teşekkürler teyzesi yahya da çok tatlı onada maşallah..çok tatlıymış canım maşallah hanzalaya
GÜNAYDIN.....
SELİN İSHAL oldu... ne yapmam lazım bilmiyorum.. yolculuğumuz hiç iyi geçmedi hızlı tren olduğu halde selin durmadı bide okadar yolu normal trenle gitseydik sanırım yarı yolda inmek zorunda kalacaktık... hava değişimindenmi yoksa sulardanmı bilmiyorum ... cumartesi günü 5 kere yaptı... dünde 2 kez ama epeyce suluydu hatta pijamasına bile çıkmış.. gece boyunca yapmadı ama sabah yeniden yapmış oda cıvıkmış ne yapmam lazım korkuyorum.....
Benim artık evimle ilgilenmem lazım pofffffffffff...sempatiksalakcinni
Daha dün heryeri sildim süpürdüm. Ama bugünde her yer yine heryerde...
En azından toparlasam iyi olacak.. süpürmeme gerek varmı yaaaa...
Hergün hergün sıkıyor valla...
görüşmek dileğiyle..a.s.[/QUOT öncelikle hoşgeldin canım valla benim evi bir görsen her şey alt üstüne.ben topluyorum oğlum dağıtoyo.her gün süpüremiyorum korkuyo.babası dışarı çıkartıyo öyle süpürüyorum
uzun zamandır okuyorum yazmaya vakit olmuyo.büyük resim ekleyemedim sayfa açılmıyo bir türlü.napalım ben küçük eklerim.
cok tatlılar maşşlaah.kankı omuslar bıle bunlar :))
kesınlıkle bende böyle düşünüyorum.asla gece emzırmeyı kesemem.istedıogı sürece kızımın emrindeyım.zaten hepi topu en cok 2 sene emecekler.bırdaha ömürlerı boyunca bukadar mucize bırseyı bulma ımkanlar yokken nıye yavrumu mahrum bırakıyımkı.bızde gecede bazen 4 bazen 14 kere kalkıyoruz.uykum bölününce bazen oflayıp pufluyorum fakat sabaha unutmus olarak uyanıyorum.Rabbim hastalık vermesın yeterkı böle keyf-i kalksınlar.çarşamba günü yahyanın vücudundan döküntüler vardı sırtı göbeği vs perşembe doktora gittik ben su çiçeği falan sandım resmen o kadar çoktu
doktor alerjiden dedi 4-5 gün yumurtayı kes bakalım dedi 3 gündür yumurta vermiyorum artık kesildi
ama ben ne yedireceğim peki bu velete yumurta hastası benim oğlum iki tane versem yer yani(
birde çilek vs sakın verme dedi portakal suyunuda 2 den 1 e indirdi günde bir çeşit meyve ver dedi yahya bir muz bir elme yarım armut 2 de portakal suyu içerdi günlük meyve manyağı olur kendileri
gece uykuları için hiçbirşey yapamazsın dedi asla meme vermemzlik yapma geceleri dedi sana ihtyacı olduğundan meme istiyor dedi
alışkanlık vs diye düşünme dedi şu dönem kendi güvenini kazanana kadar katlanacaksın dedi
evrim senin içinde bir yerde dohtorluk varmı bacım senin cümleleri sarfetti amcam..
aspirinmi yazmıştı yok gece vermeyin şu zaman vermeyin bu zaman vermeyin vs diye çok yanlış bence bu davranış zaten banada saçma gelmişti çocuğu aç bırakmak onu yemezse memede yok bunu yemezse memede yok falan diye
gece 50 sefer kalkıyor uyku diye birşey yok ama katlancağız bu bir süreç bize ihtiyaçları var ben bunu anladım..
aynen.bimdeki şu şekilli topdan aldık
aik çıldırdı ddeliklerden parmagınıyla tutup iki eliyle çalkalıyor ve çıngırtılı sese çok seviniyor..
cok güzel anlatmıssın canım,eklenecek söz bulamıyorum...........Mesela dedikleri bir sey daha var cevremın;
Cocuga kardes sart; sebep.. sımarık olmasın, paylasmayı ogrensin.. bu yuzden cocuk yapamam.. ve kaldı ki.. şımarık cocuk yetıstırmek benim elimde veyahut degıl.. kaldı kı bir cocuk az da olsa sımarık yetıssın.. nazı gecsın, ıstedıgının yerıne geldıgını gorsun, ruhu beslensin.. kendıne guvenı olan doygun bır cocuk olsun.. olsun kı, ileride eşine, arkadasına, iş arkadasına eziyet yapmasın.. beslenmemıs egosunu baska ınsanlar uzerınden cıkarmasın..
Ben mesela, Fatoş' a şımarıyorum, resmen hem de.. 32 yasından sonra bir de..
Nazım gecıyor, bana masaj yapıyor, yemek yapıyor, cay getırıyor bana.. ne kadar güzel seyler bunlar.. baslarda nası tepkı verdım, yapmayın etmeyın dıye, sıkıldım, utandım, rahatsız oldum..
Dedı kı şımar, ben bılıyorum senın nerede duracagını..
32 yasımdan sonra şımarmayı ogrendım; eşim ve Fatoş sayesınde...
Bırakayım Kuzey bu doygunlukla büyüsün..
32 yasımdan sonra çay keyfi yapıyorum ben.. bırakın cocuklarımız gerektiği zamanı yaşasın.
O yüzden gece yemesin, gündüz şu saatte yesin, şöyle olsun, böyle olmasın cocukları yetiştirmeyelim.. okyanus gıbı yürekleri, okyanus gibi ruhları olsun..
jons.baby kullandım 7 ay,cok memnun kaldım.1 aydır molfıx kullanıyorum oda cok ıyı,pişik felan olmadı ikisindedekızlar ıslak mendil olarak ne kullanıyorsunuz ben canbebe kullanıyordum geçenlerde kayınvalidem babystar almış çok hoşuma gitti kokusu güzel ve mendilleri kalın çok memnun kaldım
arada banada oluyor :kedi:ya hep soracam unutuyorum
hmm nasıl desem:kedi:
ben hep dikkat ettimde
aşk tazeleme seanslarımız sonrası sütüm akıyor benim.
göğsümden böyle pıt pıtakıyor sizde de oldumu hiçbilmiyorumkismile
acaba mutluluk hormonuylanmı alakalıopuyorumnanaktan
yavrum hemen yollım sana.bende bolca var.annem cok yapmıs busene.annemin yaptıgı tarhana bitti,
firdevs annemin yaptıgı tarhana ise hafif acılı
afike yapsam ne olur ya.
gecen sarma yedi acılıydı hatta ksıır yedi acılıydı adanalı komşumuz yapmış.
acıya duyarlı malum bende çiğköfte aşerniştim hamileyken.
tarhaniçin önerisi olan varmı?
şekermi koysam
gecmıs olsun Esracım.yaho doğduğundan beri alerjik bir bebekti zaten bugün yumurta verdim hafif hafif pörtledi artık haftada 2-3 kere yedireceğim
Evet bi yanlışlık yapmışım :)
12 ağustos 2009
Kafa karışık olunca böyle yanlışlıklar kaçınılmaz oluyor.
gecmıs olsun,asırı su gıbı yaptıysa toz çözeltıler var,vucuddan kaybolan mınerallerı gerı alması için.bence bol bol sıvı ver,zaten mıkrop varsa vucudunda ishalle atacak onu.ve su kaybedecek.daha cok sıvı vermelısın,doktoruna danısarak o tozlardan alabılırsın eczaneden maflor veya reflor.bırde doktorunun tavsıyesıyle püre falan ver ishal kesılsın dıe.GÜNAYDIN.....
SELİN İSHAL oldu... ne yapmam lazım bilmiyorum.. yolculuğumuz hiç iyi geçmedi hızlı tren olduğu halde selin durmadı bide okadar yolu normal trenle gitseydik sanırım yarı yolda inmek zorunda kalacaktık... hava değişimindenmi yoksa sulardanmı bilmiyorum ... cumartesi günü 5 kere yaptı... dünde 2 kez ama epeyce suluydu hatta pijamasına bile çıkmış.. gece boyunca yapmadı ama sabah yeniden yapmış oda cıvıkmış ne yapmam lazım korkuyorum.....
bende bendee.çünkü bız 5 kızız ve hep beraber bır araya gelınce harıka oluyor.mesela 3 cocugum olacaksa 2si kız 1i erke isterdım(aklen ruhen ve bedenen saglıklı tabı öncelık).ama 3 cocuk yapabılırmıyım orası mechul guclubacismileben oglan istemiorum hepsini kız istiorum :)
süpersınız,videoyada bayıldım.Kuzy ellerıyle gel gel yapıyo süreklı :)),Dodomada kıyamam hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?