sagol canim..sende uzun süredir yoktun..cok sükür tasinma isinde hallolmus..güle güle oturun insallah..Özgül eşine geçmiş olsun, sen sıkı takipçilerden biri olmuşsun forumun,çok sık yazıyorsun ne güzel..
Bu arada bilimsel açıklamaları da var şu kız erkek yapmanın..Nette vardı bi aralar...
ama makine kahvesi icen neskafe icemiyor zaten..burada da öyle..gerci ben hic icmem ama esimden felan biliyom..:)olumunekankayizsmile bayanssulusmile Çok teşekkür ederim bebeğim, o, senin güzel gören gözlerinin güzelliği :) yoksa Onur'un omuzları kadar belim var :)
Kahve konusunda lütfen deşifre etme beni, nolcak bu halim bilmiyorum. 25 liralık aletin yaptığına bak, dötümü kaldırdı
haha sen ozelden yaz bana onu, cok merak ettim:))kiz icin olani varsa onuda yaz..bi yöntemim daha var oda kesin kesin tutuyor haberiniz olsun..
hemde çok kesin..ama burda yazılmaz.
hatta ben bu forumda bi yerde buna benzer bişey yazmışım bayanın teki özel mj yamzıştı 3kızımvar eşimerkek istiyor nolur yazarmısın diye yazmıştım bende
gecen ay bayan tekrar yazmış teşekkür etmiş 6 aylık oglu varmış:)))
ayy kocakarı gibin olduuuuuumm
Süper anlatım Finki,
şu cinsiyet olayının erkeklerde olduğunu bir de şu erkek doğuramadın bana diye karısını döven,üzerine evlenen herifler öğrenseler ya...
yorgunken yapınca kız mı olurmuş ne...bide inşaatçıların hep kızı olurmuş... bizim ki de inşaatçıydı emme herif geldi bize...
yorgunken yapınca kız mı olurmuş ne...bide inşaatçıların hep kızı olurmuş... bizim ki de inşaatçıydı emme herif geldi bize..
.Nurdan yapalım birer kız demi ne süper olur. Ama önce Ruzy'nin bana çektirdiklerini unutmam gerek. Hafıza kaybım bi gerçekleşsin ikinciye başlıycam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?