aynen canim..insan onlari severken artik kendini kaybediyor ve nasil hitap edecegini sasiriyor..daha sacma sapan ne laflar var bende..kaydirigubbakcemile3 yöntem konusunda sanirim basarili olmusuz..oglanda biraz dikkat etmistim ama kizda sürpriz oldu bizede..bir anlik kacamak sonucu oldu kusum..yani pervim bu is hic ihmale gelmez..kaydirigubbakcemile3 ayrica kisa yoldan oldumu kiz balllandira ballandira oldumu erkek oli galiba...kaydirigubbakcemile3özgüüül haya için ZİLLİ demişsin ya
ayy ben kız çocuklarını severken çok kullanırm bu kelimeyi
erkeklere sıpa diyorum
bence sevimli kelimler bunlar...
siz 2 çocuklu annelere imrenerek bakıyorumm:)
ayrıca sende yöntemini deneyip başaranlardansın sanırım.
mehmetkaan ve arkasından hayat:
darısı başımıza bizde bi ZEYNEP istiyoruz
akli bedeni saglıgı yerinde olsun hayırlı bir kız evlat olsun
canim ece sanirim hepsini bir anda cikaracak..insallah cok zor olmaz onun icin..evrim diş cıkarıomussunus Allah yardımcınıs olsun canım hemde ustten diosun.ne diosunnnn
biz hala nene modundayıs :)
aynen canim..insan onlari severken artik kendini kaybediyor ve nasil hitap edecegini sasiriyor..daha sacma sapan ne laflar var bende..kaydirigubbakcemile3 yöntem konusunda sanirim basarili olmusuz..oglanda biraz dikkat etmistim ama kizda sürpriz oldu bizede..bir anlik kacamak sonucu oldu kusum..yani pervim bu is hic ihmale gelmez..kaydirigubbakcemile3 ayrica kisa yoldan oldumu kiz balllandira ballandira oldumu erkek oli galiba...kaydirigubbakcemile3
çarşamba günü yahyanın vücudundan döküntüler vardı sırtı göbeği vs perşembe doktora gittik ben su çiçeği falan sandım resmen o kadar çoktu
doktor alerjiden dedi 4-5 gün yumurtayı kes bakalım dedi 3 gündür yumurta vermiyorum aç bırakmak onu yemezse memede yok bunu yemezse memede yok falan diye
gece 50 sefer kalkıyor uyku diye birşey yok ama katlancağız bu bir süreç bize ihtiyaçları var ben bunu anladım..
bizden biraz haber veryim bari Yusuf tam gaz emekliyor ve biryerlerden tutunup ayağa kalmakyada başladı yanlız hiç bırakamıyorum..pazartesi doktor kontrolümüz var bakalım bu ayki ek besin takviyeleri işe yaradımı evde tartınca yaramış gibi ama orda belli olacak artık..
Yusuf'un kontrolüyle aylık iğnemi aynı tarihe ayarladımhem kontrol hemde iğne işi bir günde hallaoluyor fekat ben bu iğne den hiç memnun değilim..tekrar hapa geçmeyi istiyorum pazartesi onuda konuşacağım..
Eşimle spor işini de hallettim gibi her gün 1 saat yürüyüş yapacağım oda yusuf beye bakacak..diyet felan kalmamıştı artık kendime gelmem gerek göbek geri çıktı ve 1.5 kilo almışım..yaz geliyor incelmek isitiyorum artık...
Sizlere çatlak için formül vercektim onuda unutmadım aklımda..
esrako ve nazanın buluşma resmlerine yani ece ile cerenin resmlerine bayıldım ayy çok şirinler cere ne kadarbuyumuş maşallah.
esra bende sadec 15 sn izliyebildim..31 sn ama hepsini isliyemedm
bimdeki şu şekilli topdan aldık
aik çıldırdı ddeliklerden parmagınıyla tutup iki eliyle çalkalıyor ve çıngırtılı sese çok
seviniyor..
bu arada ben kuru kuru öksürüyordum afikimde başladı ama bön bön öksürüyor ya sankim
kar altında kalmışda pekmezli kar yemiş gibi..
ıhlmaur pekmeze dadandık pazartesi dohtur amcamıza bi gidelim bakalım ne diyecek.
babacım kısa dedıgın yarım saat yaf.. sen dedıgınden berııdr ben de ındırdım o prtogramı kullanıorum halbusemm
Bayıldım bayıldım.. ne kadar bebekler hala.. bırbırılerını seversen ıte kaka.. cok hoşlardı ya... Doruk ta Kuzey den korkmasa sevecekler bırbırlerını ama :))
görevi gönüllü kabul ederek Onu dunyaya getırdım, yapmakla mükellefim.. gerisi beni ırgalamaz.
canım bibin ertesi gunu oldum yani 22sinde. onceki ayda 22inde olmustum bugun 24u. bura geldigim gun yumurtlama gunumdu .test yapsam bile varsada gorunmez die yapmıorum acıkcası. hemde hala hava degişikliğinden stresten vs dir die umudum var. ece artık sadece sabaha karsı emio gunde 1 kez. bakalım neyle alakalı gorcez yakında
kızlar ıslak mendil olarak ne kullanıyorsunuz ben canbebe kullanıyordum geçenlerde kayınvalidem babystar almış çok hoşuma gitti kokusu güzel ve mendilleri kalın çok memnun kaldım
kaç gün geçtiki bir test yapsan ben en son 8 subatta hastalanmıştım 12 martta test yaptım çıktı hep her ay 7 yada 8 hastalanıodum 4 gün geçti ama ben bulantılardan yola cıkarak test yapmıştım hemde gününü hiç şaşırmazdı valla ne yalan süleyim bajım heycanla bekliom haberininurcum kutlama gecesinden ote kavusma gunumuze tekabul edio varsa bisey... emraha gore bısey yok . gerci 9 aydır aynı yontem ama bu işler belli olmass
tatlı bişiler mi gördüm ben yaaaa ikisi bir arada bir tatlı biri kaymak
yaaa güliiii benimki ni nie tahmin etmedinn hanımmmm hanımmmm hemen bende istiyorum bir tahmin gökhanda bende hala erkek dioz amaaa hep içimden erkek geçio ayın 8 bi gelsin hemen öğreneceğimnurdanım
malum cinsiyet faktörü erkekde oldugu için
erkeğin spermindeki X yada Y kromozom sayısı önemli
ve okudugum makaleye göre
X kız bebek diyelim,
Y erkek bebek diyelim
sık üretilen spermde X fazla
SEYREK ÜRETİLEN SPERMDE Y daha fazla
yani belli süre sonra ilişki sonrasında erkek bebek
yan,i genelde adte döenmi sonrasındaki ilişki
yani erkek belli süre en az 5 gundur sperm üretmiyor demekdir bu
ama daha sık bi ilişki sürecinde ise kız bebek.
mesela ben afiki biliyorum adet sonrası oldu
tahlilimçok erken yapmıştım ordan biliyrum
ve o zamn zarfından sonra aydın 1 haftaevde değildi.
ablamlarda denmeişti onlardada oldu.
mesela şöyle söyliyim ben pervinin yumurtlama döneminn geç oldugunu çok iyi hatırlıyorum yani 22.ci gun falandı sanırımo hikayesini okurken kesin kız bebek demiştim mesela bakınız ecoş
tabii bunlar kanıtlanmış değil herşey Rabbimin elinde:)
hiççç kıskanmadımmmm böle bir arada gesmeniziii evde oturmak daha güsellakannehiryaaaaaaaaaaaaaa bikerem çok güselsiniz
Doruk un Kuzey e bakıp bakıp ağlamasının videosu :))
Tabii bunun öncesi vardı.. Kuzey höööö dedikce Doruk aglıyordu kuzum, nası dudagını büküodu, sonra koyduk yanlarına sakinleşince Doruk ama unutturamadık Doruk a durumu :)) cok komıktı yaaa, benım kahkahalarımın da masallahı var haa :)))
[/URL][/IMG]
süper sıpalar bunlar yaaaa tam yemelik ikiside yaacokacimcoook
zaten ballisiniz hanimlar..kiz anneleri biraz daha sipsakci cikmis...kaydirigubbakcemile3hahahaaa super, ee oglan analari sincik ballandirmismii yani:))))
ay pervin hala yokmu birsey?? ay bir test yapsan..catlayacagim meraktan...eyvahedigeldismileesrako artık sadece 1 kez emio sabaha karsı . gunduz hic emzirmiorum
canim su dönemde pek anlayacagini sanmiyorum..ben oglumda hicbirsey kaldirmamistim ama oda pek merakli degildi böyle seylere..hic problem yasamadim..yani ben kaldirma taraftari degilim..ama tabi cicek olunca hemen koparabilir..:uhm: bilemedim simdi..buarada Hanzala enteresan bir isim..kizmiydi erkek mi?? ben kacirmisim herhalde???Herkese günaydın;
inşallah tüm anneler rahat bi uyku çekmiştir.Ben çekemedim o ayrı tabi her saat başı uyandığı için kendileri..
Bu aralar Hanzala çok hareketlenmeye başladı daha hızlı emekliyor çok boşta bırakamıyorum.
Oyuncaklarıyla oynaması için bıraktığımda her seferinde çiçeklerin başında buluyorum kendilerini..
Nereye kaldıracağım bilmiyorum.Aslında kaldırmakta istemiyorum alışması için. Ne yapmalıyım sizce?
Bu arada iki kafadar KUZEY ve DODO beylerin hayranıyım. Video ve fotolar çok güzel...
Doruk artık beni emmiyor. İyi mi, kötü mü bilmiyorum. 2 yaşında oğlu olan arkadaşım hala emziriyor ve hala gece 3-4 defa kalkmaktan şikayetçi. Bu problemi yaşamayacağız mesela ama, hala emziriyor olmayı isterdim. Hatta 18 aya kadar emzirmek isterdim. Hiç ememeyenlere bakıp şükrediyorum, 6 ay dolu dolu, 2 ay da yarım yamalak emdi.
Rüzgar da yeni eve alışacaktır kolay değil, her şeyden etkileniyorlar. Gece 12 ye kadar zırt pırt mıkırdanma bizde de var.
dün akşam ilk defa Yusuf akşam 19.00 de yattı..20.30 gibi mızırdandı kalkacak zannettim üstünü giydirip kaldırayım dedim ağladı bende geri salladım uyudu yatağına yatırdım saat 21 .30 tekrar ağladı ama gözler kapalı mama yaptım yesin uyusun diye yemedi tekrara salalsım uyudu 22.30 da tekrar uyandı ama yine gözler kapalı mamayı yine redetti.en son 17.30 da kabak yemeği yapmıştım az ondan yemişti onunla yattı ..ta ki gece 1'de mamayı yedirebildim uyuduk en sonunda..3 de ablamız geldi odaya anne su ver diye uyandırdı tabi saat 5'e kadar salla salla uyumadı tekrar mama yedirdim uyuduk sabah kaki derdine 7 de kalktık..8.30 da kahvaltımızı yaptık şimdi emeklemekle meşgul bend eburda takılmakla..kızımda derslerini yapıyor akşam yarım kalanları bitiriyor..
günaydin kizlar...uzun zamandir yazamiyorum..esim ufak bir operasyonla karnindaki yag bezesini aldirdi..tabi 4 tane dikis yaptilar..haliyle evde oldugundan vakit bulamadim hic..haftayada evde..calismasi yasak ama yürümesi yasak olmadigi icin dün hayvanat bahcesindeydik..kaydirigubbakcemile3 havalar burada 20-25 derece arasi..o yüzden dün hem cok eglendik hem de cok yorulduk..bugünde cok güzel hava..ama birazdan önce spora gidecegim sonra cocuklari cikaririz disariya..yazilarin hepsini okuyamadim ama Pervin hayirli haberlerini bekliyorum canim..kaydirigubbakcemile3 ayrica hayat icin yazdigin seylerede cok tesekkür ederim..opuyorumnanaktan
Merhaba Ağustos anneleri :)
hamileliğimin başından beri sizi takip etmekteyim.
Fakat birtürlü yazmak aklıma gelmiyordu daha doğrusu ilk başlarda yazmayı düşündüm sonrada geç kaldım. Şimdi yazarsam öyle damdan düşer gibi olmaz diye yazmak istemedim.
Ta ki beni farkedip yazmamı isteyen arkadaşları görünceye kadar...
Benimde 12 ağustos 2010 doğumlu bir tosuncuğum var.
Adı Hanzala..
Sizin bebişler kadar tatlı..
Hayırlı günler..
ya hep soracam unutuyorum
hmm nasıl desem:kedi:
ben hep dikkat ettimde
aşk tazeleme seanslarımız sonrası sütüm akıyor benim.
göğsümden böyle pıt pıtakıyor sizde de oldumu hiçbilmiyorumkismile
acaba mutluluk hormonuylanmı alakalıopuyorumnanaktan
nurcum sana kötu bi hatırlatma
askerlik 12 ay değil 15 ay böbeeeeeeeem
3 ayı düşünce kalır 12 ay..tabii giderse
sanirim bizim kücük zilli abisini kiskaniyor..bugün abisini kucaklayip öpüyordum o da yerdeydi..hemen dikti kafayi ve cabuk cabuk geldi yanimiza.. ih ih deyip onu almami istedi..bende almayinca hemen aglamaya basladi..kaydirigubbakcemile3 bu cadi cok zilli olacak anlasilan..a.s
nerden bildin kii?varmi bi sirri, kiz erkek yapmanin??hayir varsa ikinciyi kiz istiyorum ben hayirlisiyla..
bi yöntemim daha var oda kesin kesin tutuyor haberiniz olsun..
hemde çok kesin..ama burda yazılmaz.
hatta ben bu forumda bi yerde buna benzer bişey yazmışım bayanın teki özel mj yamzıştı 3kızımvar eşimerkek istiyor nolur yazarmısın diye yazmıştım bende
gecen ay bayan tekrar yazmış teşekkür etmiş 6 aylık oglu varmış:)))
ayy kocakarı gibin olduuuuuumm
Gülistan yaz yaz yaz yaz şifreli yaz nolurrrrrr.. ya da özelden yaz... valla bu gece uyuyamam haberin ola...
bizde de musti emerken 1 kere emiodu şimdide mamayı 1 kere içio gece 5 te uyandı halada uyanmadııı öncelikle maşallah diorum 2 hafta uğraştım mustinin uykusunu düzene koydum 1 de uyurdu hep musti şimdi en geç 11 buçukta uyuyor isterse 3 isterse 5 uyanıo 5 uyanırsa bu saate kadar uyuyor 3 uyanırsa birde 7 de de uyanıor 8 buçuk 9 kadar uyuyor buda bana yetio vallaesrako artık sadece 1 kez emio sabaha karsı . gunduz hic emzirmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?