2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bi yöntemim daha var oda kesin kesin tutuyor haberiniz olsun..
hemde çok kesin..ama burda yazılmaz.

hatta ben bu forumda bi yerde buna benzer bişey yazmışım bayanın teki özel mj yamzıştı 3kızımvar eşimerkek istiyor nolur yazarmısın diye yazmıştım bende

gecen ay bayan tekrar yazmış teşekkür etmiş 6 aylık oglu varmış:)))

ayy kocakarı gibin olduuuuuumm

Özgül eşine geçmiş olsun, sen sıkı takipçilerden biri olmuşsun forumun,çok sık yazıyorsun ne güzel..

Bu arada bilimsel açıklamaları da var şu kız erkek yapmanın..Nette vardı bi aralar...
sagol canim..sende uzun süredir yoktun..cok sükür tasinma isinde hallolmus..güle güle oturun insallah..

ama makine kahvesi icen neskafe icemiyor zaten..burada da öyle..gerci ben hic icmem ama esimden felan biliyom..:)

Süper anlatım Finki,

şu cinsiyet olayının erkeklerde olduğunu bir de şu erkek doğuramadın bana diye karısını döven,üzerine evlenen herifler öğrenseler ya...

vaaaaaaayyy

tazem ve evriim hanımlar gezmişler tozu dumana katmışlar..
şanslısınız eşlerinizde anlaşıyor..
aydın benm arkadaslarımın eşleriyle pek anlaşmaz ama ben onun arkadaşlarını eşleriylen kanki gibiyim var bi tuhaflık ama kimde?sempatiksalakcinni

Aycacim birsey olacagini sanmam ben hamileyken kasilma doneminde progestron icerikli bi ilac kullanmistim, zarari olsa doktor vermezdi sanirim..

Ayrica ben teomana sipralex diy bir depresyoon ilaci kullanirken hamile kalmistim ve kullanmaya da devam etmisim ogrenene kadar(cok panik olmustum tum hocalarimi, arkadaslarimi burdaki oktorlari kadindogumcu psikiyatr ayaga kaldirdim, birsey olmaz dediler, hatta bazi hamilelere devam bile ettiriyorlarmis, ama bikac doktor cok aklimi karistirmisti, aldirsakmi acaba diye bile dusunmustum(birsey olmadi cok sukur..ama o psikoloji korkunc..

GÜLı eğer öyleyse Doruk kız olmalıydı Tabi ki istatistik bunlar, illa olacak diye bir şey yok. Gene de paylaştığın için tşk ederim.

ÖZGÜL Vıchy Lipometrik diye bir krem var, Burko da kullanmmış geçmişte, çok güzel sıkılaştırıyormuş. Yağ hücrelerindeki yağları geri dönmemecesine atıyormuş. Tabii sonradan oburluk yapmazsan, du bakalım.

Bu arada cildim kötü ya Karın tamam, onu zaten kaybettik ama kalçalrım küçüldükçe cildim büzüşüyor. Düzeleceğine inanmk istiyorum.

Biz Supernatural izleyeceğiz bana müsade kızlar öptüm iyi geceler...

Gülistan yaz yaz yaz yaz şifreli yaz nolurrrrrr.. ya da özelden yaz... valla bu gece uyuyamam haberin ola...

GÜLııı kız neler varmış sende? Hmm benim de verebileceğim tüyolar var eğer istersen, değişelim mi? Konular yakın yerimseniben

haha sen ozelden yaz bana onu, cok merak ettim:))kiz icin olani varsa onuda yaz..
Süper anlatım Finki,

şu cinsiyet olayının erkeklerde olduğunu bir de şu erkek doğuramadın bana diye karısını döven,üzerine evlenen herifler öğrenseler ya...

+11111111111111111

yorgunken yapınca kız mı olurmuş ne...bide inşaatçıların hep kızı olurmuş... bizim ki de inşaatçıydı emme herif geldi bize...

ayçaaaaaaaa allah seni ne etsin ya
altıma yapıcakdım gülmekden ayy çok tatlısın ya inşaat haa.
demmaaam ben aydını 2.cibebek döneminde inşaata yolluyorum:))

birtane daha vichy vard derya yazmisti oda mi lipometric, bede basliym, benmde gobusum buzustu indikce..

ok tazem değişelim sende var cevherler biliyorum
en son bornoz taktiği falan demiştin hatırlarım bennn

Ayca dun aklima sen geldin, benim gecen sene saksiya ektigim maydonoz dereotlari yine yesermis, dun kahvaltiya taze taze kestim koydum, dedim gecen sene bu zamanlar konusmustk, ben karnim burnumdaekmistim onlari, b sene yine yesermisler:))

çaça ayçaaaaaaaa
sen yokken ben senn blogunada baktım ruzynın videosunu isledimdi. mam sandalyesinde çıplak ayaklı varya hani..

aaa nurdaaaaaan maydonoslar yeşermişmi aa süpper yaa

Al benden de o kadar.. hafıza kaybına ugramam lazım..

Bu diş 4-5 gündür agmıza resmen mıçtı.. cocuk perısan, bız perısan, bizim üstten cıkmaya basladı,resmen mahfolduk desem yalan olmaz, korkunc uykusuz, korkunc yorgunluk cekıyoruz her gun.. gunduz uyumaya calısarak ayakta kaldık.. ınsallahh en kısa zamanda duzelırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…