2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy resmler süpper çok keyifli görunuyorsunuz belli
maşallah size
evrim gülüşün çok tatlı

tazem herzamnki gibi ay gibin parlıyor
siz zayıflamışsınız bağyanlar

kuzy koca adam ya
gömlek kot falan ayyy saçlara bayıldım
doodddddddddoooooooo senin karisman ayrı böbeeeemm

EVRİM fotolar ne güzel çıkmış, sen ne güzel gülmüşsün...

onur başımda bekliyi, ben gider...

nıe basında beklıo Onur, kahveye mı gıdıp ıslıosunuz.. al kucagına laptopu ızleyın bırlıkte..

Ben Onur a guluyordum :)) Cocukların gozlerını odaklayacak dıe agzından cıkanlara gülüyordumm :)) içten bi gülüş olmus.. tesekkur ederım cıgerım.

Doruk un Kuzey e bakıp bakıp ağlamasının videosu :))

Tabii bunun öncesi vardı.. Kuzey höööö dedikce Doruk aglıyordu kuzum, nası dudagını büküodu, sonra koyduk yanlarına sakinleşince Doruk ama unutturamadık Doruk a durumu :)) cok komıktı yaaa, benım kahkahalarımın da masallahı var haa :)))

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
ya her resimde doruk kuzy uzayli gibin bakiyor, yavrum cok tatlilar yaa...buarada bebegine hasta oldum kuzynin

ay ben yerim o dorugu hic kiyamam...

Ayca dun aklima sen geldin, benim gecen sene saksiya ektigim maydonoz dereotlari yine yesermis, dun kahvaltiya taze taze kestim koydum, dedim gecen sene bu zamanlar konusmustk, ben karnim burnumdaekmistim onlari, b sene yine yesermisler:))

evet yaaa..benimkiler de taşınırken toprakları çöpe gittiği için yeşeremeyecekler..

çaça ayçaaaaaaaa
sen yokken ben senn blogunada baktım ruzynın videosunu isledimdi. mam sandalyesinde çıplak ayaklı varya hani..

aaa nurdaaaaaan maydonoslar yeşermişmi aa süpper yaa

blogumu izliyosun demek..daha sık güncelleyeyim bari...

oyy yerim onun kıskanclıgını minik kittym benimm . simdi seni kıskanıo ama ilerde abisinin kızarkadalarını kıskanacak haberin ola

nerden buluon boyle esprileri gulim ya cok komigime gitti

dunku hallerimiz...

yumosummm kıymızı yanagım gamzelimmm oydekim benimm bakısını yerim senin

burcum bu vichy ne ise yariyor..eger faydali birseyse bende kullanayim canim..

ben lipostrech kullanmıstım ise yarıo elimdeki krem bitsin gecicem ona tekrar.

hepimize ozelden yazmalısın :)

aycam kuymak yada mıhlama herneyse bayılıorum ona manyak bir tat gercekten . rizeli bir arkadas var hamileyken hep yaptırıodum ona gittigimde miss miss olada yesek şimdi

üstten çıkanlar zor oluyormuş demek gerçekten..bizim alttan çok kolay çıktı.hiç beklemiyoduk..allah kolaylık versin evrim

oy ben kıyamam Dodoya..nasıl bakış öyle içim gitti yaaa. beni al diye annesine uzanıyo, yandan yandan kuzeye bakıyo çok şekerler yaa..Ah Kuzy senin bağırmalarını merak ettimdi ama yokmuş..senin tombik ellerini yerim yaa...ellerini açıp kapıyor yavrum..

ya çok güzel oluyo bu videolar yaa..çok tatlılar hem de çook..

videoyu izledim :) cok sekerler..birbirlerinin omuzlarına el ataları yokmu kankagileerr:))

taze napcaz bu dorugun kaslarını yaw iice birlesmis dodosumm cok tatlı yaaa

aycam kuymak yada mıhlama herneyse bayılıorum ona manyak bir tat gercekten . rizeli bir arkadas var hamileyken hep yaptırıodum ona gittigimde miss miss olada yesek şimdi

öyle öyle...bizim imansız peynirimiz var, tuzsuz bişi..onla yapcaksın...kuymağı yerken çatalla kesemiyosun öyle telleniyo..Biz küçükken kuymak çatalımızla mutfağı turlardık, uzadıkça uzar yani..yerken adam da boğabilir hani..offf canım çekti..

biri çipsimizi bunalımdan kurtarsın yaaa ne oliii keske uzanabilsem oralara . evrim guli yapın bisiler . napıo bu mami bu kıza ya

finki kaçma sakın bi yere..toparla yazacaklarını bekliyorum ha...

aman ruzy yi bogmasın dikkat .. hakkaten haa habire bişiler yiyorum zaten strestenmidir nedir . emrah yıne gobegimle dalga gecmeye basladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…