2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dinare bebeine kocaman masallah cok seker siması bana hic yabancı gelmedi:)

sibelcim cok gecmiş olsun cok uzuldum ya... neden oldu havada degisik gelmiş olabilir. ins kısa suede atlatırsınız

parka gittik kızımla sallandık temz hava aldık eve geldim mama yedik yıkandık uyuyos simdi .. bunu rutine baglarsam cok ii olur hava ck guzel artık yaz moduna gecmem lazzım. oncesindede elifle evde bırakıp yruyuse cıkmıstım . simdi yemek yapmam lazım ama ne??? pöfff

çok geçmiş olsun. arkadaşlar söylemiş ama muz iyi geliyor. bir de bol bol su vermeyi sakın ihmal etme.
geçmiş olsun. bebişine de kendine de bol rezene. ayrıca ben ilk aylardan kalma metsili böyle durumlarda veriyorum.
test taptım sonuc negatif :)silik bir cizgim bilem yok:)
hadi hayırlısı olsun :)

efrim yazına bayıldım bayıldım
gypsyesram yazarım her fırsatta....
eda yazmıştı. onunla ankaradaki doktorumuz aynı. bende yapamadım gece emzirmemeyi. ama o doktorun söylediklerinden sonra yanlışmı yapıyorum diyede düşündüm. çünkü oda çok hastası olan çok beğenilen bir doktor. ama olmadı napıyım deniz gece defalarca kalkıyor ve emmek istiyor.
esrakoyada katılıyorum nerdeyse bir yılı gitti en fazla bir yıl daha emecek bende şikayetçi değilim. yeterki bunun için uyansın. benim uykumda bölünüversin.
şımartmayıda fazlasıyla istiyorum.

bu arada eklenen bebişlerin resimleri çok küçük. ama yine de tatlı oldukları belli.. maşallah.

şımartılma konusunda: bütün hayatım neredeyse şımartılarak geçti. annemlerin 7 yıl sonra olan ilk çocuğuyum. tahmin edin artık.. ailem, çevrem, eşim.. hepsi aynı. şu anda da ben yiğite aynısını yapıyorum. daha doğrusu hepimiz yapıyoruz ailecek :) üç yaşına kadar koşulsuz sevgi. bütün uzmanlar söylüyor bunu. ama sanırım ben üç yaşından sonra da böyle yaparım gibime geliyor..

geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.. sağolun teyzeleri inşallah daha iyi olacak.. bakalım birkaç gün daha bekleyeceğim devam ederse ona göre drk. a falan götürceğim zaten hafta sonu aylık kontrolümüz var....

BEYBıMMMM canım negatif çıkmış olabilir ama bence biraz daha bekle hemen maydonoz falan içme ne olur ne olmaz.... doğum sonrası böyle gecikmeler olabiliyor.....

BEBEKLERı şımartmak bencede fzalasıyla şımarmayı hak ediyorlar...

YENı ARKADAŞLAR gelmiş hoşgelmiş....bebekler çok tatlı çıkmış maşallah onlarada.....

KUZY ve DODO, TAZE ve EVRıM hepiniz çok tatlısınız..... ve çok şanslısınız ne güzel birlikte eğlenip geziyorsunuz....

ESRAKOM... ECE ve CEREN çok tatlı çıkmışlar ne güzel arkadaş olmuşlar çok iyi anlaştıkları belli....

Tulincim sagol ama benim oglum bukelamun gibi babanin yaninda baba benim yanimda bana benziyor, tuhaf ama oyle:))

bugun pek bir keyifsizim, kafamda bi suru sey var,offff.........cabucak gecsin bugun..hatta biz trye donene kadar cabucak gecsin zaman...

nurdanım TEO gibi SELıNde öyle.. benim kucağımda görenler aaa ne kadar sana benziyor diyorlar eşimin kucağında görenler ona benzetiyor....ama genel olarak baktığımda gözledinden aşağısı bana benziyor yukarısı babası.....

NURDAN canım neden sıkkın canım.... bu aralar hepimiz aynı moddayız.... genel bi sıkkınlık var bunda havalardın etkisi var... katılıyorum sana biran önce zaman geçsede türkiyeye gelip biraz rahatlasan kafa dinlesen.....

SıBEL geçmiş olsun.

DODO ve KUZEY' e sevgilerini gönderen herkesin barnaklarını itina ile dişleriz. Özellikle yumuşak yerlerini :)

Çok şükür 63 'ün altına indim :Saruboceq: Bir daha karşılaşmamak dileklerimle :)

PERVıN hayırlısı neyse o olsun bebeğim.

ESRAKO sütüm ekşidi artık

Son düzenleme:
taze tebrik ederim darisi basima,ben genelde seni 1-2 hafta geriden takip ettigime gore onumuzdeki hafta bende inerim insallah..

TAZEM gözün aydın canım... tebrik ediyoum seni birkere daha..... çok azimlisin.... sen bu azimle 55 leri bile görürsün canım....

Aman ben ne sulugöz bişi oldum yaa.. yahu bu annelik çok yumoş yaptı benı.. reklam ızlemekten öğhhkk oldugum ıcın her yenı reklamı da yakalıyorum halıyle.. yıne bı Pınar sut reklamı.. ben yıne agladım aglayacagım.. :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…