2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hanzala da ishal olmuştu. bende ona muz ekmek içi patates püresi yedirmiştim iyi gelmişti ama çoksa bi doktora göstersen iyi olur canım inşallah kısa sürer.Geçmiş olsun SELİN e..

sibel canım geçmiş olsun selinime muz bizde çok işe yarıyor eğer ishali çoksa bence doktora götür ishalden korkar oldum ben yahonun olayından sonra

hanzala çok tatlı maşallah

Benim artık evimle ilgilenmem lazım pofffffffffff...sempatiksalakcinni
Daha dün heryeri sildim süpürdüm. Ama bugünde her yer yine heryerde...
En azından toparlasam iyi olacak.. süpürmeme gerek varmı yaaaa...
Hergün hergün sıkıyor valla...
görüşmek dileğiyle..a.s.

teşekkürler arkadaşlar... zaten 2 gündür bi muza yakın veriyorum.. dünde patates pirinç ve havuç yaptık yedirdik...hatta eltim dedi tv de dr. dan duymuş yeşil elmanın kabuğunu haşlayıp suyunu içirirsen ishale iyi gelir diye onuda yaptım içirdim.. cumartesi 5 kere yaptı dün 2 kere azaldı miktar olarak ama bende çok korkuyorum yahonun olayından sonra... aklım hep evde sabahtan beride 1 kez yapmış ama yine cıvıkmış ya..... günde kaç kez yaparsa ishal sayılıyor arkadaşlar... ishal harici cıvık yapması normalmi.... dişlerdende olabilirmi bu huysuzluk var habire....

uzun zamandır okuyorum yazmaya vakit olmuyo.büyük resim ekleyemedim sayfa açılmıyo bir türlü.napalım ben küçük eklerim.

Eklentiler

• $SL373538.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 48
sibel ortalama 7 kere yaparsa tehlikeli olurmuş doktora götürmen gerekirmiş
yahya 10 kez çıkmıştı bir günde

şöyle bir kamera kayıtlarmı izliyordumda
bir tanesi çok komiğime gitti yahonun altını değiştirirken mami ayarlamış kamerayı çekim yapmış
yani bir alt değiştirme bu kadarmı uzun sürer yükleyebilrsem eklyeceğim buraya

ece ve ceren in bugunku goruntuleri
uzerine tıklayıp izleyebilirsiniz

cok tatlılar maşşlaah.kankı omuslar bıle bunlar :))
kesınlıkle bende böyle düşünüyorum.asla gece emzırmeyı kesemem.istedıogı sürece kızımın emrindeyım.zaten hepi topu en cok 2 sene emecekler.bırdaha ömürlerı boyunca bukadar mucize bırseyı bulma ımkanlar yokken nıye yavrumu mahrum bırakıyımkı.bızde gecede bazen 4 bazen 14 kere kalkıyoruz.uykum bölününce bazen oflayıp pufluyorum fakat sabaha unutmus olarak uyanıyorum.Rabbim hastalık vermesın yeterkı böle keyf-i kalksınlar.
bimdeki şu şekilli topdan aldık
aik çıldırdı ddeliklerden parmagınıyla tutup iki eliyle çalkalıyor ve çıngırtılı sese çok seviniyor..
aynen.
cok güzel anlatmıssın canım,eklenecek söz bulamıyorum...........
şımartılmalı ,çokca sevılmelı,sevıldıklerıni hissetmelıler her dakıka.yannıs nerde durulacagını da bılmelıler.ileride; her dedıgı olan bır cocugun eşine yakın cevresıne ve arkadaslarına eziyet etmesınıde istemem şahsen.helekı doyumsuz,hiç birseyden hoşnut olmayan,azla yetınmesını asla bılmeyenen bır ınsan yetıstırmek cok buyuk hata olur .hersey dozunda olmalı.
Evlatlarımız birer çiçek bence.cok sularsan da solar,su vermessen de solar.
kızlar ıslak mendil olarak ne kullanıyorsunuz ben canbebe kullanıyordum geçenlerde kayınvalidem babystar almış çok hoşuma gitti kokusu güzel ve mendilleri kalın çok memnun kaldım
jons.baby kullandım 7 ay,cok memnun kaldım.1 aydır molfıx kullanıyorum oda cok ıyı,pişik felan olmadı ikisindede
arada banada oluyor :kedi:
yavrum hemen yollım sana.bende bolca var.annem cok yapmıs busene.
yaho doğduğundan beri alerjik bir bebekti zaten bugün yumurta verdim hafif hafif pörtledi artık haftada 2-3 kere yedireceğim
gecmıs olsun Esracım.
Evet bi yanlışlık yapmışım :)
12 ağustos 2009
Kafa karışık olunca böyle yanlışlıklar kaçınılmaz oluyor.

hoşgeldın aramıza.hıc bekleme konuya balıklama dal guclubacismile

gecmıs olsun,asırı su gıbı yaptıysa toz çözeltıler var,vucuddan kaybolan mınerallerı gerı alması için.bence bol bol sıvı ver,zaten mıkrop varsa vucudunda ishalle atacak onu.ve su kaybedecek.daha cok sıvı vermelısın,doktoruna danısarak o tozlardan alabılırsın eczaneden maflor veya reflor.bırde doktorunun tavsıyesıyle püre falan ver ishal kesılsın dıe.
ben oglan istemiorum hepsini kız istiorum :)
bende bendee.çünkü bız 5 kızız ve hep beraber bır araya gelınce harıka oluyor.mesela 3 cocugum olacaksa 2si kız 1i erke isterdım(aklen ruhen ve bedenen saglıklı tabı öncelık).ama 3 cocuk yapabılırmıyım orası mechul guclubacismile
süpersınız,videoyada bayıldım.Kuzy ellerıyle gel gel yapıyo süreklı :)),Dodomada kıyamam hiç
dunku hallerimiz...

gamzelılı gamzelı bayılıyorum siseeee bee

gecmısı okumaktan merhaba bıle dıyemedım.

bızım gaz problemımız hortladı resmen.aslında yengem hortlattı desem daha dogru olur. dün ayran içiyorduk Şevvelede verdı.verme gaz yapar dedıysemde dınlemedı,yarım cay bardagı kadar içmiş oldu ben kuv-cagıma alana kadar.gecede tahmın ettıgım üzre 3e kadar uyuymadı.uyudu yat8rdım uyandı.hemde aglayarak.sinirimden catladım.kanepeyı acıp gectım içeri sırtıma bı dayanak yaptım öle uyuduk.agladıgı an salladım.bı uyandım saat 3ü gecıyo.yavasca yatagına koydum sırayla 5de 6da 8de 9da uyandı.ama kıyamadıum hıc kuzuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…