yumurtayı.. bugun yaptım, içine tereyagını da koydum, yedırdım sukurler olsun..

Lütfen yaz.. cok sevınırız.

ya bu arada

evriim evrim yazdıgın şımartılmak konulu yazıya bende katılıyorum çok güzel dile getirmişsin.
kalemin güçlü vesselam.

Tesekkur ederım..

Sırf bu yuzden conformil içiriyorum aylardır.. bı ara babannesı yanlıs almıs onlardayken, ıkı gun ıctı Kuzy, cocuk resmen kecı moku gıbı yaptı.. cok uzulmustum, kesınlıkle devam sutundendır.. ne yaparsan yap, devam sutunun kabızlıgını asamadım ben.

Guli ben tarhana vermedim bi fikrim yok ya bizim doktora gore hersey icin erken zaten, Teoo askere giderkenmi baslicaz anlamadim(

cok hoşsun kaydirigubbakcemile3

evrimin omlet tarifide
MıLLı OLMUŞTUR
hayırlı olsunn..opuyorumnanaktan

ışe yaradıysa ne mutlu.. boyle boyle çoğalıyoruz işte.. ne güzel.

derya nasılsın bebem??

ben çok keyifsizim mamiyi bir kaşık suda boğmak istiyorum mümkünmüdür???
çok sıkıldım bunaldım mutsuzum kocayı değiştirmeyi planlıyorum sempatiksalakcinni

Kolay gele.. bole dıyorsan vardır bı sebebın..

evrimin ege yazılarını okuyup rahatlıyorum kafam dağılıyor bir nebze..

Ay ne mutlu bana.. onurlandırdın benı.

Evet bi yanlışlık yapmışım :)
12 ağustos 2009
Kafa karışık olunca böyle yanlışlıklar kaçınılmaz oluyor.

Hakıkaten tüm yazılanları okuyormussun :) bence yazmaman kayıp olur, lütfen yaz bıze.

olumunekankayizsmile

pervine katılıyorum birilerii
huuuuuuuuuuu
kuzeyin kükrediği ve dodnun ağladıgı videoyu bekliyoruz 100 gundur peeeeeehkaydirigubbakcemile

Ya demam demam.. eklıycemm demam bayanssulusmile

vay beaa.. daha bunlar bır yasına gelmemıs hallerı.. vayyyyyyyy halımıze :)

heyecanla bekliyorum kiz ve oglan yapmanin sirlarini...

Maviş Dilek,
Anladığım kadarıyla arkadaşının durumu benim yaşadığımla neredeyse aynı. ılacın adı Farlutal, Pervinin söylediği gibi.

Ben 3 ayrı doktora gitmiştim hepsi hiçbirşey olmaz demişlerdi. Sanırım ilacın etken maddesi progesteron yani hormon. Gebelikte kullanılmamalıdır yazıyor ama kullanmanın bir yan etkisi saptanamamış. Bunun organ gelişimine zarar verici etkilerinden şüphe duyulmuş ama anladığım kadarıyla ispatlanamamış. Hatta bazen doktorlar gebelikte bazı yararlı etkileri var diye progesteron hormonu bile veriyorlarmış eskiden. (nolur bilgin varsa aydınlat bizi Nurdancım)

Ben nette doktor cevaplarına bakmıştım hepsi birşey olmaz demişlerdi.

Benim endişelerim kaybolmuştu. Yoksa 9 ay o duyguyla yaşanmaz. Çok az risk vardır bile deseydi doktorlarım ne yapardım bilmiyorum belki daha ciddi bir araştırmanın içine girebilir, Rüzgara gelme diyebilirdim bilmiyorum.

Bide bu hataya düşen sayısız gebe varmış. Zaten o zamanlar basit bir mantıkla düşünmüştüm. Bu ilacı kimler kullanıyor. %50 gebe olma riski taşıyanlar (elbette bilmeden). e böyle bir ilaç sizce bu kadar kolaylıkla piyasada olur ve yaygın kullanılır mı. pek sanmıyorum. Her ilac kullanımının gebelikte riski zaten var.

Arkadaşına allah kolaylık versin, çok zor bir durum. Ama 3-5 doktora daha sorup doğru bir karar versin derim. Tek bir doktorun sözüyle karar vermesin bence. Umarım bebeği aldırmaz ve sağlıkla kucağına alır..Zaten ıkili test döneminde organlarını teker teker inceliyorlar. Bişey çıkacaksa o zaman karar verebilir mi bilmiyorum geç de olabilir belki..

Burcularla ailecek gezdik bugun.. iyi geldi.. hatun yıne sadece kahve ıctı.. ama artık kendısı sadece filtre kahve ıcıyor, hatun nescafe ıcınce mıdesı bulanıyormus.. basımıza artıs kesıldı :)))artissssssssss

ama cok guzellestı.. valla vucudu nefıs oldu.. yüzüne solemıyorum orası burası kalkmasın dıe :)))

heyecanla bekliyorum kiz ve oglan yapmanin sirlarini...

yorgunken yapınca kız mı olurmuş ne...bide inşaatçıların hep kızı olurmuş... bizim ki de inşaatçıydı emme herif geldi bize..

.Nurdan yapalım birer kız demi ne süper olur. Ama önce Ruzy'nin bana çektirdiklerini unutmam gerek. Hafıza kaybım bi gerçekleşsin ikinciye başlıycam..

oh ne güzel canim..eee buarda sisin video ne oldu..yükleme isi sanirim seneye biter..lmaz:

kuymak dediğin mıhlama mı oliyi?
.

evet mıhlamaya daha çok uyuyor benim tarif. Biz mıhlama pek bilmeyiz kuymak yapılır bizim oralarda (Rizeliler sanırım mıhlama der) Kuymak daha kıvamlı telli telli, yerken insanı boğacak cinsten..Mıhlama biraz daha sulu sulu tereyağı yanık yanık.

hahahaa ayni seyi bende soyluyorum cok istiyorum ama biraz zaùman asimiyla Teoyla yasadiklarimi unutmam gerek diye:)))

KUCAK KONUSUNDA; Doruk'un ağlamasına dayanamıyorum, hatta miyavlamasına bile dayanamıyorum. Hemen kucağıma alıyorum, oda susuyor zaten. Neden kucaklamayackmışım çocuğumu? KAç yıl sürecek ki? Sonra gel desek de gelmeyecek sıpalar!

Hatırlıyorum, Evrim hamileyken bi yerden bulup paylaşmıştı. 3 yaşına kadar çocuk şımarmaz, her istediğini yapın, siz inatlaşırsanız inatlaşmayı öğrenir, olur olmaz ağlatırsanız, isteklerini ağlayarak yaptırmayı öğretir, diyordu. Çok mantıklı.

NURDAN ben de 63... lerden sıkıldım artık. İnşallah bu hafta vedalaşacağım 63 ile.

GÜLİ ne güzel olmuş sahilde dolaşmışsınız, duana yürekten katılıyorum :)

GYPSY noliyi bu depresif modlar felan? Napıyo kocan, anlat rahatla... Gıyabında dövelim onu!

Bugün EVRİMLER ile ailecek Forum'a gittik, pek güzeldi. İki insan yüzü gördük, hava değişikliği oldu. Yoksa Gaziemir'i gözüm kapalı gezebiliyorum artık, madalya takacaklar :)

O videoyu ben de bekliyorum kızlaralsanaalsanasmile

VICHY lipometrik almıştım taa kaç ay önce artık kullanmaya başladım. Malum havalar ısınıyor, az daha çatlatayım okuldakileri :)))

oh ne güzel canim..eee buarda sisin video ne oldu..yükleme isi sanirim seneye biter..lmaz:

Özgül eşine geçmiş olsun, sen sıkı takipçilerden biri olmuşsun forumun,çok sık yazıyorsun ne güzel..

Bu arada bilimsel açıklamaları da var şu kız erkek yapmanın..Nette vardı bi aralar...

nurdanım

malum cinsiyet faktörü erkekde oldugu için

erkeğin spermindeki X yada Y kromozom sayısı önemli

ve okudugum makaleye göre

X kız bebek diyelim,
Y erkek bebek diyelim

sık üretilen spermde X fazla
SEYREK ÜRETıLEN SPERMDE Y daha fazla

yani belli süre sonra ilişki sonrasında erkek bebek
yan,i genelde adte döenmi sonrasındaki ilişki
yani erkek belli süre en az 5 gundur sperm üretmiyor demekdir bu

ama daha sık bi ilişki sürecinde ise kız bebek.
mesela ben afiki biliyorum adet sonrası oldu
tahlilimçok erken yapmıştım ordan biliyrum
ve o zamn zarfından sonra aydın 1 haftaevde değildi.
ablamlarda denmeişti onlardada oldu.

mesela şöyle söyliyim ben pervinin yumurtlama döneminn geç oldugunu çok iyi hatırlıyorum yani 22.ci gun falandı sanırımo hikayesini okurken kesin kız bebek demiştim mesela bakınız ecoş

tabii bunlar kanıtlanmış değil herşey Rabbimin elinde:)

Nurdan büyük resmi açılmıyor Teoşun tek resminin ama minik resimlerde çok tatlı gözüküyor. Ruzgara benziyor bazı halleri valla ya..

olumunekankayizsmile bayanssulusmile Çok teşekkür ederim bebeğim, o, senin güzel gören gözlerinin güzelliği :) yoksa Onur'un omuzları kadar belim var :)

Kahve konusunda lütfen deşifre etme beni, nolcak bu halim bilmiyorum. 25 liralık aletin yaptığına bak, dötümü kaldırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…