2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay bayılıyorum ben bu dortluye yaa.

ya çok enteresan resimlerde sanki doruk kotu kotu bakıyor kuzeye kuzey korkmus ugibi gozlerini acarak bakıyor. oysa videoda olayın tam tersi oldugu anlasılıyor :)))
doruk un bakıslarına falan bittim kaslarını çatmıss dudaklar nasıl buzuluyor :)) oysa doruk daha ciddi bakıslı çatık kaslı duruyor kuzeyondan korkacak gibi bir hava var:))
ay çok egelendim izlerken ya tekrarlarını bekliyorum :)

esrako
hosgeldinn
adını bende altta goruyorum epeydir ama laf atmamıstım bekliyoruz yazılarını

hamileliğim boyunca gizli kişi olarak baya faydalandım. Bundan sonrada devam eder umarım. Yalnız alıntı yapmayı foto yüklemeyi beceremedim bir türlü. O da olacak alışırım artık ohaoldumsmile

baya bişi kaçırdım. geçmişe bakabilir miyim bilmiyorum. 40 küsür sayfa.. fzergun gelmiş bu arada hoşgelmiş..

annemden ayrılmak öyle zor oldu ki kızlar yaaa.. ağlaya ağlaya gitti ben ağlayamadım ama ağlamaktan kötü oldum

Birde bende kilo vermeye çabalıyorum.
Ocakta 80 kiloyla başladım.Diyeytisyen takibiyle..
Şuanda 72.1 oldum.
Birde b-fit diye bir fitness sporu var. Orada spor yapıyorum 1 ayda toplam 52 cm inceldim.
Hedefim 65.. Bu aralar boşladım gibiyim. sizinle birlikte tekrar gaza gelmek istiyorum.Lütfen banada gaz verin. Yardım edin. :sinifsinif:

dis çıkarma sıkıntısı disin ucu patlak verip ç ikinca bitiyormu arkadaslar ??
yoksa tam olarak eti siyirip uzayıncamı bitiyor sıkıntı ?
ben emin olamıyroum distenmi diye ece nin ustler kabarık 10 gundur hala çıkmadı gece aci acı aglayarak uyanıyor gozu kapalı aglıyor ıh lıyor falan disten heralde

ece yi cumartesi gunu kuafore goturdum dogundunan beri arkada bir kuyruvgi var bir tutam kadar upuzun ama sırtının ortasına kadar tutup cekince bakarken uzuyor.
ama tul tul oluyor ustune yatıyor tiftikleniyor onluk takarken sıkısıyor giydiriken içerden çekip çikarmakg erekiyor acıyor falan arkadasım dedi kestirsene orayı diye yok dedim orjinali ellemek istemiyorum birgun dusundum aklıma yattı gittim kestirdim kagıt makasınla kesmiyim kuafor kessin dedim.
ayy içim acayip oldu ustra ile kestik ucları guzel olsun diye ensesi ortaya çıktı cok tatlı olduuu. o kesilen sacıda minik lastik toka ile tutturduk astık evde yatak odanın aynasına gelip geçip koklyorum ece kokuyor resmen :)

ayca kısa yoldan olma konusu dogru ise bizdede durum dogrulanmıs oluyor
lakin 15 aydır yumurtlaam gunleri hergun hergun fenalık geldiginden en kısasına kaçıyoduk artık tiksinti gelmisti bana olaydan sogumustuk ikimizde:))

hatta daha acık yazmak isterdim çok komik ama yazamam simdi burdan :)))
ece ask ımızın meyvası degil :))

herkese merhaba
3 günlük tatil ankaradan gelen kalabalık misafir grubu yordu beni
annemin gelişi arada kaynadı . denizi ona verip tadını çıkaracaktım yalan oldu.
dün herkes gitti.
şöyle bir bakındım, herkes iyi çok şükür.

fergun

hanzala ne demek yoresel bir isim falanmı ?
bu arada senin adın nee?

Biraz uzun olacak açıklamam
Hanzala
tıpta kullanılan tadı kokusu olmayan fakat buna karşılık 15 hastalığın tedavisinde kullanılan bir meyvenin adı..
Son zamanlarda Filistinli çocukların sembolü bir karikatür var onun adı da Hanzala..
Genelde filistinde kullanılan bir isim...
Bİr kaç sahabeninde ismi..
benim adım Fatma Zehra ama kısaca Zehra diyebilirsiniz delikafadulden

siz nerelisiniz zehra peki nerden aklına geldi bu isim birsuru anlamı varmıs

Ardahanlıyım. Son zamanlarda filistin zulmü gündemdeydi oğlum olursa Hanzala koyarım demiştim. Eşimde çok sevdi beğendi.
Yani sebebi Filistinli o karikatür aslında çok tatlı çok hoş..
resim koybilirsem koyarım.
İlgin için teşekkürler esrako.. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…