2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

öncelikle TEO herzamanki gibi cok tatli ve karizmatik..facebooktada gördüm..annesi desen iyice erimis..kiloluyum diyor ama hiicc inanmiyorum..lmaz: ayrica bu teo cok enteresan bir cocuk..babasinin yaninda babaya annesinin yaninda anneye benzetiyorum..:uhm: bukalemunsu birsey..kaydirigubbakcemile3

bence Yaho annesini bunaltıyo, o da mamiye sarıyor..bizde öyle oluyo yani.. Barışa hiç laf demem ama içten içe onu öldüresim gelir Ruzy beni bunalttıkça sinirimi bi yerden çıkarmam lazım..ıç dünyamda barışla kavga eder, söylenir dururum...Halbuki çoğu kez günahı olmaz adamın..

Ruzy'den çok bunaldığım anlardan örnek..
"senin yüzünden oldu bu çocuk, sen olmasan çocuk da olmazdı, ohhh keyfimiz yerindeydi" gibi:)))

ya aayçaam yarın yazarım özelden

pervinim yasorma kaç gundur aklımda esram aradım ulaşamadım oda geri dönmedi bende tekrar araamdım o musaitolunca arar diye bekliyorum

bi konuşsabilsek..

aman ruzy yi bogmasın dikkat .. hakkaten haa habire bişiler yiyorum zaten strestenmidir nedir . emrah yıne gobegimle dalga gecmeye basladı

yok annem çakma kuymak bizimki sulu sulu oluyo...hem içine yumurta da koyuyorum ben...

videoyu izledim ayyy çok tatlılar.
kuzeyiel hareketlerine bayıldım sosis barnaaaaaakkk..
dodom korkmuş belli kıyammam yaa.

pervin kaşlara deyinmişsin bende sana güllüyorum yaa.:)

videoya bayildim..dodo ve kuzy ayri tellerden calan iki kafadar gibiler..kaydirigubbakcemile3 ayrica furcu hanimin ocelerinden hemen tanidik..ee anasi ayri karizma oglu ayri..kuzy desen sevimli sevimli konusmazmi..hastayim bunlara ben..opuyorumnanaktan

evet ayçaaa
sana katılıyorum çocuk bunalttıkça insan saracak siniri çıkaracak birilerini arıyor
belkim esramda sıkılmıştır malum artık tek başınada çıkamyor yaho durmuyor ayy ne bilim
içim sııldı

özgüüül haya için ZıLLı demişsin ya
ayy ben kız çocuklarını severken çok kullanırm bu kelimeyi
erkeklere sıpa diyorum
bence sevimli kelimler bunlar...

siz 2 çocuklu annelere imrenerek bakıyorumm:)

ayrıca sende yöntemini deneyip başaranlardansın sanırım.
mehmetkaan ve arkasından hayat:
darısı başımıza bizde bi ZEYNEP istiyoruz
akli bedeni saglıgı yerinde olsun hayırlı bir kız evlat olsun

Bu arada forum ıstanbul'a ben de gelemiycem aynı dert bende de var. oto koltuğunda durmuyor, o kadar yola cesaret edemem.

Finki benim teyze kızımda bayrampaşada oturuyor...Metro durağına yakın, Foruma yakın..Neydi o metro istasyonunun adı unuttum bak...Kocatepe falan mıydı..

dimi kesinlikle bi baba bi ben, bukelamunum benim...
aycam kuymak yada mıhlama herneyse bayılıorum ona manyak bir tat gercekten . rizeli bir arkadas var hamileyken hep yaptırıodum ona gittigimde miss miss olada yesek şimdi

off bende bayilirim..........

evrim diş cıkarıomussunus Allah yardımcınıs olsun canım hemde ustten diosun.ne diosunnnn

biz hala nene modundayıs :)

bu arada kaç kere Rüzgarı sakinleştirip geldim..saymadım ama...kucağıma kedi gibi mayışıyo...biraz tutup yatırıyorum

ayçaaaaaaaa
evet kocatepe forum duragı.. aaaaaaaaaaa sanrım teyzekızın benm komşummkaydirigubbakcemile3
adı ne????*

iyi geceler pervin...
bende kaçıyorum.

ayçacım sanada iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…