aman canim sen erkekleri bilmezmisin..biryerleri cizilse bile basliyorlar mizmizlanmaya..canlari cok kiymetli..birde benim esimin isi vücut gücüne dayali oldugu icinde hakkini yemeyeyim..dikisleri zorlanabilirdi..tabi benimde isime geldi..kaydirigubbakcemile3 canim HAYAT sa sadece abisini izliyor gittigi yerde..ondan gözünü alamiyor..ama cok usluydu ve cok sevdi..temiz havada cok güzel bir gün gecirdik..kaydirigubbakcemile3özgüül eşine geçmiş olsu 4 dikiş wooovw nerdeyse sezeryan olmuş yaff:)
ama bu bahaneyle gezmişsiniz ohh süpper..
hayat hayvanat bahçesinde hayvanatları görunce ne yapt?
perviiiiiiiiiiiiiinn
eger kavuşma gecesinden hamile olma ihtimalin yüksekse oglunolcak benden sölemesi...
nerden bildin kii?varmi bi sirri, kiz erkek yapmanin??hayir varsa ikinciyi kiz istiyorum ben hayirlisiyla..
Evrim verdigin omlet tarifini yaptim canim..hayatta cok severek yedi..cok makbule gecti gercekten..birtek dün vermedim..iki günde bir veriyorum..böyle orcinal tariflerini bekliyorum..a.sa.s
Merhaba Ağustos anneleri :)
hamileliğimin başından beri sizi takip etmekteyim.
Fakat birtürlü yazmak aklıma gelmiyordu daha doğrusu ilk başlarda yazmayı düşündüm sonrada geç kaldım. Şimdi yazarsam öyle damdan düşer gibi olmaz diye yazmak istemedim.
Ta ki beni farkedip yazmamı isteyen arkadaşları görünceye kadar...
Benimde 12 ağustos 2010 doğumlu bir tosuncuğum var.
Adı Hanzala..
Sizin bebişler kadar tatlı..
Hayırlı günler..
ya bu arada
evriim evrim yazdıgın şımartılmak konulu yazıya bende katılıyorum çok güzel dile getirmişsin.
kalemin güçlü vesselam.
ece kaka yaparken 7 sulaleye duyuruyo oyle bi ıkınıoki aglıo zor cıkarıo tas gibi suda iciriyorum kayısı suyuda katıorlum kendinide katıorum malarına tın.. hergun yapıo ama cok sert cıkarıo.. yedigi formul mamadan olabilir ama bitek onu sevdi. 1 aylık bebelec maması tırda haftaya elimde olcak buda hipp plus 2. cok sevio bunuda.
Guli ben tarhana vermedim bi fikrim yok ya bizim doktora gore hersey icin erken zaten, Teoo askere giderkenmi baslicaz anlamadim(
evrimin omlet tarifide
MıLLı OLMUŞTUR
hayırlı olsunn..opuyorumnanaktan
derya nasılsın bebem??
ben çok keyifsizim mamiyi bir kaşık suda boğmak istiyorum mümkünmüdür???
çok sıkıldım bunaldım mutsuzum kocayı değiştirmeyi planlıyorum sempatiksalakcinni
evrimin ege yazılarını okuyup rahatlıyorum kafam dağılıyor bir nebze..
Evet bi yanlışlık yapmışım :)
12 ağustos 2009
Kafa karışık olunca böyle yanlışlıklar kaçınılmaz oluyor.
hirkese ii akşamalr geçmişe bakamadım sadece pervinin kırmızı daha gelmemişşş acep nedendir kiiii kutlama gicesi bişimi olduki:):) birde evrimim güsel yazılarına rastladımmm bu aradaaa askerlik kısalıooo yani gökhanın 12 deil 9 ayı kalacak rapordan sonra tabi giderse:)
pervine katılıyorum birilerii
huuuuuuuuuuu
kuzeyin kükrediği ve dodnun ağladıgı videoyu bekliyoruz 100 gundur peeeeeehkaydirigubbakcemile
sanirim bizim kücük zilli abisini kiskaniyor..bugün abisini kucaklayip öpüyordum o da yerdeydi..hemen dikti kafayi ve cabuk cabuk geldi yanimiza.. ih ih deyip onu almami istedi..bende almayinca hemen aglamaya basladi..kaydirigubbakcemile3 bu cadi cok zilli olacak anlasilan..a.s
ahh böbeeem tabikii allah bilir de biz elimizden geleni yapacagız
2.ciyi kız olsun ZEYNEP olsun afikimde abi olsun istiyorus.
gelelim sorunun cevabına
evet var bi makalede okumuştum ki abkınız afik ve benim ablamlar denediler tecrubeylen sabittir.
afik ayagımda uyuyor yatagına koyup geleyim yazacam
assssooooooooonnnraaaaaaaaaa
ahh böbeeem tabikii allah bilir de biz elimizden geleni yapacagız
2.ciyi kız olsun ZEYNEP olsun afikimde abi olsun istiyorus.
gelelim sorunun cevabına
evet var bi makalede okumuştum ki abkınız afik ve benim ablamlar denediler tecrubeylen sabittir.
afik ayagımda uyuyor yatagına koyup geleyim yazacam
assssooooooooonnnraaaaaaaaaa
heyecanla bekliyorum kiz ve oglan yapmanin sirlarini...
oh ne güzel canim..eee buarda sisin video ne oldu..yükleme isi sanirim seneye biter..Burcularla ailecek gezdik bugun.. iyi geldi.. hatun yıne sadece kahve ıctı.. ama artık kendısı sadece filtre kahve ıcıyor, hatun nescafe ıcınce mıdesı bulanıyormus.. basımıza artıs kesıldı :)))artissssssssss
ama cok guzellestı.. valla vucudu nefıs oldu.. yüzüne solemıyorum orası burası kalkmasın dıe :)))
kuymak dediğin mıhlama mı oliyi?
.
yorgunken yapınca kız mı olurmuş ne...bide inşaatçıların hep kızı olurmuş... bizim ki de inşaatçıydı emme herif geldi bize..
.Nurdan yapalım birer kız demi ne süper olur. Ama önce Ruzy'nin bana çektirdiklerini unutmam gerek. Hafıza kaybım bi gerçekleşsin ikinciye başlıycam..
oh ne güzel canim..eee buarda sisin video ne oldu..yükleme isi sanirim seneye biter..lmaz:
Burcularla ailecek gezdik bugun.. iyi geldi.. hatun yıne sadece kahve ıctı.. ama artık kendısı sadece filtre kahve ıcıyor, hatun nescafe ıcınce mıdesı bulanıyormus.. basımıza artıs kesıldı :)))artissssssssss
ama cok guzellestı.. valla vucudu nefıs oldu.. yüzüne solemıyorum orası burası kalkmasın dıe :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?