2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canim..insan onlari severken artik kendini kaybediyor ve nasil hitap edecegini sasiriyor..daha sacma sapan ne laflar var bende..kaydirigubbakcemile3 yöntem konusunda sanirim basarili olmusuz..oglanda biraz dikkat etmistim ama kizda sürpriz oldu bizede..bir anlik kacamak sonucu oldu kusum..yani pervim bu is hic ihmale gelmez..kaydirigubbakcemile3 ayrica kisa yoldan oldumu kiz balllandira ballandira oldumu erkek oli galiba...kaydirigubbakcemile3

hahahaaa super, ee oglan analari sincik ballandirmismii yani:))))

off uykum kacti, pisiklet yaptim gece gece..hirs yaptim yaaa, 38 inicem, bisey alamiyorum kendime((yada kolayi var 40a ckicam...

birde adet oncesi bi sislik var sanirim yine mayali habur gibi hissediyorum kendimi..bugun yazliklari cikaririken bazilarina girdim cok mutluyulm ustlerden, ama bazil gomleklerime kolum girmedi,pofuduk olmuslar..

Herkese günaydın;
inşallah tüm anneler rahat bi uyku çekmiştir.Ben çekemedim o ayrı tabi her saat başı uyandığı için kendileri..
Bu aralar Hanzala çok hareketlenmeye başladı daha hızlı emekliyor çok boşta bırakamıyorum.
Oyuncaklarıyla oynaması için bıraktığımda her seferinde çiçeklerin başında buluyorum kendilerini..
Nereye kaldıracağım bilmiyorum.Aslında kaldırmakta istemiyorum alışması için. Ne yapmalıyım sizce?

Bu arada iki kafadar KUZEY ve DODO beylerin hayranıyım. Video ve fotolar çok güzel...

kesinlikle katılıyorum
tek sıgındıkları yer anne kucagı ve tabi memesi emenler için. o yuzden kasmıyorum ben ne zaman isterse hiçte saatli vs vermedim istedimi emsin bu zamanlar geri donmeyecek
hele ac iken alıssın gece beslenmesin diye duramam asla

derya sen su kalori yapan toz karısımdan veriyormusun peki devam ettinmi ?
insallah almıstır kilo yusuf bu ay

esrako ve nazanın buluşma resmlerine yani ece ile cerenin resmlerine bayıldım ayy çok şirinler cere ne kadarbuyumuş maşallah.
esra bende sadec 15 sn izliyebildim..31 sn ama hepsini isliyemedm

ben simdi izledim sirketten dondu falan ama tam izlenebiliyor neyse arıtk :)

bimdeki şu şekilli topdan aldık
aik çıldırdı ddeliklerden parmagınıyla tutup iki eliyle çalkalıyor ve çıngırtılı sese çok
seviniyor..

bizde aldıkkk çok sevdi epeyde kaliteli imis ben ucuz olunca dandik plastikten falandır sanmıstım çokda guzeldi
ahsap meyvalı puzzle lardan da aldık onlarada bayıldı
sagolusn bim ve guli:)

geçmis olsun canım havalar çoks akat bir giyin bir soyun

aynen oyle evrim ya çok tatlılardı tumgun konusmadan onları izleyebilirdik yani

bu arada yarıms aat suruyor demissin suruyor bazen o kadar ama bekliyceksin ac onu yuklenirken sen gir kk yı oku mesela:)

bende bib den geldigim aksam olmustum 20 mart ıdı sanırım 22 sinde nisanda tekrar oldum . bu arada sen arada emziriyormusun bittimi tamamen ? emzirme sastırıyor diyorlar ya

kızlar ıslak mendil olarak ne kullanıyorsunuz ben canbebe kullanıyordum geçenlerde kayınvalidem babystar almış çok hoşuma gitti kokusu güzel ve mendilleri kalın çok memnun kaldım

ben geneled can bebe nin normal yada hassas ciltler için olanını alıyorum
baby star ı ilk zamanlar almıstım bezlerin yanında hediye veriyorlardı en begendigim islak mendildir dokusu çok guzel birde kokusu
ama yuksek fiyatlarıi ndirimde yakalayamadım pek ondan almıyorum su an

nurcum kutlama gecesinden ote kavusma gunumuze tekabul edio varsa bisey... emraha gore bısey yok . gerci 9 aydır aynı yontem ama bu işler belli olmass
kaç gün geçtiki bir test yapsan ben en son 8 subatta hastalanmıştım 12 martta test yaptım çıktı hep her ay 7 yada 8 hastalanıodum 4 gün geçti ama ben bulantılardan yola cıkarak test yapmıştım hemde gününü hiç şaşırmazdı valla ne yalan süleyim bajım heycanla bekliom haberini
dunku hallerimiz...

tatlı bişiler mi gördüm ben yaaaa ikisi bir arada bir tatlı biri kaymak
yaaa güliiii benimki ni nie tahmin etmedinn hanımmmm hanımmmm hemen bende istiyorum bir tahmin gökhanda bende hala erkek dioz amaaa hep içimden erkek geçio ayın 8 bi gelsin hemen öğreneceğim
hiççç kıskanmadımmmm böle bir arada gesmeniziii evde oturmak daha güsellakannehiryaaaaaaaaaaaaaa bikerem çok güselsiniz

süper sıpalar bunlar yaaaa tam yemelik ikiside yaacokacimcoook

hahahaaa super, ee oglan analari sincik ballandirmismii yani:))))
zaten ballisiniz hanimlar..kiz anneleri biraz daha sipsakci cikmis...kaydirigubbakcemile3
esrako artık sadece 1 kez emio sabaha karsı . gunduz hic emzirmiorum
ay pervin hala yokmu birsey?? ay bir test yapsan..catlayacagim meraktan...eyvahedigeldismile

canim su dönemde pek anlayacagini sanmiyorum..ben oglumda hicbirsey kaldirmamistim ama oda pek merakli degildi böyle seylere..hic problem yasamadim..yani ben kaldirma taraftari degilim..ama tabi cicek olunca hemen koparabilir..:uhm: bilemedim simdi..buarada Hanzala enteresan bir isim..kizmiydi erkek mi?? ben kacirmisim herhalde???

burcu emmeyi biraktı diye dusunme mutlaka sıkca emzirmeyi dene
bak ece de bir hafta oncesine kadar iki çeker gelmeyince kalkıp gitmeye niyetlenirdi itip kakardı beni ıhlaya ıhlaya kalkmak için ama uç gunluk tatil super geldi acayip alıstı hatta tekrar memede uyumaya alıstı diyebiliromu sokulup uzun uzun emmeye basladı uç gun sonunda ve sut artıt resmen hissedioyrum yutkunma sayısı arttı
demek 9. ayda azalıyor denmisti emzirmeyi birakmayan yada zorla vermeyi basaralnar atlayıp devam ediyor o ara sutu gidenler kalıyor diye duymustum dogruymus demekki dedim hatta
eskisi gibi memeye gelirken sevinerek agzını acarak gelmeye basladı ece ki hepten biraktı istemiyor diyordum

ayy derya tuba odaya gelip su isteyince yusuf uyanıyormu ? yani tuba aglayarak falanmı uyanıyor niye yusuf da uyanıyor ? ay kabus gibi.. berke tabi daha buyuk ilk dogumdan beri siki siki tembih ediyoruz bizim odaya gelirsen sessizce bize dokun sakın konusma disarı çıkar konusuruz falan diye hiç olmadı allahtan boyle bir sahne .

esine çok geçmis olsun ozgulcum

hosgeldinn
adını bende altta goruyorum epeydir ama laf atmamıstım bekliyoruz yazılarını

hayır hiç olmadı benim

nurcum sana kötu bi hatırlatma
askerlik 12 ay değil 15 ay böbeeeeeeeem
3 ayı düşünce kalır 12 ay..tabii giderse

yok canım dun izledim tv de 12 aya dusuyor yedek subaylık kalkıyor herkes 1 2 ay er olarak askerlik yapacak diye haber vardı

ahaa dun aynı sahne bizde yasanı berke koltukta ece yerde idi geldim berkeye sarıldım optum falan ece hemen ayaklarımın dibine geldi al beni diye kollarını actı :))

nerden bildin kii?varmi bi sirri, kiz erkek yapmanin??hayir varsa ikinciyi kiz istiyorum ben hayirlisiyla..

bende guli nin yazdıgı yontemleri biliyorum. ve uyguladım kız olması için .
soyle ki kız spermler daha yavas ama daha uzun omurlu. erkek spermler daha hızlı ama omurleri kısa. erkekler hızlı yasa genc ol turevi yani:))

simdi erkek isteyenlerin gun asırı iliski yapmaları gerekiyor bumantıkla.
kız isteyenlerin hergun.
yani en azınan ilski hergun olmasa bile erkegin her gun sperm çıkartması gerekiyorki erkek spermlerine nazaran kız spermleri çogalsın
tabi hersey allaha kalmıs bunlar istatistik ve bilimsel seyler ama gelir o rdan bir erkek sperm baskınç ıkar bakınız doruk :) bu da mumkun

aynı sekilde kız spremleri uzun omurlu oldugu için mesela ben ilk aylar kız olsun diye yumurtlama gunune birkaç gun kala ilskiyi kesiyordum. erkek spermler yumurta çatlayana kadar yok olsun olsun kizlar kalsın dollesin yumurtayı diye
tabi baktımg elen giden birsey yok erkegi kizi bosverip heryolu denedim olmadı meger tupum tıkalı imis vs vs sonra geçmistim kızdan erkekden olusunda nolursa olsun diyordum

ama yumurta takibi ve catlatma ignesi olayı yasadım. ondada soyle yumurta guzel buyuyunce dr diyor bugun git catlatma ignesiini ol. 72 saattemi ne çatlatıyordu o igne ama o arada kendi çatlayabilir diye garanti olsun diye bugun ve yarın iliski diyor dr. e tabi bu durumda iki gun ust uste ilsk olunca ikinci gune erkek sperm azalmıstı bizim ece muhtemelen bu sayede oldu. bol kız spermi kaldı iki gun ust uste ilsk olunca
odenemekte yarar var birsey kaybetmessin gerisi allaha kalmıs

dunku hallerimiz...

çok tatlısıınızz
ama azıcık daha buyuk koysan su resimleri

allah iyiligini versin yaa:))))
bu arada arkadasın bebegi aldırıyormu baska dr lara gitmiyormu uzuldum ya istiyorlarda sanırım dimii

Gülistan yaz yaz yaz yaz şifreli yaz nolurrrrrr.. ya da özelden yaz... valla bu gece uyuyamam haberin ola...

:))))

Şimdilik yapacağım tek şey herhalde peşinde dolaşmak kafamçokkarıştı
Kendileri erkek oluyor.

esrako artık sadece 1 kez emio sabaha karsı . gunduz hic emzirmiorum
bizde de musti emerken 1 kere emiodu şimdide mamayı 1 kere içio gece 5 te uyandı halada uyanmadııı öncelikle maşallah diorum 2 hafta uğraştım mustinin uykusunu düzene koydum 1 de uyurdu hep musti şimdi en geç 11 buçukta uyuyor isterse 3 isterse 5 uyanıo 5 uyanırsa bu saate kadar uyuyor 3 uyanırsa birde 7 de de uyanıor 8 buçuk 9 kadar uyuyor buda bana yetio valla

günaydın kızlar
geldim.. ankara macerası bitti. epey yoruldum. baya bişiler aldım. kötü olan 44 beden pantolonlar spor ayakkabı alırken satıcı kız gülümseyerek pardon kaç aylık hamilesiniz demez mii !!! uff yaaa altüst oldum. kendim ince tabi orda göbekcik olunca böyle oluyor kışın pek belli olmuyordu ama yazlık kıyafetlerde resmen ben burdayım dedi.
ankarada harikalar diyarı diye bi yer var. oraya gitti. yiğit kuşum ordaki salıncaklara bayıldı. ilk kez biniyor yavrucum napsınn.. öyle gülüyor ki. indirince ağladı bi de. canım yavrum benim. üstten üçüncü dişimiz de çıktı bu arada. on gün içinde üst üç diş çıktı ardarda. ama çok mızmızlandı kuzucum.
yiğitin sabah öksürükleri ve benim öksürüğüm aynen devam ediyor. üstüne bi de annem öksürük olmuş ankarada. evcek öksürüyoruz yani. yiğit uyuyorsa uyanıyor kötü oluyor. yarın doktora gidicem bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…