2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldin canim, bence yalniz birakma ufakligi agzina atabilir cicekleri yolup...

ESRAKO aciklama super bak simdi hatirladim Teoman'da ben trye gitmistim 2 haftalik, dondugumde yumurtlama zamaniydi o zaman olmustu, ama kizda deniycem bakalim hayirlisi...buarada resimleri masusu kucuk koydum yer kaplamasin cok diye..ustune tiklayinca buyuyor..

buarada dun gece ruyamda Teomanin alttan iki disi cikmis gordum, hayirdir dis gormek iyi degil derler ama, cok sikintili uyandim(

nurancım kafanda teonun dişleri varsa ondan görmüşsündür.. yani kafana taktığındandır. dert etme. hayır olsun diyelim.

günaydın herkese
geçmişi okudum saatlerdir epey çok yazı yazılmış hoşuma gitti demekki hala topikte yazılcak okunacak çok şey var

buluşmayı tekrarlamak istiyorum tüm istanbul anneleri çarşamba günü saat 1 de forumda buluşma var herkes davetlidir sanırım çalışan anneler gelemiyecek aslında haftasonu olsaymış daha iyi olurmuş ama canan bu hafta gidiyor sanırım o yüzden haftaiçi olsun istedik

ya sorma tazem çok zor bir durum erkek olursa sorun olmayabilir ama kız olursa sorun çıkar demiş doktor yinede kesin birşey söyleyemeyiz demişler garanti veremeyiz demiş
aaa evet pervin farlutal demişti arkadaşımda
ayy evet güli bizde aynı şeyleri yaşıyoruz önceden kendimiz hazırlanıp çıkardık şimdi kıvançı hazırla giydir çantasını hazırla vs. vs.
esraaaaaaaaaaçarşamba gelcenmi

ben geli,cem inşallah. bi aksilik olmazsa.

dileeeeeeeeeeeek saat 1 de nerde buluşcas hani magazanın önunde yani???????
güli hangi mağazanın önünde buluşacağımıza karar vermedik konuşuruz sence hangisi uygun
nurdan bende kıvança değişiklik olsun diye evrimin tarifini yaptım fakat kıvançta sevmedi tüpürdü öğürdü bizim oğlan bulamaç şeklinde seviyor yumurta sarısını da bulamaça katıyorum
esracığım taksiye binip gelsen hani yahoyu kucağına alsan falan durmazmı yinede
arkadaşım 10 seneden beri aynı doktora gidiyormuş o yüzden başka doktora gidip kafa karıştırmak istemiyorum dedi gerçi kendi doktoru çapaya git falan demiş ama o gitmek istemiyor şimdi bana birşey olmaz deseler bile ben 9 ay o korkuyla yaşamak istemiyorum diyor bu sabah saat 8 de aldıracaklardı öğleden sonra arayacağım onlarda çok zor durumdaydılar kararsızdılar ama o korkuylada yaşayamam diyor birde bir problem olursa onun vicdan azabıyla hele hiç yaşayamam diyor en iyisi aldırmak dedi
dunku hallerimiz...

çok tatlusunuz
bende öğrenmek istiyorum şu yöntemi bende bende bendeee
güli benim eşimde anlaşamaz.bende onunkilerle çok iyi anlaşıyorum

ayy allahım şunlara bak ya ah yanımda olsalarda bir ısırık alsam
dikkat ediyorum her fotoda dodo kuzeye yaklaşmaya çalışıyor ona bakıyor sokuluyor ama sonuç hep dodonun ağlamasıyla bitiyor galiba kuzey pas vermiyor hiç
ya ayça gelseydin ne güzel olurdu sende taksiyle falan gelsen kucaktada durmazmı rüzgar
aramıza hoşgeldin ilginç bir isim bulmuşsun güzelmiş
ufff esra bende hiç hatırlamak bile istemiyorum yumurtlama tedavisini gına gelmişti ilişkiden görev gibi geliyordu artık ne günlerdi yaaa

bu arada o bebeğini aldıracak olan benim arkadaşım gülinin değil canım evet karar vermişler hatta bu sabah 8 de randevusu vardı aldıracaktı istiyorlardı hemde çok ama kısmet işte başka doktora gitmek istemiyor kafam daha çok karışacak diyor
geçmiş olsun canım ah bu havalar çok dengesiz ondan oluyor bu öksürük falan
ne güzel gezip geldiniz ankaralardan
foto isteriz gelinimden

dilek söz veremem tatlım zaten pskilojimde bi anormal keyifsizim
gülinin söyleyeceği mağazayı ben söyliyeyim hemen e-bebek :)))

güli dün sana yazmıştım ama okumadın sanırım müsait olunca çaldır beni diye neyse bugün arayacağım seni

biri çipsimizi bunalımdan kurtarsın yaaa ne oliii keske uzanabilsem oralara . evrim guli yapın bisiler . napıo bu mami bu kıza ya

Evrim ve kuzey herzamanki gibi cok tatlilar..bayiliyorum sise...opuyorumnanaktan

olumunekankayizsmile

ben oglan istemiorum hepsini kız istiorum :)

sen hamıle kalacaksın.. annaşıldı :)

evrim diş cıkarıomussunus Allah yardımcınıs olsun canım hemde ustten diosun.ne diosunnnn

biz hala nene modundayıs :)

aminn aminnn...

evrim masallah kuzeyın okul cagı gelmis kucagına sıgmıo walla .. yazık sana yavrum ya o bel agrıları vs

kaydirigubbakcemile3 bel mi?? o da nesi, o da nesii???

Masalahhh masallahh Zehra.. o gaz pedalını bı ben bulsamm :)

Sıkı cesaret, bu isim.. cunku cok farklı.. herseye ragmen guzel ama..

zehra hanzala çok değişik bir isim ilk kez duyuyorum nerede oturuyorsun?

Uğurmumcu Kartalda oturuyorum gypsyesra. Bu arada söylemeden edemeyeceğim.Yahya ya oğlumu çok benzetiyordum. Hanzala da sürekli gülen bir çocuk.
laelaelaelaelae
özellikle gamzelerinin hayranıyım.

Uğurmumcu Kartalda oturuyorum gypsyesra. Bu arada söylemeden edemeyeceğim.Yahya ya oğlumu çok benzetiyordum. Hanzala da sürekli gülen bir çocuk.
laelaelaelaelae
özellikle gamzelerinin hayranıyım.

teşekkürler canım
sendemi karşıdasın pöfff uzaksın yani
foto koysana hanzalanın merak ettimm

Beğendiğine sevindim, çünkü duyan herkes önce bi dalga geçti argo kelimelerle...
Başlarda çok üzülüyordum ama artık etkilemiyor
çünkü bu isim oğluma çok yakıştı. yerimseniben

dilek söz veremem tatlım zaten pskilojimde bi anormal keyifsizim
gülinin söyleyeceği mağazayı ben söyliyeyim hemen e-bebek :)))

sen gel güzelim biz senin psikolojini düzeltiriz
aaaa e-bebek olur valla iyi fikir tabi siz hep orda buluşuyorsunuz dimi

teşekkürler canım
sendemi karşıdasın pöfff uzaksın yani
foto koysana hanzalanın merak ettimm[/QU

oldumu acaba
bu en son hali daha dün çektim bebeğini sallıyordu güya

Eklentiler

• $Görüntü034.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
YıNE PROF. DR. SABıHA PAKTUNA KESKıN'DEN......

ÇOCUĞUN ZARAR VERECEKLERı DOĞAL OLARAK ONA ZARAR VERECEKLERDEN DAHA GENıŞTıR.
bu gruptaki objelere yaklaşmaması onun çevresel ıyaranlarla beyin kapasitesinin gelişmesine engel olmadan sağlanamlıdır. yani hem çevreyi tanımsaına fırsat tanımalı ve hemde onlara zarar vermesine engel olunmalıdır. bunun için onun zarar vermesini istemediğimiz örneğin çiçek, vazo gibi objelere hiç aklında yokken " gel canım, çiçeklerimizi seveliiim, onalrı inceleyeliiiimm." gibi bir yaklaşımla yetişkinin kontrolünde yaklaşmasına olanak tanınmalıdır. böylece kontrol dahilinde her objeyi dokunarak, koklayarak, hatta yalayarak görüp öğrenmesi sağlanmalıdır. böylece çevreyi tanıma ve kodalama ihtiyacı doygunluğa ulaşacaktır.
bu şekilde zarardan koruma koşulu ile ona serbestlik tanınması zihin gelişimini coşturmaktan başka gelecekte başkalarının haklarına saygı duyan, etikd eğerlere önem veren, özgüveni, yaşama sevinci ve özsaygısı olan kendini kontrol edebilen kişilik oluşacaktır.

GÜNAYDIN.....

SELıN ıSHAL oldu... ne yapmam lazım bilmiyorum.. yolculuğumuz hiç iyi geçmedi hızlı tren olduğu halde selin durmadı bide okadar yolu normal trenle gitseydik sanırım yarı yolda inmek zorunda kalacaktık... hava değişimindenmi yoksa sulardanmı bilmiyorum ... cumartesi günü 5 kere yaptı... dünde 2 kez ama epeyce suluydu hatta pijamasına bile çıkmış.. gece boyunca yapmadı ama sabah yeniden yapmış oda cıvıkmış ne yapmam lazım korkuyorum.....

ilgin için teşekkürler defnedamla.. topiğin bana çok yardımı olacağını biliyordum.
Bende zaten "bak oğlum ne kadar tatlı çok cici bak hadi sevelim " diyorum ne kadar anlıyor bilmiyorum fakata zamanla anlayacaktır herhalde. Çünkü herkes sen bu çiçekleri bakalım oğlun emeklemye başlayınca da tutabilecekmisin diyordu bende üzülüyordum, çiçeklerimde benim çocuklarım gibi tomurcuk verdiklerinde sanki çocuğum olmuş gibi mutlu oluyorum onlara bir zarar gelse kaybetmiş gibi üzülüyorum.
Zamanla oğlumda alışacak galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…