EVRİM fotolar ne güzel çıkmış, sen ne güzel gülmüşsün...
onur başımda bekliyi, ben gider...
ya her resimde doruk kuzy uzayli gibin bakiyor, yavrum cok tatlilar yaa...buarada bebegine hasta oldum kuzynin
Doruk un Kuzey e bakıp bakıp ağlamasının videosu :))
Tabii bunun öncesi vardı.. Kuzey höööö dedikce Doruk aglıyordu kuzum, nası dudagını büküodu, sonra koyduk yanlarına sakinleşince Doruk ama unutturamadık Doruk a durumu :)) cok komıktı yaaa, benım kahkahalarımın da masallahı var haa :)))
[/URL][/IMG]
Ayca dun aklima sen geldin, benim gecen sene saksiya ektigim maydonoz dereotlari yine yesermis, dun kahvaltiya taze taze kestim koydum, dedim gecen sene bu zamanlar konusmustk, ben karnim burnumdaekmistim onlari, b sene yine yesermisler:))
çaça ayçaaaaaaaa
sen yokken ben senn blogunada baktım ruzynın videosunu isledimdi. mam sandalyesinde çıplak ayaklı varya hani..
aaa nurdaaaaaan maydonoslar yeşermişmi aa süpper yaa
sanirim bizim kücük zilli abisini kiskaniyor..bugün abisini kucaklayip öpüyordum o da yerdeydi..hemen dikti kafayi ve cabuk cabuk geldi yanimiza.. ih ih deyip onu almami istedi..bende almayinca hemen aglamaya basladi..kaydirigubbakcemile3 bu cadi cok zilli olacak anlasilan..a.s
dun bizim topikde bişey arıyordum arama aptıgım sayfada belmanın tazeye çıkardıgı yıldız haritası vardı yeniden okudum şöyle bi
dikkatimi çekti diyorki mayıs ayında senden saklanan bişey sır ögrenceksin..
geniş ailedeki cevoo gibi sanada abi gelmesn taze..
kaydirigubbakcemile3
burcum bu vichy ne ise yariyor..eger faydali birseyse bende kullanayim canim..
bi yöntemim daha var oda kesin kesin tutuyor haberiniz olsun..
hemde çok kesin..ama burda yazılmaz.
hatta ben bu forumda bi yerde buna benzer bişey yazmışım bayanın teki özel mj yamzıştı 3kızımvar eşimerkek istiyor nolur yazarmısın diye yazmıştım bende
gecen ay bayan tekrar yazmış teşekkür etmiş 6 aylık oglu varmış:)))
ayy kocakarı gibin olduuuuuumm
Al benden de o kadar.. hafıza kaybına ugramam lazım..
Bu diş 4-5 gündür agmıza resmen mıçtı.. cocuk perısan, bız perısan, bizim üstten cıkmaya basladı,resmen mahfolduk desem yalan olmaz, korkunc uykusuz, korkunc yorgunluk cekıyoruz her gun.. gunduz uyumaya calısarak ayakta kaldık.. ınsallahh en kısa zamanda duzelırız
aycam kuymak yada mıhlama herneyse bayılıorum ona manyak bir tat gercekten . rizeli bir arkadas var hamileyken hep yaptırıodum ona gittigimde miss miss olada yesek şimdi
öyle öyle...bizim imansız peynirimiz var, tuzsuz bişi..onla yapcaksın...kuymağı yerken çatalla kesemiyosun öyle telleniyo..Biz küçükken kuymak çatalımızla mutfağı turlardık, uzadıkça uzar yani..yerken adam da boğabilir hani..offf canım çekti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?