buarada dun gece ruyamda Teomanin alttan iki disi cikmis gordum, hayirdir dis gormek iyi degil derler ama, cok sikintili uyandim(
üzülmüş gördüm seni babybim :))
çok geçmiş olsun. arkadaşlar söylemiş ama muz iyi geliyor. bir de bol bol su vermeyi sakın ihmal etme.GÜNAYDIN.....
SELİN İSHAL oldu... ne yapmam lazım bilmiyorum.. yolculuğumuz hiç iyi geçmedi hızlı tren olduğu halde selin durmadı bide okadar yolu normal trenle gitseydik sanırım yarı yolda inmek zorunda kalacaktık... hava değişimindenmi yoksa sulardanmı bilmiyorum ... cumartesi günü 5 kere yaptı... dünde 2 kez ama epeyce suluydu hatta pijamasına bile çıkmış.. gece boyunca yapmadı ama sabah yeniden yapmış oda cıvıkmış ne yapmam lazım korkuyorum.....
geçmiş olsun. bebişine de kendine de bol rezene. ayrıca ben ilk aylardan kalma metsili böyle durumlarda veriyorum.gecmısı okumaktan merhaba bıle dıyemedım.
bızım gaz problemımız hortladı resmen.aslında yengem hortlattı desem daha dogru olur. dün ayran içiyorduk Şevvelede verdı.verme gaz yapar dedıysemde dınlemedı,yarım cay bardagı kadar içmiş oldu ben kuv-cagıma alana kadar.gecede tahmın ettıgım üzre 3e kadar uyuymadı.uyudu yat8rdım uyandı.hemde aglayarak.sinirimden catladım.kanepeyı acıp gectım içeri sırtıma bı dayanak yaptım öle uyuduk.agladıgı an salladım.bı uyandım saat 3ü gecıyo.yavasca yatagına koydum sırayla 5de 6da 8de 9da uyandı.ama kıyamadıum hıc kuzuma
hadi hayırlısı olsun :)test taptım sonuc negatif :)silik bir cizgim bilem yok:)
dunku hallerimiz...
çok güzel çıkmışsınız ana oğul.nurdan teo aynı sen.
nurdanım
malum cinsiyet faktörü erkekde oldugu için
erkeğin spermindeki X yada Y kromozom sayısı önemli
ve okudugum makaleye göre
X kız bebek diyelim,
Y erkek bebek diyelim
sık üretilen spermde X fazla
SEYREK ÜRETİLEN SPERMDE Y daha fazla
yani belli süre sonra ilişki sonrasında erkek bebek
yan,i genelde adte döenmi sonrasındaki ilişki
yani erkek belli süre en az 5 gundur sperm üretmiyor demekdir bu
ama daha sık bi ilişki sürecinde ise kız bebek.
mesela ben afiki biliyorum adet sonrası oldu
tahlilimçok erken yapmıştım ordan biliyrum
ve o zamn zarfından sonra aydın 1 haftaevde değildi.
ablamlarda denmeişti onlardada oldu.
mesela şöyle söyliyim ben pervinin yumurtlama döneminn geç oldugunu çok iyi hatırlıyorum yani 22.ci gun falandı sanırımo hikayesini okurken kesin kız bebek demiştim mesela bakınız ecoş
tabii bunlar kanıtlanmış değil herşey Rabbimin elinde:)
sana bu konuda katılıyorum.benimde bo şekilde oldu:))))))))))))
isteriz isterizzzzzz:))))))))))))))bi yöntemim daha var oda kesin kesin tutuyor haberiniz olsun..
hemde çok kesin..ama burda yazılmaz.
hatta ben bu forumda bi yerde buna benzer bişey yazmışım bayanın teki özel mj yamzıştı 3kızımvar eşimerkek istiyor nolur yazarmısın diye yazmıştım bende
gecen ay bayan tekrar yazmış teşekkür etmiş 6 aylık oglu varmış:)))
ayy kocakarı gibin olduuuuuumm
herzamnki gibi izmirli hanımlar çok gzüel çıkmışsınız.ynalız doruğa bakarmısınız yine kuziye nasıl bakıyor.:))))))))yerim ben ikisinide
TAZEM gözün aydın canım... tebrik ediyoum seni birkere daha..... çok azimlisin.... sen bu azimle 55 leri bile görürsün canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?